Cd Wow!

Keskustelu osiossa 'Kauppapaikoista' , aloittajana Raimo, 28.11.2002.

  1. Alobek

    Alobek Uusi jäsen

    Liittynyt:
    20.02.2003
    Viestejä:
    695
    Saadut tykkäykset:
    8
    Tuli kuulemma sekä tilausvahvistus että vahvistus Paynovalta. Tyttöystävä laittoi palautetta huonosti koodatusta sivustosta, ja CD-Wow:n vastaus oli "älä huoli, tilaus tuli kyllä perille". CD-Wow vastasi myös minulle tiedusteluun tuosta Sammon kortin toimimattomuudesta:
    Eli tuon perusteella kaikkien Visa Electronien ei pitäisi toimia. Joko kaikkien muiden kortit vain sattuvat toimimaan, tai vastaus on vedetty hatusta. Veikkaan jälkimmäistä.

    Paynova vastasi myös sunnuntaiseen sähköpostiini lyhyesti "nyt korttisi pitäisi toimia" mutta eipä toimi vieläkään. Pitäköön tunkkinsa.
     
  2. Sidewalker

    Sidewalker Uusi jäsen

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    864
    Saadut tykkäykset:
    2
    Maanantaina tein yhdeksän tilausta Paynovan kautta. 10. tilaus tyssäsi tämmöiseen:
    "Your payment could not be completed at this time due to one of the following errors
    - Incorrect card details
    - You exceeded your credit limit
    - Your credit institution is unavailable at this time"

    Pari kertaa olen yrittänyt uudestaan, samaa valitusta puskee. Käytössä Sammon Visa Electron.
     
  3. Jazo

    Jazo Käyttäjä

    Liittynyt:
    24.10.2004
    Viestejä:
    4 425
    Saadut tykkäykset:
    10
    Itse sain samanlaisen ilmoituksen kun yritin käyttää tuota Paynovaa, ensimmäiset tilaukset menivät läpi (ja ovat jo saapuneetkin), mutta nyt näyttää pukkaavan vain tuota samaa erroria.
     
  4. Proximo_X

    Proximo_X Guest Guest

    Liittynyt:
    09.02.2004
    Viestejä:
    953
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kokeilkaapas tilin avaamista ensin paynovan sivuilla Paynova.
    Muistin juuri että mulla on tili tuolla kun sai aikoinaan 30kr alennusta wowin .se sivuilta kun tilasi paynovan kautta

    Eli minullahan Electron toimii moitteettomasti
     
  5. der komissar

    der komissar Guest Guest

    Liittynyt:
    07.08.2001
    Viestejä:
    484
    Saadut tykkäykset:
    1
    eikä pelaa ! joy divisionin uusinta julkaisut näyttää pre-releasea vaikka olleet myynniissä jo vajaan kuukauden. plääh !
     
  6. Samppa

    Samppa Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    13.06.2000
    Viestejä:
    14 062
    Saadut tykkäykset:
    26
    Näissä tapauksissa asiakaspalveluun laitettu sähköposti on yleensä saanut levyn pikaisesti liikkeelle.
     
  7. der komissar

    der komissar Guest Guest

    Liittynyt:
    07.08.2001
    Viestejä:
    484
    Saadut tykkäykset:
    1
    juu-ei ! lupas rahat takas, muttei tuotetta...eli sama kuin viimesi kun peruutin 2 dvdtä (300, ghost rider, ja editors:n uusimman cd:n) rahat kyllä tulee takas mutta ei tavaraa...ei näin !

    Oletteko tosiaan muut saaneet "ihan vanhaan malliin" tavaraa tuolta ? Meitillä pitkä historia tuonne puljuun (noin kaks ja puolisataa tilausta) ja ovat kyllä heti innokkaasti vastanneet meileihin jne. vaan en rahoja haluu takas jos tuotteita tilaan.
     
  8. Kalza

    Kalza Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    28.11.2002
    Viestejä:
    2 844
    Saadut tykkäykset:
    3
    24 tilausta tällä viikolla, 21 on jo postitettu ja kolmesta tuli order delay.
     
  9. Snpp

    Snpp Ehkä se on pora. Tukijoukot

    Liittynyt:
    29.03.2001
    Viestejä:
    965
    Saadut tykkäykset:
    3
    Mulla suhde 3/1. Kaikki 24 hour sale -tuotteita.

    Omalla kohdalla viivästykset ovat olleet ongelma lähinnä upouusien CD-levyjen kohdalla. Vanhemmat tuotteet ovat yleensä olleet myös oikeasti varastossa.

    Wowin valikoimat näyttävät muuten laajentuneen reippaasti ainakin musan osalta. Ennenhän tuolta löytyi lähinnä tuoreen puoleisia hittilevyjä. Nyt löytyy paljon enemmän tavaraa, joskin eivät varmaankaan ole varastotavaraa. Ihan hyvä juttu kuitenkin, jos ei ole kiirettä.
     
  10. mhm79

    mhm79 Uusi jäsen

    Liittynyt:
    28.06.2006
    Viestejä:
    269
    Saadut tykkäykset:
    11
    Miten on pystyykö cdwowista tilaamaan tullirajan ylittävää ilman ettei käy vanhanaikasesti nyt kun uudet firman pyörittäjät ovat aloittaneet, onko ketään rohjennut yrittää vai oletteko tilailleet vai halvempia tuotteita?
     
  11. Jazo

    Jazo Käyttäjä

    Liittynyt:
    24.10.2004
    Viestejä:
    4 425
    Saadut tykkäykset:
    10
    Samanlaisissa kuplamuovipusseissa ja leimoilla tuo tavara näyttää ainakin vielä tulevan, mutta ihan hyvin saattavat muuttaa noita pusseja/leimoja kunhan saavat ensin varastonsa tyhjennettyä noista vanhoista pusseista. Olen itse ainakin huomannut että palautusosoite noissa pusseissa on vaihdettu teipin avulla, joten kyllä siellä Singaporen päässä jotain kehitystä on viime aikoina tapahtunut.
     
  12. Solo

    Solo Guest Guest

    Liittynyt:
    29.06.2003
    Viestejä:
    338
    Saadut tykkäykset:
    0
    .us:n puolelta kokeilin OP:n Electronilla 4.10. Näytti menevän ihan hyvin. Sähköpostiin tuli postia onnistuneesta tilauksesta. Nyt koittelin kattoa statusta, mutta ei muka löytänyt ollenkaan tilausta. Tililtäkään ei ollut mennyt rahaa. Katevarauksia oli tosin, tiedä sitten onko tilaus siinä. Ainakin vanha WOW otti rahat saman tien tililtä, mutta mites tää uus?
     
  13. Kalza

    Kalza Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    28.11.2002
    Viestejä:
    2 844
    Saadut tykkäykset:
    3
    Noi wow'n status-seurannat toimii vähän niin ja näin. .us-puolelta tehdyt tilaukset eivät näy sen tilausseurannassa. Mutta kokeile .com-puolen tilausseurantaa niin pitäisi löytyä :rolleyes:
     
  14. Noauims

    Noauims Uusi jäsen

    Liittynyt:
    06.06.2006
    Viestejä:
    5
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tänään postisetä toi Scrubs:in vitos kauden joka tuli tilattua .us puolelta. Maksu meni paynovan kautta ilman mitään ongelmia ja lätty tuli neljässä työpäivässä. Itsellä ei ole ollut koskaan mitään ongelmia kyseisen paikan kanssa. Viime aikoina ei kyllä ole juurikaan tullut tilailtua epäselvän tilanteen vuoksi. Toivottavasti homma alkaa pyöriä taas kuten vanhaan hyvään aikaan ja löytyy edulliseen hintaan leffoja ja levyjä.
     
  15. maxim

    maxim Uusi jäsen

    Liittynyt:
    13.06.2003
    Viestejä:
    447
    Saadut tykkäykset:
    22
    Eivätpä ole vieläkään saaneet Battlestarin 3. kautta varastoon. Tilauksenhan tein 14.9 jonka jälkeen olen saanut kolme viivästys ilmoitusta. Lähetin tänään uuden viestin. Vastaus tuli normaaliin tapaan nopeasti; uusi viivästys tällä kertaa 19.10 asti. Peruin tilauksen samantien. Toivottavasti rahat palautuvat tilille nopeasti. Hyvittivät odottelun 1£ voucherilla.
     
  16. tool511

    tool511 Uusi jäsen

    Liittynyt:
    10.04.2007
    Viestejä:
    66
    Saadut tykkäykset:
    0
    23.8. tilattu Mewin Live in Copenhagen DVD postitettu vihdoin ja viimein 10.10. :) Hintahan ei tosiaan ollut paha eli 5,99 euroa. Kannatti odottaa...tosin paketti ei vielä saapunut, että toivottavasti ei katoa matkalla...
     
  17. DVD_fan

    DVD_fan Guest Guest

    Liittynyt:
    12.11.2000
    Viestejä:
    915
    Saadut tykkäykset:
    1
    Päivällä peruuttivat viiden euron Titanicin toimitusvaikeuksiin vedoten. No kaksi viikkoa lienee kohtuullinen aika toimittajien kannalta, hyvä kun eivät tuon pidempää pitäneet "lainaa".
     
  18. tool511

    tool511 Uusi jäsen

    Liittynyt:
    10.04.2007
    Viestejä:
    66
    Saadut tykkäykset:
    0
    Sattuuko kukaan muu omistamaan tuota Mewin Live in Copenhagen DVD:tä? Myyjä eli CDwow ilmoitti sivuillaan, että tuosta löytyis 5.1-raita, mutta mulla ei löydy...Vain stereo ja sekään ei mene digitaalista reittiä vahvarille ollenkaan. :OI
     
  19. CeeLo

    CeeLo Guest Guest

    Liittynyt:
    10.06.2006
    Viestejä:
    1 123
    Saadut tykkäykset:
    0
    En omista, mutta laita ihmeessä takaisin, jos ei vastaa luvattua (ensin tietty käräytät itselle, ai niin en kehota rippaamaan, mut tuli vaan mieleen...).

    Muuten kokemukset CDWOW:n uudesta startista pääosin OK, tosin aluksi lähettivät kolme tarjousvoucheria a 2 €, mutta yksikään ei toiminut! No aika monen reklan jälkeen lähettivät uudet, tällä kertaa toimivat. Ja viime perjantai-iltana tilasin yhden cd:n, tipahti jo eilen keskiviikkona postilaatikosta, aika kiitettävä suoritus.

    Uusi levy ja hinnaks jäin Nordean alennuksen (siis 1 €/cd ja 2 €/dvd, joka muuten toimii myös Visalla, vaikka pitäis olla vaan Nordean Master-korttilaisille:thumbsup: ) ja voucherin jälkeen 8,99 €. Aika kohtuullista sanoisin.
     
  20. Fenix

    Fenix Guest Guest

    Liittynyt:
    12.08.2003
    Viestejä:
    214
    Saadut tykkäykset:
    2
    Nyt alkaa mennä hermot tämän puljun kanssa... en ole saanut viikkon yhtään tilausta läpi, vaan kaikki tilaukset on peruttu tällä samalla syyllä:

    "Our payment service provider (Worldpay) reported a discrepancy when processing the payment for your order. The address you supplied as the Card Holders address for the card did not match the record held by your card issuer."

    Olen yrittänyt sekä Visalla että Master Cardilla. Osoitteet, kortin numerot, ym. on ollut täysin oikein mutta joka ikinen tilaus on peruttu :mad: Soitin jopa pankkiini ja tarkastin että myös tuolla päässä kaikki on kunnossa.

    Kolmasti olen ottanut myös yhteyttä asiakaspalveluun mutta eipä tuolta ole mitään vastausta tähän päivään mennessä tullut.

    Tähän kun vielä lisätään että lähes kaikki aiemmin onnistuneet tilaukset (noin 2-3 viikoa sitten; samat kortit, samat tiedot) on peruttu kun tavaraa ei olekaan ollut saatavilla, niin voitte arvata fiilikset :OI

    Onko muilla ollut maksamisen kanssa viime aikoina ongelmia vai koskeeko nämä ongelmat vain minua?