Heroes (MTV3/Sub)

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana The_Daywalker, 17.07.2007.

  1. SusiHukka

    SusiHukka Uusi jäsen

    Liittynyt:
    15.10.2005
    Viestejä:
    146
    Saadut tykkäykset:
    0
    Joo, mitään ei tapahtunu ja toi lopun cliffhanger pani vituttamaan. Kaipa se paranee jatkossa.
     
  2. proxi

    proxi Guest Guest

    Liittynyt:
    07.10.2004
    Viestejä:
    290
    Saadut tykkäykset:
    0
    :D Meitä on aina joka lähtöön. Toiset tykkää ja toiset ei. Ei sen kummempaa. Turha kenenkään ole kertoa muille et mitä mullistavaa tässä sarjassa on jos toinen ei tykkää. Musta tämä oli loistava sarja ja meno jatkuu mukavana toisessa kaudessa. :naminami:
     
  3. erep

    erep Guest Guest

    Liittynyt:
    28.11.2006
    Viestejä:
    1 534
    Saadut tykkäykset:
    0
    jos hypettäjät ja dissaajat vois tehdä muuta kuin sitä, eli kertoa miksi hypettävät tai dissaavat.

    ei riitä että on järkyttävän hyvä tai järkyttävää paskaa.

    beuty is in the eye of the beholder, eli kertokaa miksi juuri te pidätte/inhoatte/ccl
     
  4. arza77

    arza77 Guest Guest

    Liittynyt:
    11.08.2004
    Viestejä:
    180
    Saadut tykkäykset:
    0
    Juu ei iskenyt! Samat fiilikset kuin Lostin ja Prison Breakin kohdalla :hitme:
    Jotenkin nämä valtakanavien hype-sarjat eivät yllä kaapelikanavien (Showtime, HBO) sarjojen tasolle. Varmasti älyttömyyksiin menevä poliittinen korrektius on yksi tekijä ja näinmuinoin yriyts miellyttää kaikkia :sleep:
     
  5. itnortti

    itnortti Guest Guest

    Liittynyt:
    15.04.2006
    Viestejä:
    582
    Saadut tykkäykset:
    0
    Katsokaa sarjoja jenkkien tahtiin niin vältytte turhalta hypeltä joka luo jokaiselle sarjalle niin suuret odotukset että pettymys on lähes taattu.

    Esimerkkeinä mainittakoon ensimmäiset kaudet sarjoista kuten lost, prison break, dexter, desperate housewives ja nyt uusimpana tämä Heroes. Itse olen katsonut kaikki nuo jenkkien tahtiin ja voin sanoa että fiilikset ovat olleet aivan eri luokkaa. Yhdestäkään sarjasta en ole tiennyt mitään. En ole joutunut kuukausia kestävän hypetyksen uhriksi jossa sarja tulee vastaan mainoksina niin telkkarissa, bussien kyljissä kuin metron rullaportaissa.

    Esimerkiksi tämä Heroesin eka kausi oli aivan helve*** hyvä. Itse asiassa niin hyvä että katsoin sen uudelleen heti sen päättymisen jälkeen. Koko kauteen taisi mahtua ehkä kaksi jaksoa jotka olivat vähän heikompia.

    Nyt kun televisio on ollut päällä kotimaisilla kanavilla niin voin sanoa että jos en olisi Heroesia katsonut jo niin tuskinpa tulisi katsottua. Lähinnä tuo jatkuva hypetys rupesi kasvattamaan tiedätte kyllä mitä keskelle otsaa. Varmasti osittain johtuu myös siitä että olen totaalisen allerginen mainoksille.

    Voin sanoa että nyt kun on seurannut sarjoja jo monta vuotta jenkkien tahtiin niin olisi todella vaikea palata takaisin vanhoihin tapoihin. Esimerkiksi tänä vuonna aloitin sarjan "damages" seuraamisen. Tyytyväisenä olen tainnut 10 jaksoa katsella ilman että tiesin sarjasta mitään. Tai no tvragesta luin sen yleiskuvauksen ja päätin katsoa mitä tuleman pitää. Toistaiseksi olen ollut tyytyväinen.

    En koita sanoa että jokaisen pitäisi tästä sarjasta pitää, mutta näyttää siltä että lähes aina merkittävä osa tulee pettymään johtuen pelkästään kotimaisten kanavien luomasta hypestä.
     
  6. Samppa

    Samppa Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    13.06.2000
    Viestejä:
    14 062
    Saadut tykkäykset:
    26
    Jos onnistuu päässään jotenkin korreloimaan mainonnan laajuuden sarjan mahdollisen laadukkuuden kanssa, niin eiköhän pettymyksestä voi vain syyttää itseään. Liikaa tunnutaan tuota waretuksen autuuttaa nykyään muutenkin glorifioimaan, ei se sarjojen varsinainen sisältö matkalla kotimaan kanaville kuitenkaan mihinkään muutu.

    Ensimmäinen jakso kuitenkin pääsi vähän yllättämään itsenikin - kehnoudellaan. Lähtökohta oli kiva, mutta lopputulosta oli näemmä jo heti alkumetreillä onnistuttu vesittämään kehnolla käsikirjoituksella ja b-tason näyttelijöillä. Hahmoja ei voi ainakaan mukaansatempaaviksi väittää. Japaninpoika erottui joukosta, mutta vielä tässä vaiheessa vain mukaan tuomallaan huumorilla. Seurataan kuitenkin vielä, josko tämä tästä petraisi.
     
  7. Jarkko G.

    Jarkko G. Samppa ja Hurricane :| Tukijoukot

    Liittynyt:
    13.08.2001
    Viestejä:
    13 046
    Saadut tykkäykset:
    97
    Nettiaikakaudella valtaosa kyllä pettyy warettajien hehkutusten takia, kun sarja "jota on pakko katsoa 5 jaksoa putkeen" ei olekkaan kovin kummoinen ja mitään koukuttavaa tekijää ei löydykkään.
    TV-kanavat toki aina hehkuttaa jokaista sarja uutuutta, mutta ei noihin tosiaan kukaan enää usko.

    Kaikesta huolimatta Heroesin ensimmäinen jakso ei ollut pettymys minulle. Odotukset olivat todella alhaiset ja tuttujen hehkutukset niin taivaissa, että varmaan pettymykseen varauduin.
    Ihan kivalle tuo vaikutti, mutta vastahan tässä hahmoja esiteltiin. Todellinen heikkous/vahvuus paljastuu tulevissa jaksoissa kun tarinaa saadaan vielä enemmän käyntiin.
     
  8. lazarus555

    lazarus555 Guest Guest

    Liittynyt:
    21.10.2004
    Viestejä:
    90
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tämä on kyllä hyvä sarja. Itse olen katsonut tuon ensimmäisen kauden ja täytyy myöntää, että sarjan ehkä 5 ekaa jaksoa meni vähän ihmetellessä mikä tämä sarja oikein on, mutta sen jälkeen sarja vei mukanaan. Sekavuutta luo varmaan sarjan useat hahmot, joita joudutaan esittelemään aluksi muutaman jakson verran, jonka jälkeen lähtee itse tarina kunnolla liikkeelle.

    Tämä on yksi niitä harvoja sarjoja, joka on todella Hypetyksensä arvoinen. Pikkuisen pitää kuitenkin asustaa pikku-poikaa(/tyttöä) katsojan sisällä sillä tämä on tosiaan supersankari sarja! :D

    -L-
     
  9. Samppa

    Samppa Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    13.06.2000
    Viestejä:
    14 062
    Saadut tykkäykset:
    26
    Muistakaapas nyt, että tämä ketju on tarkoitettu MTV3:n tahtiin seuraavien keskustelulle.
     
  10. PeeVee79

    PeeVee79 Käyttäjä

    Liittynyt:
    12.10.2005
    Viestejä:
    1 040
    Saadut tykkäykset:
    16
    Ei, mutta odotukset kasvaa ja sitten yleensä joutuu pettymään.
    Ja ainakin omalla kohdallani mainokset vituttaa. Tätäkin sarjaa on radiossa mainostettu uskomattoman ärsyttävillä mainospätkillä ja jo sen takia jätin katsomatta.
    Ehkä sitten joskus tulee alelaarista hommattua boksi.
     
  11. itnortti

    itnortti Guest Guest

    Liittynyt:
    15.04.2006
    Viestejä:
    582
    Saadut tykkäykset:
    0
    Omat ja tuttujen kokemukset ovat taas täysin toisenlaiset. Esimerkiksi west wingiä en katsonut ollenkaan televisiosta. Jotenkin koko sarja ei kiinnostanut pätkääkään ja vaikutti todella tylsältä. Vaan DVD:ltä sarjaa tuli katsottua monta kautta putkeen kunnes olin jenkkien esitystahdissa. Samaten Monk on sarja joka ei iskenyt kun sitä näki televisiosta mutta jenkkien tahtiin on sitäkin tullut katsottua ja väliin jääneet kaudet dvd:ltä.

    Hyvänä esimerkkinä myöskin jay leno ja conan. En minä niitä televisiosta jaksaisi katselle joskus ties mihin aikaan/nauhoitella. Katson alkuvitsit ja ne palat jotka kiinnostavat.

    Toisaalta on myös monia sarjoja joita katson vain jos ne sattuvat telkkarista tulemaan. Mm. monet discoveryn dokumentit, ramsay's kitchen nightmares, hell's kitchen, realityt jne. Noiden katsominen tyylillä "nyt muuten katson jakson tätä sarjaa" ei vaan toimi. Ne eivät ole makuuni sellaisia joita haluan katsoa keskittyneesti vaan toimivat parhaiten kun telkkari on päällä ja tekee samalla jotain muuta.

    Mitä enemmän nettitutut/tutut ovat siirtyneet katsomaan sarjoja jenkkitahtiin niin mielipiteet sarjoista ovat myös muuttuneet. Ennen oltiin hyvin pessimistisiä kaikesta mitä telkkarista tuli ja nyt uudet tuntemattomat sarjat otetaan innolla vastaan.

    Eli oma mielipiteeni on se, että kyllä sillä on suuri vaikutus mitä kautta se sarja silmien eteen tulee.
     
  12. Drokk

    Drokk Guest Guest

    Liittynyt:
    07.11.2001
    Viestejä:
    1 576
    Saadut tykkäykset:
    4
    Tämä onkin mielenkiintoinen lähtökohta nykyään, että nykyään saatetaan lopettaa katsominen jo ensimmäiseen jaksoon. Toki nykyään on niin paljon sarjoja, että voi tälläistä harrastaakin, mutta joku Star Trek next generation ja B5 käynnistyivät tähän verrattuna todella hitaasti vaatien jopa kaksi kautta ennen menon parantumista.
     
  13. Kristian

    Kristian Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    31.10.2002
    Viestejä:
    2 740
    Saadut tykkäykset:
    105
    Heroes on supersankarisarja, mutta erittäin vahvasti draaman ehdoilla. Jos etsii kovaa toimintaa ja aluskalsareita, niin saa kyllä pettyä. Draama on kuitenkin jäntevämpää kuin esim. Lostissa, eli tässä ei pääse kyllästymään, kun alkuesittelyt on tehty (taisi viedä itseltäni 4-5 jaksoa, että kokonaan koukuttui).
     
  14. Ephram

    Ephram Guest Guest

    Liittynyt:
    15.03.2004
    Viestejä:
    357
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tämä on kyllä niin mainiota! Ties kuinka monennen kerran ylistetty sarja saapuu kotimaan kanaville ja heti haukkuminen alkaa :D

    Ne, jotka sulkevat tältä korvansa ja katsovat omaan tahtiinsa DVD:ltä, saavat yhden parhaimmista kausista missään 2000-luvun TV-sarjassa.
     
  15. wickerman

    wickerman Uusi jäsen Blokattu

    Liittynyt:
    26.09.2006
    Viestejä:
    845
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ootko ihan sekaisin? Mun pitäisi siis katsoa 2 seasoni paskaa jotta saisin tikkarin? käytä 50h turhan roinan kattomiseen niin sit alkaa hyvät jaksot ja sit ehkä alat tykkäämään?

    Hienosti toteutettuja sarjoja :D
     
  16. Wick

    Wick Say it in slugs Tukijoukot

    Liittynyt:
    11.11.2002
    Viestejä:
    2 150
    Saadut tykkäykset:
    1
    Minä en hauku, sanon vain että tylsähkö oli tuo pilottijakso eikä oikein tarjonnut mitään oikeasti kiinnostavaa. Pidän supersankarisarjakuvista ja -elokuvista, scifistä, draamasta ja niiden sekoituksista ja oletin että olisin voinut Heroesista pitää - onhan idea hieno, mutta minua eilinen jakso ei kuitenkaan vakuuttanut. Ei tarjonnut mitään mullistavaa enkä liimaantunut penkkiin kuten esim. BSG:n pilottia katsellessa. Ehkä tosiaan joskus alelaarista voi DVD-boksin poimia mukaansa ja koittaa sitten katsella putkeen, nyt ei jaksa aikaa haaskata kun on parempiakin sarjoja katseltavaksi.
     
  17. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Omalta osaltani tämä sarja meni Paon ja CSI:n ohella siihen lokeroon, jossa olevat sarjat varmaan ovat ihan hyviä, mutta joita ajanpuutteenkin vuoksi ei halua alkaa katsomaan. Kyllähän Masi Okan kasvoilla tätä sarjaa on hypetetty, mutta ei vaan nyt jaksa kerta kaikkiaan...
     
  18. MarikaR

    MarikaR Uusi jäsen

    Liittynyt:
    23.03.2005
    Viestejä:
    88
    Saadut tykkäykset:
    2
    Ensimmäinen jakso vaikutti erittäin mielenkiintoiselta ja jatkoa odotan jo innolla. En hirveästi uskaltanut odottaa sarjalta, kun mainonnasta sai juuri sellaisen X-men mielikuvan, enkä kyseisistä elokuvista hirveästi pitänyt.

    Nyt kuitenkin kaikki tuntui olevan kohdallaan, kiehtovia hahmoja, runsaasti draamapotentiaalia ja hieno visuaalinen ilme ja musiikki.
     
  19. Keaton

    Keaton Uusi jäsen

    Liittynyt:
    17.12.2004
    Viestejä:
    616
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mitä tässä ekan jakson lopussa tapahtui? Nauhotus oli pätkässy siihen kun
    japsi teleporttasi ittensä New Yorkiin ja maalari löytyi kämpiltä tajuttomana.
     
  20. Samppa

    Samppa Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    13.06.2000
    Viestejä:
    14 062
    Saadut tykkäykset:
    26
    Kämpillä paljastui, että maalari oli maalannut lattiaan suuren kuvan Nykistä liekeissä. Intianmies taksisuharin kyytiin tuli mies, joka vihjaili suharin proffaisästä ja suhari suuresti peljästyi & pinkoa kipitti karkuun. Tuo ilmiselvä pahismiekkonen paljastui huutosakinjohtajatyttösen isäpuoleksi (ei muille paitsi katsojalle). Lentotoiveinen vanhusavustaja soitti pyrkyripoliitikkoveljensä paikalle ja antoi lentonäytöksen hyppäämällä talon katolta. Yllättäen veli osoittautuikin lentokykyiseksi ja pelasti vanhusavustajan. Lipsahti mokoma kuitenkin lopussa näpeistä maata kohti ja siihen loppui jakso.