24 (MTV3 / SubTV)

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana glottis, 08.09.2002.

 1. japipoju

  japipoju Käyttäjä

  Liittynyt:
  22.03.2004
  Viestejä:
  276
  Saadut tykkäykset:
  1
  Minä en ainakaan katso televisiota sen takia, että näkisin naisen pesevän pyykkiä tai miehen vahaavan autoaan. Kyllä sitä arkirealismia on omassa elämässä tarpeeksi.
  Minä haluan nähdä jotain mitä ei muuten näe ja tähän 24 on ehdottoman hyvä väline. Siinä ainakin tapahtuu paljon asioita ja otetaan kantaa moniin kysymyksiin, kuten miten ihmiset reagoivat katastrofeihin (vrt. Kimin välikohtaus huoltoasemalla) ja amerikkalaisten muslimivastaisuus.
  Minä en ainakaan jaksa keskittyä etsimään sarjoista epärealismia, koska siitä ei vaan ole mitään hyötyä. Paljon mukavampaa on vain istua, katsoa ja ottaa vastaan se minkä saa. Ja jos ei tyydytä, aina voi vaihtaa kanavaa.
   
 2. tlehtone

  tlehtone Uusi jäsen

  Liittynyt:
  06.11.2001
  Viestejä:
  8
  Saadut tykkäykset:
  0
  On hyvä että eri mielipiteet tästä sarjasta tulee kuuluviin. Olen kuitenkin katsonut sarjan kaikkia kausia ja mielestäni kaksnelosen todenmukaisuus/viihteellisyys-suhde yksi parhaista mitä toimintasarjoissa koskaan nähty.
   
 3. Hirudroid

  Hirudroid Uusi jäsen

  Liittynyt:
  03.01.2003
  Viestejä:
  1 245
  Saadut tykkäykset:
  2
  Niin hyvä elokuva kuin tv-sarjakin jakaa mielipiteet kahtia. Kaikkia miellyttävä tarjonta kasaantuu koko perheen lässyn lässyn -genreen eikä kiinnosta täten pintaa syvemmältä ketään. Ping Pong!

  Jack Bauer on kyllä todellinen teräsmies, joka kestää hermopaineen paremmin kuin ruosteista ruuvinpenkkiä ihannoiva päänsärky, jota potee Mean Machine 100 metrin syvyydessä. Kakkoskausi on ollut huomattavasti parempi kuin ykkönen - ihan kivaa viihdettä, kun ei mieti yksityiskohtia tarkemmin (koskee kaikkia jenkkisarjoja).
   
 4. Niksteri

  Niksteri Funny how? Tukijoukot

  Liittynyt:
  06.01.2001
  Viestejä:
  678
  Saadut tykkäykset:
  1
  24:n kolmoskausi päätty Jenkkilässä eilen ja täällä on varmaan muitakin sitä seuranneita, joten mitäs mieltä olitte?
  Mielestäni surkein näistä kolmesta. Eniten siinä jäi vaivaamaan samojen ideoiden kierrätys. Ekalla kaudella Kim & Teri kidnapattiin, 3. kaudella saman kohtalon koki Michelle. Ykkös- ja kakkoskaudella Jack piti asioita salassa ja muilutti Kate Warnerin pois CTU:sta ja Tony teki saman 3. kaudella kun yritti pitää Michellen kidnappauksen salassa ja vei Saundersin pennun pois CTU:sta. Ja epäloogisia juttuja vaikka kuin paljon. Jack oli narkkari aloitusjaksoissa mutta eipä tainnu tehdä piikkiä mieli enää loppuvaiheessa. Tonya ammuttiin niskaan mut hyvinhän tuo jakso painaa hommia parin jakson jälkeen. Just a flesh wound ilmeisesti. Ja Chasea ammuttiin Meksikossa mut ei paljoo menoa haitannut. Noiden lisäks eniten ihmetytti että Losissa on kuulemani mukaan porukkaa aika helvetin paljon mutta eipä noita ihmisiä kovinkaan paljoa tunnu liikenteessä olevan. Vikajaksossakin se pahis sai yksikseen ajella highwayllä. Ja joka paikkaan pääsee muutamassa minuutissa. En kiinnittänyt tuohon asiaan niin paljoa huomioita kahdella ekalla kaudella joten tuskin se ongelma niin paha oli niissä. Hyviä puolia kaudessa sit oli että porukkaa lahdattiin oikeen urakalla. Chapelle, Nina, Sherry heittivät lusikan nurkkaan. Palmer ei lähde enää toiselle kaudelle ja Tonykin lähti lusimaan. Ja huhujen mukaan Chase, Michelle ja Kim eivät ois enää mukana seuraavalla kaudella, ainakaan koko aikaa. Joten seuraava kausi kun alkaa niin onpahan ainakin tuoreita naamoja kuvioissa. Toivottavasti myös sama homma ideoitten kanssa.
  Neloskausi alkaa Amerikassa tammikuussa 2005.
   
 5. Raimo

  Raimo Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  26.02.2000
  Viestejä:
  2 650
  Saadut tykkäykset:
  4
  Jep, eli season 3.
  Kovin oli pliisu tämä kolmoskauden lopetus. Tosin kaikki jäi vähän auki kuitenkin. No se nyt on nähty joten katsotaan mitä seuraava tuo tullessaan.
   
 6. marko

  marko Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  06.01.2001
  Viestejä:
  1 751
  Saadut tykkäykset:
  10
  Samaa mieltä, ei ollut aivan samanveroinen kuin toinen kausi. Kolmannen kauden suurin pettymyt oli, että tarinaa ei jatkettu siitä mihin toinen päättyi. Toisen kauden päätös jakso jätti ainakin omasta mielestäni sellaisia mahdollisuuksia hienolle kolmannelle kaudelle, mutta ei. Epäjohdonmukaisuuksista puheen ollen, niin miksi henkilö joka toimillaan aiheuttaa mm. verisen vankilakapinan ei milläänlailla rangaista, ei edes kyseenalaisteta toimien järkevyyttä tai muutenkaan mainita enää maksikon matkan jälkeen. Mutta kuitenkin Tonyn toimet johtivat vankilatuomioon, ja todennnäköisesti pitkään sellaiseen. No sarjahan tuo on, eikä dokumentti.


  Sinällään hienoa, että henkilögalleria muuttuu kerralla kunnolla. Parasta olisi ollut, että sarjan ehdottomasti ärsyttävin ja turhin (eli Kim Bauer) henkilö olisi kirjoitettu ulos oikein verisesti. Mutta tärkeintä on, että saatiin tuo ulos sarjasta. Samalla kun henkilögalleria muuttuu, olisi ehkä hyvä muuttaa hieman sarjaa itsessään. Miksi kauden puolessa välissä tarinan pitää muuttua noin dramaattisesti. Olisi ehkä parempi, että koko kauden jahdattaisiin yhtä ja samaa pahista. Eikä kuten nyt, että ensinmäisten pahisten jälkeen tulee täysin uudet pahikset, jotka muka olivat alkukauden henkilöiden takana touhuamassa. Ensinmäisella kaudella tuo saattoi olla perusteltua, kun ei tiedetty varmasti jatkuuko sarja koko kauden, mutta sittemmin tuo on ainakin omasta mielestäni turhaa kikkailua.
   
 7. JaniH

  JaniH Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  08.08.2000
  Viestejä:
  6 722
  Saadut tykkäykset:
  10
  Kertokaa hyvät ihmiset aina etukäteen, mitä noissa spoilereissa käsitellään, kiitos.
   
 8. palze

  palze Uusi jäsen

  Liittynyt:
  23.02.2004
  Viestejä:
  451
  Saadut tykkäykset:
  0
  Taas niitä spoilereiden spoilereita? Ei tarvitse lukea jos pelottaa ;)
  Olen samaa mieltä siitä, että ideat on vähän jo kuluneita. 3. kausi toimi mun mielestä kuitenkin ihan hyvin Meksikosta paluuseen asti. Sen jälkeen alkoi turha kikkailu ja juoni muuttui normaaliakin repaleisemmaksi. Päättyypähän S3 kuitenkin Kieferin hienoon roolisuoritukseen.

  S4:
  Series regulars Reiko Aylesworth (Michelle Dessler) and James Badge Dale (Chase Edmunds) won't be back on a full-time basis in season four, which is set to premiere January 2005. Instead they are expected to have guest spots only, as are fellow CTU actors Mary Lynn Rajskub (Chloe O'Brian), Zachary Quinto (Adam Kaufman) and Daniel Dae Kim (Agent Tom Baker).

  The fate of Carlos Bernard - former CTU head Tony Almeida - is also in the balance. Last seen facing treason charges and a possible death sentence, his character looks to be reduced to that of a recurring role.

  The only remaining full-time cast members from season one are Kiefer Sutherland (Jack Bauer), Elisha Cuthbert (Kim Bauer) and Dennis Haysbert (David Palmer). Rumours suggest that Cuthbert may also be reduced to a recurring role in the next season as she furthers her film career

  Saattaapi olla että Palmer siviilinä pääsee suoraan toiminnan ytimeen Jackin kanssa...
   
 9. big j

  big j Tuotantoarvot kohdillaan Tukijoukot

  Liittynyt:
  04.02.2002
  Viestejä:
  3 396
  Saadut tykkäykset:
  112
  S3:n finaalista -
  Tykkäsin tuosta jakson lopetuksesta, jossa ei alettu pelleilemään jonkun cliffhangerin kanssa, vaan annettiin katsojille tällainen "tunteellinen" lopetus, joka varmasti yllätti porukat. Kiefer se jaksaa hämmästyttää uudelleen ja uudelleen. Loistavaa osaamista. Poika joutui taas koville, mutta sota jatkuu...
   
 10. Xaeron

  Xaeron per aspera ad astra Tukijoukot

  Liittynyt:
  20.09.2000
  Viestejä:
  1 852
  Saadut tykkäykset:
  6
  24 insidessä oli myös juttua, että Sherryn(kään) kohtaloa ei ole vielä kirkossa kuulutettu, sillä häntä osui vain kaksi laukasta vatsaan. Joten jos tarvetta on, niin saavat ko. henkilöhahmon vielä peliin mukaan. Näin sanoi 24insidessä Waynea esittävä näyttelijä sekä kirjoittaja/tuottaja, jonka nimeä en muista.

  Kaikki kaudet on tullut kateltua, ja on kyllä hyvä sarja. Toinen kausi oli mielestäni ehkä paras, mutta jokainen näistä kolmesta on ollut varsain viihdyttäviä kaikinpuolin. Pitäisi hommata nuo DVD:lle. Jokos on saatavilla S1 ja S2 Suomessa R2:sena?
   
 11. Jackal

  Jackal Uusi jäsen

  Liittynyt:
  08.02.2003
  Viestejä:
  360
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tätä spoileritykitystä kun katsoo niin mieleen tulee, että olisi varmaan huomattavasti helpompaa kaikille jos jokaiselle tuotantokaudelle olisi oma thread. Toisaalta taas jouduttaisiin avaamaan jälleen uusi thread, kun esim. kolmoskausi alkaa suomessa jne. Eli kierre olisi siinäkin tapauksessa valmis... :confused:
   
 12. Xaeron

  Xaeron per aspera ad astra Tukijoukot

  Liittynyt:
  20.09.2000
  Viestejä:
  1 852
  Saadut tykkäykset:
  6

  Tai sitten voisi perustaa suomessa tulevalle 24:lle oma thread ja jenkeissä tulevalle oma thread..
   
 13. jmo

  jmo Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  26.04.2002
  Viestejä:
  1 037
  Saadut tykkäykset:
  95
  Ei ole paljoakaan järkeä pällistellä näitä tulevia tapahtumia (piilotettuna), kun ei kiinnosta. Eikö SubTV:n lähetykset sekoita riittävästi tätäkin keskustelua.
  Keskustellaan mielummin tämän hetken tapahtumista Suomen MTV3:ssä. :)
  Jack, kuinkahan monta Jack nimistä sankaria sarjoista löytyy :D , on "yllättäen" aivan uskomaton teräsmies, joka selviää vaikka mistä esim. sydämen pysähdyksestä. Ja taas mennään.
  Sarjahan ei ole tippaakaan uskottava, mutta se on vaan katsottava loppuun. Ei voi mitään. Turha kuitenkaan kehua juonen käänteillä, eikä näyttelijöiden erinomaisuudella. Kliseitä täynnä.
  Mutta katsottava on kuitenkin loppuun saakka.
  Seuraavasta tuotantokaudesta keskustelevat voisivat mielestäni tehdä oman paikkansa keskusteluilleen. Ärsyttävää touhua.
  Niinpä. Olen jo myöhässä. Mutta kuitenkin vastaisuuden varalle...
   
 14. pede

  pede Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  22.10.2002
  Viestejä:
  6 311
  Saadut tykkäykset:
  19
  mitä jos threadit loppuvat?

  oletko lukenut sen science fiction novellin jossa clue oli, että sielut loppuvat?

  --------------

  takaisin aiheeseen ja 3 kauden spoilaukseen:

  musta 3 kausi oli ihan ok, vaikka noita uskomattomia narkkarin parannus ja ampumahaavasta tunnissa parannus juttuja oli. ei pidä ottaa liian vakavasti, vaan elää mukana

  ...............

  lisää threadeja peliin ! :naminami:
   
 15. DVB-G

  DVB-G Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  05.03.2003
  Viestejä:
  10 281
  Saadut tykkäykset:
  30
  Kausi kolme oli aivan hyvä, loppujaksokin aivan mainio. Ja vastoin (tuolla ylempänä spoilerin sisään piilotettua https://www.dvdplaza.fi/forums/showpost.php?p=333567&postcount=478) mielipidettä, minäpä taas toivon, että se "turhin" hemmo jatkaa neloskaudella. Kun en ole ruaattinpoikia, tykkään katsella kyseistä heeboa. Verisiä sadistisia karvanaamoja kuitenkin piisaa katsottavaksi ihan tarpeeksi muutenkin.
   
 16. DVB-G

  DVB-G Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  05.03.2003
  Viestejä:
  10 281
  Saadut tykkäykset:
  30
  Siis eikö saisi neljännen kauden juonikuvioista ja näyttelijöistä käydä spekulointia jo ennakolta? Keskustellaanhan sitä urheilukilpailujen lopputuloksistakin etukäteen. Jopa lyödään vetoa.

  Mutta olisihan se tosiaan kaikille paras, jos olisi kausikohtaiset ketjut ja jokaisen kausikohtaisen ketjun ekassa viestissä olisi linkit muiden kausien topikkeihin, sekä tähän sikapitkään alkuperäiseen. Jossa tuntuu kaikki neljä kautta menneen pahasti sekaisin, eli tämän tekstin jaottelu kausiin olisi lähes mahdotonta.
   
 17. japipoju

  japipoju Käyttäjä

  Liittynyt:
  22.03.2004
  Viestejä:
  276
  Saadut tykkäykset:
  1
  No minä päätin jokatapauksessa olla seuraamatta tätä threadia (huonolla menestyksellä, näemmä) siinä vaiheessa kun ekat viestit kolmoskaudesta tulivat esiin. Onneksi suurin osa tietää spoilereiden merkityksen, enkä ainakaan vielä ole pilaantunut. Täytyy varmaan äkkiä ahmia se kolmoskausi, että voi osallistua keskusteluun..! :)
   
 18. marko

  marko Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  06.01.2001
  Viestejä:
  1 751
  Saadut tykkäykset:
  10

  Hurri tai ei, niin
  kyseisen henkilön "näyttelijäntaidot" eivät missään mittakaavassa yllä ulkoisten avujen rinnalle.
  Sarjasta on kirjoitettu huomattavasti parempiakin hahmoja ulos, joten en jää kaipaamaan tuotakaan patsastelijaa.
   
 19. palze

  palze Uusi jäsen

  Liittynyt:
  23.02.2004
  Viestejä:
  451
  Saadut tykkäykset:
  0
  Hurri tai ei, niin
  eipä nuo Elishan "näyttelijäntaidot" erotu yhtään sen huonompana muiden rinnalla.
   
 20. marko

  marko Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  06.01.2001
  Viestejä:
  1 751
  Saadut tykkäykset:
  10
  Olemmekohan katsoneet samaa sarjaa?

  Saattaa olla, että käsikirjoittajat eivät ole keksineet tuolle henkilölle oikein kunnollisia tarinoita, mutta kun kolmannellakin kaudella henkilön "näyttelemistä" katsoi, niin mieleen tuli elävästi S.Coppolan "näyttelijänlahjat" Kummisetä III:ssa. Samanlaista patsastelua molemmilla.