Big Brother 2007

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana Tommy-H, 11.08.2007.

  1. Jambo

    Jambo Guest Guest

    Liittynyt:
    31.01.2004
    Viestejä:
    216
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kadin tapa puhua ruokki riitelyä ,mutta kyllähän asenteen ymmärtää kun on kasvanut 80-luvulla neuvostoliiton vallan alaisena...akin inttäminen johtui vain miehen periaatteista.Tosin en en antaisi kummallekkaan miinuspisteitä,koska kumpikin oli ottanut jonkun verrran ja hieman ylireakoi.Timo ja Henri ULOS!kesken kasvuisia molemmat.
     
  2. marcoolio

    marcoolio "JTX: en wareta" Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    23.09.2002
    Viestejä:
    4 511
    Saadut tykkäykset:
    8
    Laiska-ei-pysty-nyt-kun-turvottaa-yms.-Kadi sai vähän kännihuutoa niskaan ja maailma kaatuu sen jälkeen päälle. Akin lumihankijankkaus oli vähän huvittavaa, ja "kuulusteluosiota" ei näytetty kokonaan, mutta näytetty kooste ei ainakaan mielestäni antanut mitenkään hirveän psykopaattista kuvaa Akista. Agressiivisella päällä Aki oli, mutta niin oli Piiakin ja Timo. Käsi ylös, jos et ole koskaan hermostunu ja huutanut tai jankannut.

    Ja maxinen beba :love:
     
  3. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Maxin poikaystävällä on varmaan hauskaa seurata BB:tä, kun parempi puolisko siellä alastomana miesten kanssa porekylvyssä on hiplattavana ja taas välillä peniksiä näykkimässä. :D

    Ei siinä mitään, tytöt tahtoo pitää hauskaa. Onhan Maxine kieltämättä minustakin aika unelma: poika-tyttö, joka on äärettömän kaunis ja joka tietää tekniikasta. :) Tosin kyllä hänestä huokuu vähän sitä "tiedän olevani parempi kuin muut" asennetta, vaikka hän peittää sen kyllä todella hyvin. Mahtava tyttö silti!
     
  4. Kolvi

    Kolvi Guest Guest

    Liittynyt:
    14.09.2007
    Viestejä:
    112
    Saadut tykkäykset:
    0
    Naulan kantaan. Eikä fiksun poikaystävän tuosta pitäisi ottaa pulttia. Maxine tulee kuitenkin pian kotiin.

    Timon lässytys sen sijaan ottaa hermoon. Se, että ei osaa puhua naisille millään muulla tavalla kuin pikkulapsille, kertoo paljon. Ja se, että lässytys tuntuu uppoavan naisiin, kertoo vielä enemmän. Siinäpä selviytymisopas sisseille.

    Yksikään nainen ei oikeasti halua lässyttäjää, mutta synkästä miesuhosta vapaata kaveria ne kyllä kaipaa. Natsaavia permutaatioita ei tosin joka kulman takaa vastaan kävele.
     
  5. Gambit

    Gambit Guest Guest

    Liittynyt:
    03.12.2000
    Viestejä:
    1 019
    Saadut tykkäykset:
    6
    Oikein tehty ylimieliselle virolaisslutille...Akka on olevinaan niin aikuinen ja fiksu muihin verrattuna, mutta käyttäytyy kuin pahainen pikkulapsi. "mä teen mitä mua huvittaa..."

    Kadi on juuri sellainen kuin virolainen vain olla, ylimielinen ja itseään erinomaisena pitävä mulkku.
     
  6. JTG

    JTG Guest Guest

    Liittynyt:
    15.09.2004
    Viestejä:
    428
    Saadut tykkäykset:
    0
    Etkö sinä tee mitä sinua huvittaa? säälin sinua.
    Kadi on talossa kahdeksan muukalaisen kanssa. Miksi hänen pitäisi toimia jonkun toisen pillin mukaan?
     
  7. Poistettu tili 10873

    Poistettu tili 10873 Guest Guest

    Piti katsoa eilinen jakso kun tuli jo luettua Akin puheita.
    Viina ei muuta ihmisen luonnetta miksikään, ainoastaan korostaa ominaisuuksia ja tuo pintaan sen mitä sisällä on.
    Hän ei siis olisi saanut yrittää mitenkään puolustautua Akin hyökkäykseltä.
    Puheet ovat siis vain puheita, sillä ei ole mitään merkitystä mitä, miten ja kenelle sanotaan.
    Ai muut sinä luokittelet olevan ulkopuolella ja tämän oikeasti sisällä. Melkoista tarkoituksenmukaisuuslogiikkaa.

    Vain päästään vialla olevalla ja nähdyillä asenteilla varustetulla tuon ikäisellä miespuolisella henkilöllä on tarve tuollain yrittää nujertaa nuorta naista, oltakoon Kadista mitä mieltä tahansa. Tyyppi on täydellinen juntti ja siinä on lihaksilla korvattu mies. Edelläolevin sanoin, Aki on
    Varma BB:n voittaja.


    On varmaankin hauska olla BB kun saa simputtaa ja rangaista kummajaisten gallerian väkeä.
     
  8. prodigy

    prodigy Guest Guest

    Liittynyt:
    17.02.2007
    Viestejä:
    743
    Saadut tykkäykset:
    0
    Lauantain parhaat:
    "shut the fuck off" ja "sä oot mulle VAAN NAINEN" :D
     
  9. Liekinheitin

    Liekinheitin Käyttäjä

    Liittynyt:
    15.01.2004
    Viestejä:
    4 526
    Saadut tykkäykset:
    89
    Niin, eiköhän Kadia tuossa vaiheessa jo ärsyttänyt Akin ja Piian komentelut siinä määrin, että ei pystynyt olemaan enää siellä vastarannalla hiljaa. Varsinkin kun monopolin tuotteita oli nautittu, ainakin jonkin verran.

    Aki kyllä onnistui yllättämään. (Kaverilla näyttääkin olevan ihan omat fraasinsa englannissa... "Shut the fuck off!" :D Okei.) En olisi tuommoista käytöstä osannut todellakaan äijältä odottaa, pisteet romahtivat melkoisesti. "Kolme yhtä vastaan, eli sä valehtelet", uskomattoman lapsellista puhetta. "Sä oot vaan nainen", joopa joo. Kun Piiakin korotti ääntään noin ylös, niin ei voinut kuin äimistyneenä katsella, että mitä tässä oikein tapahtuu. Siinä tilanteessa tuollaisessa huutamisessa ei ollut kyllä mitään järkeä, täydellisen tarpeetonta toisen loukkaamista. Kadi saa tuon illan sympatiat kokonaan. Oikein kivan näköinen tyttö Kadi on, mutta asenne ei tietenkään ole ihan kohdallaan noin ryhmässä toimimisen kannalta. Että tulihan sitä kritiikkiä ihan aiheestakin. Ehkäpä nyt sitten ottaa opiksi. Oli kyllä aika söpö Akin kanssa väitellessään. :)

    Maxinelle pisteitä. On paitsi talon kaunein nainen (Kadi pääsee kyllä lähelle), osaa myös relata & pelata rohkeasti. Bikinit läks, so what. Nauraa vain päälle, ihailtavaa.
    Ihan toista maata kuin joku Heli.

    Saapa nähdä, miten homma jatkui seuraavana aamuna. Mutta ehdottomasti tämän kauden paras jakso tähän mennessä! :thumbsup:
     
  10. digtic

    digtic Guest Guest

    Liittynyt:
    01.06.2002
    Viestejä:
    571
    Saadut tykkäykset:
    1
    Näytettiinkö koosteessa kuinka Aki selitti iltapäivällä että hänen Kaapo koiransa on ykkönen ja kuinka hänen vaimo tulee vasta paljon perässä, jos toinen joutuisi lähtemään niin se olisi ehdottomasta eukko. Siinä valossa se eilinen lausahdus että "olet vain nainen" tuntui entistä alentavammalta.
     
  11. JTG

    JTG Guest Guest

    Liittynyt:
    15.09.2004
    Viestejä:
    428
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ei ollut koosteessa mukana. Lisättäköön vielä, että Aki kertoi juttua täysin vakavissaan ja ylpeänä omista arvoistaan.
     
  12. Tommy-H

    Tommy-H Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    13.08.2005
    Viestejä:
    1 808
    Saadut tykkäykset:
    0
    Aki oli yksi minun voittajasuosikeistani aina eiliseen asti. Romahti pisteet rajusti.

    Tämän luettuani pisteet laskivat vielä enemmän.


    Mitä muihin tulee, niin tällä hetkellä minun kärkikolmikkoni on Sauli, Jarkko ja Maxine. Jos nyt voittaja pitäisi valita olisi melkein ihan sama kuka voittaa, mutta onhan tässä vielä aikaa jäljellä ja löydetään vielä varmasti ajan mittaan uusia piirteitä kaikista asukeista. Mutta kuluneen ajan perusteella voittajaksi toivon jonkun kyseisestä kolmikosta. :thumbsup:
     
  13. JTG

    JTG Guest Guest

    Liittynyt:
    15.09.2004
    Viestejä:
    428
    Saadut tykkäykset:
    0
    linkataan nyt tännekkin

    [​IMG]
     
  14. Rooky

    Rooky Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    15.06.2004
    Viestejä:
    3 723
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tuohon voittajaehdokaskolmikkoon täytyy yhtyä. Kyseessä tämän hetken parhaimmat/hauskimmat tyypit.
     
  15. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Tästähän me saatiinkin kunnon väittely. :) Jätetäänpä tuo alkoholi-asia viimeiseksi käsiteltäväksi, ja sukelletaan suoraan noihin muihin kommentteihin. Retro hyvä, muistanet, että BB:n tarkoitus on viihdykkeenä toimimisen lisäksi tuoda katsojille mielipiteitä talon ihmisistä. Siihenhän äänestysprosessi yms. perustuu, että katsojalla on selkeä mielipide kustakin ihmisestä. Minä esitin omat mielipiteeni, ja totta kai ne ovat enemmän tai vähemmän hätäisesti tehty, ja totta kai ne ovat vain arveluja... Ne ovat silti mielipiteitäni, ja muunlaisia ei tästä ohjelmasta voi oikein esittää olematta sairaalloisen neutraali.

    Kadi totta kai saa puolustaa itseään (muistanet, että sanoin, ettei Kadi ansainnut tuollaista kohtelua ja että minun kävi häntä sääliksi), mutta minusta tuo oli vain väärä tapa. Minusta ainakaan tuollaisessa tilanteessa ei kannata puolustaa tavalla, jonka tarkoitus on niin selkeästi iskeä toisen arkaan paikkaan. Kun toinen käy kuumana ja on muuten ääliö-tuulella, niin vähiten järkevää on siihen päälle sitten vielä koittaa hyökätä tämän kuumakallen olemukseen ihmisenä. Ehkä sinä olet eri mieltä...

    Minä tulkitsin ne lyömispuheet vain "painekattilan paineen purkamiseksi". Tulkitsin ne sellaisiksi, koska tiedän itse sen tunteen, kun pään sisällä kiehuu ja sitä sanoo uhittelevaan sävyyn mitä vaan, jotta olo paranisi. Ehkä olen väärässä, ehkä en.

    Syy miksi tulkitsin sen Akin hyökkäyksen naiseutta vastaan olevan "sisällä" on se, että kuten rasismikin, niin naisviha on sellainen asia, jota ainakaan minun kokemuksen mukaan ei kännipäissään/vihaisena huudeta ellei oikeasti ajatella niin. Sellaiset asiat kuten väkivallalla uhitteleminen tulee aika valmiina aivoista, koska ihmisillä väkivalta/sen ajatteleminen on kuin refleksi. Sen sijaan naisvihaan vaaditaan jo valmiiksi tehtyä pohdintaa asian suhteen; että on miettinyt itsekseen ja todennut, että "Hei, musta naiset eivät ole samanarvoisia kuin miehet". Edelleen voin olla väärässä tai sitten en.

    No sitten siitä alkoholista... Jokainen näkee asian miten haluaa, ja minä näen asian elämänkokemukseni kautta niin, että jos vääränlainen ihminen juo alkoholia, niin käytös voi muuttua päinvastaiseksi mitä oikeasti on. Toki se jostain sisältä tulee jokaisella, mutta tietyillä ihmisillä "se" näyttelee mikroskooppisen pientä osaa sisällä, jonka olemassaolosta ei edes tiedä. Silloin voidaan jo sanoa, että kyse ei ole mistään ominaisuuden korostamisesta. Ehkä Aki ei kuulu tällaisiin "vääränlaisiin" ihmisiin, ehkä hän kuuluu.
     
  16. skorde81

    skorde81 Guest Guest

    Liittynyt:
    10.09.2005
    Viestejä:
    218
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tämän illan ylläri tonne taloon vois olla semmonen reilu kaksmetrinen hormoneista tärisevä virolainen uusnatsi ja vieläpä nainen :D
     
  17. Tommy-H

    Tommy-H Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    13.08.2005
    Viestejä:
    1 808
    Saadut tykkäykset:
    0
    Saas nähdä heittääkö Vappu kysymyksiä Akille tai Kadille eilisestä tämän illan Talk Showssa.

    Aki kyllä eilisellä käytöksellään varmisti sen, ettei tule voittamaan tämän vuoden Big Brotheria.
     
  18. tootsi

    tootsi Runkku Tukijoukot

    Liittynyt:
    09.11.2005
    Viestejä:
    3 208
    Saadut tykkäykset:
    46
  19. Tommy-H

    Tommy-H Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    13.08.2005
    Viestejä:
    1 808
    Saadut tykkäykset:
    0
    Helin parhaat palat. :D
    No joo, koostepätkä kertoi kaiken Helin viihdearvosta BB-talossa.

    EDIT: Aki ja Kadi vierekkäin. :eek:
     
  20. Gigu

    Gigu Guest Guest

    Liittynyt:
    16.04.2002
    Viestejä:
    349
    Saadut tykkäykset:
    0
    "Pikkasen" on subilla yritystä muokata äänestystulosta. Toivottavasti myös onnistuvat. Jos niillä äänillä nyt mitään merkitystä oikeasti on siihen kuka tippuu ja kuka ei.