Inverto IDL 7000M (dvb-c, 160 Gt kiintolevy)

Keskustelu osiossa 'Digi-TV' , aloittajana Aviator, 29.07.2007.

  1. iku-tursas

    iku-tursas Guest Guest

    Liittynyt:
    24.09.2004
    Viestejä:
    349
    Saadut tykkäykset:
    0
    Toimimattomat yksilöt kannattaa vaihtaa toimiviin. Nimimerkillä hirmuhallitsija/kuluttaja ;)
     
  2. mbuff

    mbuff Guest Guest

    Liittynyt:
    27.09.2007
    Viestejä:
    15
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kuvittelin, että on, mutta eipä ainakaan invertoforum.de sellaista C-malliin tarjonnut. Näyttäisi tällä hetkellä olevan 1.4 firmis koneessa.
    Kävin hakemassa toissa päivänä Sellon Cittarin viimeisen hyllyssä olevan kappaleen.

    Ainakin oma on 7000m, 250Gt ja väri on hopea. (Älkää muuten sanoko, että 7000m mallia olisi saatavilla jostain mustanakin, sitten nimittäin harmittaa)

    Ja mitä näihin toimimisiin ja toimimattomuuksiin tulee, niin itse sain boksin kerran kaadettua hakkaamalla teksti-tv nappia toistuvasti. Ymmärtääkseni tämä ongelma on jo raportoitu.

    Parin päivän kokemuksella voin kuitenkin suositella lämpimästi.
     
  3. Fifty

    Fifty Uusi jäsen

    Liittynyt:
    23.01.2007
    Viestejä:
    432
    Saadut tykkäykset:
    2
     
  4. --=Laiz=--

    --=Laiz=-- Guest Guest

    Liittynyt:
    24.10.2003
    Viestejä:
    79
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ota vehkeen sarjanumero talteen, jos koittavat vaikka tuputtaa tuota samaa boksia jollekin muulle (mulle :eek: )


    BTW, Onko mitään valmista muunnoskaapelia, millä tuon scartista tulevan komponentin saa telkkarin normaaleihin komponenttituloihin kiinni?
    (Ja jos niin missä, vai tuleeko tämmöinen jopa mahdollisesti boksin mukana)
     
  5. mbuff

    mbuff Guest Guest

    Liittynyt:
    27.09.2007
    Viestejä:
    15
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ehkäpä tämä vaatii hieman selitystä :)
    Alunperin huomasin tämän koska laite oli peittyneenä televisiotason yläpinnan alle, joten painelin sitä nappia nopeasti koittaen löytää jotain asentoa jossa laite reagoisi. Koska aluksi yläreunaan tulee vain hennon keltaisella taustalla numero "100", niin tuli ilmeisesti pari kertaa liikaa hakattua sitä nappia.

    Eli turhautuminen iski :thumbsup:
     
  6. ippe

    ippe Guest Guest

    Liittynyt:
    22.10.2005
    Viestejä:
    8
    Saadut tykkäykset:
    0
    Justiinsa. Tilasin jo 22. pvä ja silloin oli 250 gigaista mallia helsingin varastossa muutama kipale. Eivät näköjään voineet toimittaa Tampereen myymälään, vaan toimittajalta meni boksi tilaukseen. Hienoo prkl.. (nythän niitä ei tosiaan ole hyllyssä ollenkaan..)
     
  7. --=Laiz=--

    --=Laiz=-- Guest Guest

    Liittynyt:
    24.10.2003
    Viestejä:
    79
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tuli käytyä lahdessa moottoripyöräilemässä, ja CM:ssähän oli vielä neljä boksia, ja kainaloonhan sieltä yksi tarttui. Testit alkoi, propsit CM:lle(olisivat kuulemma varanneetkin noita jos olisi tajunnut kysyä) ja epäpropsit ServIT:lle.

    CM:hän oli sitten se Ajokadun(tjsp) versio, toisessa en käynyt..

    Edit: saipahan 250 Gt:n version, servIT:n hintaan (jos laskee toim.hinnan mukaan).
    ja 299 siis plussa-kortilla
     
  8. ippe

    ippe Guest Guest

    Liittynyt:
    22.10.2005
    Viestejä:
    8
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tampereella Lietsun cittarissa näky yks kipale olleen hyllyssä.. Ja hintalappu 399,-
    Tosin olin just hetkeä aiemmin kuitenki hakenu jo Humaxin ittelleni. Enpä tod. jaksanu jäädä venaileen Serv-itin toimituksia. :rolleyes:
     
  9. Jarza

    Jarza Uusi jäsen

    Liittynyt:
    20.02.2002
    Viestejä:
    219
    Saadut tykkäykset:
    1
    Tuli ostettua T mallia 160Gb kovolla kun 250Gb malli olisi joutunut odottamaan pari kolme viikkoa mut kyllä tolla pärjää, hintakaan ei ole paha, mikä on muuten Inverton pahin kilpailija samassa hintaluokassa vastaavilla ominaisuuksilla eli alle 300e.

    Oma kokemus parin päivän jälkeen on se et ihan pätevän oloinen laite hintaansa nähden tosin jo aiemmin mainittu kaukosäädin ei nyt mikään ihmeellinen ole, natisee hieman liikaa jos puristelee, jämäkkyys puuttuu eli pitää varmaan hankkia joku Logitech 555 tai vastaava itseoppiva.

    Virittimen vakio kuvaruutuväri eli punaharmaa on karsea, se vaihtui saman tien keltaoranssi sinertävänharmaaseen. Pop-up aika 1s liian lyhyt ja 3s hieman liian pitkä eli 2s olisi sopiva tai mieluiten portaattomasti säädettävä aika.
    Virittimen näyttö on todella selkeä ja kirkas, iso plussa siitä, mut saisi olla vielä pidempi toi näyttö et mahtuisi pidemmät kanavanimet kokonaan vaikka alussa pari kertaa scrollaakin läpi.

    Yks juttu mikä hieman ihmetyttää eli kun kanavahaussa tulee kanavat tiettyyn järjestykseen ja viritin laittaa jokaisella kanavalle oman numeron niin miksi se sama numero pysyy myös FAV kanavissa siinä edessä, ihan turhaan mun mielestä, hölmöä katsoa esim 23 BigBrother 12/7 kun se on FAV kanavissa vaikka 9, ne numerot edestä kun saisi kokonaan pois, mulle ainakin ihan turhia.
    3 merkkiä kuluu jo siinä näytössä eikä kanavanimi mahdu kokonaan ehkä juuri sen takia eli kanavan nimen muokkaus mieleisekseen olisi kiva ominaisuus vai enkö vain ole sellaista nähnyt vielä valikossa.
     
  10. Rumppisupi

    Rumppisupi Ei nimi miestä pahenna. Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    13.08.2003
    Viestejä:
    686
    Saadut tykkäykset:
    1
    Taitaa olla tämän päivän hittituote tuo tallentavilla boksimarkkinoilla. Itsekin taidan ostaa tämän jos nyt tallentavaa usbilla näyttää saavan jo suht. järkihintaan.

    Mikähän järki siinä vaan on ollut, kun pitänyt usb v1 tunkea, tuskinpa v2:sta olisi paljonkaan enempää kuluja tullut. Järjetöntä tunarointia. Toisekseen, tekstitv:ssä saisi olla muistia, käsittääkseni ei näin ole. Minulle riittäisi kyllä yksikin viritin, todella harvoin jos koskaan kahta kanavaa pitäisi yhtä aikaa katsoa.

    Onko kukaan koittanut muunnella noita boksin tallenteita, onko jotakin pc-ohjelmaa joka kätevästi kääntäisi tiedostojärjestelmän pc:n ymmärtämään muotoon ja siten esim. DVD:lle poltettavaksi?

    Tässä muuten tietoonne pienen pieni arvostelu, valittaa ukko sielläkin pehmeää kuvanlaatua, lieneekö sitten missannut tuon RGB:n vai mikä.
    http://www.tech.co.uk/home-entertai...o-recorders-pvrs/review/inverto-idl-7000m-wst

    Pitääpä metsästää mistä saisi halvalla ja ylipäätään saisi. Riittää kun saa siihen mennessä kun mainostelevisio alkaa näyttää formuloiden uusintoja.

    Periaatteessahan tuon usbin hitauden voisi tarvittaessa kiertää sillä tavalla, että jos tällä pystyi tallentamaan ulkoiselle kovolle tai tikulle, niin sittenhän siitä kun pyöräyttää koneelle, niin nopeus riippuu vain siitä ulkoisesta mediasta.

    Mutta ilmeisen mielenkiintoinen vehje, ja kiva että kuluttajahintaystävällisiä boksejakin on olemassa. Silkkaa ryöstöähän tuo täytyy olla ollut jo pitkän aikaa, kun kuitenkin viidellä kympillä saa toimivia bokseja, niin sitten kovalevystä ja usbista pitäisi maksaa 500e. Ei mitään järkeä sanon minä, kun vaikka jonkun satasen kovon saa muutamalla kympillä ja tuskinpa nyt niin järjettömän kallista voi olla toteuttaa muutamaa lisäkomentoa mikropiireille. Täysin salonkikelpoinen tallentava boksi pitäisi mielestäni pystyä tuottaa kannattavasti 250 eurolla. 600 eurolla saa jo vaikka minkälaisen PC:nkin tänä päivänä. Mutta hyvin saa valmistajat höynäytettyä idioottihintaisia boksejaan kuluttajia ostamaan, ja mikäs siinä. Asiakas on aina oikeassa.
     
  11. --=Laiz=--

    --=Laiz=-- Guest Guest

    Liittynyt:
    24.10.2003
    Viestejä:
    79
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kaipa noita CM:stä kannattaa katsella, jos plussa-kortti löytyy. Halvinhan tuo 250Gt:n versio siellä on, ja saattaa olla siis saatavillakin. Jossain tsadissa noita T-bokseja oli pe vielä yhdeksän, ja ainakin lahteen jäi 3 noita C-malleja. Nettikauppoihin ei olne tulossa (C-malleja) ennen vko 43, ja ainakin servIT:stä tomittavat tilausjärjestyksessä.

    Kuvanlaatuun olen niin tyytyväinen kun digikuvaan voi olla, mutta onhan toi pohjimmiltaan aika mustaa p*skaa, kun bitratea säästellään (ei boksin vika).

    Harmi kun en ole saanut selville, että onko olemassa adaptereita tuon komponentin ulosottoon tuosta scartista, vai pitääkö ottaa kolvi käteen :eek:

    Edit: P.s. Mikähän tuo kaken "0"-painikkeessa oleva "Swap"-merkintä meinaa?
     
  12. eerok

    eerok Guest Guest

    Liittynyt:
    07.10.2007
    Viestejä:
    4
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ostin minäkin 250G:n C-mallin. Hyvä peli. Ne jotka eivät ole tyytyväisiä RGB- tai CVBS-kuvaan, kokeilkaa S-videota. Minä otin sen käyttöön ja kuva on ainakin minun vanhassa Sony 29" telkkarissa huippuluokkaa.
    Yhden omituisuuden olen huomannut. Kiintolevy pyörii, vaikka laite on stby-tilassa eikä mitään tallennuksia ole ohjelmoitu. Käytin sitten sähköjä pois ja sen jälkeen levy lakkasi pyörimästä. Kun sitten ohjelmoin illaksi tallennuksen ja sammutin koneen, jäi levy taas pyörimään. Uudelleen virrat pois ja takaisin, ei pyörinyt enää. Saa nähdä tallentuuko elokuva. Ohjelmistoversio on 1.4 ja käännös 214.1. Onko muilla vastaavia kokemuksia?
     
  13. mbuff

    mbuff Guest Guest

    Liittynyt:
    27.09.2007
    Viestejä:
    15
    Saadut tykkäykset:
    0
    Täällä on ainakin mainittu, että Inverto tietää ongelmasta, jossa tuuletin jää päälle standbyssa.

    Itsellä tuo hurisee/kehittää lämpöä standby moodissa, joten fiksi olisi mukava saada firmikseen.
     
  14. Rumppisupi

    Rumppisupi Ei nimi miestä pahenna. Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    13.08.2003
    Viestejä:
    686
    Saadut tykkäykset:
    1
    Jaksaisikohan soitella rundin Tampereen CM:eihin ja kysellä että löytyykö antenni-mallia. Jos ei, niin sitten otan Servitistä 160 gigan mallin, joka on seuraavaksi paras vaihtoehto eikä kovin paha sekään. Mielestäni 250 gigan mallista ei paljoa enempää kannata maksaa kuin 160 gigan. Korkeintaan 30 euroa.

    Niin tuolla tyypillähän se hurisi koko ajan 100% tehoilla, joka oli hardware-virhe.

    EDIT: Ei paljon tuottanut tulosta soittokierros. Turtolasta ja Pirkkalasta oli vastaus tiukka EI, mutta Lielahdesta sanoivat, että pitäisi olla tulossa tavaraa, mutta eivät tiedä koska, sillä kovalevyt tulevat eri paikasta. Ajankohta on häilyvä, mutta parin viikon sisällä voisi napsahtaa. Ja kyseessä nimenomaan 250 gigan boksi, ja sekä C- että T-mallia kun varmistelin.
     
  15. tmoi

    tmoi Guest Guest

    Liittynyt:
    04.01.2007
    Viestejä:
    25
    Saadut tykkäykset:
    0
    Pelästyin eilen, kun löysin vahingossa hidastuksen boxista. :eek:

    Löytyihän se sitten tuosta Extended manualista, että kun painaa kelaus painiketta hieman pidempään, niin saa nopeudeksi 1/2 tai 1/4 nopeudet. :thumbsup:
     
  16. Kane80

    Kane80 Uusi jäsen

    Liittynyt:
    28.02.2007
    Viestejä:
    103
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tää Philihipsushan on vissiin tuosta Invertosta väsätty ja alla mun juttu:

    "Quote:
    Originally Posted by Kane80
    Nyt on tullu mystinen ongelma, kun katkasee virrat, niin levy rupee kumminkin laulaa reilu puolen minuutin päästä. Aluksi auttoi kun katkaisi sieltä takanappulasta virrat, pisti takas ja kakesta päälle jotta hakisi kellonajan ja sitten pois, ja pysyi hiljaa. Tänä aamuna ei autanut kuin jättää ilman virtoja kokonaan, alvariinsa heräs henkiin ittekseen

    Noh, nyt sormet ristiin, tuntuu että toi oire on poistunu itsekseen, parina aamuna ollu masiina ihan hissukseen niin kuin pitää.
    Oli kyllä kumma juttu, aina puolen minuutin päästä virrankatkasusta levy heräsi, outo homma."

    Elikkäs mulla se oireili noin kuukauden ja nyt tosiaan toennu itsekseen, laite siis DTR-7005
     
  17. Rumppisupi

    Rumppisupi Ei nimi miestä pahenna. Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    13.08.2003
    Viestejä:
    686
    Saadut tykkäykset:
    1
    Saksan maalta tässä vähän katselin. Ei löydy muuta kuin satelliittiversiota, ei antennia ollenkaan. Outo juttu, juuri kävin tädillä Saksassa ja kyllä siellä antenniakin käytetään.

    No, ei nuo hinnatkaan nyt mitään erikoisen halpoja ole, ja toisekseen tätä tuotetta tuskin uskaltaa kaukaa ostaa, kun ongelmia kuitenkin tuppaa jonkin verran olemaan, joten olisi hyvä, että myyjä olisi nykimisetäisyyden päässä.

    http://www.quaxo.de/cgi-bin/quaxo.storefront/de/product/560253?PID=PreisRoboter

    Sitten myytiin ilman kovalevyäkin boksia alta 200 euron. En tiedä liittyykö sitten jotenkin tuohon se, kun CM:n myyjä mainitsi, että kovalevyt tulee muualta. Mahtavatko ne itse kasailla siellä.
     
  18. Apa1

    Apa1 Guest Guest

    Liittynyt:
    04.10.2007
    Viestejä:
    4
    Saadut tykkäykset:
    0
    Saas nähä, kumpi boksi tulee ensiksi. Inverto on varattuna SerVitistä ja verkkokauppaan ootellaan Procaster 6100:sta. Kaapeliboksi on kyseessä.

    Mitäs mieltä arvoisa palstaväki, kumpi olisi parampi hankinta? Hinta melkein sama.

    Päivityksiä näyttäisi ilmestyvän paremmin Procasterin puolelle.
     
  19. Rumppisupi

    Rumppisupi Ei nimi miestä pahenna. Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    13.08.2003
    Viestejä:
    686
    Saadut tykkäykset:
    1
    Mielestäni 6100:lla ei tee mitään koska siinä ei ole USB:tä. Typerää pihtaamista jättää se pois, vain siksi, että saataisiin sen haluavat maksamaan paljon ylimääräistä. Ihan huippupelihän tuo olisi muuten. Mutta niinhän olisi vessakin, jos sen voisi vetää.
     
  20. --=Laiz=--

    --=Laiz=-- Guest Guest

    Liittynyt:
    24.10.2003
    Viestejä:
    79
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tätä on kompattava. Olisin ostanut/odottanut 6100:sta empimättä, jos usbi olisi löytynyt....