Sony KDL-46W3000

Keskustelu osiossa 'Televisiot' , aloittajana 523, 17.09.2007.

  1. Hobbes

    Hobbes Guest Guest

    Liittynyt:
    03.11.2007
    Viestejä:
    28
    Saadut tykkäykset:
    0
    No niin muutamia hikisiä tunteja ja vähemmän hikisiä kaljoja myöhemmin...

    Nyt on töllö kiinni, ja kyllä se musta minusta on. Harjatun alumiinin välisen listat kiertää reunan ulkopuolella, mutta itse katsojaan päin oleva kehys on grafiitin musta.

    Laitoin kaapelikortin kiinni LAn conax-lukijaan ja pistin automaatihaun päälle. Ja Sonyhan ei löytänyt yhtään kanavaa, 17 analogista kylläkin :eek: . Manuskassa sanottiin, että jos pikahaku ei tuo tuloa, pitää hakea tarkemmalla haulla. Tulos oli 97 ohjelmapaikkaa, josta vielä nyt Open Cable viikonloppuna suurimmasta osasta vielä tuleekin ohjelmaa. Onneksi ohi menevä vaihe, muuten tähän sekoisi. EPG toimii hyvin.

    Digikuva näyttää jo ilman asetusten muutoksia hyvältä, paljon paremmalta kun vielä verrokkina oleva analoginen.

    Myös Sony BDP-S300 laitoin kiinni. Fiilis oli korkealla kun heitin POTC 1 sisään, ja hetken päästä ruudulla luki 1080/24p. Kuva oli loistava. Lataus kesti kyllä aikansa, mutta siihen olen jo tottunut Sonyn tallentavalla DVDllä:cool: .

    Äänet tulevat BR soittimelta kuudella RCAlla vahvistimen 5.1 tuloon. Leffan äänistä olen valinnut english uncompressed 5.1. En tiedä, mitä sieltä tulee,(koska vahvistimessa lukee vain 6 ch direct), mutta hyvältä kuulostaa.:thumbsup:

    Myös LOTR ex I kävi laitteen sisällä todetakseni, että dvdtkin toimivat ja näyttvät hyvältä. Äänivalintana DTS 6.1 discreate, ja laite muunsi tämänkin 5.1 ääniksi ja antoi mukisematta suorat signaalit vahvistimelle.

    Tellun kytkin lisäksi optisella kiinni vahvistimeen, mutta siitä en sano vielä mitään, koska en ole vahvistimella hakenut uusia asetuksia. Se kun käy kätevimmin kuvaruutunäytöltä, enkä laittanut vielä sitä s-video piuhaa kiinni.

    Lopputuloksen voisi näin alkutemmellyksen jälkeen kuvailla suuren suomalaisen runoilijan Martti Syrjän sanoin:
    'Pian auton ryttään, kun pakkaa niin hymyilyttään...' :D :D :D

    Pistän muuta tavaralistaa myöhemmin.
     
  2. olive

    olive Guest Guest

    Liittynyt:
    29.10.2005
    Viestejä:
    16
    Saadut tykkäykset:
    0
    Wow! Kuulostaa ihanalta! Joudun odottelemaan omaani vielä viikon päivät...:OI

    Mikä virka tuolla kortinlukijalla on, eli minkä kortin tunget siihen? Eihän silä voi korvata satelliittiviritintä (joka vaatii conax-kortteja)?
     
  3. Zanytwo

    Zanytwo Guest Guest

    Liittynyt:
    14.02.2006
    Viestejä:
    814
    Saadut tykkäykset:
    0
    Eiköhän ole kaapelikorttia varten. Maksukanavathan kaapelissakin vaativat kortin. On muuten mellevän näköistä tuo Voom-hd:n kuva :eek: Näyttää toimivan hyvin tuo hd-viritin. Milloinkahan saadaan salkkarit samalla laadulla. :D
     
  4. Gergo

    Gergo Uusi jäsen

    Liittynyt:
    03.11.2004
    Viestejä:
    610
    Saadut tykkäykset:
    0
    Joo onpa tullut VoomHD:ta katseltua pari päivää :=) Eihän tuolla sisällöllisesti mitään järkevää tule mutta kuva on loistava ;) No kyllä noita muotinäytöksiä aina jaksaa katella ;)
     
  5. Hobbes

    Hobbes Guest Guest

    Liittynyt:
    03.11.2007
    Viestejä:
    28
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kaapelikanavia vartenhan se kortti on. On muuten hauska soittaa maanantaina kaapelifirman tytsylle ja ottaa HD-kanavat ilman heidän vuokraboksia. Pari viikkoa sitten kun kysyin, niin hänen mukaan kanavia ei saa näkyviin kuin heidän omalla vuokraboksilla, jota he eivät edes myy.

    Voomilla on kyllä oikeesti hyvä kuva. Silver HDn kuva on ollut katsoessani mielestäni heikompi. Taidan ne silti tilata.

    TxtTV hevijuuserina täytyy myös todeta, että ei ole siinäkään moittimista.
     
  6. olive

    olive Guest Guest

    Liittynyt:
    29.10.2005
    Viestejä:
    16
    Saadut tykkäykset:
    0
    Täällä Belgiassa HDtv-lähetykset alkavat kaapelin kautta joulukuun alussa. Myös täällä on pakko vuokrata boxi (tosin maksaa vain 10e/kk ja sisältää 320Gb kovalevyn), sillä operaattori väittää, etteivät kanavat muuten näy. Näinköhän on? :confused:

    Sama juttu tällä hetkellä digitv_n kanssa, pakko oli ostaa operaattorin oma boxi, koska TV:n oma digiviritin ei toimi.
     
  7. Hobbes

    Hobbes Guest Guest

    Liittynyt:
    03.11.2007
    Viestejä:
    28
    Saadut tykkäykset:
    0
    No, ainakin täällä Aurajoen rannalla kaapelitv operaattori paasasi samaa, että boksi on vuokrattava. Mutta tuossahan ne HD kanavat nytkin näkyvät pelkällä Sonylla, ohjelmakortilla ja adapterilla. Tosin ohjeessa jo mainitaan, että kaikkialla näin ei ole.

    Eikä näin ole huomenna enää ilman maksua, nyt kun on menossa Open Cable viikonloppu, jolloin iso osa maksukanvia on auki.
     
  8. matias

    matias Guest Guest

    Liittynyt:
    27.01.2004
    Viestejä:
    895
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ei taida operaattori(t) edes tietää että on olemassa telkkuja joissa on HD-viritin:cool:

     
  9. Hobbes

    Hobbes Guest Guest

    Liittynyt:
    03.11.2007
    Viestejä:
    28
    Saadut tykkäykset:
    0
    Huomasin vasta äsken että Zanytwo kyseli BDP-S300 hinnasta, paljoa en saanut tingattua, - 10 % tuli hinnasta pois + 3 spidey leffaa, jotka kuului hintaan. Tietäisi vain, mistä ne saisi tilattua. Boksin sisällä ei mitään lappua ollut.
    Lisäksi salkkareita ei ole ikävä HD tasoisena, mutta mites olisi Tuhkimotarina subbarilta:p


    Pikkasen lisäasennuksia on tehty. Eli optisella äänet töllöstä vahvistimelle. Toimii hyvin. Niiltä maksullisilta leffakanavilta, jotka antaa ulos DD ääntä, vahvistin antaa sen DD 5.1 ulos. Ylen, MTVn ja muut peruskanavat antaa signaalin 2 ch, joten sen voi muuntaa halutessaan Dolby Pro Logic II tai johonkin muuhun härpättimeen.

    Kaukosäätimet ovat ilmeisesti tosi helppoja, koska teinityttärenikin oppi käyttämään perustsydeemit helposti-
     
  10. Lauantaipussi

    Lauantaipussi Guest Guest

    Liittynyt:
    06.10.2007
    Viestejä:
    28
    Saadut tykkäykset:
    0
    Nyt vierähti kivi sydämeltä. Se musta/vaalea pilkku, josta olen kirjoitellut, ei johdu televisiosta. Pilkku näkyy ainoastaan katsottaessa MTV:tä. Sama pilkku näkyi samassa kohdassa, kun katsoin lähetystä tietokoneen näytöltä eli pilkun täytyy olla mukana digisignaalissa. Jos joku kehtaisi tarkistaa, että näkyykö jollakin teistä samainen pilkku katsottaessa kyseistä kanavaa. Signaali tulee elisan kaapeliverkosta. Tulipa myös vilkuiltua VoomHD:ta jokusen kerran viikonlopun aikana ja hyvin pelitti täälläkin HD-viritin. Harmi, että näiden kanavien tarjonta ei juurikaan kiinnosta. Sen laatuisesta kuvasta voisin mielenkiintoisella ohjelmistolla varustetusta kanavasta jopa maksaa jokusen euron.
     
  11. Hobbes

    Hobbes Guest Guest

    Liittynyt:
    03.11.2007
    Viestejä:
    28
    Saadut tykkäykset:
    0
  12. Zanytwo

    Zanytwo Guest Guest

    Liittynyt:
    14.02.2006
    Viestejä:
    814
    Saadut tykkäykset:
    0
    Täytyypä huviksi kysellä huomenna Oulusta, että miten on asia.
     
  13. corben

    corben Guest Guest

    Liittynyt:
    23.04.2002
    Viestejä:
    454
    Saadut tykkäykset:
    0
    Täytyypä pitkästä aikaa kirjoitella foorumille kun on niin kova polte päästä hehkumaan tästä tölsöstä :) Viime viikolla kävin hakemassa omani ja mukaan piti tietty ostaa myös PS3 (eka konsoli, jonka omistan) sekä muutama blu-ray-filkka...

    Yhtä hymyä oon ollut nyt vajaan viikon!! Aivan mahtava kuva, ja lähes joka osa-alueella pelkästään positiivinen yllätys. Enää ei harmita yhtään, että en sijoittanut lisärahoja X-sarjaan.. tokihan se varmasti on parempi, mutta oman tarpeeni tämä täyttää täysin!!!

    Yllätysten joukossa myös SD-materiaali.. pelkäsin pahinta, kun hdtvtest.co.uk sitä mainitsi keskinkertaiseksi ja muuallakin foorumeissa ollut löpinää vastaavaan suuntaan. TV-signaali nyt on mitä on, mutta kuva on paaaaljon parempi kuin odotin. Ja ps3:n kautta pyöritetyt DVD:t näyttävät jopa todella hyviltä!! Vaikka tästä eteenpäin ostan todennäköisesti lähes pelkästään blu-ray-levyjä, saa vanha DVD-kokoelmani (~200 nimikettä) jäädä silti vielä hyllyyn, ja sehän vaan hymyilyttää :) Kolmiulotteisuuden tuntu oli vanhoissa leffoissa aivan uudella tasolla!!! Nyt vielä vahvistin vaihtoon (nykyinen jammun RX-V750), niin pääsee nauttimaan PCM-äänistä!! Can't wait :D

    Onko kukaan vertaillut ps3:n skaalausominaisuutta tölsön hoitamaan skaalaukseen?

    Ja hei kysymys kaikille teille, jotka ootte liittäneet töllön tietokoneeseen.. manuska mainitsee 60Hz:n suositustaajuuden pc:n (tai macin) 1080P-kuvalle, mutta itse sain paremman kuvan 50Hz:n taajuudella, mikä ainakin omasta mielestäni on järkevää huomioiden tv:n ja sähköverkon taajuudet. Mitä asetusta itse käytätte? Onkohan tuo manuskan lukema virhekäännös jenkkiversiosta??? Tyhmyyteni herättäköön sarkastisia kommentteja ;)
     
  14. ak72

    ak72 Guest Guest

    Liittynyt:
    27.09.2003
    Viestejä:
    62
    Saadut tykkäykset:
    0
    Päätös on tehty, tilasin paikalliseen expert liikkeeseen KDL-46W3000:sen. Hintaki oli yllättävän kilpailukykyinen. Sonyn mukaan koko maassa ei ole kyseisiä töllöjä vaan 19 päivä saapuu tanskaan lasti ja sieltä ne ovat alle viikossa kotimaamme markkinoilla. Nyt sitten vain potemaan odottamisen tuskaa :weep:
     
  15. krakra

    krakra Guest Guest

    Liittynyt:
    19.03.2007
    Viestejä:
    22
    Saadut tykkäykset:
    0
    Saako telkun hintaa tiedustella? Mediakulman hintahan näyttäisi olevan 2605eur 46" koosta.
     
  16. zeipiii

    zeipiii Guest Guest

    Liittynyt:
    20.06.2006
    Viestejä:
    84
    Saadut tykkäykset:
    0
    Expertillä hinnat 40" 2390,- ja 46 2790". Ilmeisesti tavaraa sen verran huonosti tarjolla kysyntään nähden, että kovin suuria alennuksia ei anneta.
     
  17. ak72

    ak72 Guest Guest

    Liittynyt:
    27.09.2003
    Viestejä:
    62
    Saadut tykkäykset:
    0

    2840e. Onhan tuossa muutama euro extraa mutta saapahan laitteen ainakin paikallisesta liikkeestä eikä tarvitse lähteä takuuhommissa lähetteleen ympäri suomea. Pitää vielä tingata mukaan hdmi piuha ja vaiks joku blu-ray leffa. :p
     
  18. Bergamo

    Bergamo Guest Guest

    Liittynyt:
    07.11.2007
    Viestejä:
    4
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kiva! Vihdoin tuli verkkokaupasta viestiä, että kyseinen töllö olisi postitettu. Toivottavasti tulisi nopeasti. :)
     
  19. a.r.

    a.r. Guest Guest

    Liittynyt:
    29.03.2005
    Viestejä:
    14
    Saadut tykkäykset:
    0
    Pitääkö kanavat hakea uudestaan, kun kortti on paikallaan? Ei tullut mieleen kokeilla sitä, eikä satu telkkua olemaan nyt töissä mukana :D

    Kone Welhon verkossa ja kortti oli päivän kiinni, mutta ei vain osannut avata salattuja kanavia. Valikoista löytyy CA-moduulin asennus, mutta mistään niistä ei ole apua. Joku tilanne tms. valikko näytti, että jotain paketteja on tilattu, eli laite näkyisi ainakin tunnistavan kortin ja osaavan lukea sieltä jotain. Boksissa kortti toimii normaalisti.
     
  20. t.niemi

    t.niemi Guest Guest

    Liittynyt:
    03.12.2006
    Viestejä:
    534
    Saadut tykkäykset:
    0

    Jyväskylän veikonkoneella 46" 3299€ ja siitä ei kuulemma tingitä, lol!