Samsung LE40M86

Keskustelu osiossa 'Televisiot' , aloittajana Lootu, 27.03.2007.

  1. JuKo

    JuKo Guest Guest

    Liittynyt:
    18.02.2004
    Viestejä:
    872
    Saadut tykkäykset:
    0
    BDX-mallissa on digiviritin vain antenniverkkoon, BCX-mallissa sekä antenni- että kaapeliverkkoon.
     
  2. aimo_ii

    aimo_ii Guest Guest

    Liittynyt:
    03.09.2007
    Viestejä:
    3
    Saadut tykkäykset:
    0
    En löytänyt tällaista ongelmaa: jossain vaiheessa, aika vaihtelee, 37" malli sisäisellä kaapelivirittimellä (en ole muita lähteitä testannut) kuva menee ensin mustaksi, ja sitten kuvamoodi vaihtuu dynamic -tilaan. Onko muilla ollut vastaavaa, ja onko ongelmaan korjausta?

    Sisällä:
    T-TLPMPEUD-2000
    T-BDPMPEUS-1004
    BORD2-CALLA-TR-1011
    May 22 2007
     
  3. Akustik

    Akustik w/ Active monitoring Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    03.08.2006
    Viestejä:
    580
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jos alkuasetusten jälkeen olet valinnut MYYMÄLÄ -tilan käyttöön, ei asetukset pysy muistissa vaan Samsung pakottaa dynamic tilaa käyttöön vaikka asetuksia säätäisi/vaihtaisikin. Koita vaihtaa asetukset KOTI-tilaan.
     
  4. keijonkurppa

    keijonkurppa Guest Guest

    Liittynyt:
    14.08.2007
    Viestejä:
    4
    Saadut tykkäykset:
    0
    elikkä ostin tälläsen http://www.samsung.com/fi/products/tv/lcdtv/le40m86bd.asp noin reilu 2viikkoa sitten ja olen huomannut että kun tv:n laittaa päälle niin monesti on niin että ylen 1, 2 näkyy heti mutta mtv3, nelonen, subtv alkaa näkyä vasta viiveellä eli kun painat 3 kanavaa niin näkyy mustaruutu ja sitten ei signaalia mutta kun odotat jonkinaikaa alkaa kuva näkyä :( missähän vika? sitte toinen juttu! kun katsoo tv:tä tai dvd:ltä elokuvaa niin joskus kun kuva liikkuu todella nopeasti niin kuva saattaa nykiä/pätkiä hiukan mikähän tämän vian aiheuttaa?

    kiitos vastauksista jo etukäteen kaikille
     
  5. pplatan

    pplatan Guest Guest

    Liittynyt:
    03.09.2007
    Viestejä:
    3
    Saadut tykkäykset:
    0
    Eilen sitten Samsung ja Mini Mac päättivät lopettaa yhteistoiminnan. Näyttötila oli tähän mennessä toiminut hyvin. Mac OS väitti ruudun tilaksi 1920 x 1080 interlaced ja televisio kertoi vastaanottavansa 1920 x 1080 p, mutta homma pelitti ruudulla ihan ok. Ilmeisesti tämä progressiivinen tila muuten on se johon pyritään?

    Eilen Joosh-TV ohjelmaa asentaessa Mac OS asetukset menivät sitten melko sekaisin ja nyt Mac OS vaihtaa display-asetuksia itsestään. Macin ladatessa ruutu vilkkuu "ylös-alas". Mac OS asetuksissa on 1920x1080i, 50 hertz PAL. Ei ole 1920x1080p vaihtoehtoa ollenkaan. Kun vaihdan 60 hertz NTSC:lle niin vilkkuminen loppuu mutta fontit sun muu kuvanlaatu on huono. Millä asetuksilla MAC / PC / XBOX tms. pitäisi olla jotta näyttö toimisi optimaalisesti?

    1920x1080 p vai interlaced? NTSC vai PAL? 50 hz vai 60 hz? Muuta huomioitavaa? HDMI-DVI kaapelin oletan olevan 1.3 versio tai korkeampi.

    Onko muilla vastaavia ongelmia PC tms. yhdistämisessä Samsungiin?
     
  6. MPX

    MPX Guest Guest

    Liittynyt:
    29.02.2004
    Viestejä:
    98
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tämä threadi on paisunut niin isoksi, että on tuskaa etsiä suosituksia esim. kuvasäädöille. Firmwaren tarkistamiseenkin oleva ohje oli tuskan takana enkä enään muista miltä sivulta sen löysin.

    Voisiko tuonne ensimmäiselle sivulla koota nämä vakio-ohjeet. Eli mikä on uusin firmware nyt ja miten se tarkistetaan ja värisäädöt PS3:lle, digiboksille ja PC:lle.
     
  7. Jaska78

    Jaska78 Guest Guest

    Liittynyt:
    30.03.2007
    Viestejä:
    71
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tätä ketjua kun lueskelee, tulee väkistenkin mieleen epäilys Samsungin laadusta. Vaan ei ole kummoista Panasonicillakaan kun laitteita ei ole edes myydä. Heinäkuusta saakka olen ollut Panan PZ700-mallin jonotuslistalla tuloksetta.
    Pitänee rohkaista mieli ja suunnata suosiolla Saksan markkinoille, jossa tavaraa on edes nimeksi asti. Technikdirekt kauppaa 52-tuumaista M86-mallia hintaan 2625Eur, mutta sitäkään ei ole varastossa. Olisiko joku toinen luotettava saksalainen verkkokauppa josta tuota voisi löytyä heti? Suomalainen digitv (antenni) taitaa toimia Saksasta ostetussakin ongelmitta?
     
  8. keijonkurppa

    keijonkurppa Guest Guest

    Liittynyt:
    14.08.2007
    Viestejä:
    4
    Saadut tykkäykset:
    0
    kuva tv:ssä on loistava!! veikkaan kuitenki että toi 3,4,subin odottelu johtuu ihan kaapelista. käytän kyllä samsungin omaa digiboksia mulla on siis se malli missä on antenni ja kaapeli boksi. mut kun kattoo tv:tä ja dvd:tä leffaa niin se sellanen joskus tapahtuva pätkiminen ihmetyttää. kuva nytkähtelee inhottavasti. uusin ohjelmisto päivitys on ladattu telkkariin josta tuli mieleen että vois kokeilla sitä vanhempaa mikä oli kun tv:n ostin josko tossa päivityksessä olis jotain vikaa.
     
  9. aimo_ii

    aimo_ii Guest Guest

    Liittynyt:
    03.09.2007
    Viestejä:
    3
    Saadut tykkäykset:
    0
    Juu kiitos, tuon kyllä hoksasin itsekin, kun resetoin kokonaan ja pääsin tekemään kaiken alusta. :) Omasta mielestäni olin valinnut KOTI, mutta jotenkin sen kämmäsin kumminkin... nyt pelittää. :hitme:
     
  10. MagicalSkyMan

    MagicalSkyMan Guest Guest

    Liittynyt:
    09.06.2006
    Viestejä:
    63
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kaverin ATI X1950-näyttiksellä ei toiminut 1920x1080p ainakaan oletuksena, enkä saanut toimimaan muutaman kymmenen minuutin ihmettelylläkään. Onneksi omalla Nvidian 7900GT näyttiksellä toimii 1080p ongelmitta. Moni muu tila sen sijaan ei toimi, mutta niiden viat johtuvat todennäköisesti telkkari-yksilöstä tai jostain, kun ongelmat alkoivat vasta huollosta tultuaan, jossa telkun emo vaihtui. Vain DVI siis käytössä. VGA kokeiltu vain 7900GT ja toimi sekin.
     
  11. keijonkurppa

    keijonkurppa Guest Guest

    Liittynyt:
    14.08.2007
    Viestejä:
    4
    Saadut tykkäykset:
    0
    nyt välillä huomannut myös että vasemmassa laidassa vaalea viiva noin 2cm leveä viiva koko korkeudella. onkohan tossa tosiaan jotain vikaa vai mikähän on? ylempänä lisää mitä olen huomannut
     
  12. komar

    komar Guest Guest

    Liittynyt:
    05.09.2007
    Viestejä:
    5
    Saadut tykkäykset:
    0
    Hyvät Sammyn ja Saksan ystävät,

    Onko kellään tiedossa/kokemusta mikä firmisversio tulee jos nyt tilaa LE-M86 BD:n my-solution:ista? Olisi vissiin paras saada uudempi tai yhtäkuin 1013 jotta ei olisi tuota 24-ongelmaa. Arvostan nopeaa vastausta koska huomenna pitäisi laittaa töllö tilaukseen! Kiitos.
     
  13. JuKo

    JuKo Guest Guest

    Liittynyt:
    18.02.2004
    Viestejä:
    872
    Saadut tykkäykset:
    0
    Onko tuossa 1080p24 tuessa jonkun laitteen kanssa vielä "ongelmia"? Käsittääkseni niissä harvoissa soittimissa joissa on tuki ko. tilalle sen voi myös pakottaa päälle jolloin Samsungin versiolla ei ole väliä. Aiemminhan PS3 ei osannut pakottaa tuota tilaa vaan käytti sitä ainoastaan kun näyttölaite ilmoitti tukevansa sitä. Koska vanhemmat Samsungit eivät näin tee niin niiden kanssa tuo tila ei aiemmin toiminut.
     
  14. extremist

    extremist Guest Guest

    Liittynyt:
    25.08.2007
    Viestejä:
    9
    Saadut tykkäykset:
    0
    komar,

    Mulle ainakin tuli suoraan tuo 1013-versio My-Solutionista, tuskin niillä siellä enää vanhempiakaan on. KAnnattaa tosin tilatessa vaatia, että saat siihen _kaikkein_ uusimmat softat siis jotain 2xxx niin ei tartte täällä sitten huoltaa.

    24p ongelmahan on käsittääkseni ihan vaan siinä ettei BullShitt3:nen osaa ajaa sitä kuvaa tuohon sisään. Muuten ainakaan mulla ei näyttäis olevan ongelmaa, ainakin HD-DVD näyttää kovalevyltä katsottuna hyvältä ja nykimättömältä kun tilaksi on asetettu 1080p/24p. Sen sijaan jotkin AVI-ja mpeg pätkät ynnä vastaavat netistä ladatut nykii välistä todella pahasti. En tiedä missä voiso olla vika, ei ainakaan konetehoissa jos kerta HD-DVD toistuu ongelmitta. Kellään tähän vinkkejä
     
  15. komar

    komar Guest Guest

    Liittynyt:
    05.09.2007
    Viestejä:
    5
    Saadut tykkäykset:
    0
    Hei Kryptoni!

    Mikä firmware version tilaamassasi laitteessa on?
    Kiitoksia muillekin vastaajille!

    Ja hei...Kryptoni, extremist tai kuka vaan voisi vähän kertoa tosta DVB-T toimivuudesta. Siitäkin on ollut niin ristiriitaista tiedoa tällä threadillä. Ymmärtääkseni toimii samalla tavalla kuin suomesta ostettu?!?
     
  16. mutsosa

    mutsosa Guest Guest

    Liittynyt:
    13.02.2007
    Viestejä:
    50
    Saadut tykkäykset:
    0
    DVB-T (antenni) toimii täällä hienosti, M87 46" telkku tuli juuri tänään saksasta.. Kaikki kanavat näkyy ja tekstitykset toimii ylen kanavilla.

    Saksan versiosta ei löydy suomivalikota, joten laitteiston kielenä on käytettävä englantia. Se ei minua haittaa kun aina käytän joka laitteeessa oletuksena englantia. Yleensäkkin ärsyttää kaikki huonosti suomennettu.. Vaikeampi ymmärtää suomennoksia kuin englantia..
     
  17. komar

    komar Guest Guest

    Liittynyt:
    05.09.2007
    Viestejä:
    5
    Saadut tykkäykset:
    0
    Toimiiko saksalaisissa myös automaattinen kanavahaku niin että kanavat menevät oikeille paikoille? Sampan asiakaspalvelussa sanoi että jos ei mene automaattisesti oikein niitä on mahdotan vaihtaa manuaalisesti. Tämä tarkoittaa että kun kauko-ohjaimesta painaa 1 niin kanava ei mene YLE 1:lle. Toki voi luoda favourite-listoja missä kanavat on haluamassa järjestyksessä, mutta kauko-ohjaimen numeronapit ei siis toimi.
     
  18. mutsosa

    mutsosa Guest Guest

    Liittynyt:
    13.02.2007
    Viestejä:
    50
    Saadut tykkäykset:
    0
    Haku haki kaikki kanavat ja sikin sokinhan ne alussa oli. Sitten tein itse favorite listan ja määrittelin jokaiselle kanavalle numeron. Hyvin toimiin kaukosäätimestä kun painaa nappia 4 niin putkahtaa nelonen ja niin edespäin.
    Eli favorite listan kanssa toimii kaukosäädin ihan oikein. Määritä favorite listaan itse numero kanavalle ja se vaihtuu hienosti kaukosäätimen kyseisestä numerosta..
     
  19. komar

    komar Guest Guest

    Liittynyt:
    05.09.2007
    Viestejä:
    5
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kiitos mutsosa vastauksesta!
     
  20. e5a

    e5a Guest Guest

    Liittynyt:
    22.08.2007
    Viestejä:
    3
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mulle tuli ja tilasivat My-Solutionista version 2002, koska pyysin/edellytin sitä. Ei valittamista. Mutta aikaakin tosin meni toimitukseen se 5 viikkoa, josta 2 oli odottelua että laite tulisi varastoon, 1 toimitusta Suomeen ja 2 kuljetusfirman random pykimistä.