Samsung F86-sarja

Keskustelu osiossa 'Televisiot' , aloittajana larsvon, 14.08.2007.

  1. eder

    eder Guest Guest

    Liittynyt:
    03.10.2007
    Viestejä:
    3
    Saadut tykkäykset:
    0
    Miltä urheilu (esim. jalkapallo) näyttää tällä TV:llä normaalidigilähetyksen kautta? Tuleeko hahmojen ääriviivoihin pikselöitymistä? Onko parempi kuin LCD:issä perinteisesti ja kuinka paljon? Tätä ainakin mainostetaan Sampan sivuilla hyväksi malliksi urheilun katsomiseen.
     
  2. nudedude

    nudedude Guest Guest

    Liittynyt:
    21.08.2007
    Viestejä:
    512
    Saadut tykkäykset:
    0
    pikselöityminen jäi pois kun laittoi 100hz motion plus asetukseen "low" ,kokeilin pelissä jossa nopeaa liikettä pyörittämällä ruutua.mustan taso on hitosti syvempää kuin entisessä HD-readyssä (eteenkin noilla edellisessä viestissä olevilla säädöillä) eli nyt musta on mustaa kuten tupataan hokemaan.vanhassa TVssä oli usein hahmojen ympärillä tosiaan pieni pikselimössö mutta se on nyt näemmä jäänyt pois :eek:

    Digilähetyksissä huomaa selkeää eroa esim.vanhat Frendit täyttä puuroa verrattuna Lost tai Pako joissa kuva on lähinnä DVD tasoa.
     
  3. USA

    USA Guest Guest

    Liittynyt:
    06.12.2006
    Viestejä:
    21
    Saadut tykkäykset:
    0
  4. chewmeister

    chewmeister Guest Guest

    Liittynyt:
    17.05.2005
    Viestejä:
    157
    Saadut tykkäykset:
    0
    No niin tää menee taas siihen, että kun juuri ilmestynyt f86-sarja markkinoille niin jo alkaa spekuloinnit siitä korvaavasta led-töllöttimestä :p
    Eiköhän samat kuvan prosessoinnit sydeemit ole nykyisessä F96-sarjassa, joka käyttää tätä led smartlighting-tekniikkaa. 52" koko on tosin monelle aivan liian iso ja 46" tuntuu järkevämmältä. En kyllä usko, että teknisesti muuten onko kuvan parannuspiirien tekniikka tuohon seuraavaan malliin radikaalisti kehittynyt. Voihan se olla ettei siitä led smartlightingista ole kuin kontrastin suhteen iloa ja siis mustan tason parannukseen hyötyä ja turhat valovuodon ongelmat poistuvat vai onko jollain parempaa tietoa ?
    Tuo F86 jo huokuttelisi aika kovin, mutta kyllähän sitä täydellistä telkkua saa odotella ikuisuuden jos aina vaan jää vartoo seuraavaa mallia :D
     
  5. hkj

    hkj Avatar Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    10.09.2003
    Viestejä:
    4 126
    Saadut tykkäykset:
    0
    USAssa nämä ollut myynnissä jo hetken, pienempien kuin 52" eurooppaan tulosta ei tietoa. Nämä eivät ole sinällään mitään uusia malleja vaan USA tms. xx71 ~ F86 ja xx81 ~ F96. Uusia malleja tulee sitten joskus keväällä/kesällä 2008, näistä ei ole näkynyt vielä mitään juttua.
     
  6. JukJuk

    JukJuk Guest Guest

    Liittynyt:
    08.08.2007
    Viestejä:
    30
    Saadut tykkäykset:
    0
    Noniin, olen nyt 99% varma että hommaan itselleni joululahjaksi tämän Samsung LE-40 F86 - töllöttimen.

    Olen nimittäin pitkään odottanut siedettävän hintaista Full HD telkkua jossa 24p tila toimii ihan oikeasti. Tämä F86 on varmasti varteenotettava vaihtoehto kun Samsungilla on opittu asioita M86-mallista :)

    Verkkokaupassa tämä maksaa tällä hetkellä 1945.90 € ja varmaan vähän vielä halpenee kun näitä alkaa varastoista löytyä. (toimitusaika nyt 2 - 5 viikkoa :hitme: ) http://www.verkkokauppa.com/popups/prodinfo.php?id=22298

    Pari asiaa vain mietityttää: Toimiiko tämä telkku hyvin Playstation 3:n kanssa? Sellainenkin on nimittäin tulossa jouluksi kotiin :love:
    ja meneeköhän tuon kiiltävän kuoren kanssa hermo...
     
  7. nudedude

    nudedude Guest Guest

    Liittynyt:
    21.08.2007
    Viestejä:
    512
    Saadut tykkäykset:
    0
    PS3 toimii varmasti,HDMI ja just scan toiminto ja 24p tuki & 1080p ja jos haluaa niin on vielä erikseen "game mode" asetus. x360 ainakin toimii hyvin.
    ulkonen olemus on tyylikäs ja sopivan hillitty,eikä toi kiiltävä musta mitenkään häiritse.
     
  8. Josku

    Josku Guest Guest

    Liittynyt:
    06.08.2007
    Viestejä:
    83
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mikäli toimitusaikataulu pitää paikkansa niin viikonloppuna/ens viikon alussa tätä settiä pitäis päästä testaamaan :) PS3 menee kiinni HDMI:llä, xbox360 vga:lla ja Wii komponentilla, raportoin kun pääsen sorvin ääreen ja laitan mietteitä PS3 bluray- ja Xbox hd-dvd-meiningeistä. :thumbsup:

    Aijai, odottavan aika on pitkä...

    -Johannes
     
  9. JoseK

    JoseK Guest Guest

    Liittynyt:
    27.09.2006
    Viestejä:
    54
    Saadut tykkäykset:
    0
    Sama täällä. Ens viikolla pitäs tulla ko. masiina ja samalla tuliterä pc blu-ray asemalla varustettuna. Toivottavasti tää nyt on semmonen kun on povailtu. Nimittäin on jo kaks puol vuotta venaillu teeveen ostoa.:hitme: Tarkoitus olis liittää pc tohon hdmi kaapelilla ja päästä pelailee uusimpia pelejä isommalla ruudulla. Ensikokemuksia tulossa jos joku tän ostoa vielä venailee.:thumbsup:
     
  10. Poikanen

    Poikanen Uusi jäsen

    Liittynyt:
    05.09.2007
    Viestejä:
    34
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mullaki alkaa vähin valinta kohdistumaan tähän samppaan. Toshiban 47 Z3030 saattais myös olla pätevä, mutta se menee jo vähän turhan kalliiksi. Nyt ko näitä vain sais jostaki tilattua :) Jännä juttu muuten että tuon kamppeen hinnaksi tulee melkein joka paikassa 1800€ <. Ne paikat, joissa kone maksaa vähän yli 1600€, haluaa parisataa postikuluja, kun taas satasta kalliimmalla konetta myyvät paikat selviävät satasen postikuluilla. Ehkä tässä on joku luonnonlaki :p
     
  11. chewmeister

    chewmeister Guest Guest

    Liittynyt:
    17.05.2005
    Viestejä:
    157
    Saadut tykkäykset:
    0
    Joo eipä paljoa eroa jos sitten tilais tampereen mediakulmasta tuon taitaa mennä aika samoihin eli vajaaseen 1800€. Onko jollain kokemusta muuten tuosta mediakulmasta?
     
  12. Suitcase

    Suitcase Guest Guest

    Liittynyt:
    18.09.2007
    Viestejä:
    31
    Saadut tykkäykset:
    0
    LE-46 F86 + PS3 (uusi 40GB versio) on ollut nyt viikon käytössä. Kuvanlaatu varsinkin blu-ray materiaalilla on loistava (musta näyttää todella mustalta). PS3:lla myös normaali DVD:n kuva yllättävän hyvä. Tavalliselle digi-TV:n kuvanlaadulle töllö ei tietysti mahda mitään, mutta kyllä sitäkin sietää katsoa.

    Lähinnä kosmeettisia ongelmia on ollut se, että Samsung viritti yle tv1:n kanavapaikalle 70 eikä digikanavien paikkaa saa muutettua. Samppa ei myöskään automaattisesti siirry vastaanottamaan kuvaa HDMI-liitännästä vaan se on source-napista itse valittava. Tämä voi tosin olla tarkoituksellinenkin ominaisuus.
     
  13. MrMojoRising

    MrMojoRising Guest Guest

    Liittynyt:
    30.10.2005
    Viestejä:
    93
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kyllä se 1080p24fps toimii M-sarjalaisessakin ja myös PS3:en kanssa eli no probs.
     
  14. jate75

    jate75 Guest Guest

    Liittynyt:
    11.11.2006
    Viestejä:
    30
    Saadut tykkäykset:
    0
    Osaako joku sanoa onko tastä F86-sarjasta jossain vaiheessa tulossa hybridi virittimellä varustettua mallia? Muuten telkkari vaikuttaa loistavalta ja M86:n suuremmista malleista uupuva 100Hz tekniikka kiinnostaisi, mutta en millään viitsisi enää siirtyä takaisin digiboxin kanssa pelleilyyn, nyt kun myös kaapelivirittimellä varustettuja malleja on sekä Sonyltä, että Samsungilta jo ilmestynyt.
     
  15. tuna77

    tuna77 Uusi jäsen

    Liittynyt:
    18.03.2005
    Viestejä:
    41
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ei pelkkä kärsivällinen mieli tässä enää riitä...Telkunhan saa taatusti nopeammin täältä Suomesta tätä menoa for SURE:hitme:

    Pakko avautua; Tilasin tossa 3viikkoa takaperin bobilta 40f86:sen ja silloin netissä sekä tilauksen jälkeen kirjoittamissamme meileissä mainittiin tilausajaksi 3viikkoa. Noo nyt kun olen tätä asiaa tiedustellut, että missä mahtaa se vitun töllö viipyä, annetaan vastaukseksi "around"4 weeks, eli voi todellakin mennä pidempäänkin ja menee tolla "around" kuviolla:OI
    Laitoin sinne sellasen meilin että jos ei ala 30 pvän kuluttua tilauksen tekemisestä telkkua näkyä, vaadin korvausta tai kauppa perutaan.. katsotaan mitä ne nyt siihen vastaa, koska Suomen kuluttajansuojalaki ei ilmeisesti tietenkään Saksassa kai päde??
    Onko todellakin Samsungin tehtaalla porukka näin ahtaalla tai jossain lakossa ku ei töllöt tunnu pääsevän kuluttajalle asti vaan toimitusajat venyy&paukkuu:grr:
    ei käsitä ei....:eek:
     
  16. Josku

    Josku Guest Guest

    Liittynyt:
    06.08.2007
    Viestejä:
    83
    Saadut tykkäykset:
    0
    Sain myös itse tänään viestiä että toimitus myöhästyy noin 10 päivää alkuperäisestä arviosta. Annettakoon anteeksi koska myyjäliike oli itse yhteydessä ja ilmoitti viivästyksestä. Näinä nettikaupan aikoina se on hieman harvinaista. Tämäkin liike sai 1/3 tilatusta määrästä ensimmäiseen erään, melkein tunnen itseni onnekkaaksi että kuulun siihen joukkoon joka tuosta satsista omansa saa ;)

    Kysyntä tälle televisiolle on ilmeisen kovaa...
     
  17. tuna77

    tuna77 Uusi jäsen

    Liittynyt:
    18.03.2005
    Viestejä:
    41
    Saadut tykkäykset:
    0
    Käytitkö samaa verkkokauppaa kun minä? Minulle ei olla mitää ainakaan ilmoiteltu myöhästyykö kyllä se olen minä joka on saanut kontakteja ylläpidellä sinne päähän...
    Anyway on aamukahvin aika enkä tahdo olla näin myreä:) Kun pitäisi töihinkin vielä mennä...ehkäpä se siitä, jos ei hankitaan muualta:p
     
  18. Josku

    Josku Guest Guest

    Liittynyt:
    06.08.2007
    Viestejä:
    83
    Saadut tykkäykset:
    0
    Moi,

    Tarkoitus oli kommentoida yleisellä tasolla television saatavuutta, anteeksi pieni epäselvyys :)

    Itse tilasin siis Jimm's:ltä kotimaasta, propsit sinne suuntaan siis vaikka tavara myöhässä onkin.
     
  19. anhil

    anhil Guest Guest

    Liittynyt:
    22.02.2003
    Viestejä:
    31
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tästä 'ongelmastahan' pääse eroon tekemällä kanavista oman suosikkiistan (Favourite List) ja käyttämällä sitä. Siinähän nuo digikanavat saa siirreltyä niihin muistipaikkoihn kun haluaa. Itse en telkkarini käyttöönoton jälkeen muuta kuin suosikkiistaa ole käytänytkään - mitä nyt tietysi tuota HDMI-lähtöä, jotka ei tosiaan valitettavasti voi tallentaa minkään muistipaikan taakse :OI
     
  20. Tuomas66

    Tuomas66 Guest Guest

    Liittynyt:
    02.01.2005
    Viestejä:
    256
    Saadut tykkäykset:
    0