Amazon.com

Keskustelu osiossa 'Kauppapaikoista' , aloittajana Zamm, 23.10.2004.

 1. TheRealThing

  TheRealThing I WANT TO BELIEVE Tukijoukot

  Liittynyt:
  03.05.2004
  Viestejä:
  4 933
  Saadut tykkäykset:
  857
  Japanin Amazonille ei ole omaa ketjuaan, ja ajattelin etten nyt lähde perustamaan, jos ei tarvetta jatkossakaan ole. Näitä maakohtaisia Amazoneitahan on muutenkin nykyään aika runsaasti.

  En tiedä kuinka moni muu on Japanin Amazonista tilannut, mutta varovainen suositus, jos on tilanne kuin minullakin, että on muualta vaikea tuotetta saada (tällä tilauskertaa ei kotiteatterikama kyseessä). Kuljetus ei tietenkään ole ilmaista, mutta siitä huolimatta kova suoritus maapallon toiselta puolelta DHL:n kyydillä kahdessa päivässä perille.

  Erikoisuutena Japanin Amazon vaatii oman tunnuksensa eli muihin Amazoneihin käyvä sama tunnus ei käy siellä.
   
 2. 71 dB

  71 dB Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  19.01.2005
  Viestejä:
  11 363
  Saadut tykkäykset:
  725
  No huh huh! :eek:
   
 3. hansolo

  hansolo Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  01.11.2002
  Viestejä:
  4 666
  Saadut tykkäykset:
  512
  On nähty myös ihme, että paketti liikahti US:sta väärään suuntaan Tokion kautta Helsinki-Vantaalle reilussa 24 h:ssa jonkun kuriirin toimesta. Muistaakseni UPS. Sitten menikin noin viikko paketin liikehtiä Ouluun :rolleyes:.
   
  TheRealThing tykkää tästä.
 4. TheRealThing

  TheRealThing I WANT TO BELIEVE Tukijoukot

  Liittynyt:
  03.05.2004
  Viestejä:
  4 933
  Saadut tykkäykset:
  857
  Mietinkin itse asiassa kirjoittaessani sinua, jos tuolta Japanin Amazonista löytyisi jotain sellaista kuriositeetimpaa aasialaista julkaisua, mistä voisit olla kiinnostunut. En muista onko saatavuusasiaa Japanin Amazonin osalta aiemmin käsitelty. :)
   
 5. 71 dB

  71 dB Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  19.01.2005
  Viestejä:
  11 363
  Saadut tykkäykset:
  725
  Olen otettu! :) Noissa Japanilaisissa julkaisuissa on omat ongelmansa, vaikka toimitus tapahtuisi puolta valonnopeutta. Japanilaisia leffojahan tuolta lähinnä tilaisi, mutta eihän niissä mitään tekstityksiä ole. Lisäksi Japani on A-aluetta.
   
 6. marlan

  marlan Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  10.06.2004
  Viestejä:
  2 359
  Saadut tykkäykset:
  217
  Muutamia Disneyn ja Marvelin elokuvia on saanut ainoastaan Japanista 3D-blu-rayna. No, te nuoret ette enää edes muista, mitä ne sellaiset...
   
 7. 71 dB

  71 dB Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  19.01.2005
  Viestejä:
  11 363
  Saadut tykkäykset:
  725
  Joo, eihän tässä ole ikää kuin 52 vuotta mutta silti tunnen olevani liian vanha innostumaan 3D:stä tai Disneyn tai Marvelin leffoista. No, Disneyn 5 Star Wars leffaa tuli raavittua hyllyyn, mutta se riittää tuota päätöntä wokeilua. Disney saa minun puolestani työntää tuon konkurssikypsän Lucasfiminsä sinne mihin ei Aurinko paista edes nousevan Aurinkon maassa... ...Marvel taas ei ole koskaan napannut pennin vertaa. En ollut edes lapsena juurikaan sarjakuvien perään, joskin Tinttiä kyllä diggailin.
   
 8. Phinor

  Phinor Uusi jäsen

  Liittynyt:
  25.07.2003
  Viestejä:
  146
  Saadut tykkäykset:
  19
  Kyllä noista enkkutekstejä aina valikoivasti löytyy vaikka olisikin japanilaisen julkaisijan tuotos. Mutta tietenkin se pitää ensin tarkistaa jostain, sokkona jos tilaa niin tuskin saa kovin hyvää osumaprosenttia. Samoin osa julkaisuista on aluevapaita, mutta jälleen tämä on hyvä tarkistaa etukäteen ja useinhan tätä infoa ei helpolla löydy. Amazonin omiin tietoihin ei yleensä kannata luottaa ollenkaan sillä siellä tuntuu olevan enemmän puutteita kuin oikeaa tietoa. Tietty jos DVD:ta vielä harrastaa niin Japani on Suomen tapaan Region 2.

  Hinnat ovat kyllä korkeat, mutta jenin arvo on tippunut niin paljon viime aikoina että ennen hullulta tuntuneet 5000-7000 jenin hintaiset julkaisutkaan eivät enää tunnu mahdottomilta ostaa.
   
 9. Kusni

  Kusni Käyttäjä

  Liittynyt:
  25.01.2014
  Viestejä:
  694
  Saadut tykkäykset:
  173
 10. Perunasalaatti

  Perunasalaatti Uusi jäsen

  Liittynyt:
  15.08.2022
  Viestejä:
  17
  Saadut tykkäykset:
  0
  Osuipas mielenkiintoinen tilanne kohdalle yhden DVDn kanssa. Päätin amazonin sivuilta katsoa viimeisiä tilauksiani ja tällainen merkintä;

  "Undeliverable

  Unfortunately, a problem occurred with your shipment and we no longer expect it to be delivered. We’re sorry for the inconvenience. If you have not received your refund within 5 days, please contact us."

  "Sunday, November 12

  12:21 AM
  Package is undeliverable and returning to sender because it is damaged.
  FI"

  Vai niin. Olisi voinut amazon kyllä tuostakin jonkun sähköpostin erikseen laittaa niin ei turhaan odottelisi pakettia. Ei kyllä ole mitään refundia vielä ainakaan ilmestynyt tilille. "Contact us" mutta ei tuolla mistään voi erikseen pyytää rahoja takaisin.

  Ei tätä jaksa enää.

  "Messaging Assistant | Customer Service
  So, what can I help you with?
  19.05
  Get cancer.
  19.05
  Messaging Assistant | Customer Service
  Tell me more about your issue."

  Tarkoituksella on kyllä tehty todella rasittavaksi tuo refund amazonilla. Mikä tahansa muu kauppa automaattisesti palauttaisi rahat tilille, jos paketti palautuu palasina takaisin (tai mikä lie ongelma paketissa olikaan) ennen kuin edes saapuu asiakkaalle. Tuo chat bot vaan heittelee eri puolelle amazonia, mutta missään ei asialla voi tehdä yhtään mitään. Huhhuh.
   
  Viimeksi muokattu: 19.11.2023
 11. Kusni

  Kusni Käyttäjä

  Liittynyt:
  25.01.2014
  Viestejä:
  694
  Saadut tykkäykset:
  173
  Vähän vastaava tapaus:
  Tilasin vuosi sitten Italian Amazonin virheellisesti hinnoitteleman boksin. Sain lähetysilmoituksen, mutta paketille ei kertynyt kirjauksia seurannassa. Tiedusteluuni vastasivat, että lähetys oli vaurioitunut ja palautettu heille. Rahat tulivat takaisin ja kehottivat tilamaan tuotteen uudestaan kolminkertaisella hinnalla.
   
 12. WesleySnipes

  WesleySnipes Uusi jäsen

  Liittynyt:
  22.07.2020
  Viestejä:
  55
  Saadut tykkäykset:
  20
  Moniin vuosiin en ollut Jenkkien Amazonista mitään tilannut, mutta tiistai-iltana painoin tilauksen vetämään. Neljä leffaa, jotka kahdessa eri lähetyksessä tänne saapuisivat. No, vajaa tunti sitten soi ovikello ja siellähän oli DHL:n kuski ja minulle lähetys. Oli varmaan kuskilla ihmettelemistä oman naamani ilmeessä, kun tajusin että se toinen lähetys oli siis jo perillä!

  Aivan käsittämättömän nopea toimitus siis! Ei voi muuta todeta. Paitsi ehkä sen, että ei voi kuin ihmetellä toimitusaikoja täällä kotimaassa, kun Jenkeistä tulee parissa päivässä kotiovelle!
   
 13. tuna

  tuna Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  09.12.2004
  Viestejä:
  2 516
  Saadut tykkäykset:
  281
  ^Ei aina tule yhtä nopeasti, kokemusta on. Yhden leffan postikulut Amazon.comista on 13,81$ . Ei niin hirveän halpaa.
   
  WesleySnipes tykkää tästä.