ProCaster PVR-6100T/C

Keskustelu osiossa 'Procaster' , aloittajana T.O.M., 27.02.2007.

  1. trz

    trz Guest Guest

    Liittynyt:
    07.12.2006
    Viestejä:
    55
    Saadut tykkäykset:
    0
    6100C/T käyttäjille kysymys boksin käytöstä yhdessä kuvaputki-tv:n ja videotykin kanssa: Voiko boksia käyttää "yhtäaikaa" sekä tykin että tv:n kanssa, siis saako saman kuvan näkymään samanaikaisesti rgb-scartin kautta tykille ja s-videon kautta crt-tv:lle?

    Jos tämä onnistuu niin voisi tehdä ajastukset yms. normi töllöttimellä ja sitten katselle leffat tykillä, ilman että täytyy koskea johtoihin tai boksin asetuksiin.
     
  2. panton

    panton Guest Guest

    Liittynyt:
    14.04.2005
    Viestejä:
    22
    Saadut tykkäykset:
    0
    6100C, Welho
    Kyllä voi katsoa "yhtäaikaa". Elikä onnistuu.
    Tietääkö kukaan muuten miksi boksin "remote control" - valo (se keltainen siinä etupaneelissa) vilkkuu kun boksi on stand by tilassa?
     
  3. atson

    atson Guest Guest

    Liittynyt:
    11.10.2007
    Viestejä:
    1
    Saadut tykkäykset:
    0
    Sain tänään postista kaapeliverkon 6100C-boksin. Alku näytti hyvältä, mutta 10min käytön jälkeen kaukosäädin lakkaa toimimasta ja äänet rupeavat pätkimään. Virtajohtoa kun käyttää pois niin taas toimii sen 10 minuuttia mutta sama vika uusiutuu. Onko kellään vastaavia kokemuksia? Voisiko vika olla ohjelmistossa vai laitteessa itsessään?
     
  4. King Harvest

    King Harvest Guest Guest

    Liittynyt:
    17.10.2007
    Viestejä:
    9
    Saadut tykkäykset:
    0
    Eilen tuli asenneltua ja on toiminut täydellisesti. Olen käyttänyt Topfieldin "parasta" mallia aiemmin ja tämä voittaa sen käyttömukavuudessa 6-0. Ei ole minkäänlaisia surinoita ja valikotkin ovat helppokäyttöisiä. Tallennukset ja tekstitykset toimivat hyvin. Laitteesta toki puuttuu muutamat kytkentämahdollisuudet (USB, HDMI), mutta näitä en myöskään tarvitse. Laitteen päivitän RS-232:lla ja HDMI on melko turha (sekä kallis) lisä Suomen digiverkon kuvalaadulla. Laite julkaistiin liian aikaisin, mutta nyt nuo alkuviat on korjattu päivityksin (taitaa olla tapana nykyään). Ehdottomasti parasta hinta-laatua mitä on Suomen markkinoilta saatavissa, 250 GB:n huippuboksi 299:llä (tai 279:llä) eurolla. Suosittelen kaikille. Milloinkohan joku muukin kauppa uskaltaa ottaa ProCasterit valikoimiinsa Verkkokaupan lisäksi?
     
  5. Jukkis69

    Jukkis69 Guest Guest

    Liittynyt:
    01.12.2006
    Viestejä:
    19
    Saadut tykkäykset:
    0
    King Harvest: Kauankos meni että sait boxin Verkkokaupasta jos siis tilasit sen? Pari viikkoa sitten itse jätin tilauksen sisään (Tallinnan varasto) ja taitaa joutua vielä tovin odottelemaan ennen kuin boxi kotiovelle tuodaan. Seuraava satsi olisi tulossa tässä kuussa mutta kuka tietää montako on jonossa ennen minua.

    -Jukkis
     
  6. alspe

    alspe Käyttäjä

    Liittynyt:
    09.10.2006
    Viestejä:
    4 245
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mulla meni varmaan 7 viikkoa, oli kustoimointi mukana.
     
  7. King Harvest

    King Harvest Guest Guest

    Liittynyt:
    17.10.2007
    Viestejä:
    9
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tein tilauksen 26.8.2007 ja sain boksin 15.9. saapuneesta erästä. Eli periaatteessa ilman kustomointia tilaushetkestä meni n. 3 viikkoa. Kustomointi päälle (Erittäin siististi kustomoitu muuten), johon meni päivän yli 4 viikkoa niin tuo 7 viikkoa siihen meni. Riippuu toki erän saapumispäivästä ja tilauspäivästä milloin boksin saat.
     
  8. Altair76

    Altair76 Guest Guest

    Liittynyt:
    17.01.2007
    Viestejä:
    293
    Saadut tykkäykset:
    0
    Täytyy yhtyä Kunkkuun. Noin kuukauden verran käyttöä takana (c-versio) ja toimii kuin junan vessa (joskin on mukavampi)! Ei kerrassaan mitään ongelmia ja hinta/laatu -suhde on ylivoimainen markkinoilla. :thumbsup:
     
  9. Maccara

    Maccara Guest Guest

    Liittynyt:
    03.12.2006
    Viestejä:
    376
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tuskinpa Verkkokauppa alkaa muille lisensoimaan vielä vähään aikaan, kun tuntuu menekkiä olevan enemmän kuin kyetään tuottamaan (näyttäis olevan tuota backlogia tilauksissa vielä?) ja eiköhän heidän omat myyntiresurssinsa tuohon volyymiin vielä riitä.

    (Procasterhän on Verkkokaupan oma tuotemerkki, jos ei joku sitä jo tiennyt, eli ainakaan samalla nimellä ei mikään muu kauppa voi tuoda Verkkokaupan ohi ainakaan)
     
  10. dyna

    dyna Guest Guest

    Liittynyt:
    02.03.2006
    Viestejä:
    668
    Saadut tykkäykset:
    0
    Onko tuon 6100T/C:n käyttöohjetta netissä jossain kun en yllättäin kaasterin sivulta löytänyt kuin 6200/6300T/C:n user-guiden? Tai edes tarkka kuva kapulan näppäinsijoittelusta, ilmeisesti erilainen kuin esim. 6300:n.
    Edit: Näppisasia selvisikin jo verkkokaupan sivun kuvasta muuten mutta onko kapulassa omaa näppäintä ollenkaan siis ajastettujen listan tsekkaamiseksi (kuten 6300:n se käyttöönotettu blanko-näppäin on) vai saako listan vaan kankeasti menuvalikon kautta auki.
     
  11. Noviisi_

    Noviisi_ Guest Guest

    Liittynyt:
    17.11.2006
    Viestejä:
    23
    Saadut tykkäykset:
    0
    Itse kärvistelin :OI LG:n 198 (DVD, DIGIBOKSI, HDD-yhdistelmä) kanssa reilun vuoden ja nyt parin päivän jälkeen täytyy myöntää, että Procaster on luxusta... Kanavien paikkoja voi jopa muuttaa! ;) No anyroad, Verkkokaupasta tilasin, tilaushetkellä toimituspäiväksi luvattiin 25.10. mutta sain tuotteen jopa päivän etuajassa. Hyvältä näyttää tällä hetkellä... :thumbsup:
     
  12. timoh

    timoh Guest Guest

    Liittynyt:
    20.12.2004
    Viestejä:
    143
    Saadut tykkäykset:
    0
    6100C on heinäkuusta toiminut käytännössä kuin junan vessa. Nyt on ensimmäinen ongelma. Tänään oli ohjelma ajastetussa tallennuksessa ja nähtävästi boksi on jopa tallentanut sen. Tallenne näkyy listassa (PVR), mutta sille ei voi tehdä mitään. Sitä ei voi katsoa, nimetä uudelleen tai poistaa tai edes siirtää. Kun kohdistimen siirtää tallenteen kohdalle info-osassa ei näy kanavan nimeä, tallennuksen kestoa eikä päivämäärää, kuten muiden tallenteiden kohdalla. Ei myöskään tule virheilmoituksia.

    Onko kukaan törmännyt vastaavaan ja onko mitään muuta kikkaan saada tallenne edes poistettua kuin alustamalla koko levy :OI , on meinaan jo 150GB käytössä ...
     
  13. Salarakas

    Salarakas Uusi jäsen

    Liittynyt:
    15.12.2006
    Viestejä:
    279
    Saadut tykkäykset:
    0
    6300C:llä sain tuollaisia tehtyä pari kappaletta alkuvuodesta. En tosin detaljeja muista, mutta vaikuttaa ihan samoilta oireilta. Tietoja ei näkynyt eikä tallennetta voinut katsoa tai poistaa mitenkään valikosta käsin. Aikani ihmeteltyä iskin usb-piuhan tietokoneeseen ja siellä taisi näkyä vain pieni (parikymmentä kilotavua tms) .avf tiedosto, mutta isoa .avr (mihin se varsinainen data tallentuu) -tiedostoa ei näkynyt. Tuosta on jo sen verran aikaa, että vannomaan en mene, mutta muistaakseni kun poistin tietokoneen kautta noi haamu-avf:t niin ne katosivat boksin pvr-listalta.

    Tässä halpismallissa pitäisi varmaan repiä kovo kuorien sisältä veke ja iskeä sitten kiinni tietokoneeseen. Helppoa ja kätevää ja takuu taitaa kadota samalla! :eek: Eikun formatoimaan...
     
  14. dyna

    dyna Guest Guest

    Liittynyt:
    02.03.2006
    Viestejä:
    668
    Saadut tykkäykset:
    0
    6300C:llä itsellä myös samantyyppinen ongelma joka kuitenkin ilmeni siten että tiedosto oli tietokoneella USB:n kautta täysin siirreltävissä, katseltavissa ja poistettavissa ilman ongelmaa.
    6100:n tapauksessa yksi mahdollinen keino olisi ehkä, jos tiedosto on tärkeä, kokeilla käyttää esim. ns. "USB-kovalevykotelo ilman koteloa" -ratkaisua eli markkinoilla on ainakin yksi halpa ( muistaakseni n. 35 euroa) liitinsysteemi jolla saa minkä tahansa irto-IDE-levyn USB:hen kytkettyä (mainittiin muistaakseni mm. mikropc-lehdessä äskettäin) ja jolloin levyä ei ehkä tarvitse irrottaa kokonaan kaasterista mikäli johdotuksen saa vaihdettua ilman kovalevyn irrottamista . "Pellit" joutuu tietenkin kaasterista avaamaan.
     
  15. Jukkis69

    Jukkis69 Guest Guest

    Liittynyt:
    01.12.2006
    Viestejä:
    19
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tänään sitten tuli Verkkokaupasta tekstiviesti että boxi on lähetetty minulle. Toivottavasti on ehjä yksilö.

    -Jukkis
     
  16. Kebaa

    Kebaa Guest Guest

    Liittynyt:
    27.10.2007
    Viestejä:
    6
    Saadut tykkäykset:
    0
    Eilen tuli tännekin 6100c ja hyvältä vaikuttaa. Sellaista tässä kuitenkin vielä mietin, että onkohan tuossa egp:ssä jonkinlaista hakua? Vanhassa Humaxissa sellainen on ja siihen tottuneena kaipailisin ominaisuutta myös Procasteriin. Olisi niin näppärää hakea ohjelmaoppaasta hakusanoilla ohjelmia ja ajastaa nauhoitukseen..
     
  17. dyna

    dyna Guest Guest

    Liittynyt:
    02.03.2006
    Viestejä:
    668
    Saadut tykkäykset:
    0
    Eipä ole varmaan hakua karvalakkimallissa kun ei ole kalliimmassa 6300:ssa. Eikä taida olla 6500:ssakaan. Kivahan tuo hakuominaisuus EPG:ssä tosiaan on etenkin mahdollisia uusintoja hakiessa jos esim. juuri on missannut jonkun kivan ohjelman ja mm. just sen takia käytän itsekin Humaxia kaasterin rinnalla.
    (Tosin Humaxin kohdallakin haku toimisi paremmin ellei mm. sitä genreluokittelua olisi onnistuttu lähes täydellisesti ryssimään ja jos haku olisi kohdistettavissa tiettyyn suosikkilistaan tai kanavaan. Nythän mm. sarjat ja leffat ovat samassa genressä ja kun lisäksi hakuun mahtuu vain rajattu määrä tuloksia niin haun kohdistuessa kaikkiin kanaviin homma kusee täysin eli esim. haluamansa kanavan elokuvia ei pysty haulla löytämään mitenkään. Tyypillistä digipelleilyä. Täydellistä idiotismia. MITÄÄN ei voida ajatella loppuun asti.)
     
  18. Sami13

    Sami13 Guest Guest

    Liittynyt:
    28.10.2007
    Viestejä:
    2
    Saadut tykkäykset:
    0
    6100C

    Sain eilen pienen johtosählingin jälkeen koneen pelittämään. Ensimmäinen tallennuskin onnistui, mutta...

    Kun katselin tallennusta, niin äänessä oli kummaa kuplintaa eli äänessä oli jonkinlainen jälkikaiku (lähinnä kuulosta kuplinnalta tai kavioiden kopseelta).

    Katselin samaa kanavaa nauhoituksen aikana ja ääni oli moitteeton. Missäköhän vika?
     
  19. Sami13

    Sami13 Guest Guest

    Liittynyt:
    28.10.2007
    Viestejä:
    2
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ongelma hävinnyt? Kummia vehkeitä :eek:
     
  20. zilppuri

    zilppuri Guest Guest

    Liittynyt:
    27.07.2007
    Viestejä:
    6
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tänään sitten siirryttiin talviaikaan.. huomasiko kukaan muu tässä yhteydessä ongelmia boksin kanssa.

    Minulla boksi kyllä siirsi ajan oikein, mutta kaikkien kanavien ohjelmatiedot siirtyivät näin tunnin myöhemmäksi. Eli klo 22:00 alkava ohjelma EPG:n mukaan vasta 23:00.

    Ja sitten taas jostain syystä ennen kellojen siirtoa tehdyt ajastukset lähtivät ajastamaan tunnin etuajassa... eli siis kun piti lähteä 11:00 niin se lähtikin 10:00.

    Ei voi käsittää?

    Nämä kuitenkin korjasin siirtämällä boksin asetuksista "kesäaikaan" jolloin EPG:kin pysyy mukana.

    Onko kukaan muu huomannut vastaavaa?