ProCaster PVR-6500C / PVR-6500T

Keskustelu osiossa 'Procaster' , aloittajana Jereee, 10.05.2007.

  1. pointreyes

    pointreyes Guest Guest

    Liittynyt:
    03.07.2004
    Viestejä:
    862
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tarkoitin sitä että nyt kyseessä olevalle ProCasterin mallille ei liene firmware-päivityksiä tulossa ilmateitse sillä laitevalmistaja ei halua maksaa Digitalle ilmateitse tapahtuvasta päivityksestä koska ei ole pakko (= koska se voidaan päivittää USB:n kautta).

    Onhan toki, vaan ei lähellekään tarpeeksi :thumbsup:
     
  2. JAPA_KK

    JAPA_KK Guest Guest

    Liittynyt:
    29.10.2007
    Viestejä:
    5
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kyllä voidaan päivittää USB:n kautta mutta ei ole todellakaan kätevää. Pitää irroittaa johdot laitteesta ja raahata se tietokoneen luo. Kaikilla ei ole välttämättä edes tietokonetta tai taitoa käyttää sitä.
     
  3. dyna

    dyna Guest Guest

    Liittynyt:
    02.03.2006
    Viestejä:
    668
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kyllä tuo USB:n kautta onnistuva päivitys on kuitenkin melkoinen askel sarjaportin kautta tapahtuvasta päivityksestä eteenpäin koska sarjaportti on nykyään vielä harvemmassa läppärissä ja lisäksi koneeseen joutuu vielä asentamaan päivitysohjelman.
    Antennin kautta tapahtuva päivitys on tietenkin helpoin käyttäjälle mutta se tosiaan maksaa valmistajille/maahantuojille niin paljon että sen rahan saadakseen täytyisi myydä luullakseni jo todella monta boksia hyvällä katteella etenkin jos päivityksiä pukkaa n. kuukauden välein kuten Procasterin tapauksessa on tapahtunut tänä vuonna.
     
  4. Mikke37

    Mikke37 Guest Guest

    Liittynyt:
    25.10.2007
    Viestejä:
    29
    Saadut tykkäykset:
    0
  5. dyna

    dyna Guest Guest

    Liittynyt:
    02.03.2006
    Viestejä:
    668
    Saadut tykkäykset:
    0
    Loistavaa! Kilpailu on (lähes) aina kuluttajan edun mukaista ja pitää hintoja hieman kurissa.

    Ja kyllä bugisten "testivoittajien" joukkoon aina mahtuu yksi uusi buginen "testivoittaja" joka käyttää Rexonaa.
    Ja sitten näillekin sivuille saadaan taas uusi thread jossa päästään ihmettelemään tämän uuden tulokkaan bugilistan pituutta... :D
     
  6. Mikke37

    Mikke37 Guest Guest

    Liittynyt:
    25.10.2007
    Viestejä:
    29
    Saadut tykkäykset:
    0

    Joo täytyisi varmaan perustaa uusi thread, jossa vertailtaisiin puolueettomasti millä merkillä on pisin...siis bugilista :D
     
  7. KariS

    KariS Guest Guest

    Liittynyt:
    29.05.2003
    Viestejä:
    59
    Saadut tykkäykset:
    1
  8. pointreyes

    pointreyes Guest Guest

    Liittynyt:
    03.07.2004
    Viestejä:
    862
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kanavanvaihto (seuraava/edellinen kanava) on näköjään korjaantunut. Mutta toimii ainoastaan pienemmällä kaukosäätimellä, ison kaukosäätimen "kanavakelkka" ei tee enää mitään! :OI

    Kanavanvaihto numeronäppäimillä toimii edelleen isolla kaukosäätimellä mutta tässä suhteessa PVR-6500T lienee markkinoiden hitain digiboksi... Numeron painamisen jälkeen menee n. 5-6 sekuntia ennenkuin kanava vaihtuu...
     
  9. JAPA_KK

    JAPA_KK Guest Guest

    Liittynyt:
    29.10.2007
    Viestejä:
    5
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mulla päivitys korjasi kanavanvaihto-ongelman. Kun vaihdan numeronäppäimistä kanavan menee noin 2 sekuntia että kanava vaihtuu. (T-malli)

    On kyllä hankalaa toi päivitys kun pitää kantaa TV ja boxi tietokoneen viereen. Ei kukaan sattusi tietää mistä saa viiden metrin usb-johdon?
     
  10. gaston

    gaston Käyttäjä

    Liittynyt:
    23.10.2001
    Viestejä:
    3 485
    Saadut tykkäykset:
    80
    6200/6300 laiteella tälläiset sekoilut firmispäivityksen jälkeen on yleensä johtunut siitä ettei ole käytetty laitteesta verkkovirtoja pois päivityksen jälkeen.


    Jos tuo päivitystoiminto on samanlainen kuin pienemmässä mallissa, ei siihen telkkaria tarvita, painaa vain boxin OK nappia USB piuhan kytkemisen jälkeen. (uusimassa beetassa oli jokin usb päälle/pois toiminto joten voi olla ettei tämä ohje enää toimi siinä versiossa). Kaapeleita löytyy lähimmästä tietokoneliikeestä ja suurimmista marketeista/tavarataloista.
     
  11. Make73

    Make73 Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    10.01.2004
    Viestejä:
    3 404
    Saadut tykkäykset:
    130
    Itse hommasin tälläisen.
    Viisi metriä on kait jonkinlainen raja kun johto tarvitsee vahvistusta.
     
  12. dyna

    dyna Guest Guest

    Liittynyt:
    02.03.2006
    Viestejä:
    668
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mm. Clas Ohlsonilla, Veikon Koneissa ja joissain Expert-liikkeissä oli ainakin viime keväänä myynnissä 5m (puoli)aktiivisia USB-jatkokaapeleita. Halvin oli silloin Ohlsonin myymä malli (en kyllä löytänyt sitä 2008 luettelosta) jonka ostin ja joka oli muistaakseni tosi halpa eli n.15 euroa ja tuntuu olevan ihan suht toimiva vaikka naarasliitin onkin hieman löysä. Netistä saatavilla useita malleja, voi hakea esim. haulla active USB extension. Usein melko vaihtelevaa kiinalaista laatua tuntemattomalta valmistajalta (mm. USB-logot joskus ihan omia virityksiä ja liittimien mitat "sinne päin") ja kannattaa hieman katsoa mm. onko USB-liittimet vinoneliöitä vai suht asiallisia jos pääsee jossain kaupassa tarkemmin syynäämään. Tuota 5 metrin aktiivista voi siis jatkaa vielä passiivisella USB pätkällä tai muistaakseni jopa kolmella 5 metrin aktiivisellakin vielä ketjuksi.
     
  13. KariS

    KariS Guest Guest

    Liittynyt:
    29.05.2003
    Viestejä:
    59
    Saadut tykkäykset:
    1
    Kanavanvaihtonopeus ylös/alas on nyt ok, mutta isomman kapulan alemmat kanavanvaihtonappulat eivät toimi. Ok painikkeen ylä- ja alapuolella olevat nappulat vaihtavat kyllä kanavan. Typerä vika beta firmwaressa.
     
  14. tajuumitää

    tajuumitää Guest Guest

    Liittynyt:
    18.07.2004
    Viestejä:
    4
    Saadut tykkäykset:
    0
    Hieman positiivisemmat kokemukset kuin useimilla, mutta toisaalta käytössä olohuoneessa odotellessa tätä boxia Handanin HD boxi ja makuhuoneessa CV-7700 PVR, joissa ei edes Ylen kanavien tekstit näy. Ja muista "pikku" ongelmista ei kannata puhuakaan...

    6500C n. viikon käytössä, Welho verkkona,maksukanavat+, Panasonicin 50'' plasma, alkuperäinen firmware, HDMI liitäntä. Kanavanvaihto ei ole jumiutunut kertaakaan. EPGn kautta infoboxin kanssa ei ongelmaa. Hieman hidas selailuun kanavanvaihto on, mutta ei enää häiritse,numeronäppäimiä en käytä ja selailukin useimmin EPGn kautta. Käyttö ääni hiljainen, kun ei ole välitön talennus päällä ja kovalevy lepäilee, mutta toisaalta ei huonetilakaan ole ihan pieni ja usein kaksi läppäriä huutaa myös.Meillä tuota HDMIn kautta tulevaa ääntä pystyy välillä säätämään digiboxin kautta, välillä ei eli olisikohan kuitenkin bugi eikä vars. tekninen vika. Muuten yhdyn edellisiin kommentteihin sekä
    +EPG oikeasti toimii ainakin 3 päivän päähän kaikilla kanavilla, pidemälle en ole yrittänyt ja kaikki ohjelmat tulee näkyviin vaikka joillain kanavilla saa hetken odotella
    +on/off kytkin, ettei tarvitse johtosotkusta kaivella virtapiuhaa
    +ominaisuuksiin nähden helppo käyttää
    +ja ainakin tämän telkun kanssa kuva :), eli eron oikeasti näkee
    -kertaalleen kaatui EPG listaa selaillessa, remote valo jäi palamaan jatkuvana.Tietenkin oli tallennus juuri päällä :mad:
    -EPG listalta tallennus kertaalleen jo jätti toimimatta, vaikka ihan oikein aluksi ohjelman merkitsi
    -huono manuaali

    Kaiken kaikkiaan bugeista ja ääni ongelmasta (usein saattaa muutenkin äänet pyöriä vahvarin kautta) huolimatta en aio palauttaa ja luotan, että usea bugi tulee korjaantumaan päivityksillä, toisin kuin edellisten kolmen boxin kanssa
     
  15. pointreyes

    pointreyes Guest Guest

    Liittynyt:
    03.07.2004
    Viestejä:
    862
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tässä tapauksessa ison kaukosäätimen alemman kanavanvaihtonapin toiminta ei palaudu bootin jälkeenkään. Eli yksi nappi pois pelistä :rolleyes:
     
  16. mla

    mla Guest Guest

    Liittynyt:
    17.02.2000
    Viestejä:
    55
    Saadut tykkäykset:
    0
    Näköjään Procasterin laitteet noudattavat samaa uskollista linjaa kuin 5102 jo aikoinaan.

    Eli joku idiootti on keksinyt että 40kpl ajastuksia on riittävä kaikille ja rajannut ajastuslistan koon tuohon määrään. Laite ei edes herjaa listan täyttymisestä vaan tylysti poistaa listalta jonkun aiemman ja jättää ensimmäisellä yrityksellä uuden ajastuksen tekemättä. Tämän jälkeen kun ensimmäinen kerta on tehnyt 'tilaa' listalle niin uusi ajastus taas onnistuu. Siis miksi ihmeessä rajata ajastinlistan koko noin pieneksi kun laite hehkuttaa tallentavansa neljäkin ohjelmaa yhtäaikaa ja tilaa on kuitenkin 500Gt - tuki vastasi parin viikon jälkeen kyselystä, että laitteen muistin rajallisuuden vuoksi lista on vain 40 pituinen. Mitä ihmettä oikein tekevät tuolla ajastinlistalla jos sinne ei mahdu muistista johtuen kuin 40 ajastusta? Ja jos muistin on rajallinen jo nyt niin miten oikein ajattelivat tulla toimeen tulevaisuudessa jos softaa pitää korjata jotenkin ja se yllättäin vaatiikin lisää muistia toimiakseen? Miten ihmeessa voivat rajata muistin niin pieneksi että se jää jo laitteen julkaisussa ahtaaksi?

    Ja pahin moka koko laitteessa on mielestäni kaukosäädin. Kun katsoo tuolta aiempien viestien linkeistä laitteen alkuperäisen kaukosäätimen ulkoasua niin se on selkeä ja helposti hahmotettava - sitä ei voi sanoa Verkkokaupan laitteen mukana tulleesta kaukosäätimestä. Väri napit on tehty samanlaisiksi kuin muut napit ja ne erottaa muista vain millin paksuisella väririnkulalla kaukosäätimen pinnassa ei napeissa kuten olisi paljon selkeämpi. Ja kukahan on keksinyt laittaa tummansinistä tekstiä mustalle pohjalle - lienee suunnittelija nukkunut käyttöliittymä-kurssien läpi kun moisen kardinaali mokan tekee.

    Takaisin Verkkokauppaa menee laite näköjään. Turhaan tuli koitettua antaa taas Procasterilla mahdollisuus, kun ei näköjään mikään ole muuttunut sitten 5102:n ongelmien.
     
  17. Nomify

    Nomify Uusi jäsen

    Liittynyt:
    24.03.2006
    Viestejä:
    52
    Saadut tykkäykset:
    0
    Uusia kokemuksia? Kuinka toimii?
     
  18. zamutta

    zamutta Guest Guest

    Liittynyt:
    08.09.2007
    Viestejä:
    21
    Saadut tykkäykset:
    0
    Joo olis tosiaan kiva tietää tän hetkisiä kokemuksia boksista. Tai kai tää hiljaisuus tarkoittaa että mitään ihmeempää vikaa ei ole kun eikös täällä ole aina tapana avautua kun homma ei toimi;) Eli onko boksin saaneet tosiaan tyytyväisiä? Kun toi oman boksin saaminen vaihteeksi verkkokaupasta myöhästyy tänne joulukuulle:grr: Soitin sinne eikä ne ees tienny millon pitäs tulla, toivottavasti nyt ennen jouluu saisivat riittävästi..
     
  19. dyna

    dyna Guest Guest

    Liittynyt:
    02.03.2006
    Viestejä:
    668
    Saadut tykkäykset:
    0
    No oliks se Kaon vai Inverto jossa mahtui huikeat 8 (kahdeksan) ajastusta listalle! Siihen verrattunahan tuo 40 on suoranainen myriadi. :D
     
  20. brunkku

    brunkku Guest Guest

    Liittynyt:
    13.12.2006
    Viestejä:
    54
    Saadut tykkäykset:
    0
    En voisi olla tyytyväisempi. Mulla on siis 6500C ja TTV:n verkossa XXL-kanavapaketti. En ole päivittänyt softaa siihen verkosta löytyvään betaan, mitä sitä hyvää vaihtamaan...

    Ainuttakaan hutinauhoitusta, korruptoitunutta tiedostoa, jumitilannetta, kadonneita tekstityksiä tms ei ole vielä tullut vastaan ja kone on nauhoitellut ankarasti jo kuukauden päivät. Pari pientä käyttöliittymämokaa on mutta siinä kaikki.

    Voin suositella! Pirkkalan myymälän hyllyssä on muuten yksi kaapelilaite odottamassa ostajaansa!