Samsung R8 -sarja

Keskustelu osiossa 'Televisiot' , aloittajana JJK80, 09.03.2007.

  1. tmug

    tmug Guest Guest

    Liittynyt:
    25.11.2007
    Viestejä:
    23
    Saadut tykkäykset:
    0
    kyllä pitäisi halvemmalla lähteä, esim. stockan joulukuun kanta-asiakastarjouksena on 999,- (en muista oliko myös valkoinen) ja hobby-hallin kanta-asiakastarjouksena nimenomaan valkoinen 32" myös 999,-. Itse ostin taannoin le32r81 mallin jossa ei digiviritintä treen mediakulmasta n. 800 hintaan (tuonti saksasta). sitä on saanut sittemmin 699 expertiltä. suomestakin saa edullisesti jos tekee pientä tutkimusta ja osaa tinkiä. sellainen vinkki vielä verkkokaupasta yhden pikseliviallisen tv:n noutomyynnistä ostaneena että kehoittaisin käyttämään heidän postimyyntiä, tuotteen voi näin myös palauttaa jos tulee esim kuolleita pikseleitä. itsellä ei noutomyynnistä ostaneena toivoakaan. palvelu uskomattoman kehnoa, jopa töykeää siellä tuon kokemuksen perusteella.

    ..ja nyt jos joku pitää tätä postia mainontana niin voi vetää itsensä jojoon. :grr:

    edit: stockan tarjous olikin jo marraskuun kanta-asiakaslehdessä, hobby hallin oli voimassa vuoden alkuun, mutta nyt en muista oliko kyseessä antenniverkon peli vai tuo hybridi..
     
  2. Peke78

    Peke78 Uusi jäsen

    Liittynyt:
    20.12.2005
    Viestejä:
    550
    Saadut tykkäykset:
    0
    No sit toi ois ollu aika halpa ku 1180€ oisin tollasen saanu. Tai siis vanhemmille TV tulis.
     
  3. tmug

    tmug Guest Guest

    Liittynyt:
    25.11.2007
    Viestejä:
    23
    Saadut tykkäykset:
    0
    kyllä se valitettavasti näin on, firmahan tarjoaa käsittääkseni 14pv palautusoikeutta myös joihinkin noutomyytyihin tuotteisiin mutta pikkupräntissä mainitaan että se ei koske tv:itä tai näyttöjä. 14pv palautusoikeuden pitää kuitenkin lain mukaan koskettaa kaikkia tuotteita jos kyseessä on ollut etämyynti. tuotakin siellä on keksitty kiertää kekseliäästi esim tarjoamalla kustomointeja jolloin tuotetta ei varmastikaan voi palauttaa saati vaihtaa. mutta tässä tarpeeksi topicin kaappausta... :)
     
  4. Jasu24

    Jasu24 Guest Guest

    Liittynyt:
    28.11.2007
    Viestejä:
    10
    Saadut tykkäykset:
    0
    Parjatussa Gigantissa oli LE37R86BC (hybridi)mustana ja Visionin 8800 tuplaviritin, 160gb - boxi (ovh 449e) yhteensä 1399e. Hyvinkään Gigantissa palvelu pelaa ja tuli testattua kun kävin vaihtamassa itsekäynnistyvän koneen uuteen. Kone kannettiin autoon etc. Tosin uusi tekee samaa ja nyt on autopäivitykset offilla, saa nähdä.
     
  5. Bartti

    Bartti Guest Guest

    Liittynyt:
    18.10.2006
    Viestejä:
    6
    Saadut tykkäykset:
    0
    Vähän vanhaan postaukseen tulee otettua kantaa, mutta eiköhän kaikissa digiboxeissa ja telkkuissa ole analoginen viritin. Tarkoitan nimenomaan viritintä, sieltä löytyy suunnilleen samat komponentit (mixeri, LO, ehkä LNA jne), kuin kaikista hyvistä virittimistä viimeisen 50 vuoden ajalta. Homma menee digitaaliseksi sitten, kun kantoaallosta aletaan tulkitsemaan dataa..

    Joku voi väittää pilkunviilaukseksi.. Mutta näin se vain on.
     
  6. GT-555

    GT-555 Guest Guest

    Liittynyt:
    08.05.2007
    Viestejä:
    29
    Saadut tykkäykset:
    0
    nyt tulee kuva dvi-hdmi kaapelilla mutta kuva ei mahdu näyttöön. eli joka reunasta jää puuttumaan n. 1cm???? resoluutiota muuttanut mutta ei auta...
     
  7. JiiJii70

    JiiJii70 Uusi jäsen

    Liittynyt:
    20.01.2007
    Viestejä:
    101
    Saadut tykkäykset:
    2
    Ostin tänään Verkkokauppa.com:sta Sampan 23R86-telkun ja kuvasuhdeautomatiikka ei toimi lähetyksen mukaan. Asetukset pitäs olla oikein ja soittelin Sampan tukeen, jollois selvisi että mulle myytiin keski-Euroopan malli. Eli softassa ei ole asetuksia Suomen systeemeihin ja wss-bitti ei toimi niinkun pitäs. Tulipa sitte mieleen, että missähän muussa maassa lähetteen wss-bitti toimii samalla lailla kuin Suomessa, jolloin voisin käyttää niitä asetuksia? Telkku kun muuten toimii hyvin.

    Toinen vaihtoehto on softan päivitys, mutta ei huvittaisi viedä telkkua viikkokausiksi seisomaan Powermilliin.
     
  8. DrSpeedy

    DrSpeedy Guest Guest

    Liittynyt:
    11.12.2006
    Viestejä:
    49
    Saadut tykkäykset:
    0
    Nyt on ongelmana semmoinen, etten saa DVD kuvasta mitenkään hyvää.. TV on R86 37" ja kiinni siinä on LG DVX298 HDMI piuhalla.. Tein kaikki säädöt tuon mukaan..

    http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=513376 ja sieltä se HDMI - Upscaling DVD Player - High Definition - 720p/1080i

    Kuva on kyllä värien jne puolesta ok, mutta kuva on suttuinen, ei ollenkaan sitä mitä odottaisin DVDn kuvalaadun olevan.. Mietin, että miksikäs en pääse TVn valikossa valitsemaan kuvasuhteeksi "pelkkä skannaus", enkä myöskään valitsemaan tuota "HDMI musta" säätöä. Ja koska en voi valita tuota pelkkää skannausta, niin johtuuko se siitä ettei DVDn resoluutio säädöllä ole kuvaan mitään merkitystä?

    On se kummaa kun vanhalla DVD soittimella ja kuvaputkella oli huomattavasti parempi kuva kun nyt uusilla ja "hienoilla" vermeillä..:OI

    Tod.näk tein kuitenkin jotain väärin, mutta kertokaa mulle että mitä..:D

    EDIT:

    Ei saa***a, huomasinpa sitten juuri että DTVn puolelle oli säätynyt samat säädöt mitä tein tuolle HDMIlle.. ja eihän siitätä saa tosiaankaan mitään selvää.. Onko tosiaan niin ettei kaikille lähteille voi tehdä omia sääntöjä?? Nyt meni kyllä usko tähän touhuun ihan totaalisesti.. lähden nukkumaan..
     
  9. bunsis

    bunsis Guest Guest

    Liittynyt:
    05.09.2006
    Viestejä:
    9
    Saadut tykkäykset:
    0
    Itsekäynnistymiset on pysyneet nyt poissa, mutta nyt ihmetyttää seuraavanlainen ongelma: kun katson dvd:tä, on telkun ja vahvarin kautta tulevissa äänissä viivettä, eli ääni "kaikuu". Dvd-soitin on kiinni telkussa scartilla ja äänet dvd:ltä menee rca-piuhoilla vahvistimelle. Yritin searchia palstalta, muttei löytynyt vastausta ongelmaan. En nyt muista kumman äänet, vahvarin vai telkun kautta tulevat, ovat myöhemmässä, ehkä telkun.
     
  10. DrSpeedy

    DrSpeedy Guest Guest

    Liittynyt:
    11.12.2006
    Viestejä:
    49
    Saadut tykkäykset:
    0
    Siis tuleeko sulla äänet molemmista yhtä aikaa? Mikäs järki siinä on?
     
  11. bunsis

    bunsis Guest Guest

    Liittynyt:
    05.09.2006
    Viestejä:
    9
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tottumiskysymys lähinnä, kun on vaan pari kaiutinta kiinni vahvarissa. Aiemmalla telkulla tuli käytettyä samalla tapaa, mut nyt luonnollisesti ei oikein tee mieli. Kiinnostaisi kuitenkin tietää, mikä tuon viiveen aiheuttaa.
     
  12. tmug

    tmug Guest Guest

    Liittynyt:
    25.11.2007
    Viestejä:
    23
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kannattaa tehdä säädöt ihan oman mieltymyksen, valaistuksen ym mukaan. Itsellä ylösskaalattu dvd-kuva ps3:sta loistava, ei se nyt ihan hd-matskua piekse mutta lähelle pääsee, ainakin kun normaalietäisyydeltä (2m) katsoo.

    just scanin saa päälle muistaakseni vain osassa moodeista, koita esim. movie modea.

    Sitten on kyllä jossain vikaa :)

    Omassa R81:ssä jää kyllä muistiin omat säädöt jokaiselle lähteelle ihan automaattisesti... Erikoista.
     
  13. tmug

    tmug Guest Guest

    Liittynyt:
    25.11.2007
    Viestejä:
    23
    Saadut tykkäykset:
    0
    sama "vika" täällä, stereosetuppi ja ääni telkusta vahvariin. Kai siellä jotain prosessointiviivettä tulee.. Itse käytän stereokaiuttimia vaan leffakäytössä, silloin telkku internal mutelle. ei se ääni kuitenkaan huomattavasti epäsynkassa ole.
     
  14. HDMI

    HDMI My Precious Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    20.03.2007
    Viestejä:
    237
    Saadut tykkäykset:
    0
    AV-synkronointi
    "Tiettyjen taulutelevisioiden kuvasignaalin käsittelyprosessi voi aiheuttaa hienoisen viiveen kuva- ja äänisignaalien välillä, jolloin ääni ei enää vastaa ruudun tapahtumia. AV-synkronointi on tekniikka, joka säätää äänisignaalia tämän ärsyttävän ongelman korjaamiseksi. Useimmissa Sonyn vastaanottimissa ja kotiteatterijärjestelmissä käytetään AV-synkronointia." :rolleyes:
     
  15. JiiJii70

    JiiJii70 Uusi jäsen

    Liittynyt:
    20.01.2007
    Viestejä:
    101
    Saadut tykkäykset:
    2
    Moi

    Tietääkö kukaan mikä huoltovalikon asetuksista vaikuttaa miten r86 käsittelee WSS-bittiä? Mulla kun ei automaattinen kuvasuhteen muutos toimi vaikka softan pitäisi olla uusin jne. Vehje oli surullisen kuuluisassa Powermillin huollossa ja siellä kerrottiin että homma toimii vaikka se ei todellakaan toimi. En tajua miten huolto voi olla noin onneton...
     
  16. eebo

    eebo Guest Guest

    Liittynyt:
    29.12.2005
    Viestejä:
    27
    Saadut tykkäykset:
    0
    Onko kenelläkään hajua kautta aavistusta eli tietoa siitä mistäköhän päin suomenmaata tuollaisen valkoisen 32" R86 tuplaviritinmallin voisi itselleen ostaa? Mielellään tuota 1199 eur ovh:ta halvemmalla tietenkin. Tuntuvat olevan todella kiven alla oli hinta mikä hyvänsä. :confused:
     
  17. matson.m

    matson.m Guest Guest

    Liittynyt:
    17.12.2007
    Viestejä:
    5
    Saadut tykkäykset:
    0
    ei varmaankaan kukaan löytänyt tuolta toisesta ketjusta viestiäni, joten laitanpa sen vielä uusiksi, jos joku osaisi sanoa.

    tuli hommattua tuollainen Samsung LE23R86BCX eli 23". Siinähän on tuollainen hydridi-digiviritin eli käy sekä antenni- ja kaapeliverkkoon. paketinhan olisi tarkoitus olla joululahja. liikkeessä ainakin sanottiin että ylen tekstitykset pelaavat, mitenköhän mahtaa olla? kaapeliverkossa ollaan. onko kellään mitään muuta lisättävää kyisestä televisiosta?
     
  18. sjtm

    sjtm Guest Guest

    Liittynyt:
    26.09.2007
    Viestejä:
    5
    Saadut tykkäykset:
    0
    Onko joku saanut 37" R86:n toimimaan Xbox 360:n HDMI-piuhalla resoluutiolla 1360x768? Olen yrittänyt lukemattomia kertoja saada xboxin dashboard-asetuksista vaihtoehtoa "optimal resolution", mutta se tarjoaa minulle joka ikinen kerta vain 720p.

    Avforumsilla oli kärsitty samasta ongelmasta, mutta ratkaisuehdotuksena oli vain loputon uudelleen yrittäminen, joka tuntuu vähän toivottomalta. Onko jollain ollut tällaista ongelmaa ja jos se on saatu ratkaistua, niin miten?
     
  19. bunsis

    bunsis Guest Guest

    Liittynyt:
    05.09.2006
    Viestejä:
    9
    Saadut tykkäykset:
    0
    Pelaa ainakin tuossa suuremmassa 37" mallissa (LE37R86BCX) ihan ok, eli luulisi tuossakin pelaavan.
     
  20. KMS

    KMS Käyttäjä

    Liittynyt:
    20.07.2002
    Viestejä:
    1 261
    Saadut tykkäykset:
    0
    Olen katsellut Saksan maalta mallia LE-26R86BD. Useimmissa liikkeissä ilmoitetaan, että tuossa laitteessa on ainoastaan T-viritin. Kyseisessä Suomen mallissa (BC) kuitenkin ilmoitetaan, että laitteessa olisi sekä T- että C-virittimet. Onko jollain tietoa, onko tuo Saksassa myytävä malli oikeasti ilman C-viritintä vai onko noissa ilmoituksissa vain järjestelmällisesti jätetty maininta pois?

    -J-