Absinttia netistä

Keskustelu osiossa 'Olut sekä muut drinkit' , aloittajana devastat, 31.05.2004.

 1. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 652
  Saadut tykkäykset:
  173
  Alko sitten meni ja korvasi huokeampihintaisemman Absintin yli tuplasti kalliimmalla (hinta taisi olla vajaa 40 euroa ja pullo oli suhteellisen pieni) versiolla. Viikko sitten kävin Stockmannin Alkossa ja tilanne vaikutti olevan tämä: missään ei ollut sitä n. 20 euron versiota eikä edes hyllykohtaa varattuna sille. Vajaa 40 euroa pienestä pullosta on hieman liian korkea hinta, kun ko. alkoholia olisin käyttämässä osana drinkkiä.

  Mitäs Plazan "Millaista viinaa se Absintti on?" porukalle kuuluu? Tietäisikö kukaan mistä voisi ostaa huokeampihintaisia malleja? Toki tämänkin ketjun Saksan pään linkeistä löytyy, mutta kun 16 euron absintilla voi olla 18 euron postikulut, niin eipä se kauhean kivaa ole.
   
 2. aheikkinen

  aheikkinen Tuttu käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  05.04.2007
  Viestejä:
  5 011
  Saadut tykkäykset:
  121
  Halvempaa se silti on netistä tilattuna kuin alkosta, kulut huomioitunakin :rolleyes:
  Tilaa vain netistä. Suostuttele kaveri tai pari tilaamaan pottu myös, ja laskutat toimituskulut häneltä/heiltä. Tämä on toiminut sikareihin ja viinoihin omassa kaveripiirissä suurella menestyksellä jo vuosia..

  E: Itselläni on tuo Verte de Fougerolles Absinthe - pöteli edelleen hyllyssä pölyttymässä. Kerran maistoin ja niin järkyttävää sotkua on ettei pysty juomaan. Aavistuksen karvasta.
   
  Viimeksi muokattu: 17.06.2010
 3. aheikkinen

  aheikkinen Tuttu käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  05.04.2007
  Viestejä:
  5 011
  Saadut tykkäykset:
  121
  Tulipas taas tilattua pitkästä aikaa.
  Vanha entinen kauppa www.absinthe24.de on siis suljettu ja redirect menee sivulle http://www.absinthe1001.com. Tuonne lähetin tiedustelua ja päivässä sain vastaukseksi että kyseessä on tukkuri ja että he eivät tee kuluttajamyyntiä. Tukkuri oli kuitenkin ohjannut tietyt nimikkeet sisältävän kysymykseni suosittelemalleen www.absinthes.com jälleenmyyjälleen, josta vastattiin suorilla tuotelinkeillä heidän kauppaansa. Mukavan ripeää ja ystävällistä palvelua näinkin pienessä parin pullon tilauksessa.

  5.3. lähetin tiedustelun, 6.3. saapuivat vastaukset ja laitoin heti tilauksen sisään absinthes.comiin. Maksun suoritin PayPalilla. Pullot lähtivät matkaan 7.3. ja saapuivat tänään perille FedEx kuriirilla, luonnollisesti suoraan kotiovelle. FedEx hankki pullot helsinkiin asti alle kolmessa päivässä, mutta viikonloppu viivästytti maistelemaan pääsyäni.
  Reitti: 7.3. Freiburg DE - 7.3. Frankfurt DE - 8.3. Koeln DE - 8.3. Paris FR - 9.3. Kastrup DK - 9.3. Helsinki FI - 12.3. paketti saapui perille

  Mitä maksaa? Otin kaksi keskihintaista nimikettä, 0,7l + 0,5l pullot, joista oli sivuilla annettu hyvät arvostelut. Shipping costs: 12.50€ Total: 85.50€. Ehkä pulloa kohti hintavaa noin ryyppäysmielessä, mutta eipä tätä tule niin ryypättyäkään. Pullo kestää helposti yli vuoden.

  Miten juodaan? Yleensä jääveden kanssa ilman sokeria. Paukkuna ei tuota kykene ainakaan illan ensimmäiseksi paukuksi ottamaan. Drinkkinä yllättävänkin hyvä on RedBull 25cl + 5cl absinttia. Tuo menee sellaisillekin kavereille, jotka eivät silkkaa absinttia kykene juomaan. Shampanjan kera pitäisikin vielä kokeilla..
   
 4. Conard

  Conard Uusi jäsen

  Liittynyt:
  23.01.2009
  Viestejä:
  130
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tuolta löytyy 24 erilaista: whiskysite.nl. Tilaaminen toimii kuin junan vessa, mutta postit kiinteät 37,50 €, joilla menee 10 pulloa. Porukallahan toi tulee helposti täyteen.