[Arkistoitu] Äijät (SubTV)

Keskustelu osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana Wellho, 20.04.2007.

Keskustelun tilanne:
Keskustelu on suljettu.
 1. Wellho

  Wellho New Member

  Liittynyt:
  15.07.2005
  Viestejä:
  288
  Saadut tykkäykset:
  0
  Aivan.

  Vertaillaan nyt esimerkiksi tota Tiikeriä ja Leopardia.
  Toinen kissa on vanha, mutta vakaa. Ehkei niin tehokas ja vikkelä kun tuo nuorempi, mutta pysyy taatusti hanskassa paremmin. Lataukset ja varsinaiset ampumiset saattavat tarvita hieman enemmän voimaa ja raakaa peliä. Itse ampuminenhan on kuitenkin vaan PAM! Kokemusta on jo sotatantereilta enemmän, joten ei nytkähdä heti jos tulee pieni töyssy matkalla. Töyssy yli ja uutta ammusta putkeen.

  Vertaillaan nuorempaan.
  Kyyti on varmasti mukavampaa, nätit piirteet ja kaunis kolhiintumaton ulkokuori. Piippua ei oo juuri käytetty, paitsi ehkä harjoitusmielessä muutaman kerran. Ammus pitää laittaa varovasti putkeen ettei tule ennenaikaista räjähdystä. Varsinainen ongelmakohta on manuaali, joka on niin tarkkaan kirjoitettu, että jokainen nippeli ja nappeli pitää olla juuri oikein tai voi tulla hankaluuksia. Kaikkia lastentauteja kun ei ole vielä karsittu.
  Tämä nuorempi on ennalta arvaamaton, ja epäväkaa tai sitten se vaatii kunnon äijän ohjaksiin joka ottaa luulot pois ja ohjaa oikeaan suuntaan.

  IKÄ TUO VARMUUTTA (niinkuin mainoksessakin sanotaan) ;)
   
 2. Ize

  Ize Active Member

  Liittynyt:
  13.12.2002
  Viestejä:
  2 273
  Saadut tykkäykset:
  0
  Juu, nyt on rantautunut viime vuoden aikana tuolta jenkkilästä (muutaman vuoden viiveellä) tämä uusin villitys eli retroseksuaalisuus. Mikä kyllä sopii pitkälti mulle vaikken Max -kanavaa tule laittamaankaan, mutta jospas noita hetero-ohjelmia (varsinkin huumorisarjoja) saataisiin enemmän muillekin kanaville. :D

  Toivottavasti kerronta paranee Äijät -sarjassa, jotenkin pikkaisen hätäisesti kasatun oloinen oli tuo eka jakso. Mutta konseptissaan ja henkilövalinnoissaan ihan mielenkiintoinen sarja, tulee seurattua jatkossakin.
   
 3. flimtrick

  flimtrick New Member

  Liittynyt:
  29.06.2005
  Viestejä:
  76
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mä en kyllä pysty ymmärtämään mikä tässä sarjassa on niin hyvää ja viihdyttävää. Satuin olemaan kipeenä ja telkkari auki kun ei muutakaan tekemistä ja pätkä tuli sit tätäkin seurattua. Ei toi hynynen ainakaan tässä sarjassa mitään verbaalista lahjakkuuttaan mulle osoittanut. Lähinnä kaveri osas vain kiroilla ja kertoa "muka hyviä" juttuja. On kyllä tv-väellä ideat vähissä kun kaiken maailman aiheista väännetään sarjoja.
  Ei ollut mitenkään yllättävää että Hynynen tulee tietenkin heti ensimmäiseksi myöhässä töihin ja krapulassa kun "tuli eilen vähän käytyä baarin puolella" hehhehhe hoohooho olipas hauska juttu. Kyllä toi itsestään aika tyhmän kuvan antaa, niinku me ei tiedettäis että joo rokkarit dokaa ja baarissa ollaan ja tämmöset "oikeat" työt ei oikein suju ja blaah blaah... Kellä oikeasti jaksaa kiinnostaa tommonen urpoilu ihmetteln vaan....
   
 4. Silverfang

  Silverfang New Member Tukijoukot

  Liittynyt:
  10.03.2002
  Viestejä:
  618
  Saadut tykkäykset:
  1
  Totta puhut! Tätäkin ketjua kun lukee niin huomaa ettei yhtään ketään todellakaan kiinnostanut. Onneksi televiosta tulee tällä hetkellä Tomin päiväkahvit jossa urpoilu loistaa poissaolollaan.

  Itse kyllä tykkäsin, varsin hyvää katsottavaa ja kuunneltavaa.
   
 5. Maverick

  Maverick New Member Blokattu

  Liittynyt:
  03.04.2002
  Viestejä:
  4 289
  Saadut tykkäykset:
  0
  Wellho;

  :D :D :D
   
 6. flimtrick

  flimtrick New Member

  Liittynyt:
  29.06.2005
  Viestejä:
  76
  Saadut tykkäykset:
  0
  Joo näinhän se on että jos on vaan paskaa ja vielä paskempaa tarjolla niin paskaankin tyydytään ja sitä hehkutetaan.
   
 7. kurdt

  kurdt New Member

  Liittynyt:
  27.11.2002
  Viestejä:
  7 255
  Saadut tykkäykset:
  25
  Jeps. Oon kyllä ihan samaa mieltä tämän kirjoittajan kanssa! Käsittämätöntä paskaa! Minä kyllä mieluummin katsoisin vaikka mustavalkoisia dokumentteja espanjalaisista paimenista 1930-luvulla! Minäkään en voi millään käsittää miten joku voi nauttia viihteestä ja vieläpä sellaisesta mitä ei ole miksikään muuksi tarkoitettu. Ja ajattele nyt, rokkari käynyt baarissa ja kertoo siitä TV:ssä. Kyllä se on sitten niin juntti ja tyhmä kun on noin lapsellinen. Mietin muuten myös kirjoittaessani tätä, että miksikähän ohjelmat nimi on Äijät ja voisiko joku oikeasti olla niin ilkeä että olisi tehnyt tuosta sarkastisen vitsin? Missä ne äijät oikeasti tästä ohjelmasta oli? Espanjalaiset paimenet ovat niitä oikeita äijiä!
   
 8. flimtrick

  flimtrick New Member

  Liittynyt:
  29.06.2005
  Viestejä:
  76
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ei hyvässä viihteessä mitään vikaa ole ja viihde saakin olla aivotonta. En vain näe kyseisen ohjelman ideassa ja sen kahdessa päähenkilössä mitään kiinnostavaa tai viihdyttävää. Sitä katsoessa lähinnä tulee myötähäpeän tunne ja ihmettelee että eiks noilla luulis olevan parempaakin tekemistä ku "äijäillä" jossain tyhmässä sarjassa... Niin no kait sitä rahan takia voi itsensä nolata.
   
 9. Turha yrittää. Jos esittää äijäketjussa poikkeavan mielipiteen, se osoittaa että on tyhmä ja juntti. Yritä ymmärtää että nämä kaksi pelleä joita täällä pidetään äijinä, ovat vain antamassa kontrastia oikeille äijille. Se että he ovat sekä äijiä että pellejä on vain viihdettä eikä siinä kuulukaan olla mitään järkeä. Onko noin vaikea ymmärtää että äijäkanavat ja äijille suunnattujen äijäohjelmien äijät ovat vain vitsejä ja että kyse on vain sarkasmista? Ei voi olla noin vaikeeta.

  Tulihan tuo uusinnasta katsottua. Onhan se aina hienoa nähdä ammattimies työssään varsinkin kun sitä vertaa amatööriin. Viinanjuonti töissä on erityisen äijämäistä, samoin krapulassa myöhässä töihin tuleminen, eikä se tietenkään kuulunut käsikirjoitukseen, äijät nyt vaan tekevät niin.

  Tämä yletön äijäily on pelkästään koomillista. Feministit nauraa kun äijyyteen liitetään kaikki mahdollinen sikailu ja junttius.

  K-rapun alkaessa Rautiaisesta oli haastattelu hesarissa. Hän sanoi että miehet eivät ikinä katsele erityisesti miehille suunnattua ohjelmaa. He toimivat päinvastoin kuin naiset, jotka innolla katsovat muiden naisten kanssa naisille suunnattuja ohjelmia. Mitäs siitä sanotte?
   
 10. MikkoP

  MikkoP Member Tukijoukot

  Liittynyt:
  20.07.2006
  Viestejä:
  413
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mistä tiedät ettei kuulunut käsikirjoitukseen? Minusta ohjelma on kaiken kaikkiaan ihan huvittavaa viihdettä. Eihän se mitään älyllisesti stimuloivaa ole, mutta tarvitseeko kaiken olla?

  Arvaus: Kun tyypeiltä loppuvat ideat äijäduuneihin, tekevät sarjan nimeltä "Neidit", jossa ompelevat, siivoavat, toimivat kätilöinä (hope not!) tms. Tämä tietenkin varustettuna roisilla kielenkäytöllä.
   
 11. Wellho

  Wellho New Member

  Liittynyt:
  15.07.2005
  Viestejä:
  288
  Saadut tykkäykset:
  0

  Se että tämä on mielestäsi käsittämätöntä paskaa on hyvä, sinunhan ei tarvi tätä katsoa.:thumbsup: Onneksi noita mustavalkoisia dokumentteja espanjalaisista paimenista 1930-luvulla tulee paljon enemmän kuin tätä paskaa. (Tuon mittapuun mukaan joutuu katselemaan TV:tä 24/7 -30min)

  Tuo baarissa käymisjuttu ja krapulassa...juttu oli kyllä täyttä paskaa. Ihan feikki koko juttu, hippi ei vaan halunnu tehdä tota ja keksi olevansa krapulassa. Viinanjuontijuttu vielä... paskin juttu koko jaksossa.

  Ohjelman nimi Äijät TÄYTYY olla sarkasmia, eihän noista pitkätukista saa äijiä tekemälläkään. (Jos nimellä noihin kahteen pitkätukkaan viitataan)
  Omasta mielestäni sarjan nimi viittaa kuitenkin niihin, keiden töitä esitellään, eli niitä "äijien" töitä, jotka pääsääntöisesti oletetaan miesten töiksi. Parasta antia oli ensimmäisessä jaksossa, kun sikafarmari ja "asfalttisoturi" vittuili noille juontajille ja ennen kaikkea nähdä miten pihalla nuo hipit oli kun joutui tekeen "oikeita" töitä.

  Omasta mielestä sarja oli viihdyttävää katsella, niin viihdyttävää kuin SubTV:n tarjonta ylipäänsä voi olla.
  Aivot kyllä pitää heittää narikkaan ennen katsomista.

  Ja varsinkin ne mustavalkoiset kolkytluvulla;)
   
 12. Toni W

  Toni W New Member

  Liittynyt:
  15.01.2005
  Viestejä:
  343
  Saadut tykkäykset:
  0
  Oli varmasti terveellistä olla nuohoamassa piippua ilman hengityssuojainta... Hynynen hieman näytti huolestuneelta. :)

  Kyllähän tätä sarjaa nyt ajankuluksi katselee, ei mitään huippuviihdettä, mutta menettelee. Nykyään tulee teeveestä kyllä paljon huonompaakin ohjelmaa.
   
 13. Mookid

  Mookid Well-Known Member

  Liittynyt:
  16.07.2006
  Viestejä:
  2 420
  Saadut tykkäykset:
  177
  Joo, Hynynenhän tuota ensimmäisenä päivitteli... ei ollut kovin vastuuntuntoista toimintaa tältä nuohoojalta päästää pojat johonkin ahtaaseen loukkoon nuohoamaan ilman hengityssuojainta. Kyllähän tämä nuohoojamestari sitten lopuksi sanoi että olisi pitänyt olla suojat, mutta "kerta tämä vain oli". Joopajoo...
   
 14. Sarjan avaussanat oli hauskat:
  - Tässä ohjelmassa me perehdymme miehuuteen 2000-luvulla ja miehen rooliin nyky-yhteiskunnassa, vai mitä Jouni?
  - Älä puhu paskaa.
  Hynynen on mulle outo tuttavuus mutta ihan hyvä tyyppi, paljon uskottavampi kuin Nikula.
   
 15. JMal

  JMal New Member

  Liittynyt:
  02.02.2006
  Viestejä:
  792
  Saadut tykkäykset:
  0
  Nikulan äijä-statusta kovasti syö sen tilitykset iltapäivälehdissä, tais olla just eilen viimeisin. Siitä on tulossa kunnon mediahuoja. HIinnalla millä hyvänsä julkisuudessa on pysyttävä. :sick:
   
 16. h3mb3

  h3mb3 Digital and smoke-free. Tukijoukot

  Liittynyt:
  15.04.2006
  Viestejä:
  1 888
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kyllä ainakin omaan perjantai-illan viihtymiseen mahtuu Äijätkin. Hynysellä on ollut osuvaa supliikkia - mukaanlukien perkeleet, vitut ja pillut mutta sehän kuuluu asiaan.
   
 17. Liekinheitin

  Liekinheitin Well-Known Member

  Liittynyt:
  15.01.2004
  Viestejä:
  4 392
  Saadut tykkäykset:
  67
  "Mie nään noit hommii kun mie tuun baarista!" :D Repesin, sarjan hauskin hetki tähän mennessä mielestäni. Ja viihdyttävää kamaahan tämä on toki muutenkin ollut, liekö vielä montakin jaksoa tulossa.
   
 18. warre

  warre Active Member Tukijoukot

  Liittynyt:
  14.02.2000
  Viestejä:
  2 298
  Saadut tykkäykset:
  13
  8 jaksoa:

  Perjantaina 18.5. klo 21
  HIRVEN METSÄSTÄJÄ, METSURI, SAHAAJA

  Perjantaina 25.5. klo 21
  PURKUÄIJÄ, RAVIOHJASTAJA

  Perjantaina 01.6. klo 21
  AHTAAJA, SUUTARI

  Perjantaina 08.6. klo 21
  NOSTURINKULJETTAJA, PINTAPELASTAJA

  Perjantaina 15.6 klo 21
  LEIPURI, VALIMOÄIJÄ

  Perjantaina 22.6. klo 21
  KIVIMIES, KALATUKKURI

  Perjantaina 29.6. klo 21
  PALOMIES

  Perjantaina 06.7. klo 21
  HÄVITTÄJÄLENTÄJÄ
   
 19. Bob Fleming

  Bob Fleming Great Bird of the Galaxy Tukijoukot

  Liittynyt:
  10.10.2002
  Viestejä:
  1 259
  Saadut tykkäykset:
  1
  Eräs lehtikolumnisti (en nyt muista kuka) ei oikein lämmennyt näiden pitkätukkien "muka-äijäilylle". Mies kuvaili Jone Nikulan "ylikypsäksi nuorisokulttuurin edustajaksi" :D

  Henkilökohtaisesti en juuri osaa sanoa mikä on ns. oikeaa äijäilyä, mutta Hynysen v*ttu-sanan viljeleminen joka toisessa lauseessa ei sitä ainakaan ole.
   
 20. katchu

  katchu New Member

  Liittynyt:
  11.06.2006
  Viestejä:
  487
  Saadut tykkäykset:
  0
  Putkimiehen ammatti voisi olla sarjaan sopiva. Ihan hauska tuo on, mutta turhan paljon kiroilevat kyllä. Toinen mikä olisi mielenkiintoista, olisi nähdä kuinka pojat pärjää jossain teknisessä ammatissa, vaikkapa mikrotuki. Tai sitten jossain naisellisessa ammatissa.
   
Keskustelun tilanne:
Keskustelu on suljettu.