Anysee DVB-T USB2.0

Keskustelu osiossa 'Digi-TV' , aloittajana eizii, 23.08.2005.

  1. Nikkersi

    Nikkersi Guest Guest

    Liittynyt:
    29.10.2007
    Viestejä:
    2
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mulla pätkii kauheesti tuo ja kone on acer aspire e360 ei pitäs olla tehoista kiinni olen asentanut niiden ohjeiden mukaan mitkä täällä luki ja on tuo uusin päivitys ja digiboksi on tuo E30 plus
     
  2. mrjlo

    mrjlo Guest Guest

    Liittynyt:
    29.08.2007
    Viestejä:
    26
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mulla kanssa pätkii Anysee E30+ jatkuvasti. Ilmeisesti tapahtuu silloin kun antennisignaali on välillä heikko. Oletan kunhan lumisateet alkaa, niin ei toimi ollenkaan. Inhottavinta on se, ettei softa tai laite tokene tuon jälkeen, vaan se pitää STOP:ata ja PLAYata uudestaan että alkaa taas toimimaan. Joskus ei auta kun ohjelman uudelleenkäynnistys.

    Voisi kyllä viedä takaisin kauppaan.

    En ole vielä kokeillut Linux-ajuria (beta-vaiheessa) että toimisiko sillä paremmin. Ainakin Linux-softat todennäköisesti toimii paremmin ja toipuu virheistä, jos ajuri vaan on kunnossa.
     
  3. Nikkersi

    Nikkersi Guest Guest

    Liittynyt:
    29.10.2007
    Viestejä:
    2
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jep mäki aattelin että pitääkö tuo palauttaa ku ei millään toimi ja aika hintavakin vielä
     
  4. keni

    keni Guest Guest

    Liittynyt:
    27.04.2007
    Viestejä:
    100
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kuka tietää. Tallentaako Anysee E30 Multi Channel Transport Stream:llä datan raakana vai käsitteleekö se sitä jotenkin?
     
  5. Jammar

    Jammar Guest Guest

    Liittynyt:
    31.12.2006
    Viestejä:
    31
    Saadut tykkäykset:
    0
    Taitaa olla järkevämpi vaihtoehto sisäinen TV-kortti, jota päin olen itsekin pikkuhiljaa kääntymässä. USB-väylä ottaa paljon vähemmän virtaa, ja täten kuvanlaatu meinaa olla sisäistä korttia heikompi ja tiedä jos kuvan pätkiminenkin johtuu tuosta.
    Nyt siis harkinnan alla joko sisäinen PCI-väylään menevä TV-kortti, tai sitten AnySee E30(/plus). Onko kellään kokemusta näiden kuvanlaatujen eroista? Ja AnySee:n omistajat voisivat kertoa onko kuva siedettävä. Kyllä tuo on varmasti laadukkain USB-väylään menevä vastaanotin, se vain ottaa harmillisen vähän virtaa USBista. Ja tuo pätkiminen kuulostaa ikävältä.
     
  6. nmi

    nmi Guest Guest

    Liittynyt:
    26.05.2004
    Viestejä:
    2 165
    Saadut tykkäykset:
    0
    Näissä laitteissa varsinainen kuvan laatu riippuu softasta, eli Windowsissa yleensä MPEG-2-kodekista. Pätkiminen ja kuvan palikoituminen taas on useimmiten merkki huonosta signaalista (joka voi tarkoittaa myös liian voimakasta tasoa), tai heikosta virittimestä. En usko, että virrankulutuksesta voisi sinänsä päätellä, kuinka hyvä viritin on kyseessä. Ainakin DVB-T-puolella laadukkaitakin USB-virittimiä on markkinoilla.
     
  7. DaMake

    DaMake Guest Guest

    Liittynyt:
    24.02.2008
    Viestejä:
    25
    Saadut tykkäykset:
    0
    Terve

    Itsellä on kaapeli versio AnySee E30 C Plus:sta. Hyvin toimii AnySeen omalla softalla mutta kiinnostaisi DVB Viewerin käyttö. Ongelmaksi kaatuvat tuki kaukosäätimelle ja maksullisille kanaville.

    Ilmeisesti AnySee on julkaissut kehittäjille Anysee SDK paketin joka kautta nämä olisivat mahdollista saada toimimaan. DVB Viewerin Feature Requests osiossa on kysely kaken ja salaus tuesta. Kävin itse myös laittamassa oman kyselyn osioon.

    http://www.dvbviewer.info/forum/index.php?showtopic=20745

    Olisi hyvä jos tämänkin foorumin samasta ongelmasta kärsivät kävisivät kävisivät kohteliaasti kyselemässä asian perään. Näin DVB Viewerin kehittäjät näkisivät että tuelle on tarvetta ja sen kautta saisivat uusia asiakkaita.
     
  8. Sin Nombre

    Sin Nombre Guest Guest

    Liittynyt:
    29.01.2006
    Viestejä:
    28
    Saadut tykkäykset:
    0
    E30 ja ohjelmistona 1.3.3. Muutenhan tämä toimii ihan ok mutta ongelma on sama kuin aikaisemminkin. Eli jos EPG:stä ajastettu ohjelma alkaa myöhässä (käytännössä kaikki mainoskanavat), niin tallennuksen nimeksi tulee edellisen ohjelman nimi. Toimiiko tämä kenelläkään niin kuin pitäisi? Mielestäni olen asentanut ohjelman täysin ohjeiden mukaisesti.
     
  9. Kurottaja

    Kurottaja Guest Guest

    Liittynyt:
    16.10.2008
    Viestejä:
    30
    Saadut tykkäykset:
    0
    Anysee toimii, mutta kaikki muut USB-portit toimivat miten sattuu, tai ei ollenkaan. Anyseen poistaminen tietenkin auttaa. Olisikohan aktiivisesta hubista apua? Tämä on jo toinen kone missä tekee tämän vian. Yhdessä koneessa toimi oikein.