2.1 Geneleceistä 5.1, mutta miten?

Keskustelu osiossa 'Yleistä' , aloittajana jaskavaan, 07.11.2020.

  1. united

    united Käyttäjä

    Liittynyt:
    27.06.2010
    Viestejä:
    72
    Saadut tykkäykset:
    8
    Vaihtoehto 2, eli kaikki suoraan AV-vahvistimeen. Jos hommaat vahvarin, jossa on Audyssey32, niin itse näppäilisin niin kajareista kuin subbaristakin kaikki asetukset nolliin, ja antaisin vahvarin hoitaa kaikki korjailut.
     
  2. vemkki

    vemkki Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    10.09.2006
    Viestejä:
    3 564
    Saadut tykkäykset:
    194
    No tuo on HDMI 1.4:n ominaisuus, ihan peruskauraa nykyään. 10 vuotta vanhoissa laitteissa ei välttis ole.
     
    jaskavaan tykkää tästä.
  3. jaskavaan

    jaskavaan Käyttäjä

    Liittynyt:
    13.09.2007
    Viestejä:
    111
    Saadut tykkäykset:
    1
    nyt on kaikki kolme Geneä kiinni Marantz 1504:ssa. Muuten ok, mutta subbarista ei kuulu yhtään mitään. Mistäs tämä voisi johtua?

    Ja kokeiltu siis vain TVstä tulevaa signaalia HDMIn kautta. Oma veikkaus on, että vahvarissa on joku direct/input säätö väärin. Tai voiko vaikuttaa TVn audio asetus?

    (Asetuksissa on front=small, 80 hz, LFE ja LFE+main kokeiltu, sub=yes)
     
    Viimeksi muokattu: 11.11.2020
  4. vemkki

    vemkki Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    10.09.2006
    Viestejä:
    3 564
    Saadut tykkäykset:
    194
    Asetuksista saa varmaan jonkun testisignaalin päälle. Kuuluuko sitten mitään?

    Jos asetuksissa on joku direct-säätö niin se varmaan sitten pois päältä. En usko, että television asetukset vaikuttavat.
     
    jaskavaan tykkää tästä.
  5. jaskavaan

    jaskavaan Käyttäjä

    Liittynyt:
    13.09.2007
    Viestejä:
    111
    Saadut tykkäykset:
    1
    testisignaalista ei kuulu mitään. Internetradion kautta sub on mukana. Täytyy tutkia noi input asetukset.

    edit: sain toimimaan input asetuksia muuttamalla. Kiitos kaikille vinkeistä, soundit parani aika paljon verrattuna kuulokeliitäntään.
     
    Viimeksi muokattu: 11.11.2020
  6. vemkki

    vemkki Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    10.09.2006
    Viestejä:
    3 564
    Saadut tykkäykset:
    194
    Onko se subbari päällä, ettei ole virransäästötilassa?
     
  7. jaskavaan

    jaskavaan Käyttäjä

    Liittynyt:
    13.09.2007
    Viestejä:
    111
    Saadut tykkäykset:
    1
    oli se. Input asetukset oli väärin.