2 viritintä + conax

Keskustelu osiossa 'Digi-TV' , aloittajana syntikka, 16.06.2010.

 1. syntikka

  syntikka Uusi jäsen

  Liittynyt:
  07.05.2006
  Viestejä:
  10
  Saadut tykkäykset:
  0
  Moi,

  Näyttää suurin osa tredeistä olevan DVB-C puolen juttuja joten pitää ihan kysästä, että mikäs ois arvon palstalaisten mielestä fiksuin kombo DVB-T puolen virittimiksi, kun olisi tarve saada PLUSTV-kortti toimimaan. Tällä hetkellä htpc:ssä 2 halpistikkua joilla kyllä vapaat kanavat toimimaan ongelmitta ja sälälaatikosta löytyy myös SCR3310 kortinlukija, jota ei käsittääkseni tässä operaatiossa pysty hyödyntämään? Plussaa olisi jos homman saisi toimimaan win7 mc:ssä, mutta dvbviewerin kanssa kikkailu ei ole poissuljettu vaihtoehto. Kanavia ei tartte saada striimattua mihinkään vaan ihan perinteinen kahden virittimen tallentava härpäke maksukorttituella olisi tavoitteena.
   
 2. DINapp

  DINapp Uusi jäsen

  Liittynyt:
  23.10.2006
  Viestejä:
  30
  Saadut tykkäykset:
  0
  itsellä SCR3310 (tms.) kortinlukija, USB DVB-T tikku ja DVBViewer Pro.

  NewCS alle pyörimään ja DVBVieweriin ACamd plugin. Asetukset kuntoon ja salatut kanavat saa auki (tks. esim. http://dvdplaza.fi/forums/showpost.php?p=1296863&postcount=315). Siitä en ole varma miten (hyvin) toimii jos haluaa katsella/tallentaa molemmilla virittimillä salattua kanavaa...
   
 3. syntikka

  syntikka Uusi jäsen

  Liittynyt:
  07.05.2006
  Viestejä:
  10
  Saadut tykkäykset:
  0
  no hitto toihan olikin helppo konffata kuntoon.... enää vaan toi dvbviewerin ulkoasu pitäis saada jotenkin järkevälle tasolle (aivan hiton ruma oob)
   
 4. Ohramies

  Ohramies Käyttäjä

  Liittynyt:
  31.01.2006
  Viestejä:
  465
  Saadut tykkäykset:
  0
  Pitikin tota ohjetta pikkasen päivittää. Unicast network devicellä ei pidä olla "CI module" valittuna tai maksukanavien avaamisen yhteydessä dvbviewer yrittää turhaan purkaa salausta olemattomalla CI modulilla = Hidastaa kanavanvaihtoa rutkasti.

  NewCS on periaatteessa tarpeeton jos ei käytä kuin virittimen sisältävää konetta telkkarin katsomiseen, en ole kyllä itse niitä USB-sarjaporttiemulaattoreita kokeillut. Ja muutenkin telkkaria katsotaan läppärillä ja makuuhuoneen koneelta.. :naminami:
   
 5. syntikka

  syntikka Uusi jäsen

  Liittynyt:
  07.05.2006
  Viestejä:
  10
  Saadut tykkäykset:
  0
  mediacenter käytössä jotenin toi 7mc vaan on niin paljon näppärämpi käyttää, että päädyin toistaiseksi settiin newcs+dvblink+7mc... kanavanvaihdot on kyllä järkkyhitaita, mutta onpahan näpsäkkä kaukosäätimellä myös vaimon helposti hallittava käyttöliittymä. Onko nyt niin, että yhdellä maksukortilla ei yksinkertaisesti saa pc-raudalla kahta salattua kanavaa purettua vai onko mulla joku vielä pahasti pielessä tossa konffissa
   
 6. paaton

  paaton Käyttäjä

  Liittynyt:
  22.03.2005
  Viestejä:
  848
  Saadut tykkäykset:
  0
  Jos samalla muxilla on salattu ja salaamaton kanava ja niin salatulle pitää jättää siinä tapauksessa ruksi päälle, muuten salaamatonta ensin katsottaessa salattukin menee ohi purkajan.

  En voi tuota nyt testata, koska kaikki omat maksukanavat tulevat eri muxeilta.
  Oletko poistanut kanavatiedoista nuo "salattu" ruksit? Dvbv taitaa ainakin estää usean salatun kanavan purkamisen samaan aikaan.