24 (MTV3 / SubTV)

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana glottis, 08.09.2002.

 1. Rokkari

  Rokkari Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  23.08.2005
  Viestejä:
  2 385
  Saadut tykkäykset:
  0
  Eikös Väinö tullut mukaan kuvioihin vasta kolmoskaudella? Ykkös ja Kakkoskaudelta muistan vain Davidin lapset ja Sherryn muista Palmereista.
   
 2. winterland

  winterland Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  20.08.2004
  Viestejä:
  5 248
  Saadut tykkäykset:
  2
  Jep, Wayne on esiintynyt kausilla 3, 5 ja 6.
   
 3. h3mb3

  h3mb3 Digital and smoke-free. Tukijoukot

  Liittynyt:
  15.04.2006
  Viestejä:
  1 889
  Saadut tykkäykset:
  0
  Aijaa, no nyt kyllä muisti teki tepposet pahemman kerran... :confused:
   
 4. Professional

  Professional Stirlingite Tukijoukot

  Liittynyt:
  09.08.2004
  Viestejä:
  10 995
  Saadut tykkäykset:
  432
  Eikö se Bauerin poika ottanut mitään opiksi edellisestä konsulaatti vierailusta... :D
   
 5. Rokkari

  Rokkari Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  23.08.2005
  Viestejä:
  2 385
  Saadut tykkäykset:
  0
  Noniin, kausi muistaakseni puolessavälissä(?), ja ihan taattua 24 laatuahan tämä on ollut ainakin tähän asti, vaikka venäläisterroristit puhuvatkin keskenään englantia venäjän aksentilla :D

  Kyllä on taas aikamoiset kiemurat Jackille saatu selvitettäväksi, kaiken huippuna vielä Cy Tolliver presidenttinä.
   
 6. h3mb3

  h3mb3 Digital and smoke-free. Tukijoukot

  Liittynyt:
  15.04.2006
  Viestejä:
  1 889
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kyllä tämä sarja menee jatkuvasti kohti suoranaista komediaa (Bauer + pistooli + konsulaatti -skenaario), mutta mikäs siinä. :)
   
 7. Professional

  Professional Stirlingite Tukijoukot

  Liittynyt:
  09.08.2004
  Viestejä:
  10 995
  Saadut tykkäykset:
  432
  Wayne tais saada vähän liikaa sitä adrenaalia... :p

  Pahiksetkin saatiin kaikki kiinni. Mitäs seuraavaksi? Vielä olisi tunteja jäljellä. Ehtiiköhän Jack vielä etsimään Audreyn tappajat käsiinsä...

  Hyvää 24 laatua ollut tämäkin kausi. Ei mitään valittamista. Tai no ehkä Jackin henkiseen tilaan olisi voitu keskittyä hieman enemmän. Sen verta paljon on miehelle tapahtunut tälläkin kaudella. Tosin kyyti on ollut sen verta tiukkaa, että ei siinä ole paljoa vielä ehtinyt mies ylimääräisiä miettimään.
   
 8. SamSon

  SamSon Käyttäjä

  Liittynyt:
  02.06.2005
  Viestejä:
  637
  Saadut tykkäykset:
  0
  Juu melkoinen yllätys tuo Wayne-pojan suunnanmuutos. Toinen asia, mikä jäi hämäämään, oli tuo Gredenkon veto leikata kätensä irti ja sen jälkeen käräyttää Fayed baarissa ja itse yrittää omin avuin karkuun. Kuinkahan pitkälle kaveri kuvitteli pääsevänsä käsi verta roiskivana. Kaverihan varmasti tiesi/arvasi, että Jackin tarjoama diili ei pidä, joten karkuun piti päästä. Sen takia käsi leikattiin irti, että jäljitin jää matkasta. Mutta miksi sitten Fayed piti käräyttää? Fayedin apuhan oli ainut tapa päästä paikasta hengissä pois, varsinkin kun Gredenko itse ei ollut ihan täydessä vedossa käsi irti leikattuna. Osaisiko joku valottaa, meikäläisellä kun ei ajatuksen juoksu mene oikein yhteen noiden terroristien aivoitusten kanssa :D
   
 9. opelman

  opelman Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  20.10.2007
  Viestejä:
  1 592
  Saadut tykkäykset:
  56
  No oisitko itse ensin leikannut kätes irti ja sitten jäänyt samantien kiinni? tottahan se funtsi että vähän pitemmälle pääsee kun pakenee, kun käräyttää sen faydin. JA onhan ne pommit siellä yhdellä miehellä joka ois voinut ne paakasta vaikka heti eekä naatiskella, että jospa sieltä joku tunti vielä irtoo ;) Itse sanoin vaimolle että katopas kohta näät irtokäen ja kohta pistää itse pressa ydinpommit liikkeelle ;) No tosin ihan vähän ennenkuin tapahtui.
   
 10. Rokkari

  Rokkari Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  23.08.2005
  Viestejä:
  2 385
  Saadut tykkäykset:
  0
  Taisi huomata että peli on pelattu ja yritti jotain epätoivoista.. Vähän jäi kyllä epäselväksi että mitä... :rolleyes:

  Ihan jees kausihan tämä on ollut tähänmennessä.. Samaa tasoa mitä kaksi edellistä vaikka pääjuoni on lähes suoraan kopioitu kakkoskaudelta (CTU:n päässä juostaan ydäreiden perässä ja Palmereiden valtakunnassa yritetään estää ydinsodan syttyminen). Pahikset on kiinni, pommitkin varmaan löytyvät parin ensijakson aikana. Saa nähdä alkaako sitten paperityöt päivän toiminnasta :)D) vai armoton paikallaan polkeminen ja uutta koukkua Bauerille.. Kenties Isä-Bauer palaa kuvioita sotkemaan?
   
 11. SamSon

  SamSon Käyttäjä

  Liittynyt:
  02.06.2005
  Viestejä:
  637
  Saadut tykkäykset:
  0
  En, mutta enpä kyllä olisi myöskään narauttanut kaveria, joka suurin piirtein kantaa henkihieverissä olevaa meikäläistä.

  Eiköhän noista lopuista pommeista vielä tosiaan pari jaksoa irtoa ja sitten pari jaksoa, jossa rauhotellaan ydinsotaa. Jotenkin hassua, kun missään vaiheessa ei sanota, että mitä valtiota vastaan nuo nuket laitettiin. Koko ajan puhutaan vain "Fayedin valtiosta". Kyllähän sen ymmärtää, että poliittisista syistähän ei ko. valtiota nimetä tarkemmin, mutta silti kuulostaa oudolta, kun jatkuvasti puhutaan vain nimeämättömästä Fayedin valtiosta.
   
 12. 71 dB

  71 dB Tunnettu käyttäjä

  Liittynyt:
  19.01.2005
  Viestejä:
  10 649
  Saadut tykkäykset:
  516
  Minusta parin viimeisen jakson aikana taso on tippunut. Juonikuvioissa on väkisin väännetyn kikkailun maku. Tuntuu kuin käsikirjoittajat eivät tietäisi mitä niiden ydinpommien kanssa pitäisi tehdä ja vedättävät juonta (luulisi terroristien pamauttavan pomminsa missä ikinä sitten ovatkaan CTU:n hengittäessä niskaan mutta ei). Ihan ok kausi tämä on silti ollut, alkuhan oli suorastaan eeppinen. Waynen takinkääntö on mielenkiintoinen yllätys. :thumbsup:
   
 13. DVB-G

  DVB-G Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  05.03.2003
  Viestejä:
  10 281
  Saadut tykkäykset:
  30
  Ennen oli helppo tehdä elokuvia ja sarjoja. Sai rauhassa sanoa, että Neuvostoliitto ja Kommarit hyökkäävät, ammutaan sinne muutama ydinohjus niin oppivat tavoille. Tuhansia leffoja/sarjoja tehtiin, joissa oli pahoja ryssiä tai ilkeitä kinukkeja punalippuineen, levittämässä vaarallista aatettaan, ja niitä sai surutta ampua tohjoksi. Alkuperäisten Tarzan-leffojen aikakautena alkuasukkaat olivat ilmaista krokotiilinruokaa. Oli vapaus ilmaista taiteella mitä huvitti, älyvapaita filosofioitakin.

  Nykyään jos edes vihjaa nykyisiin roistovaltioihin, että vaikkapa Iran tai Pohjois-Korea olisi sen mikälie-Fayedin kotimaa, siitä seuraa viikon viiveellä se, että Iranilaiset+PohjoisKorealaiset terroristit jysäyttävät Manhattanilla jälleen uudet kaksi pilvenpiirtäjää nuuskapulveriksi.

  Muinoin, kun maailmaa vielä dominoi pari suurvaltaa tuhatkertaisine ydinase-maailmanloppu-uhkineen, tilanne oli rauhallinen. Sai sanoa päin naamaa mielipiteensä, eikä kukaan silti uskaltanut aloittaa maailmaloppua. Kumpikin osapuoli tiesi mitä napin painamisesta seuraa, kummallakin oli aivot päässä.

  Nyt kun maailmaa dominoi islamilainen terrorismi ja Alin Kaidat Tanssahtelijat Trotyylivöineen, koko länsimainen elokuva/sarjateollisuus on polvillaan. Samoin sanomalehdistö ja kirjailijat. Ei uskalleta sanoa asioita niiden oikeilla nimillä. Että eräs prätkäjengi, muslimiterrorismi, aiheuttaa maailmalopun, jengiltä nimittäin puuttuu aivot päästä, ei ymmärretä omien tekojen seuraamuksia. Halutaan vain päästä äkkiä paratiisiin neitsyeitä raiskaamaan (!? haloo, raiskaajien paratiisi? Länsimaissa noista toimenpteistä saisi elinkautisen!). Tämä huurupäisten fanaatikkojen jengi todellakin on ihan oma uskontonsa, sen harrastajat ovat irtisanoutuneet perinteisistä uskonnoista ja Geneven rauhansopimuksesta sekä kaikesta inhimllisestä toiminnasta ylipäänsä. Heille on pääasia, että saavat tappaa miljoonia länsimaisia syyttömiä vauvoja ja kaupanpäällisiksi vielä itse pääsevät itämaisia vauvoja jyystämään paratiisiin, vai miten se nyt menikään.

  Fayedin käppänä siis asuu ilmeisesti valtiossa nimeltä muslimiterrorismi. Sen valtion sijainti, ikävä kyllä, ei ole länsimaisen kulttuurin tiedossa, pitää olla itse terroristi saadakseen tietää minne ohjukset kannattaisi kohdistaa.

  Sensuuridominaattorin poistuttua, jos joku joskus keksii tepsivän lääkkeen tähän tautiin, saamme jälleen vapaasti nauttia hyvistä leffoista, joissa krokot popsivat alkuasukkaita aamupalaksi ja kommareita pommitetaan tohjoksi; perinteisiä turvallisia huveja. Saamme myös jälleen julkaista lehdissä ja kirjoissa kenen tahansa kuvia ilman tappouhkauksia. Ja pohtia taideteoksessa esintyvän fiktiivisen hahmon kotimaata. Luulen, että fiktiivisen figuurin syntyperän teoreettinen arvailukin on erään murhaajajengin mielestä rikos, ja siitä seuraa luonnollisesti Aseman Kellotapulitornin Pommitus, eli joku huurupää hiihtää heinäkuussa puusuksilla tornin kumoon, apuvälineinä vyöllään kolme tynamiittipötkylää. Pitäkää steissillä liikkuessanne silmällä parrakkaita lakanaan pukeutuneita sauvakävelijöitä...
   
 14. JPH

  JPH Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  02.02.2003
  Viestejä:
  2 907
  Saadut tykkäykset:
  4
  Iran:
  - Saddam Hussein hyökkäsi Iraniin 1980. Sotaa kesti vuoteen 1988. Tuona aikana USA tuki Saddam Husseinia (myös Kurdien kaasutusten aikaan).
  [​IMG]

  - Afganistanissa Iran tuki yli vuosikymmenen ajan Pohjoista Allianssia, joka taisteli talibania vastaan. Iran oli myös itse ajautua sotaan Talibanin kanssa vuonna 1998, jolloin Taliban otti haltuunsa Iranin konsulaatin ja teloitti Iranilaiset diplomaatit. Iranin hyökkäyksen Talibaneja vastaan estivät YK ja Yhdysvallat.


  - Iranissa järjestettiin surukulkueita 9/11-uhrien muistoksi.

  - Iran auttoi Talibanin kukistamisessa vuoden 2001 iskujen jälkeen

  - Suurin osa 9/11-iskun tekijöistä oli kotoisin Saudi-Arabiasta.

  Tarkoitus ei ole tehdä tästä threadista poliittista kädenvääntöä, mutta asiat eivät aina ole niin mustavalkoisia kuin annetaan olettaa.
   
 15. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 662
  Saadut tykkäykset:
  173
  Olihan tuo kieltämättä yksi niistä kutoskauden käsittämättömistä "kikkailuista" minkä takia varmaan niin moni ei siitä pidäkään. Itsekin kuitenkin näkisin Gredenkon järkeilyn näin:

  Hän tiesi, että tavalla tai toisella hän joko kuolisi ja kärsisi, jos noudattaisi CTU:n/USA:n kanssa tehtyä sopimusta: Bauer (tietäen hänen profiilinsa) ei ehkä pitäisi sanaansa, diilin jälkeen häntä seurattaisiin, Venäjä kostaisi hänelle tietäen hänen olinpaikkansa jne. Niimpä hän sitten noudatti diiliä Fayedin tapaamiseen saakka, jolloin hänen ainoa keinonsa "paeta diiliä" oli katkaista kätensä. Hän kuitenkin tiesi, että Fayed ennemmin tai myöhemmin olisi tappanut hänet (ja tietenkään hänellä ei ollut niitä "tietoja" mitä hän lähti hakemaan Fayedille kiinnijääntinsä yhteydessä), ja myöskin, että Bauerin/CTU:n ykköskohde oli Fayed. Niimpä hän päätti pettää Fayedin sellaisessa paikassa, jossa hän pääsisi hyvin itse karkuun ilman, että Fayed tai Bauer kiinnisaisi hänet -- ja mikäs onkaan parempi paikka kuin väkijoukko. Tietenkin hän oli epätoivoinen, ja siksipä turhan optimistinen sen suhteen kuinka pitkälle hän verihukan alaisena pötkisi.

  Eniten minua rassasi tuossa se, että Gredenkoa ei missään vaiheessa maalattu psykopaatiksi, ja minusta mies oli vähän turhan vähäeleinen ja rauhallinen ottaen huomioon sen, että hän tiesi joutuvansa lyömään kätensä irti. Myöskin Fayedin logiikka auttaa Gredenkoa oli oudon typerä, koska kai Fayed älykkäänä terroristina ymmärsi, ettei Gredenko kiinnijäätyään ainakaan voisi tarvittavia tietoja hänelle antaa.
   
 16. Mörris

  Mörris Uusi jäsen

  Liittynyt:
  15.12.2006
  Viestejä:
  353
  Saadut tykkäykset:
  0
  Dämn, ei ole helppoa Jackin elämä. Yhdet pahikset saa hengiltä niin jo toiset samantien soittelee. Hieno Jack vs. Fayed-matsi, btw. :thumbsup:
   
 17. Terris

  Terris Uusi jäsen

  Liittynyt:
  02.03.2004
  Viestejä:
  1 986
  Saadut tykkäykset:
  4
  Heheh. Olisi kiva tietää minkälaista palkkaa Jackille maksetaan :D
   
 18. Mookid

  Mookid Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  16.07.2006
  Viestejä:
  2 552
  Saadut tykkäykset:
  255
  Ihan kivat lisät varmaan, kun yötä päivää sykkii menemään, onkohan ylityöliksat tai työsopparit kunnossa alkuunkaan. Joskus kyllä tuntuu että Jack jahtaa terroristeja ihan hyväntekeväisyyspohjalta :D
   
 19. SamSon

  SamSon Käyttäjä

  Liittynyt:
  02.06.2005
  Viestejä:
  637
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tähän liittyen on käynyt jo muutamaan otteeseen mielessä, että mahtaako Jack-pojalla olla lainkaan luonnollisia tarpeita. Ei ole kukaan tainnut koskaan nähdä Jackia syömässä taikka pisuaarilla :rolleyes: Toinen hauska juttu tällä kaudella oli tuo Palmerin koomassa pito. Joo, kaveria pidettiin koomassa mitä pari tuntia ja taas mennään :D Kyllähän nuo vaikutukset näkyvät koko ajan, mutta näin äkkiseltään luulisi parin tunnin makoilun olevan yhtä tyhjän kanssa. Lääkärikin vielä sanoi, että "häntä pidettiin koomassa, jotta verenpaine päässä saatiin laskemaan". Tietenkään ei pidä liikaa tällaisessa sarjassa tuijottaa näihin pikku epärealistisuuksiin, mutta kuitenkin...
   
 20. opelman

  opelman Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  20.10.2007
  Viestejä:
  1 592
  Saadut tykkäykset:
  56
  No keskenhän ne sen sieltä herätti. Ja ei tuo mitenkään terveeltä vielä vaikuta. Lattialla makoilee vaan mutta sisulla puskee eteenpäin ;) Oikeesti on tietty eri asia mutta tää onkin tv-sarja.