Battlestar Galactica ("Amerikan tahtiin")

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana pede, 19.10.2004.

  1. xclone

    xclone Käyttäjä

    Liittynyt:
    09.02.2004
    Viestejä:
    1 623
    Saadut tykkäykset:
    0
    Huonoja uutisia koskien 4 kautta. Mahdollisuus on vielä jatkaa loppuun mikäli käsikirjoittajien lakko saadaan ajoissa lopetetuksi. Loistavalle sarjalle voi tulla paska loppu.





    Battlestar Galactica's executive producer Ronald D. Moore has accepted that the show may never resume filming following the current writers' strike in America.

    In a posting on his blog after production on the acclaimed show's final season shut down, Moore stated: “I refuse to believe that we won’t finish, that we won’t be back to film our final stories, but I know and accept there is that possibility.”

    Currently, only 13 episodes have been filmed with nine yet to be completed. Moore added: “I am ready to put the rest of the story on the table and take the risk that I’ll never be able to tell it, in support of this strike. Like Adama says, you make your choices and then you live with them.”

    (Source - www.digitalspy.co.uk - Thursday, November 22 2007)
     
  2. Rokkari

    Rokkari Guest Guest

    Liittynyt:
    23.08.2005
    Viestejä:
    2 385
    Saadut tykkäykset:
    0
    Nyt sormet ristiin lakon loppumisen puolesta. Tätä sarjaa ei saa pätkäistä vaikka mikä olisi. Pitää varmaan mennä omasta pussista maksamaan nille :mad:
     
  3. warre

    warre Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    14.02.2000
    Viestejä:
    2 356
    Saadut tykkäykset:
    30
    Eikö alkuperäinenkin Galactica loppunut kesken? eli historia toistaa itseään...
     
  4. JTX

    JTX Käyttäjä

    Liittynyt:
    28.09.2001
    Viestejä:
    5 796
    Saadut tykkäykset:
    14

    All this has happened before and all this will happen again.
     
  5. Deleted member 12916

    Deleted member 12916 Guest Guest

    BSG on sen verran suosittu sarja, että luulisi Scifin antavan siunauksensa viimeisen jaksojen kuvaukselle. Jos ei niin fanit aloittavat älämölön. :king:

    Tavallaan lakko auttaa kanavaa toteuttamaan haluamansa suunnitelmansa, mitä Moore vastusti. Eli ensimmäiset 10 jaksoa lähetetään 2008 ja loput 2009.
     
  6. xclone

    xclone Käyttäjä

    Liittynyt:
    09.02.2004
    Viestejä:
    1 623
    Saadut tykkäykset:
    0
    Scifi-kanavalla ei ole mitään tekemistä siihen että kuvataanko viiimeisiä jaksoja vai ei. Sarja on kanavan suosituin joten miksi muka Scifi haluaisi jotenkin estellä jaksojen tekemistä.


    Ainoa syy MAHDOLLISELLE kesken jäämiselle on ainoastaan lakko. Muuta syytä tähän ei ole. Saattaa olla että lakko loppuu uuteenvuoteen mennessä. Näin huhutaan tällähetkellä. Erimielisyyksiä osapuolten kesken kuulemma aiheuttaa eniten netti striimistä tapahtuva korvaus kun palkkionmaksajat eivät suostu niihin siinämäärin mitä kirjoittajat vaatii.

    Jos lakko loppuisi esim uuteenvuoteen mennessä niin tuotannon aloittaminen kestää eri tahojen mukaan 5-6 viikkoa. Siinä samassa vielä käsikirjoitusten teko ja mahdolliset muokkaamiset esittämättä jääneistä jaksoista. Ja tuotannossahan on muitakin henkilöitä jotka pitää haalia kasaan. Osa on lähtenyt toisiin hommiin ja kuka tietää minkälaisia sopimuksia ovat tehneet keston suhteen.

    Sitä en tiedä miten käy niille kirjoittajille jotka on tehneet sopimuksen ennen lakon alkua esim Galactican tuotannon kanssa ja nyt lakon aikana ovat tehneet uudet sopparit esim sarjakuva scriptien teosta toiselle yhtiölle. Eli vaikuttaako lakko mitenkään entisiin sopimuksiin muussa muodossa kuin rahallisesti?? Tämä on lakimiesten hommaa joten tuosta ei tarvi stressata.
     
  7. ForAnAngel

    ForAnAngel Guest Guest

    Liittynyt:
    03.06.2003
    Viestejä:
    385
    Saadut tykkäykset:
    0
    Odotus on ohi ja pääsin viimeinkin katsomaan pidennetyn version Battlestar Galactica Razorista (n. 16min lisää materiaalia).

    Onneksi odotukset ylitettiin ja tarjolla oli loistavaa toimintaa ja draamaa yhdistävä kokonaisuus, joka valotti hyvin osittain hämäräksi jääneitä Pegasuksen tapahtumia.

    Varsin mielenkiintoinen tuo 4. kauteen liittyvä hybridin puhe, jota ei käsittääkseni löydy Razorin lyhyemmässä versiosta:
    At last they've come for me.
    I feel their lives, their destinies spilling out before me.
    The denial of the one true path, played out on a world not their own, will end soon enough.

    Soon there will be four, glorious in awakening.
    Struggling with the knowledge of their true selves.
    The pain of revelation bringing new clarity.

    And in the midst of confusion, he will find her, enemies brought together by impossible longing, enemies now joined as one.

    The way forward, at once unthinkable, yet inevitable.
    And the fifth, still in shadow, will claw toward the light, hungering for redemption that will only come in the howl of terrible suffering.

    I can see them all.
    The seven, now six, self-described machines who believe themselves without sin.
    But in time, it is sin that will consume them.
    They will know enmity, bitterness, the wrenching agony of the one splintering into the many.

    And then they will join the promised land, gathered on the wings of an angel.
    Not an end, but a beginning.

    Erityismaininta BSG Hudsonista joka oli loistava kunnianosoitus loistavalle Aliens leffalle. :D
    - Speak for yourself, Sarge. I'm still counting fingers and toes.
    - Knock it off, Hudson.
     
  8. ana198

    ana198 Guest Guest

    Liittynyt:
    14.12.2006
    Viestejä:
    2 735
    Saadut tykkäykset:
    0
    Pitäsköhän tosta nyt päätellä että Apollo löytää Starbuckin ja jompikumpi heistä on tuo viimeinen cylon jos he kerran ovat vihollisia siinä vaiheessa. Lopettakaa nyt jo se **tun lakko:grr:
     
  9. xclone

    xclone Käyttäjä

    Liittynyt:
    09.02.2004
    Viestejä:
    1 623
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tsekkasin itsekkin tämän pidennetyn version vihdoinkin tai pitäisikö sanoa että alkuperäisen sillä tuo tv versio oli aika rajusti pätkitty.

    Jos joku on empinyt vielä tämän katsomista niin ei kannate enään. Pidempi versio oli selvästi parempi.

    Admiral Caine olikin lesbo joka rakasti sitä cylon pimua. :D Asia kyllä selvisi tuossa lyhyemmässäkin versiossa mutta jostain syystä jäi huomaamatta.

    Aika persoonattomia nuo nykyajan centaurion soltut verrattuna vanhoihin toustereihin. Olivat ikäänkuin eliittisolttuja jos vertaa uusiin malleihin.

    Olisipa tulevan kauden tv jaksotkin näin pitkiä :)

    Hyvä tv-leffa ja dvd on pakko hankinta.
     
  10. Mama

    Mama Garbage in, garbage out Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    29.11.2003
    Viestejä:
    2 686
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tuo oli aika hieno twisti, kun muistaa alkuperäisen Pegasuksen kohtaamisen ja kuinka he kohtelivat tätä cylonvankia ja nyt löytyi siihenkin sitten inhimillinen syy .

    Uskontolöpinästä en oikein tiedä mitä ajatella. Toisaalta se tuo tarinaan mystisyyttä mutta toisaalta jos jotain terää haetaan niin uskontokriittisyyttä olisi hyvä käsitellä.

    Pelottavaa oli omalta kohdalta 'So say we all' kun Caine antoi manifestinsä. Yhtenä miehenä ja naisena mennään, eikä asiasta tarvitse keskustella. No, armeijan meininkihän siellä oli. Ihmeellistä oli kyllä että Cainen motiivit nyt ymmärrän paremmin, mutta en sitä miksi muut eivät niitä avoimesti kyseenalaistaneet. Etenkin silloin kun riisuuttiin siviilialuksia, olisi ollut hyvä kysellä miksi armeijaa sitten tarvitaan. Sotimaan vai puolustumaan siviileitä?
    Ehkä tuo toisaalta kuvastaa sitä tilannetta kun ääriolosuhteissa alkaakin toimia vahvemman laki.
     
  11. Bob Fleming

    Bob Fleming Great Bird of the Galaxy Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    10.10.2002
    Viestejä:
    1 259
    Saadut tykkäykset:
    1
    Tuli ihan fiilistelyn vuoksi katsottua tuo kolmoskauden päätösjakso uudelleen. Toisellakin katsomiskerralla viimeiset 5 minuuttia olivat parasta scifiä IKINÄ :love:

    Kunpa saisi tämänkin jatkumisesta vähän tarkempaa tietoa. WGA-lakko vaikuttaa sohvaperunan elämään pahemmin kuin mikään HKL:n lakko ikinä :D
     
  12. big j

    big j Tuotantoarvot kohdillaan Tukijoukot

    Liittynyt:
    04.02.2002
    Viestejä:
    3 418
    Saadut tykkäykset:
    136
    Tuoreen EW-lehdykän mukaan alkaisi tuossa huhtikuun neljäntenä.

    Viimeinen ehtoollinen BSG:n tapaan.
     
  13. Bob Fleming

    Bob Fleming Great Bird of the Galaxy Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    10.10.2002
    Viestejä:
    1 259
    Saadut tykkäykset:
    1
    Kiitos tiedosta! Aikas mielenkiintoinen oli myös tuo last supper-asetelma.
    Maltan mieleni ja yritän olla spekuloimatta yeah right :rolleyes:
     
  14. xclone

    xclone Käyttäjä

    Liittynyt:
    09.02.2004
    Viestejä:
    1 623
    Saadut tykkäykset:
    0
    Caprica spinoff pilotille vihreää valoa... :thumbsup:



    CAPRICA IS A GO
    The SCI FI Channel has given a green light CAPRICA, a two-hour backdoor pilot and BATTLESTAR GALACTICA prequel from executive producers Ronald D. Moore and David Eick. Production is slated to begin in Vancouver, Canada, this spring. Set 50 years before the events of BATTLESTAR GALACTICA, CAPRICA follows two rival families--the Greystones and the Adamas --as they grow, compete and thrive in the vibrant world of the 12 Colonies. Enmeshed in the burgeoning technology of artificial intelligence and robotics that will eventually lead to the creation of the Cylons, the two houses go toe-to-toe. "I'm thrilled with the chance to expand on the Galactica world and get deeper into the origins of the story we've been telling," Moore said in a statement. "It's also great to have a chance at doing a completely different kind of science fiction series, one that's even more character-oriented and doesn't rely on pyrotechnics to carry the story." In his own statement, Eick said: "While CAPRICA will have its own personality, it will carry on BATTLESTAR's commitment to pushing the boundaries of the genre, and we're thrilled that SCI FI has seen fit to giving us another opportunity to tell character-driven stories in challenging ways." The fourth season of BATTLESTAR GALACTICA kicks off on March 28 at 10 p.m. ET/PT with two back-to-back half-hour specials, with the first new episode premiering the following week, April 4, at 10 p.m.
     
  15. big j

    big j Tuotantoarvot kohdillaan Tukijoukot

    Liittynyt:
    04.02.2002
    Viestejä:
    3 418
    Saadut tykkäykset:
    136
    En tiedä .. jostain syystä tuo Caprica-projekti ei vaan herätä innostusta. Avaruusmäiskettä mukaan! Mammuttimaiset alukset kun ottaa toisistaan mittaa, niin se on jotain mahottoman upeaa .. AINA!
     
  16. JTX

    JTX Käyttäjä

    Liittynyt:
    28.09.2001
    Viestejä:
    5 796
    Saadut tykkäykset:
    14
    Jaahas. Eipä tämä uutinen nyt saa minua riemusta hyppimään, mutta katsotaan ennenkuin teilataan.

    :enkeli: heh ai joku homo lentäjä?
     
  17. Rokkari

    Rokkari Guest Guest

    Liittynyt:
    23.08.2005
    Viestejä:
    2 385
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ei nämä spinoffit kyllä niin innostusta herätä, mutta eikös tässä ole enää pari viikkoa itse sarjan alkuun :thumbsup:.
     
  18. Jazo

    Jazo Käyttäjä

    Liittynyt:
    24.10.2004
    Viestejä:
    4 424
    Saadut tykkäykset:
    10
    Kyllä kai se tuo Capricakin pitää katsoa sitten kun tulee, sen verran hyvä sarja tämä uusi Battlestar Galactica on ollut, että kaikki oheis roskakin menee.

    Tosin eihän sitä vielä tiedä vaikka tuo olisikin ihan hyvä. Tuomitaan vasta sitten kun on nähty.
     
  19. xclone

    xclone Käyttäjä

    Liittynyt:
    09.02.2004
    Viestejä:
    1 623
    Saadut tykkäykset:
    0
    No tämä uusi sarja näyttää olevan DALLAS IN SPACE :hitme:


    CAPRICA
    Executive producers of SCI FI Channel's BATTLESTAR GALACTICA, Dick Eich and Ronald D. Moore, said during a recent interview that their upcoming prequel CAPRICA will be a markedly different series. Eick compared it to the feature film American Beauty, while Moore referenced the TV soap opera Dallas.
    "CAPRICA is a story that Ron Moore and I concocted with [co-executive producer] Remi Aubuchon, and we're casting as we speak," Moore said. "I'm very excited about that. If BATTLESTAR GALACTICA is Black Hawk Down, I would say that CAPRICA is American Beauty. CAPRICA is all about the inner lives of the people on a planet and how their personal relationships as well as their professional relationships inform what will become the creation of the Cylons."
    Moore, a former Star Trek writer and producer, said that CAPRICA is not a show along the lines of any Trek spinoff series. "It's a different animal altogether," he said in a separate interview. "Unlike those shows, which are all riffs on the same notion of what Star Trek was, CAPRICA is really a completely different kind of genre. We're trying to do something different."
    Instead of GALACTICA's action-adventure space-based war show, CAPRICA will tell a story that takes place before any of the wars happened. "This is really more of a sci-fi Dallas," Moore said. "It's a political story, a family story. It's about the creation of the Cylons, and it's about a company. It's planet-based. It's very character-oriented, very serialized and very much about the characters. It's a whole different genre, and that's what makes it exciting."
    Production will begin this spring on a two-hour backdoor pilot. Moore said he will be "very involved" with the pilot, but stressed that it's too soon to say whether he'd remain on board if SCI FI Channel gave the green light for a weekly Caprica show. "If it goes to series, it kind of depends when that happens and what I'm doing," he said. "We'll just wait and see."
     
  20. Euphemos

    Euphemos Käyttäjä

    Liittynyt:
    25.05.2005
    Viestejä:
    1 267
    Saadut tykkäykset:
    11
    No mutta, Dallashan oli viihdyttävä sarja (tai sitten aika kultaa muistot)...