Samsung DTB-P850Z ja Samsung DCB-P853Z

Keskustelu osiossa 'Digi-TV' , aloittajana arskaxx, 31.08.2006.

  1. samppalinnake

    samppalinnake Guest Guest

    Liittynyt:
    31.08.2007
    Viestejä:
    32
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mulla on nyt tilanne edennyt niin että soitin toissapäivänä myös kuluttaja-asiamiehelle (Olin ensin Poweriin yhteydessä, eivät olleet vielä ottaneet laitetta työn alle) Kuluttaja-asiamies oli sitä mieltä että 2 viikkoa huollossa riittää kaupan purun perusteeksi koska kyseessä on tänä päivänä tärkeä laite.
    Tämän keskustelun jälkeen soitin Hobbariin ja kerroin em keskustelun sisällön, sovittiin että pyydän laitteen powerista korjaamattomana takaisin ja lähetän heille ja pyydän kaupan purkua. Soitinkin sitten poweriin, siellä poika sanoi että purkavat saapuneiden kasaa ja etsivät sen ja sitten lähettävät. Samana iltana tein uuden tilauksen, tällä kertaa Humax :confused:
    Eilen sitten soitin jälleen hobbariin, siellä "ystävällinen asiakaspalvelia" sanoi että on oma riski kun tilaa.. nyt on sitten kaksi laitetta (johon totesin ettei muuten ole ensimmäistäkään) ja hyvä niin; ihmisillä pitäisikin olla kaksi laitetta jos toinen menee rikki :D !!!
    Nyt katoin powerin netti sivuilta, siellä lukee mun laitteen tiedot ja että se on TYÖN ALLA !!! Mitä V*****A !!! Niiden piti lähettää se takas KORJAAMATTOMANA! Onkohan siellä ollu puhelimessa joku jolla on puhutun ymmärtämisessä vaikeuksia ...?
    No... jos ne nyt ihan oikeesta laittaa sen "kuntoon" ni multa saa ostaa halvalla juuri "korjatun" Samsungin digiboxin jossa on takuuta lähes 2 vuotta :)
    Onko vapaa ehtosia ;) ?
    Jos nyt sattuu niin onnellisesti käymään että toi laite tulee korjaamattomana takas, taidan laittaa kaupanpurku vaatimus paperiin linkin tälle keskustelu palstalle ;)
    PS : Tämän päiväsessä Mustan pörssin mainoslehdessä Samsung DTB-850Z/853Z -> 399 € ;) Eli edelleen myynnissä, niinku löytyy myös hobbarin sivuiltakin
     
  2. haukipuku

    haukipuku Guest Guest

    Liittynyt:
    14.09.2007
    Viestejä:
    2
    Saadut tykkäykset:
    0
    Paljonko about on halvalla?
     
  3. samppalinnake

    samppalinnake Guest Guest

    Liittynyt:
    31.08.2007
    Viestejä:
    32
    Saadut tykkäykset:
    0
    Joku sellanen 250€ ja pk kulut riippuen siitä maksetaako laite etukäteen vai lähetänkö postiennakolla .
     
  4. Fifty

    Fifty Uusi jäsen

    Liittynyt:
    23.01.2007
    Viestejä:
    432
    Saadut tykkäykset:
    2
    Melestäni tuo pompottelu on älyvapaata ja.... touhua. Ensin viet boksin myyjäliikkeeseen, joka lähettää sen korjattavaksi. Tai paketoit ja postitat sen itse (onko joissain tapauksissa näin?).
    Seuraavaksi huolto lähettää sen postissa sinulle takaisin. Sitten lähetät sen itse taas postissa Hobby Halliinn, joka miettii hyvitetäänkö boksi vai ei.
    Entä jos Hobby Hall ei hyvittäisikään, olisiko seuraava vaihe taas lähetys Powermilliin ?
    Näinkö tämä menee.

    Ps. Joku boksimerkki myy pakettihinnalla tallentava + perusboksi ja sitä perusboksia ei kannata viedä mökille.
     
  5. haukipuku

    haukipuku Guest Guest

    Liittynyt:
    14.09.2007
    Viestejä:
    2
    Saadut tykkäykset:
    0
    ..Tuota pitää vakavasti harkita noin edulliseen hintaan vaikka minulla onkin jo yksi tuommoinen boksi..

    Omani ainakin tuli kuntoon Lappeenrannassa. Korjauksessa tosin kesti parikin tovia (liikkeen mukaan laite joutui odottamaan varaosia), mutta jumiutuminen/tilttailu on lakannut! Koneeseen oli ymmärtääkseni tehty joku muutos ja sen softa oli myös päivitetty versioon 14. Siihen oli kaiketi vielä tehty jokin ennaltaehkäiseväkin korjaus..
     
  6. samppalinnake

    samppalinnake Guest Guest

    Liittynyt:
    31.08.2007
    Viestejä:
    32
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kyllä, juuri näin :)
    Mä lähettelen laitetta edes takas vaikka maailman tappiin asti (= niin kauan kun on takuu voimassa) koska mulle ei tästä "pompottelusta" tule mitään kuluja .
    Olin ymmärtävinäni Fiftyn lainatun tekstin piikiksi itselleni :thumbsup:
    Korjaa jos olen väärässä.
     
  7. samppalinnake

    samppalinnake Guest Guest

    Liittynyt:
    31.08.2007
    Viestejä:
    32
    Saadut tykkäykset:
    0
    Meidän pitää sitten mahdollisesti palata astialle kunhan nyt ensin nään mihin vaiheeseen tää koko juttu menee :D
     
  8. samsung850z

    samsung850z Guest Guest

    Liittynyt:
    03.01.2007
    Viestejä:
    20
    Saadut tykkäykset:
    0
    Loistavaa toimintaa, näyttää siltä että kyseisiä laitteita ei ole tarkoitus vetää pois markkinoilta vaikka niissä piilee tämä mukava "aikapommi". Lasketaan vähän hintaa ja yritetään myydä entistä enemmän vain ja katsotaan miten käy, kestääkö vai ei? Hauska on myös jälleenmyyjien rooli tässä hommassa kun asiakas menee etsimään tallentavaa digiboksia ja iskee silmänsä Samsungiin. Siinä on sitten myyjällä pokassa pitämistä, osta pois vaan erittäin hyvä boksi se on :D Taatusti on tiedotettu myyjille miten näiden kanssa voi käydä.
    _______
    | * * * | :eek:
     
  9. Fifty

    Fifty Uusi jäsen

    Liittynyt:
    23.01.2007
    Viestejä:
    432
    Saadut tykkäykset:
    2
    En ole tarkoittanut piikittää muita, kuin niitä, jotka päästävät viallisia malleja markkinoille koko ajan (maahantuoja).
     
  10. jackrussell

    jackrussell Guest Guest

    Liittynyt:
    12.09.2007
    Viestejä:
    7
    Saadut tykkäykset:
    0
    Lähetin oman Samsung 850Z:n siis viime tiistaina postin kautta asiapalautteena Hobby Hallin huoltoon (paketoin ja vein postiin), lähti siis Vantaalle, luultavasti Powermilliin. Päätin sitten tänään soittaa Hobby Hallin takuu ja huolto -palveluun tiedustellakseni laitteen sijaintia ja tilannetta. Asiakaspalvelumeron kautta sinne ei tietenkään päässyt, mutta sitten kokeilinkin 09-alkuista "yritysasiakkaat" -numeroa (HH:n etusivulla) ja sieltä vaihteesta vastattiinkin heti ja käännettiin "takuuseen ja huoltoon ! Tiedustelin, missähän päin maailmaa laite on tällä hetkellä ja että kuinkahan kauan korjaus kestäisi. Mieshenkilö kertoi pienen keskustelun (mitä vikaa laitteessa oli jne) jälkeen, että nyt on sellainen tilanne, että tätä mallia on tullut korjattavaksi niin paljon ja että laitteissa on sellainen vika, ettei sitä voi korjata, joten Hobby Hall tulee nyt ottamaan yhteyttä asiakkaisiin, joilla on laite korjattavana, ja että näillä näkymin tulisivat tarjoamaan hyvitykseksi "vastaavaa laitetta" tilalle :grr: . Sanoin, että minulla on nyt niin paljon tullut harmia ja kustannuksia Hobby Hallin toiminnasta, että en halua jatkaa enää ikinä heidän asiakkaanaan, enkä siis tule hyväksymään heiltä mitään uutta laitetta (ja varsinkaan vielä maksamaan lisää, niin kuin joku oli aiemmin täällä muistaakseni joutunut tekemään, se nyt vielä puuttuisi !) Kuluttajaneuvojalla on tästä edelleen tietty eri käsitys, kaupanpurku nähdään aina viimeisenä mahdollisuutena, mutta aion kyllä taistella asiasta ! Mutta Hobby Hall palaa myöhemmin asiaan, kun nyt selvittelevät tilannetta. Ja sillä aikaa täällä ollaan sitten ilman boxia (uutta en osta ennenkuin saan rahani takaisin!). Saas nähdä, joutuvatko myös vetämään laitteet myynnistä pois !
     
  11. samppalinnake

    samppalinnake Guest Guest

    Liittynyt:
    31.08.2007
    Viestejä:
    32
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ei voi olla totta :eek:
    Jaa että hobbarissa on jotain jo myönnetty laitteen suhteen olevan pielessä ???
     
  12. mahou

    mahou Guest Guest

    Liittynyt:
    29.09.2004
    Viestejä:
    126
    Saadut tykkäykset:
    0
    homma tarvitsee julkisuutta

    uutisvihje jonkin lehden toimitukseen näistä jatkuvista ongelmista ja siitä kuinka kansaa sorretaan!

    eikös laki ole sellainen ettei huollosta saa tulla loppukäyttäjälle minkäänlaisia lisäkuluja? eli jos ajat esim autolla ja viet kojeen, niin olisi mahdollisuus periä bensakulut myyjältä/maahantuojalta.
     
  13. Claude Jeremiah

    Claude Jeremiah Guest Guest

    Liittynyt:
    15.09.2007
    Viestejä:
    1
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tuli sitten tripla täyteen tiistaina. Ensin sain tiedon, että läppärini (Acer) on korjauskelvoton, sitten kyrvähti toistamiseen LG:n tallentava dvd-soitin, jonka jälkeen päätin siirtyä boksitallennukseen ja avasin lainakoneella Firefoxin...

    Koittakaapa arvata, että minkä kaapeliboksin tilasin. Bonuspisteitä, jos arvaatte oikean postimyyntiliikkeen.:OI

    Edit. Unohdin mainita, että ei se tähän jäänyt. Tälle palstalle rekisteröintimeilin lisäksi oli tullut näin aamutuimaan toinenkin viesti: "Parhaat tarjoukset!"
     
  14. ISPI

    ISPI Guest Guest

    Liittynyt:
    11.01.2005
    Viestejä:
    19
    Saadut tykkäykset:
    0
    Lappeenrannassa kävi myös minun laite.Joku osa vaihdettiin ja jotain ennakkokorjattiin.Onneksi oli nopeaa toimintaa.Vein koneen aamulla ja seuraavana iltapäivänä sain pois.Nyt on kone toiminut pari kuukautta.Ostopaikkahan oli Hobby Hall.
     
  15. samppalinnake

    samppalinnake Guest Guest

    Liittynyt:
    31.08.2007
    Viestejä:
    32
    Saadut tykkäykset:
    0
    On ne nyt tavallisen itsepäisiä siellä Powerilla... Olen jo kertaallee kysyny että missä mun boxi viipyy kun kerran olis pitäny tulla korjaamattomana takas.
    Siellä se vaan edelleen on "työn alla":grr:
    Eli ollu nyt "työn alla" jo toistaviikkoa ja heillä hyllyssä sitä ennen 2 viikkoa tyhjän panttina.
     
  16. Fifty

    Fifty Uusi jäsen

    Liittynyt:
    23.01.2007
    Viestejä:
    432
    Saadut tykkäykset:
    2
    Muutama päivä sitten näin erään tunnetun kodinkoneliikkeen mainoksen, jossa tätä 850-mallia myydään edelleen tarjouksella 399e ja kaupanpäälle saa leffalippuja.

    Edit: Taisi olla sekä 850, että 853 malleja.
     
  17. vms

    vms Guest Guest

    Liittynyt:
    07.02.2005
    Viestejä:
    18
    Saadut tykkäykset:
    0
    Oma koneeni on ollut huollossa Powermillillä muutaman viikon. Netin kautta työn edistymisen näkee ja se on ollut "Valmis" jo ainakin viikon. Mitään ei ole kuulunut, vaikka pyysin laitetta jättäessä sekä uudelleen myöhemmin puhelimessa lähettämään koneen postitse kunhan se valmistuu. Soitin tänään uudestaan ja tyttö toisessa päässä sanoi logistiikkapäällikön(?) soittavan takaisin. Ei ole soittoa kuulunut mutta työn tila netissä vaihtui: nyt se on "Valmis -lähete" eli toivottavasti boxi tulee pian...
     
  18. samppalinnake

    samppalinnake Guest Guest

    Liittynyt:
    31.08.2007
    Viestejä:
    32
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mullekin sanoi tänään (ei niin ystävällinen) asiakaspalvelija et on kuulemma logistiikalla nyt hoidossa kun kysyin että koska pelin saan.
    Kuulemma saan "varmaan ens viikolla tai jotain" :grr: en oikee enää osaa suhtautuu noihin niin etten kiehahtais kun vastauksetkin on mitä sattuu :OI
     
  19. jackrussell

    jackrussell Guest Guest

    Liittynyt:
    12.09.2007
    Viestejä:
    7
    Saadut tykkäykset:
    0
    Minulle ilmoitettiin viikko sitten Hobby Hallin takuu ja huollossa/ teknisessä tuessa (kun tiedustelin Samsung P850Z:n olinpaikkaa & tilannetta), että tässä mallissa on niin paljon vikaa, ettei laitteita enää korjata, vaan hyvitetään asiakkaille vaihtamalla "vastaavaan tuotteeseen". Ja lupasivat ottaa "pikaisesti" yhtettä. Mitään ei ole kuulunut viikkoon, enkä ole edelleenkään päässyt Hobby Hallin asiakaspalveluun puhelimitse eivätkä vastaa sähköposteihin. Siispä soitin tänään jälleen kerran Hobby Hallin yritysinfoon ja pääsin sitä kautta tekniseen tukeen. Siellä mieshenkilö (joka kuulosti samalta kuin viikko sitten) oli olevinaan aivan epätietoinen asiasta, ja kun pyysin häntä selvittämään laitteeni sijaintia ja tilannetta (minulla ei ole edelleenkään harmainta aavistusta, missä laite on tällä hetkellä), hän väitti ettei saa tietokonetta auki. Mutta lupasi soittaa päivän aikana minulle takaisin. Kuten arvata saattaa, soittoa ei kuulunut. Huomenna otan yhteyttä kuluttajaviraston kuluttaja-asiamieheen (kuluttajaneuvojista ei ole mitään apua, puolustelevat vain myyjää) ja sekä teen reklamaation Hobby Hallin Helsingin liikkeen myymäläpäällikölle. Oma laite siis hajosi 1.9., oli ensin 6.-10.9väärässä huollossa (Hobby Hallin huollosta annetun väärän tiedon vuoksi) ja sitten 11.9. laite lähti postitse Vantaalle, Powermilliin ?? Sinne en ole saanut myöskään yhteyttä, täytyy koettaa tuota Powermillin "tilanneselvitystä", josko löytyisi sieltä. Luulenpa, että olen vielä ensi kuussakin ilman boxia. Sapettaa :grr:
     
  20. jackrussell

    jackrussell Guest Guest

    Liittynyt:
    12.09.2007
    Viestejä:
    7
    Saadut tykkäykset:
    0
    :confused: Voisiko joku neuvoa, miten saisin Powermillin nettisivulta tiedon, missä vaiheessa laitteeni huolto on (jos nyt siis yleensä on Powermillissä...). Sivulla pyydetään HakuID-koodia tai sarjanumeroa. Minulla ei ole huollon vastakuittia, kun laite lähti sinne postitse (meni tosin jonnekin Tahkontielle vaikka Powermill on Silvastintiellä ???), sarjanumeroita kokeilin kaikenlaisia (pitäisi olla 5 merkkiä) vaan tulos on aina nolla. Sarjanumeroa ei takuukuitissa ole, ei ainakaan 5-merkkistä eikä P850Z:kaan antanut tulosta:hitme: !