American Pie: Luokkakokous (American Pie: Reunion) (2012) (Jon Hurwitz & Hayden Schlossberg / Jason Biggs, Shannon Elizabeth, Alyson Hannigan)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Mika, 29.02.2012.

 1. Mika

  Mika Administrator Ylläpidon jäsen Tukijoukot

  Liittynyt:
  05.02.2000
  Viestejä:
  8 273
  Saadut tykkäykset:
  29
  [​IMG]

  American Pie -elokuvista tutut hahmot palaavat yhteen komediassa American Pie: Luokkakokous. Yhden ylipitkän viikonlopun aikana he näkevät mikä on muuttunut ja mikä ei. Tapaaminen osoittaa, ettei ajankuluminen tai etäisyys katkaise ystävyyden siteitä.

  Kesällä 1999 neljän michiganilaispojan päämääränä oli menettää poikuutensa. Kouluajoista on jo vuosia. Jim ja Michelle ovat menneet naimisiin, Kevin ja Nicky eronneet. Oz ja Heather kasvoivat erilleen, mutta Finch haikailee edelleen Stiflerin äidin perään. Kotikaupunkiinsa palanneet, aikuistuneet ystävät tapaavat jälleen toisensa luokkakokouksessa ja muistelevat hormonimyrskyisiä, legendaarisia teinivuosiaan

  [​IMG] Katso elokuvan trailer

  [​IMG] Katso kuvagalleria

  Ensi-ilta Suomessa 06.04.2012
   
 2. Jartsa

  Jartsa Member

  Liittynyt:
  29.09.2001
  Viestejä:
  114
  Saadut tykkäykset:
  0
  Wow! Myönnän, että olen alkuperäisten 1-3 osien fani, ja trailerin perusteella mikään ei ole muuttunut. Tämä olkoot sitten American Pie "4". Ei kait kukaan ole niitä muita
  lämmittelyjä nähnytkään? Moni ei varmaan näitä alkuperäisiäkään. Mielestäni eka American Pie otti ja elvytti 80-luvun high school-leffoja todella mukavasti.

  T: Jari
   
 3. tootsi

  tootsi Runkku Tukijoukot

  Liittynyt:
  09.11.2005
  Viestejä:
  3 207
  Saadut tykkäykset:
  26
  Vuoden odotetuin elokuva! :thumbsup: 1-3 osat parhaita ja samat näyttelijät, herkkua!!
   
 4. att

  att New Member Tukijoukot

  Liittynyt:
  09.01.2003
  Viestejä:
  1 059
  Saadut tykkäykset:
  0
  Elokuva, jossa on itse Stiffmeister, ei voi olla huono. Odotan mielenkiinnolla.
   
 5. Peke2

  Peke2 Member

  Liittynyt:
  12.01.2007
  Viestejä:
  98
  Saadut tykkäykset:
  0
 6. jjabi

  jjabi Member

  Liittynyt:
  04.01.2011
  Viestejä:
  531
  Saadut tykkäykset:
  2
  Oli kyllä mahtava pätkä! =D Nauraa sai koko leffateatterin voimin joka toinen sekunti, varsinkin Stiffmeisterille! :cool:
   
 7. Peke2

  Peke2 Member

  Liittynyt:
  12.01.2007
  Viestejä:
  98
  Saadut tykkäykset:
  0
  Enpä ole sitten menossa katsomaan kun tätä ei ole enää Kuopiossa ohjelmistossa! Ei pääsiäisenä nyt kerennyt katsomaan ja jo nyt hävinnyt ohjelmistosta, kiva..
   
 8. nepa

  nepa Alakerran HFR CIH -mies. Tukijoukot

  Liittynyt:
  17.10.2001
  Viestejä:
  6 689
  Saadut tykkäykset:
  426
  Kävin viikonloppuna katsomassa tämän ja olihan se hauska. Neljä pojoa viidestä voi helposti antaa.

  Elokuvasta oli kyllä taas kerran helppo tunnistaa oma elämä. Sen verran samoja raiteita on mennyt kuin eräällä päähenkilöllä jo useammassa leffassa. Muutenkin tämä sarja on aina ollut mieleen jo senkin vuoksi, kun itsekin pääsin lukiosta vuonna 1999 ja siten on aina ollut helppo samaistua kavereihin.

  Alyson Hannigan näytti vähän rupsahtaneelta, mutta hänellä on päänäyttelijöistä selvästi eniten ikääkin. Tara Reid oli, hieman Alysonia nuorempana, edelleen timimissä kunnossa.

  Eihän tästä voinut olla tykkäämättä. Taisi olla sarjan viimeinen leffa, ja ehkä hyvä niin, mutta harmittamaan jää se, että kukaan ei ole onnistunut kopioimaan konseptia yhtä hyvin.

  Teatterissa istui vieressä pari teinityttöä, joille, nauruista huolimatta, ei oikein vitsit avautuneet. Kohderyhmänä on selkeästi kuitenkin myös pidetty juuri leffan näytteijöiden ikäiset ihmiset, eli reilut kolmikymppiset. Ja juuri sen vuoksi tämä kyllä osui ja upposi. Vielä, kun teineistä tehtiin aika mukavasti pilaa, niin eivät varmaan viereiset teinitytöt kauhean tyytyväisiä elokuvaan olleet.

  Kannattaa muuten jäädä paikoilleen istumaan, kun leffa loppuu. Taas ihmetytti se, kun leffan loppuessa ihmiset kiireesti häipyvät salista, vaikka valojakaan ei ole vielä sytytetty saliin. Varmaan puolelta katsojista jäi viimeinen, ihan hauska vitsi näkemättä.
   
 9. Liekinheitin

  Liekinheitin Well-Known Member

  Liittynyt:
  15.01.2004
  Viestejä:
  4 377
  Saadut tykkäykset:
  66
  Kolme neljästä Piiraasta nähty, ja onnistuneita ovat olleet yllättäen kaikki. Se edellinen osa pitäisi vielä tsekata. Ei tämä nyt penkin alle kierimään pistänyt, mutta näiden aikojen parhaimmistoon menee. Härskiä läpänderiä, karismaattisia hahmoja, alastomuutta ja myös sydäntä. Ainekset ovat kohdillaan ja niitä edelleen myös osaavasti käytetään. Stiflerkin on onneksi yhtä legendaarinen jätkä kuin ennenkin :thumbsup: ja mäpä oon nähny sen äidin livenä, hähää!

  En tiedä, tuleeko hankittua, mutta katsoisin toistekin. Varmaan 3½/5 olisi hyvä arvosana.

  PS. Miksei Hedbergin ja näiden Luokkakokoukselle ole ketjua? Kukaan ei kehtaa tunnustaa käyneensä katsomassa?