Alias

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana vrinne, 17.03.2002.

 1. Tope

  Tope Uusi jäsen

  Liittynyt:
  06.12.2003
  Viestejä:
  14
  Saadut tykkäykset:
  0
  Aika mielenkiintoiseen kohtaan tämä 3. kausi loppui. :king:
  Onko tietoa milloin nelonen alkaa näyttään 4. kautta vai pitääkö se saada ensin päätökseen jenkeissä?
   
 2. Byron

  Byron Käyttäjä

  Liittynyt:
  04.06.2004
  Viestejä:
  98
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ilman tarkempaa tietoa sanoisin, että ensi syksynä lokakuun lopulla. Ensin 4. kausi pitää saada jenkeissä näytettyä, jonka jälkeen on kesäohjelmisto Suomessa johon Alias ei taida (vielä) kuulua.
   
 3. byte

  byte Käyttäjä

  Liittynyt:
  18.04.2002
  Viestejä:
  306
  Saadut tykkäykset:
  1
  Todellakin. Muutenkin tuntuu jotenkin, että halutaan palata täysin ykköskauden asetelmiin ja aloittaa kaikki alusta. Ja, varsinkin tuo äitikäsikirjoitus on mielestäni harvinaisen halpa temppuu saada Olin pois sarjasta.
   
 4. peacemaker

  peacemaker Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  20.11.2003
  Viestejä:
  1 450
  Saadut tykkäykset:
  10
  Joo. No Lena Olin taisi näytellä viimeisen kerran kakkoskauden lopussa? Jonka jälkeen hahmoon viitattiin vain joillain keskusteluilla. Onneks niistä Sydneyn kämppiksistä päästiin eroon, koska ne alkoivatkin tuntua 24mäiseltä rasitteelta. Sarjassa tosiaankin pelataan liikaa varman päälle, eikä hahmoja uskalleta poistaa sarjasta ja tuoda uusia tilalle ja muutenkin lähinnä tuossa ärsyttää, että vaikka mitä tehtäisiin, niin tyypit vaan on samassa paikassa töissä, mallia "tapoin äitisi", "minäpä tapoin sulhasesi".... Ja kaikki on vaan suuttuneita toisilleen. Kuvittelisin, että koulutettu tappaja saattaisi toimia toisin...
   
 5. MMarin

  MMarin Uusi jäsen

  Liittynyt:
  01.02.2005
  Viestejä:
  97
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tämä äidin kirjoittaminen ulos sarjasta tapahtui todennäköisesti pakon vuoksi. Lena Olin ei ilmeisesti halua enää Aliaksen pariin palata. Tässä lainaus Abramsin eräästä haastattelusta:

  How will you deal with Irina Derevko now that Lena Olin says she doesn’t want to do any more Alias? I hope very well. We’ll see. I’m very disappointed about that too because she’s so good. And at the same time, has no interest in returning so I’m just depressed about that.

  http://actionadventure.about.com/od/news/a/aa081804_2.htm
   
 6. MMarin

  MMarin Uusi jäsen

  Liittynyt:
  01.02.2005
  Viestejä:
  97
  Saadut tykkäykset:
  0
  Päättyi aika mielenkiintoisesti juu. Näyttäisi siltä kuin käsikirjoittajat olisivat päättäneet tehdä Jackistä ainakin jonkinmoisen päävastustajan Sydneylle neljännelle kaudelle. Projekti Joulu paljastettiin jo kakkoskaudella, mutta pankissa olleessa asiakirjassa oli ilmeisesti Sydneyn syntymän päivämäärä, joten jotain suurempaa on ollut tekeillä alusta asti. Ehkä tässä jopa viitattiin siihen suuntaan, että Jack olisi Liiton tai ehkäpä jonkin kolmannen osapuolen johdossa.

  1) Jack piti yhteyttä Irinaan kakkos ja kolmoskauden välillä. Kolmannen alkupuoliskolla hän vaikutti ainakin hieman lämmenneen Irinalle, mutta loppupuoliskolla osoitti avoimesti inhoavansa häntä. Jack mahdollisesti vain käytti hyväkseen Irinaa, jotta asiat menisivät hieman jouhevammin eteenpäin Matkustajan kanssa.

  2) Jackillä oli suhde Katyaan, vaikka nainen selvästi osoitti työskentelevänsä väärällä puolella kauden finaalissa yrittäen ampua Sydneyn. Eli toisin sanoen Katya työskenteli Liitolle/Jackille.

  3) Jack yritti manipuloida Vaughnin salamurhaamaan vaimonsa ennen kuin hän ehtisi kertomaan Sydneylle pankkiholvin asiakirjojen sisällön.

  Mutta... Olen kuullut että ilmeisesti tähän suuntaan ei neljännellä kaudella sitten mennäkään, mikä on aika harmi. Voin helposti kuvitella kuinka mielenkiintoiseksi tarina olisi edennyt jos Sydney olisi turvautunut pakon edessä siihen toiseen, vähemmän ikävämpään isähahmoon.

  Jep, minä ajattelen näitä asioita aivan liikaa. :thumbsup:
   
 7. peacemaker

  peacemaker Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  20.11.2003
  Viestejä:
  1 450
  Saadut tykkäykset:
  10
  Spoileri uusimmasta neloskauden jaksosta:

  Miksi helvetissä Sydney ei kerro, että huume/tms on tarttunut häneen ja hän näkee höpöjä varsinkin, kun kaikki tietävät, että oudompiakin juttuja on käynyt. Onpas niin ärsyttävä yksityiskohta, että tekisi mieli jättää jakso katsomatta (20 min mennyt). Tämä sama konsepti on käyty läpi miljoonassa ja miljoonsassa sarjsassa. Varmaan seuraavassa jaksossa Sydney joutuu käymään saman päivän läpi uudelleen ja uudelleen, kunnes keksii oikean ratkaisun. Joo nytten on jakso katsottuna ja olipas kyllä aika turha täytejakso. Lisäksi koko neloskausi on ollut aika aika kökköä tavaraa. Varmaan kaudella 16, kun Arvin Sloane on pettänyt CIA 15 kertaa ja hänen kadonnut isänsä on löytynyt, niin taas sitä ollaan samassa puljussa töissä, kun Arvin on luvannut olla kunnolla taas kerran. Sitten varmaan saa nauraa, kun tunnetulle superrikolliselle ei ole mitään erityiskohtelua järjestetty eikä menneistä ole mitään opittu.
  Sarjassa voisi muutenkin olla joku niin tyhmä homma kuten joku aiemmin kirjoittikin, että loppujen lopuksi Emperoriksi paljastuisikin Sydneyn isä.
   
 8. Ode_81

  Ode_81 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  23.01.2004
  Viestejä:
  177
  Saadut tykkäykset:
  0
  Voisiko joku ystävällisesti kertoa spoilerissa mitä 3. kauden viimeisessä jaksossa tapahtui? Jäi erehdyksessä näkemättä juuri tärkein jakso :OI
   
 9. Imlego

  Imlego Uusi jäsen

  Liittynyt:
  09.03.2003
  Viestejä:
  1 416
  Saadut tykkäykset:
  2
  Kuten yleensäkin, ei yhtään mitään. Lauren kuoli, tai sitten ei kuollut. Sydney sai tietää jotain karmeaa itsestään ja isästään, tai sitten ei. Sydneyn täti oli petturi, tai ehkä ei. Kaikkihan voidaan kirjoittaa neloskaudella uusiksi, kuten aina ennenkin.

  http://www.tvtome.com/Alias/season3.html#ep66
   
 10. DTSMan

  DTSMan Uusi jäsen Tukijoukot

  Liittynyt:
  12.06.2003
  Viestejä:
  2 266
  Saadut tykkäykset:
  3
  Onko kukaan nähnyt tuota nelos kautta? Olipa mahtava loppu! Herranen aika :eek: :)
  Mikähän Vaughn on miehiään. Perkele että säikähdin kun se auto tuli kylkeen
  :)
   
 11. njulkunen

  njulkunen Uusi jäsen

  Liittynyt:
  12.02.2005
  Viestejä:
  342
  Saadut tykkäykset:
  0
  Täytyy kyllä myöntää että kausi jäi kutkuttavaan kohtaan. Saa nähdä mitä kirjoittajat ovat keksineet seuraavalle kaudelle.


  :thumbsup:
   
 12. jryi

  jryi Käyttäjä

  Liittynyt:
  21.07.2003
  Viestejä:
  456
  Saadut tykkäykset:
  0
  Neloskausi on mielestäni muutenkin selvästi parempi kuin yksikään aikaisempi. Juonikaari on jotenkin koherentimpi ja hilpeästi sarja on oppinut myös nauramaan itselleen. Jostain kumman syystä en voi olla vertaamatta sitä 24:ään. Kakkosnelonen on jotenkin hölmö ja turhauttava, Alias taas on hölmö mutta hauska. Kyllähän tv-sarja siis pönttö saa olla, mutta jos se ottaa itsensä samaan aikaan liian vakavasti, niin sitten mennään jo kovaa vauhtia ojaan.

  Ja se kauden päätös on kyllä The Ultimate Alias Cliffhanger.
   
 13. Lazze

  Lazze a world of pain Tukijoukot

  Liittynyt:
  12.04.2002
  Viestejä:
  669
  Saadut tykkäykset:
  0
  Omasta mielestäni neloskausi oli kyllä sarjan heikoin. Saa nähdä miltä DVD:ltä putkeen katsottuna näyttää, mutta jenkkien tahdissa kausi tuntui aika sekavalta haahuilulta. Alkukauden erillisjaksojen jälkeen hommaa ei vaan saatu missään vaiheessa käyntiin sarjan "kulta-aikojen" tyyliin, vaikka loppupuolella jatkuvajuonista menoa paljon olikin, vaan jotenkin kuivakka fiilis kaudesta jäi. Toiseksi ja kolmanneksi viimeiset jaksot olivat mainioita ja nostattivat finaalin odotukset kattoon, mutta vähän pettymykseksi jäi. Juonesta rakennettiin suurta, mutta aika turhaksi tämä
  The Flood
  sitten jäi. Myöskään
  Lena Olinin
  vierailusta ei saatu juuri mitään irti, ei näin. Cliffhangerista sen verran että
  lähinnä huvittavaa (vaikkakin yllättävää) autokolaria lukuunottamatta aika pitkälti toisinto kolmoskauden vastaavasta, vain Vaughn Jackin paikalla
  , toivottavasti ratkaisua ei sentään hoideta yhtä huonosti kuin kolmoskauden cliffhangerin ratkaisu neloskaudella.
   
 14. Generig

  Generig Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  24.01.2004
  Viestejä:
  1 879
  Saadut tykkäykset:
  5
  Nonniin, tälläinen tieto tällä kertaa että Alias jatkuu Nelosella 1.9. alkaen.
   
 15. Rela

  Rela Uusi jäsen

  Liittynyt:
  30.03.2004
  Viestejä:
  473
  Saadut tykkäykset:
  0
  Neloskausi oli kyllä minustakin kirkkaasti huonoin tähän mennessä. Juoni alkaa oikeasti vasta jaksosta 14. Ensimmäiset 13 jakso vain haahuillaan ympäri maailmaa suorittamassa tehtäviä, joilla ei ole mitään merkitystä mihinkään. Eli vähän samaan tyyliin kuin ensimmäisen kauden alun osa jaksoista. Sitten kun juoni oikeasti alkaa niin sarja on ihan kiinnostava. Myös kolmoskaudella alkupuoli oli heikko mutta neloskaudella täysin ala-arvoinen. Lisäksi kolmoskauden loppuun jätetyn cliffhangerin ratkaisu oli lievästi sanottuna hyvin heikko. Neloskauden loppu jäi taas semmoiseen paikkaan, että pelottaa jo mitä ne taas keksii. Ei hyvältä näytä tämän sarjan jatko.
   
 16. Zalmari

  Zalmari Käyttäjä

  Liittynyt:
  23.08.2004
  Viestejä:
  412
  Saadut tykkäykset:
  1
  No joo, loppuipahan neloskausi taas jännään kohtaan :eek: :cool:
   
 17. Xaeron

  Xaeron per aspera ad astra Tukijoukot

  Liittynyt:
  20.09.2000
  Viestejä:
  1 852
  Saadut tykkäykset:
  6
  Spoileria ja tietoa vitoskaudesta ja Aliaksen mahdollisesta lopetuksesta sen jälkeen tässä näin:

  The fifth season of the hit ABC spy drama "Alias" premieres Thursday September 29th, and in a recent talk with TV Guide, ABC president Steve McPherson revealed that "it's 80 percent likely that this will be the show's last season" and despite her pregnancy Jennifer Garner will appear in every episode - even if that means producing fewer episodes. The maternity leave will result in a longer-than-usual winter hiatus (end of November through til March). Greg Grunberg, who plays Agent Eric Weiss, is leaving the show too.

  So what's in store for the fifth season? ABC has released an official synopsis: "After they [Sydney and Vaughn] both survive the car crash, she learns that the man she has known as Michael Vaughn is under investigation and suspected of being a double agent. She questions whether their business and personal relationship over the years had all been a lie. When Sydney discovers that she is pregnant with Vaughn's baby, she is determined to uncover the truth about him.

  Meanwhile, because of Jack's past betrayal by Irina, he begins to worry that his daughter may suffer the same fate as he did. He will also have to deal with the fact that he will soon become a grandfather - while still learning how to be a dad. Sloane will have to do some soul-searching of his own, as he makes an unholy alliance in his desperate fight to find a cure for Nadia - who is still in a coma. New agents will be introduced and a nefarious organization will come to light in Sydney's life as she fights to protect her unborn child -- all the while traveling incognito, outsmarting the bad guys and keeping the world safe."

  ----

  Lainattu dvdforumsilta television foorumilta.

  Varmaan ihan jees kyllä jos Alias vaikka lopettaisikin, neloskausi oli kyllä heikoin kaikista tähän mennessä. Surulliseltahan sen lopettaminen tuntuu, mutta parempi ajoissa kuin liian myöhään :rolleyes:
   
 18. SmiL

  SmiL Käyttäjä

  Liittynyt:
  26.01.2005
  Viestejä:
  280
  Saadut tykkäykset:
  0
  Muistutukseksi niille, jotka eivät jo omasta mielestäni liian paljastavaa traileria Neloselta ole jo nähneet.

  Ja torstai-illat tästä etiäppäin enemmän ja vähemmän tv:n ääressä, P
   
 19. Jaded

  Jaded Uusi jäsen Blokattu Tukijoukot

  Liittynyt:
  23.04.2004
  Viestejä:
  1 548
  Saadut tykkäykset:
  1
  Laitetaan nyt vaikka tänne kun en muuta paikkaa kekkaa heti tähän..

  Alias-Garner eroottiseen filmirooliin

  Tv-sarja Aliasin tähti Jennifer Garner tekee syrjähypyn valkokankaalle. Garner nähdään pääosassa filmissä nimeltä Sabbatical. Leffaa on luonnehdittu eroottiseksi.

  Elokuva kertoo pariskunnasta, jonka avioliitto ajautuu pulmiin. Pariskunta sopii pitävänsä toisistaan kahden viikon sapatin, jonka aikana kumpikin on vapaa tapailemaan ketä haluaa.

  Suunnitelma menee kuitenkin pieleen. Kun Garnerin roolihahmo palaa kahden viikon kuluttua sovitulle tapaamispaikalle, käy ilmi, että hänen miehensä on kadonnut.

  Garner pistäytyi tv-roolistaan elokuvan puolella jokin aika sitten filmissä Daredevil.

  http://www.kaleva.fi/html/JTpage518950.html
   
 20. TET

  TET Käyttäjä

  Liittynyt:
  21.10.2003
  Viestejä:
  280
  Saadut tykkäykset:
  0