Big Brother 2007

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana Tommy-H, 11.08.2007.

  1. Peke78

    Peke78 Uusi jäsen

    Liittynyt:
    20.12.2005
    Viestejä:
    550
    Saadut tykkäykset:
    0
    Siis sekö on menestyvä, jos on rivari/omakotitalo ja joku bemari? Ei helkkari, pitää olla Suomessa kateellista kansaa, jos todellakin näin ajatellaan.:eek: :rolleyes: Ja eiköhän noita nussimis stooreja löydy jokaiselta, joka on nuorempana tykänny "mennä". Kaikki ei vaan kerro niitä koko kansalle, vaikka ei siinäkään ole mitään pahaa.:)
     
  2. djaska

    djaska shaken, not stirred.. Tukijoukot

    Liittynyt:
    22.11.2004
    Viestejä:
    928
    Saadut tykkäykset:
    1
    No itte kyllä nään aika älykkään, kauniin ja ennenkaikkea hommansa osaavan ammattilaisen. Se "pullukka" MTV3 Chatin juontaja kokoajan mokailee ja hoitaa homman vain jos tuottaja huutaa korvaan juuri se mitä pitää juuri milloinkin sanoa. Aika aivotonta touhua... :hitme:

    Ja mitä kauden taloon tulee, en enään pidä sitä kovinkaan viihdyttävänä. Kaikki jäljelläolevat asukit ovat lapsellisia lapsia ja tylsiä esittäjiä. Ei mitään aitoa tunteiden virtaa tai eloa, kuten oli eka ja vähän toka kaudella..
     
  3. big j

    big j Tuotantoarvot kohdillaan Tukijoukot

    Liittynyt:
    04.02.2002
    Viestejä:
    3 420
    Saadut tykkäykset:
    137
    Sä olet heikoilla hangilla! x150. Siitäpä se hieno BB-slogani historiankirjoihin. Sake toi suuttumuksen ja pahan mielen :king:

    Ja talon ensimmäiset kunnon nujakoinnit on sitten sakehuuruisina taputeltu. Koskakohan linkkiä juutuubissa? Nyt on taatusti koostepojillakin tekemistä. Vasikoilta katkotaan kurkut!

    [​IMG]
    For relaxing times, make it Sake time.
     
  4. Wellho

    Wellho Guest Guest

    Liittynyt:
    15.07.2005
    Viestejä:
    288
    Saadut tykkäykset:
    0
    Joo kyllä oli ilta. Sairaalla tavalla hauskaa ja samalla paskamaista katsoa kun itsetuntoongelmista kärsivä nappihauismies huutaa ja mesoo oikeastaan TÄYSIN syyttömälle naiselle.

    Mutta sehän sanoikin, "Sä oot vaan nainen".:grr:

    Pistää vihaksi.
     
  5. Yäkmies

    Yäkmies Guest Guest

    Liittynyt:
    23.10.2004
    Viestejä:
    69
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tuo menestys ja omistukset on Maxinen omaa kuvausta miehestään. Joskus ekojen viikkojen aikana tupakkapaikalla se noita selitti. Henkilökohtasesti olen kyllä täysin omakotitalojen puolesta. Haluaisin mieluusti semmosen itellekin, niin sais kunnollisen kotiteatterin pystyyn. Toivottavasti vielä joku päivä.

    Mulle jäi riidan syy hämärän peittoon, kun en sitä nähny mistä se lähti mutta hetkellisesti näytti siltä, että ainakin Aki ja Kadi meinaa ottaa homman oikein kunnolla tosissaan ja Timokin siinä pikkasen hermostu. Kovan puimisen ja jälkipyykin ne joka tapauksessa sai pystyyn. Mielenkiintosta nähdä, mitä huominen tuo tullessaan. Toivottavasti näyttävät koosteessa sen, mistä se riita lähti liikkeelle, koska melko tyhjänpäiväseltä asialta se ainakin tota selvittelyä kuunnellessa vaikutti.
     
  6. JPH

    JPH Guest Guest

    Liittynyt:
    02.02.2003
    Viestejä:
    2 907
    Saadut tykkäykset:
    4
    BB-uutisista löytyi seuraavanlainen katkelma:

    " Aki vahti Helin unta muistuttelemalla muita Hopea-makuuhuoneen rauhoittamisesta orimattilalaista varten.

    - Isoveli kieltää, ja minä kiellän. Ja piste! mies uhosi.

    - Ei kukaan ollu menossakaan sinne, Kadi yritti sanoa väliin saaden niskaansa huutoryöpyn Piialta ja Akilta.

    Piia ja Aki korottivat ääntään ja lopulta huusivat helsinkiläisnaiselle suoraa huutoa.

    - Mikä teitä vaivaa? Kadi ihmetteli.

    - Ei sinne oo kukaan menossakaan, Jarkko komppasi.

    Kadi pahoitti mielensä Piian ja Akin jyrkästä suhtautumisesta. Nainen jäi keittiöön kädet puuskassa. "


    bigbrother.fi
     
  7. Bluntman

    Bluntman Guest Guest

    Liittynyt:
    29.01.2003
    Viestejä:
    227
    Saadut tykkäykset:
    0
    Itse en nähnyt tilannetta _ihan_ alusta, mutta tilanne oli se että Heli oli BB:n käskystä laitettu nukkumaan ja Pia hänestä huolehtimaan. Pia oli delegoinut vastuuta asiasta Akille joka oli päättänyt ettei kukaan mene hopeamakkariin Heliä häiritsemään. Jossain vaiheessa Kadi oli Jarkon kanssa keittiössä ja Aki sekä Pia kovaäänisesti sanoivat Kadille että hopeamakkariin ei saa mennä. Kadi ihmetteli että "joo joo, mutta enhän ollut sinne menossakaan" ja tämä sai Akin ja Pian huutamaan uudestaan "että sinne ei saa mennä". Tätä huutoa jatkui hetken ja jossain välissä kun Kadi yritti saada sanaa ulos suusta niin Aki osoitti sormella ja huusi muutamaan otteeseen "shut the fuck up!". Lopulta Aki ja Pia poistuivat terassille ja Kadi jäin suu auki tuijottamaan tyhjyyteen ihmetellen että mitä oikein tapahtui.

    Tästä lähti käyntiin monimutkainen damage control -prosessi Akin osalta joka johti siihen että Aki jyrkästi kielsi korottaneensa ääntään ja syytti Kadia, joka ihmetteli miksi hänelle tultiin huutamaan, valehtelijaksi. Tilanne kärjistyi poikien makuuhuoneessa siihen Aki ja Kadi huusivat toisilleen kurkku suorana. Soppaa sekoittaa se että Jarkko joka oli alkuperäisessä tilanteessa mukana kertoo tapahtuneesta Kadille ja Akille diplomaattisesti vähän eri painotuksin ja näin Aki uskoo vakaasti olevansa oikeassa, eli ei ole huutanut Kadille vaan on vain yleisesti todennut kaikille että sinne makuuhuoneeseen ei saanut mennä.

    Vaikken Kadista pidäkään niin Aki teki katsojan silmissä itsestään todellisen pellen. Toivottavasti tapahtuma näytetään Akille videolta huomenna.

    [edit] Taisi olla sitten se ilta jona Aki menetti mahdollisuutensa BB2007:n voittoon: http://www.bbplaza.net/bbfi3.php?as=3
     
  8. djaska

    djaska shaken, not stirred.. Tukijoukot

    Liittynyt:
    22.11.2004
    Viestejä:
    928
    Saadut tykkäykset:
    1
    Aki häätöön heti... Huh, että tollasia ihmisiä etes hyväksytään taloon.
     
  9. big j

    big j Tuotantoarvot kohdillaan Tukijoukot

    Liittynyt:
    04.02.2002
    Viestejä:
    3 420
    Saadut tykkäykset:
    137
    Muistetaan nyt jälleen kerran kuitenkin nekin totuudet, että vuorosanathan oli toki vain käsikirjoittajien näppiksiltä ja itse kohtaushan oli jo aikaa sitten siellä Tervasaaressa läpiharjoiteltu, joten eipä siitä kummempaa. Varsin hyvin kyllä suoriutuivat tuosta itse ensi-illastakin. DRAAMAA.
     
  10. Wellho

    Wellho Guest Guest

    Liittynyt:
    15.07.2005
    Viestejä:
    288
    Saadut tykkäykset:
    0
    Voihan se toki olla noinkin, mutta kyllä minusta tuntuu ettei tolla Akilla joka pytylle tuu kipinää, tai ainakin se on todella heikko.
     
  11. Yäkmies

    Yäkmies Guest Guest

    Liittynyt:
    23.10.2004
    Viestejä:
    69
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ahaa, no nyt alkaa vähän aukenemaan sen riidan syyt. Eipä se siis ihan tyhjästä noussu. Sen osalta, mitä telkkarista tapahtunutta näin, jäin siihen käsitykseen, että syytä varmasti oli vähän molemmin puolin mutta että Kadi oli ottanu nokkiinsa melko turhasta asiasta. Erityisesti sen takia jäi tuo kuva, kun Jarkon kertomukset tapahtumasta oli tosiaan varsin diplomaattiset ja kovasti riippuvaiset siitä, että kenelle puhutaan, vaikka kyllä Jarkkokin sen huutamisen muutamaan kertaan ohimennen mainitsi. Ainakin Kadin kanssa kahden kesken. Ei ole ihme, että Kadi ärsyyntyi, kun ensin huudetaan turhan takia päin naamaa ja Aki tuli vielä perästäpäin syyttelemään valehtelijaksi. Mistähän kummasta se Aki tommoset kilarit veti? Se oli varmaan osasyynä tuohon tappeluun, että Kadi oli kaiketi nukkunu päivätehtävän aikana, mikä ilmeisesti pilas sen tehtävän. Siitä Akin lisäksi oli hermostuneita ainakin Heli ja Timo, joka aiheesta Kadille avautukin. Luulis tuosta ainakin sitä jännitettä taloon tulevan, jota tähän saakka on puuttunu.
     
  12. Pertsa9

    Pertsa9 Guest Guest

    Liittynyt:
    03.09.2006
    Viestejä:
    250
    Saadut tykkäykset:
    0
    Joo, aika pelottava tyyppi;

    "Tiiäksä Jarkko miksi mä en petä Piiaa? Koska oikeassa elämässä vasikoilta katkastaan kurkku."
    "Kato Jarkko ettei Kadi oo olohuoneessa kun mä menen vessaan. Siltähän lähtee henki jos mä lyön."
     
  13. JMal

    JMal Guest Guest

    Liittynyt:
    02.02.2006
    Viestejä:
    792
    Saadut tykkäykset:
    0
    no näin Maxi ite kerto... (nyt kun tarkemmin muistelen). Mulle se on ihan sama mitä kenelläkin (itelläkin ollu uudehko bemari aiemmin, nyt vähän isompi lelu, eli ei o kateudesta kiinni), mutta tollanen leveily on vaan naurettavaa ja nousukasmaista... :sick:
     
  14. Euso

    Euso Guest Guest

    Liittynyt:
    22.03.2006
    Viestejä:
    640
    Saadut tykkäykset:
    0
    Siis WTF? Tähän asti oon pitänyt Akia suht järkevänä kaverina ja jotenkin porukan "isähahmona". Onhan sillä ollut levottomia juttuja aikaisemminkin noista naisseikkkailuistaan, mutta tuo tuli kyllä jo ihan puskista :eek:

    Todella kummallista touhua jopa känniläiseltä. Näinköhän on Aki pumpannut lihaksiaan muullakin kuin pelkällä harjoittelulla? Se voisi kyllä tuollaisen totaalisen "napsahtamisen" kännissä selittää. Nimittäin ei ihan normaalilta vaikuta kyllä, ainakaan näiden tekstien perusteella.
     
  15. palze

    palze Guest Guest

    Liittynyt:
    23.02.2004
    Viestejä:
    451
    Saadut tykkäykset:
    0
    En ole tuota tilannetta nähnyt, mutta vähän ihmettelen vauhkoamista täällä. Ei alkoholi automattisesti tee ihmisestä "rennompaa, hauskempaa, parempaa, viihdyttävämpää, [lisää tähän mitä vain]". Akille ei vain sake sovi ja sillä selvä. Mun mielestä on aika turha väittää yhden tilanteen perusteella, joka tapahtuu HUMALASSA, että SEHÄN ON HULLU!!! Toista on esim. Hekan lastenkasvatusjutut... Ja ei, en ole mikään Aki-fanboy! :D
     
  16. noobster

    noobster Guest Guest

    Liittynyt:
    20.02.2006
    Viestejä:
    95
    Saadut tykkäykset:
    0
    tiukkaa viinaa taloon ja meno sen kun viliintyy:grr:
    ihmettelen että tunteiden purkauksia ei ole aiemmin juuri nähty,
    mutta aika taitaa tehdä tehtävänsä:D
     
  17. Ephram

    Ephram Guest Guest

    Liittynyt:
    15.03.2004
    Viestejä:
    357
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ilmeisesti Akin mesoamisesta ja uhkailuista on tehty tutkintapyyntö Espoon Poliisille, jolle joku 24/7:n katsoja on toimittanut kuvamateriaalinkin tapahtuneesta...

    Nykkö se BB vasta alkaa!
     
  18. Bluntman

    Bluntman Guest Guest

    Liittynyt:
    29.01.2003
    Viestejä:
    227
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tämä on vissiin sitä paljon puhuttua interaktiivista teeveetä?
     
  19. Tommy-H

    Tommy-H Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    13.08.2005
    Viestejä:
    1 808
    Saadut tykkäykset:
    0
    "Ei minkäänlaista palautetta saa, niin hirveän vaikea alkaa tekemään asian eteen yhtään mitään."

    Ei voi olla tosi, kun ihminen on tyhmä. :hitme:
     
  20. W_ee

    W_ee Guest Guest

    Liittynyt:
    26.07.2004
    Viestejä:
    179
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mikä tuosta Kadista tekee niin suositun? Nainen makaa vain peiton alla ja ei tee mitään. Minkäänlaista viihdearvoa ihminen ei tuo.