Beyonwiz tulossa Suomeen! 2 viritintä, HD, HDMI, LAN, WLAN, DivX, ...

Keskustelu osiossa 'Digi-TV' , aloittajana janilxx, 09.03.2007.

  1. janilxx

    janilxx Guest Guest

    Olen käsittänyt, että Beyonwiz tekee vain Beyonwiz merkkisiä laitteita. Lisäksi Maximumissa on erilainen lähestymistapa videoiden toistoon. Beyonwizit toistavat filmit suoraan, Maximum vaatii serveriä PC:lle.

    Saamani tiedon mukaan Topfieldiltä on lähtenyt paljon porukkaa, mutta kaikki eivät ole päätyneet Beyonwizille.
     
  2. arskaxx

    arskaxx Uusi jäsen

    Liittynyt:
    12.02.2004
    Viestejä:
    968
    Saadut tykkäykset:
    0
    Eikös tuo Maximum tule tuolta http://www.marusys.co.kr/
     
  3. hkj

    hkj Avatar Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    10.09.2003
    Viestejä:
    4 126
    Saadut tykkäykset:
    0
    Vahvasti näyttää siltä :) Koreassa näköjään teollisuusvakoilu antanut hyvää lisäpotkua monelle firmalle, ehkä Topfieldin epäonni on meidän kuluttajien onni.
     
  4. Perussetti

    Perussetti Guest Guest

    Liittynyt:
    20.12.2006
    Viestejä:
    31
    Saadut tykkäykset:
    0
    Odottelinkin milloin joku tarttuu tuohon nauhoitus-sanaan, kun ei jaksanut editoida. Hyvin nussittu! :thumbsup:
     
  5. Halcyon

    Halcyon Guest Guest

    Liittynyt:
    27.09.2001
    Viestejä:
    448
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ja mitä kuuluu Beyonwizin Suomeen rantautumiselle? Mitään arvioita?
     
  6. JMal

    JMal Guest Guest

    Liittynyt:
    02.02.2006
    Viestejä:
    792
    Saadut tykkäykset:
    0
    Promiseware... :hitme:
     
  7. moveq

    moveq Guest Guest

    Liittynyt:
    19.03.2005
    Viestejä:
    611
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tässäkö kuluttajille uusi rysä? Maximumin jalanjälkiä seuraten :D
     
  8. janilxx

    janilxx Guest Guest

    Kyllä se on tulossa, uskokaa pois.

    Tämänhetkisten arvioiden mukaan vielä tänävuonna, mutta todellista aikataulua on aika paha arvailla.
     
  9. moveq

    moveq Guest Guest

    Liittynyt:
    19.03.2005
    Viestejä:
    611
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tainneet lähteä haukkaamaan liian isoa palasta featurejen suhteen. Eivät saa boxia toimimaan luotettavasti -> myyntiin tulo viivästyy ja viivästyy. Tässä taas monella odotukset korkealla ja pettymys tulee olemaan kova kun boxin luotettavuus on sitä ja tätä. Nämähän on nähty. Nimetkää mikä tahansa boxi, joka on ollut luotettava markkinoille tullessaan. Useampi vuosikaan ei näytä riittävän luotettavuuden takaamiseksi ja aina ne vaan kuluttajat juoksevat lupausten perässä.. Ostakoon ken uskaltaa kun laite viimein tulee kauppoihin :)
     
  10. R-a-M

    R-a-M Guest Guest

    Liittynyt:
    07.01.2005
    Viestejä:
    394
    Saadut tykkäykset:
    0
    Toisaalta täähän taitaa olla myynnissä jo Australiassa, eri asia on sitten se kuinka paljon Suomiversio tulee poikkeamaan softaltaan Aussiversioon nähden.

    -R-
     
  11. Halcyon

    Halcyon Guest Guest

    Liittynyt:
    27.09.2001
    Viestejä:
    448
    Saadut tykkäykset:
    0
    Noh, täytyy toivoa, että on käyttökelpoinen ja ehtisi vielä tälle vuodelle. Toivossa on hyvä elää, kun ei nykylaitteillakaan oikein pysty :)

    Itse pidän vähän ihmeellisenä, että 2-3 vuotta ennen digitv-lähetysten Suomi-alkamista ja 2,5v sen jälkeen markkinoilla ei ole vieläkään yhtä bugitonta kaksivirittimellistä kovalevytallenninta, joka tallentaisi vielä dvd:lle.

    Aikaa on ollut kehittää ja debugata 5+ vuotta.

    Ilmeisesti ei osata, tai markkinat liian pienet?
     
  12. moveq

    moveq Guest Guest

    Liittynyt:
    19.03.2005
    Viestejä:
    611
    Saadut tykkäykset:
    0
  13. erep

    erep Guest Guest

    Liittynyt:
    28.11.2006
    Viestejä:
    1 534
    Saadut tykkäykset:
    0
  14. unreal

    unreal Käyttäjä

    Liittynyt:
    04.02.2004
    Viestejä:
    3 805
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tästä ei ole kysymys, koska boksin on jo laitettu Ausseissa myyntiin niin, että osa featureista on luvattu vasta firmispäivitysten myötä. Suomen myyntiintulo myöhästyy todennäköisesti siksi, että kysyntä lienisi vielä perin pientä (HD-kanavia on kaapelissakin vain muutama) ja siksi firmiksen kanssa ei kiirehditä. Toivottavasti se tarkoittaa viimeistellympää tuotetta Suomeen (no, varmaan ainakin nuo Aussien ongelmat on pyritty korjaamaan), mutta kyllä itse olen perin skeptinen kaikkien uusien tuotteiden suhteen. Jos jotain hyvää hakemalla hakee noista Aussien kokemuksista, niin tallennusten luotettavuuden suhteen ei vaikuttaisi olevan ongelmia mainittuna ja suurin osa puutteista koskee kuitenkin tuota dvd / media player-osastoa, joka ainakin itselle olisi pelkästään sitä bonus-osastoa digiboksissa.

    Saas nähdä, miten Beyonwizin käy, ehkä tässä kuitenkin odotukset kääntyy PlayTV:hen sitten kun Topparista joskus aika jättää tai HDTV:n houkutus tulee liian suureksi, kun on tuo PS3 kuitenkin jo hankittuna... Tosin se vaatii ensin Sonyltä kaapeli/maksukorttimallin julkistusta ko. laitteesta.
     
  15. janilxx

    janilxx Guest Guest

    En kutsuisi näitä Beyonwizejä digibokseiksi. Mieluumminkin ne ovat medialaitteita, jotka mahdollistavat erilaisten ohjelmien, videoiden ja kuvien katsomisen helposti (+ musiikin kuuntelu). Esimerkiksi jonkun kotivideon katselu WLANin yli onnistuu hienosti. Ei tarvitse kasata sukulaisia tietokonenurkkaukseen katsomaan videota. Tokihan laitteella voidaan katsella monenlaisista lähteistä tehtyjä videoita (xvid, vidx, ...), mutta ei siitä enempää ettei viesti joudu sensuurin kouriin. Ja edellä tarkoitin toki laillisesti tehtyjä ja jaeltuja videoita.

    Itse voisin kuvitella helpostikin itseni katsomassa uudesta makkariTV:stä esim. Star Wreck: In the Pirkinning:iä. Boksi hakisi leffan langattomasti PC:ltä ja näyttäisi sen hienosti ruudulla.

    Lisäbonuksena löytyy mahdollisuus näyttää HD-materiaalia :D (sensuurinestoa: HD:tä voi nykyään tuottaa itsekin videokameroilla)
    Boksissa on Sigma Designin EM8623L Media prosessori.
    ( http://www.sigmadesigns.com/public/Products/selection_guide/selection_guide.html )


    Bugejahan laitteessa varmasti on julkaisun jälkeen, niin se vain on näiden nykyisten laitteiden kanssa.
     
  16. unreal

    unreal Käyttäjä

    Liittynyt:
    04.02.2004
    Viestejä:
    3 805
    Saadut tykkäykset:
    0
    Taitaa nuo lainaukset mennä vähän kummasti tällä foorumilla nykyään, tuohon oli minun tekstiini vastaus, mutta moveq oli kuitenkin merkitty kirjoittajaksi tuohon...

    Mutta asiaan, tosiaan tarkoitukseni oli puhua vain omasta tarpeesta eikä niinkään yleisesti laitteen ominaisuuksien tarpeellisuudesta. Varsin käyttökelpoisia toki nuo mediasoitin / striimausominaisuudet noin yleisesti ovat, mutta kuten tuosta aiemmin kävi ilmi, niin itsellä on jo tuo PS3-hoitamassa sitä puolta ja tekee sen vielä peräti loistavasti, joten sille osastolle en siksi itse kaipaa toista laitetta, mutta toki tuo monelle muulle on iso bonus.

    PS3:sta puuttuu omassa käytössä oikeastaan ainoastaan tuo TV:n katselu- ja tallennusmahdollisuus ja kun sekin on kerran PlayTV:n myötä tulossa, niin odotukset ainakin on korkealla. Ainakin tähän asti Sony on pleikkarin kanssa tehnyt varsin laadukasta ja viimeisteltyä työtä, joten toiveet digitv-puolellekin on ihan korkealla. Itse ainakin uskon, että jos PlayTV odotukset lunastaa, niin tuosta kombinaatiosta tulee ihan aito kilpailija esimerkiksi Beyonwizille edellyttäen, että tuon lisälaitteen hinta saadaan pysymään kohtuullisissa rajoissa. Tuollainen 700 euron BluRay-soitin/mediatoistin/tallentava HD-tuplaviritinboksi/(ai niin ja olihan se pelikonsolikin :D), jonka kontenttia voi etänä browsata ja soittaa erillisellä taskusoittimella pistää kyllä riman aika korkealle. Varmaan silti tuollaisille Beyonwizin kaltaisille laitteille tulee silti markkinaa olemaan tulevaisuudessa, vaikka hinta nousisikin yli PS3+PlayTV-kombinaation. "Normaalit" ihmiset kuitenkin tuppaavat vierastamaan pelikonsoleita tuollaisessa tarkoituksessa, kun taas digiboksityyppiset laitteet alkavat jo olla arkipäivää kodeissa.
     
  17. janilxx

    janilxx Guest Guest

    Kyselin vähän lisätietoja. Beyonwizin ukot on tulossa suomeen tekemään testausta lokakuussa. Ja suomessa julkaistavassa FW:ssä pitäisi olla mukana kopiointi PC:n ja boksin välillä. Tämä valmistuu kuulemma nyt syyskuussa.
     
  18. JMal

    JMal Guest Guest

    Liittynyt:
    02.02.2006
    Viestejä:
    792
    Saadut tykkäykset:
    0
    promises, promises :D
     
  19. unreal

    unreal Käyttäjä

    Liittynyt:
    04.02.2004
    Viestejä:
    3 805
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mielenkiintoista.

    Onko muuten maahantuojasta tietoa, meneekö Kjaerulffille vai tuleeko jotain muuta kautta?
     
  20. janilxx

    janilxx Guest Guest

    Sanotaanko, että ainakin osa lupauksista on myös toteutunut :rolleyes:

    Eivät ole vielä kertoneet minulle varmuudella, vaikka tästäkin aiheesta on keskusteltu. Hyvin todennäköisesti tosin tiedän jo maahantuojan.
    Hyvä puoli Topfieldiin verrattuna on se, että tälle valmistajalle voidaan pistää bugiraportteja ja parannusehdotuksia suoraan, ilman maahantuojan välikäsiä. Onhan Topfieldillekin voinut pistää suoraan bugiraportteja, mutta eipä se ole ollut sen parempi reitti kuin maahantuojakaan.
    Tämä valmistaja myös lukee ja kommentoi Australian foorumilla, joten näyttäisi olevan paljon enemmän kiinnostunut asiakkaista, mitä Topfield on.