Heroes (Amerikan tahtiin)

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana Sabbe, 27.09.2006.

  1. Rokkari

    Rokkari Guest Guest

    Liittynyt:
    23.08.2005
    Viestejä:
    2 385
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kakkosjakso jatkui taatulla ja tutulla Heroes tasolla. Kyllä tästä kakkoskaudesta voi odottaa ihan yhtä hyvää kuin ykköskaudestakin.

    Cheerleadertytön teinikaverillekin kun selkisi tämän kyky niin voi olla että itse highschool soopa jää vähän vähemmälle. Muutoin kyllä sarjan ehdoton heikko lenkki kaikin puolin tuo cheerleader.
    Hironkin tarina tuntuu vähän irralliselta, joskin mielenkiintoisen käänteen siihen toi
    Takezo Kenseillä ilmennyt kyky.
    Mutta Noahin, Peterin, Angelan ja Matthewin tarinat ovatkin sitten tykkiä :thumbsup:
     
  2. Soulmate

    Soulmate Guest Guest

    Liittynyt:
    25.05.2007
    Viestejä:
    4
    Saadut tykkäykset:
    0
    Huh, onneksi jatkoi tämä kakkosjakso vanhaan kunnon tyyliin, ykkösjakso oli mielestäni aika tylsä.

    Mäkin alkuun ajattelin että Hiro tulee olemaan oma sankarinsa, mutta toisin taitaa kuitenkin käydä, kun se kyky tuli nyt ilmi.

    Karmiva se Mayan kyky, mikä ihme se edes on? Alejandro selvästi pystyy "ottamaan sen takaisin", onkohan sillä omana kykynä sitten vain joku parantaminen/henkiin herättäminen vai onko se vain "vastalääke" Mayan tekemisille?

    Ensi viikkoa joka tapauksessa odotellessa.
     
  3. Sabbe

    Sabbe Guest Guest

    Liittynyt:
    14.07.2003
    Viestejä:
    736
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jeps, Heroes jatkaa vakuuttavasti. Tykkäsin tästä toisesta ihan yhtä paljon kuin ekastakin, mitään erityisen huikeeta ei vielä olla nähty, mutta vakuuttavaa settiä ehdottomasti. Tykkään tällä hetkellä oikeastaan kaikista tarinoista, joita tässä pyöritellään. :thumbsup:
     
  4. Stormlord

    Stormlord Guest Guest

    Liittynyt:
    12.02.2006
    Viestejä:
    677
    Saadut tykkäykset:
    0
    Oikein mukavasti jatkui jälleen Heroes. Ihan hyvä, että alussa edetään viime kauden tapaan hieman rauhallisemmin ja rakennellaan juonikuvioita pikkuhiljaa. Peter alkaa tosin päästä vauhtiin jo hyvissä ajoin, ja Hirollekin lienee sitä toimintaa luvassa ihan tarpeeksi.

    Hieman kyllä laahaa tuo Clairen juttu, kun HRG:illäkin on omat kuvionsa. Mutta toivotaan, että tuo lopun käänne tuo vauhtia tähänkin hommaan. Toinen tylsähkö hahmo on kyllä Parkman. Minä en saa noista sen etsiväjutuista mitään kiksejä, vaikka pakkaan nyt sekoitettiinkin Nathan äiteineen. Ehkäpä se siitä, ottaisi vaikka Andon side-kickiksi kun jäisi mies muuten ihan tyhjänpantiksi. Onkohan Parkman muuten mukana tuossa HRG:n ja Mohinderin jutussa? Siinä on nimittäin niin mehukaalta vaikuttava juonikuvio, ettei toivoisi Parkamania sinne vässyköimään.

    Peterin Irlannin-keikka on kyllä ehdottomasti mielenkiintoisin juttu tällä hetkellä. Vaikea arvata mihin suuntaan sekin kehittyy, vaikka Sylariahan sinne Peterin tielle toki odotellaan. Toivottavasti kaveri ei kuitenkaan ihan äkkiä mukaan tupsahda. Noista Meksiko-kaksikon jutuista ei nyt oikein voi mitään vielä sanoa. Pahasti on sellaista lähestyvän tuomiopäivän meininkiä tuossa kaksosten matkassa kohti Amerikkaa.
     
  5. Undisputed

    Undisputed Guest Guest

    Liittynyt:
    18.01.2004
    Viestejä:
    5
    Saadut tykkäykset:
    0
    Siis huh, mitä sontaa ollut tämä kauden aloitus. Kuinka tyhmälle ihmiselle tätä oikein tehdään ja kuka tätä kirjoittaa?

    Claire menee tunnille ja opettaja varoittaa "liekittimistä"(bunsen burner)
    ja alkaa puhumaan evoluutiosta. Irkkupubissa tapellaan ja siellä on voimakastahtoinen nuori nainen tarjoilijana, sekä
    ne aksentit Yar. Varastavat kolmistaan kontillisen ipodeja ja kyllä, Peter varasti ne ja sen jälkeen kahlitsi itsensä seinään.
    Voiko olla kliseisempää kuin Peterin muistinmenetys? Toivon vielä, että se on klooni.
    Sitäkin vielä ihmettelen kuinka siviili(Ando) saa kävellä rauhassa rikospaikalla ja on ainut silminäkijä,
    eikä kukaan voisi edes harkita sitä syylliseksi.

    Ehkä mä oon robotti ja te ootte alieneita, mutta The boksin salaisuudet haluan tietää.
     
  6. Stormlord

    Stormlord Guest Guest

    Liittynyt:
    12.02.2006
    Viestejä:
    677
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tuohan ei kai tapahtunut samalla tunnilla, vai muistanko ihan väärin? Katsos, kun siellä koulussa ei aina istuta vain yhden aineen tunnilla, vaan välillä vaihdetaan luokkaa & ainetta. Niin, ja se "liekitin" on ihan bunsenlampun nimellä kulkeva vekotin.

    Vakavasti puhuen, minua ei Heroesissa ihme kyllä haittaa pienet epärealistisuudet, vaikka monissa muissa sarjoissa (esim. Prison Break) se on pahimmillaan suorastaan raivostuttavaa. Sarja saa minulta kieltämättä paljon anteeksi ihan vaan aihepiirinsä takia, mutta toisaalta sarjakuvamaisuuteen kuuluu myös näitä kärjistyksiä ja kliseitä. Etniset hahmot voivat tosiaan olla hieman geneerisiä ja suorastaan kliseisiä, mutta kuten sanottua, se kuuluu Heroesissa mielestäni asiaan.
     
  7. Rokkari

    Rokkari Guest Guest

    Liittynyt:
    23.08.2005
    Viestejä:
    2 385
    Saadut tykkäykset:
    0
    Näinhän se on. Mielestäni asiaan kuuluukin hienoiset kliseet ja typeryydet. Onhan kyseessä "sarjakuva".
    Tosin Irkkumafiosojen aksentti on kyllä hiukan niin ja näin :rolleyes:
     
  8. winterland

    winterland Käyttäjä

    Liittynyt:
    20.08.2004
    Viestejä:
    5 248
    Saadut tykkäykset:
    2
    Miksi muuten Peter ei vain ottanut tuota laatikkoa? Taikavoimillaan olisi voinut tyrmätä tämän hemmon helposti.
     
  9. ana198

    ana198 Guest Guest

    Liittynyt:
    14.12.2006
    Viestejä:
    2 735
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tätä voisi jatkaa: Ihanku Peterillä ei ois mitää mahkuja ottaa sitä rasiaa pois tältä hurjalta gangsterilta, Clairen iskä yrittää pitää matalaa profiilia ja pyytää Clairea tekemään saman, Claire sitten istuu tunnilla eturivissä ja kyselee kysymyksiä mutaatioista ja herättää koko luokan epäluulot ja jättää autonsa lukitsematta? Pahin on kyllä tuo irkkugangsterien järkeily, varas joka roudaa varastetun kaman pois ja vangitsee itsensä rikospaikalle, joku roti vois silti olla vaikka on kuinka sarjis:hitme:
     
  10. Rokkari

    Rokkari Guest Guest

    Liittynyt:
    23.08.2005
    Viestejä:
    2 385
    Saadut tykkäykset:
    0
    No ei kyllä minusta Irkut varsinaisesti syyttäneet Peteriä kontin tyhjennyksestä. Kysyivät vain nimiä tai puhelinnumeroita tai tietoja kontin sisällön sijainnista.
     
  11. poples

    poples Guest Guest

    Liittynyt:
    20.05.2005
    Viestejä:
    99
    Saadut tykkäykset:
    0
    Löytyihän niitä vanhoja tuttujakin. Jakomielinaisen seikkailut ei vaan jaksa edelleenkään kiinnostaa. Muutenkin tuntuu vähän tahmealta tuo meininki, ihme jamppa se Petterikin kun ei tohtinut omaa menneisyyttään tutkia. Kun ei se Mollykaan (mikä sen irkkunaisen nimi nyt onkaan) niin kovin erikoinen saalis ole. Muidenkin heerosten tarinat on vielä toistaiseksi aikamoista valmistelua, vaikka alussahan tämä kausi tietysti vasta on. Pitäisiköhän ihan pitää joku neljän tai viiden jakson mittainen katselutauko ja palata sitten asiaan, josko tapahtumat etenisivät siinä ajassa jo hiukan.
     
  12. Stormlord

    Stormlord Guest Guest

    Liittynyt:
    12.02.2006
    Viestejä:
    677
    Saadut tykkäykset:
    0
    Hieman väliinputoajalta vaikutti tämä jakso. Oikeastaan mitään muuta ei saatu aikaan, kuin se että heitettiin Meksikon sisarukset HRG:ia ja Clairea päin. Toki myös Isaacin 8/8-maalauksen paljastus kiihotti hieman mieltä, mutta eiköhän tuo HRG vielä pyöri aikansa mukana, ja muuta oman kohtalonsa.

    Itseäni hieman harmittaa, että Peteriä pidellään edelleen hihnassa, eikä kaveri taaskaan saa tajuta omaa potentiaaliansa ainakaan ennen kauden puoliväliä. Varmaankin jolkottelee pitkin Irlannin pubeja siihen asti. Samanlaista kohtaloa näytetään kaavailevan Sylarille, vaikka hänen tilanteensa herättääkin tällä hetkellä enemmän mielenkiintoa.

    Ja mitä se Clairekin syynäili isäänsä siinä lopussa? Tietäähän se mitä isukki on ennenvanhaan touhullut Companylle töitä tehdessään, ja (käsittääkseni) antanut anteeksikin. Nyt kun uutta kultapojua on menty sorkkimaan, niin Claire yht'äkkiä muistaakin kuinka paha jätkä se isi oikeasti on? Jokohan muuten haitilainen on lähetetty uusille missioille kun ei miestä nyt näkynyt...

    Nikkin sekoilut taas ovat ihan whatever-tason huttua. DL:sta sentään päästiin.
     
  13. ana198

    ana198 Guest Guest

    Liittynyt:
    14.12.2006
    Viestejä:
    2 735
    Saadut tykkäykset:
    0
    Nikki ja Mohinder kyllä ottavat päähän, ei paskaakaan kiinnosta heidän tarinansa, Clairenkin tarina vasta tässä jaksossa sai snadisti pontta(en meinaa teinihempeily/lentelyä) . Ärsyttää suuresti Peterin vässyys, irkkupojat antavat huutia ja kuristelevat, vedä niit pentele päihin:OI

    Stormlord mitä toi meinaa? : "heitettiin Meksikon sisarukset HRG:ia ja Clairea päin"
    Jäikö multa taas jotain huomaamatta?
     
  14. Undisputed

    Undisputed Guest Guest

    Liittynyt:
    18.01.2004
    Viestejä:
    5
    Saadut tykkäykset:
    0
    Stormlord tarkoittaa varmaan sitä Nissania, jolla sisarukset pakenivat sen vankilapojun kanssa. Oli nimittäin Clairen auto joka varastettiin aikasemmassa jaksossa.

    Kovin hitaasti tämä etenee, oikeastaan vain Hiron tarina kulkee eteenpäin. Muilla samaa huttua mitä ekalla kaudella, eli löydetään omat voimat. Ainoa oikeastaan mikä kiinnostaa on se kamala mörkö, jota Molly tuntuu pidättelevän. Sisarusten voimat myös kiinnostaa, etenkin Alejandron joka pystyy tehdä asioita tekemättömiksii, kunhan eivät joka jaksossa toista tätä paetaan, jäädään kiinni, paetaan kaavaa.
     
  15. Mama

    Mama Garbage in, garbage out Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    29.11.2003
    Viestejä:
    2 686
    Saadut tykkäykset:
    0
    Peterin juttu ei ole oikein uskottava. Vaikka löytyisikin nainen eikä tunnu olevan tarvetta selvittää menneisyyttä, niin Peterin tapauksessahan kyse ei ole normaalijampasta joten tuntuu että sen menneisyytensä haluaisi selvittää jos vähänkin pitemmälle ajattelee. Jos nimittäin nyt jotain romanttisia virityksiä neidin kanssa ilmenee, niin jos tyyppi on löytynyt tyhjästä kontista, omaa supervoimia niin mikäs on todennäköisyys että hänet sinne konttiin laittaneet unohtaisivat homman tyystin? Nyt on Peteriltä melko emumaista käytöstä.

    Sylaria hoitaneesta naisesta sen verran että odotin että olisi kaksinkertaista bluffia käyttänyt oman henkensä vuoksi. Eli kun paljasti 'todellisuuden', olisi sekin ollut vain hänen luomaansa maailmaa jolloin olisi voinut testata yrittääkö Sylar tappaa hänet. Luulin jo että Sylarin voimien puuttuminen olisi ollut oire tuosta. Pieni pettymys oli kun niin ei ollutkaan.

    Pikkusen tuntuu rima laskeneen, eka kausi tuntui kuitenkin melko aukottomalta.
     
  16. Rokkari

    Rokkari Guest Guest

    Liittynyt:
    23.08.2005
    Viestejä:
    2 385
    Saadut tykkäykset:
    0
    Loppuyllätystä lukuunottamatta uusin jakso kyllä ei mitenkään erityisemmin vakuuttanut. Jotenkin paljon halvemman oloista menoa kuin ykköskaudella, mutta yhä koukuttaa :thumbsup:
    Vaikka epäilen kyllä suuresti että silmälasimiestä ei sarjasta ammuta, niin jotain ryminää on kuitenkin luvassa. Olihan ykköskaudellakin ensimmäiset viisi jaksoa alustusta, seuraavat viisi jännityksen kohottamista, sitä seuraavat viisi lankojen yhteensolmimista ja lopun valmistelua, ja loput jaksot olivatkin sitten kunnon meininkiä. Vielä ainakin uskon kakkoskauteen.
     
  17. xclone

    xclone Käyttäjä

    Liittynyt:
    09.02.2004
    Viestejä:
    1 623
    Saadut tykkäykset:
    0
  18. itnortti

    itnortti Guest Guest

    Liittynyt:
    15.04.2006
    Viestejä:
    582
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mielestäni tämä toinen kausi on täsmälleen samanlainen kuin ensimmäinen. Tällä tarkoitan sitä että kausi on rakennettu selkeäksi kokonaisuudeksi jossa hommaa rakennetaan jakso jaksolta. Itseeni tuo toimi ekalla kaudella enkä näe miksi homma ei toimisi nyt. Toistaiseksi mielenkiinto on säilynyt vaikka toimintaa on ollut aika vähän.

    Pieni miinus tulee siitä että tuo rakentelu on ehkä aavistuksen hitaampaa kuin itse haluaisin. Ehkä johtuu siitä että kuvioon ehti tottua ekalla kaudella ja silloin tuli koko ajan uutta. Nyt kun mukaan tulee uusi kaveri niin lähinnä odottaa että miten hän löytää voimansa/mitä ne voimat ovat ja tuon jälkeen miettii onko tuo hyvis ja miten kaveri liittyy tähän juoneen.
     
  19. ana198

    ana198 Guest Guest

    Liittynyt:
    14.12.2006
    Viestejä:
    2 735
    Saadut tykkäykset:
    0
    Itseä alkaa ärsyttää jakso jaksolta enemmän tämä kaikkien miellyttämis mentaliteetti. On valkoista, on mustaa, on japskia, on latinoa, on intialaista, on arabia, ollaan juuri niin poliittisesti korrekteja kuin vain olla ja voi. Viimeinen piste oli tässä viimeisessä jaksossa tämä hurrikaani fiilistely, odotan vain koska joku lausuu "I support the troops". Kaikki mahdolliset keinot käytetään että saadaan maximi määrä katsojia ja muusta viis. Ärsyttää tämä sarjojen tekeminen tällä periaatteella. Epäsuositut hahmot heitetään mäkeen ja suositut vierailijat muuttuvat vakiokasvoiksi, vitut tekijän näkemyksestä tai alkuperäisestä suunnitelmasta. Sama juttuhan se kyllä on kaikkien näitten tusinasarjojen kanssa(tässä sarjassa kyllä kaikkein räikeimmin), taitaa olla ainoastaan enää HBO:n ja Showtimen ja vastaavien sarjat jotka tehdään ns. kunnolla(Dexter, The Wire ja vastaavat pieksevät 100-0 tämän hutun).

    Pieni avunhuuto vain markkinavoimien hallitsemassa maailmassa:D
     
  20. winterland

    winterland Käyttäjä

    Liittynyt:
    20.08.2004
    Viestejä:
    5 248
    Saadut tykkäykset:
    2
    Jos sarjan ideana on, että erilaiset ihmiset ympäri maapalloa huomaavat omaavansa omituisia kykyjä, niin pitäisikö kaikkien olla valkonaamaisia? Ihmettelen miten voit kritisoida sitä, että epäsuositut hahmot poistetaan ja otetaan tilalle suositut vierailijat?? Eikös tämä ole ihan järkevää? Samaa mieltä olen vain tuosta New Orleans-viittauksesta, mikä oli aika turha.