65" 4K telkkusuosituksia? Netflix 4K tms.

Keskustelu osiossa 'Televisiot' , aloittajana nudedude, 18.07.2015.

 1. j-boy

  j-boy Uusi jäsen

  Liittynyt:
  19.08.2010
  Viestejä:
  20
  Saadut tykkäykset:
  0
  Meillä on pari viikkoa ollut Sonyn 65X8509 (Verkkokaupan hinta 1999€). En ole pahemmin vielä mitään moitittavaa löytänyt. Kerran vaimo sai tuon käyttöliittymän niin jumiin, että piti irroittaa johto seinästä. Muuten ei ole mitään jumiutumisia tai tahmaamisia ollut. Päivitykset ovat näköjään purreet niihin pahimpiin ongelmiin.
  Meillä tuon telkun kyljessä on Intel NUC, jonka kautta katsotaan jääkiekkoa Ruutu+ palvelun kautta. Liiketoisto näyttää ainakin minun silmääni oikein hyvältä. Kaikki nykimiset ovat sellaisia, että ne selittyy joko nettiyhteydellä tai lähettävän pään ongelmilla.
  Leffakäytössä tuo on niin ikään meille oikein hyvä. Meillä televisiota ei katsota koskaan täysin pimeässä, joten tuo mustan taso on ihan riittävä. Kuvan kirkkaus on myös mielestäni varsin tasainen.
   
 2. Temezy

  Temezy Uusi jäsen

  Liittynyt:
  06.04.2011
  Viestejä:
  4
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ootko valovuodon määrää testaillut? Ei ilmeisesti ole ainakaan kauhean paha kun et asiasta maininnut. Kyllähän tuollainen vois olla ihan varteenotettava vaihtoehto. Ilmeisesti noita sonyjä uskaltaa jo miettiä, kun suurin osa ongelmista päivitetty pois.
   
 3. j-boy

  j-boy Uusi jäsen

  Liittynyt:
  19.08.2010
  Viestejä:
  20
  Saadut tykkäykset:
  0
  En ole alkanut valovuotoja erityisesti kyttäämään. Kuva näyttää omaan silmään oikein hyvältä, joten olen antanut asian olla. Harvoin sitä tulee kuitenkaan tasaista mustaa/valkoista ruutua katsottua. Lisäksi tuo huoneen valaistus vaikuttaa valovuodon häiritsevyyteen ja kuten jo aikaisemmin sanoin, meillä ei yleensä ihan pimeässä televisiota katsota.
   
 4. hezor

  hezor Käyttäjä

  Liittynyt:
  12.10.2015
  Viestejä:
  49
  Saadut tykkäykset:
  1
  Tekisi mieli tarttua tuohon Gigantin tarjoukseen kyllä. Mutta tarkoitus on odotella vielä ainakin vuosi ennenkuin aloittaa transition UHD-aikaan. Tällaiset tarjoukset vaan uhkaavat pistää suunnitelmiin vauhtia. :)
   
 5. j-boy

  j-boy Uusi jäsen

  Liittynyt:
  19.08.2010
  Viestejä:
  20
  Saadut tykkäykset:
  0
  Minä katselin alunperin tuota Sonyn 65W855C - mallia, kun en kokenut tuota UHD:tä vielä niin ajankohtaiseksi. Tuon 8509:n hinta alkoi kuitenkin olla sen verran lähellä, että päädyin sitten siihen. Ei meillä telkkareita kuitenkaan niin kovin usein osteta. Edellinen on Sonyn 40W3000 vuodelta 2007 :).