Silminäkijä special: Julmat koiratappelut

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana Onni, 30.08.2007.

  1. Onni

    Onni Guest Guest

    Liittynyt:
    07.01.2006
    Viestejä:
    455
    Saadut tykkäykset:
    0
    Katsoiko kukaan?:grr:

    Onneksi se Tampereen heppu saatiin kiinni.
    Mutta voisi pistää kyllä pitbullin sen kaverin kumppuun.

    EDIT: huono kuva annettiin kyllä rodusta sinänsä, vaikka koirissa tuskin vika on
     
  2. vicke

    vicke Uusi jäsen

    Liittynyt:
    06.05.2002
    Viestejä:
    287
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tuli katottua. Onneks myös se ärsyttävä blondi mistälie Tampereen ja Helsingin väliltä jäi kiinni, vaikka saakin tod. näk. tällä lainsäädännöllä jonkun naurettavan pikkutuomion. Linnaan vaan pidemmäksi aikaa ja tilat valtiolle rikoksen välineinä :OI Toimittaja oli kyllä viilee jätkä. Britit osaa ton cover up-journalismin jalon taidon :thumbsup:
     
  3. Zardoz

    Zardoz Guest Guest

    Liittynyt:
    26.03.2004
    Viestejä:
    827
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jumalauta mitä sekopäitä. Sitä on aatellut että tämä kotoisa lintukotomme on puhdas maailman pahuuksista ja sitten jossain BBC:n dokkarissa lennetään Ryanairilla Tampereelle koiratappeluihin. :eek: Jos joku ei kattonut niin esimerkkinä dokkarissa pari 24 kg koiraa otti toisistaan mittaa suomalaisella maatilalla pidetyssä tappelussa ja ohjelmassa (undercover hemmon mukaan) oli 45 min tauotonta taistelua jonka jälkeen "tamperelainen" yritti lopettaa toisen otuksen sähköllä. No, se ei ihan onnistunut, henki ei heti lähteny, mutta hän hoiti homman jotenki toisella tapaa.
     
  4. vicke

    vicke Uusi jäsen

    Liittynyt:
    06.05.2002
    Viestejä:
    287
    Saadut tykkäykset:
    0
    Plus juhli Karhu-pullo kädessä keittiössä sitä, että saatiinpa taas tilaa kun pääsi lopettaan yhden hauvan. Poliiseilla oli hauskat valeasut siinä ABC-huoltiksen pidätyksessä. Toinen oli suoraan Blood In Blood Outista :D
     
  5. sakali

    sakali Käyttäjä

    Liittynyt:
    26.10.2004
    Viestejä:
    1 213
    Saadut tykkäykset:
    2
    Syytteitä tullee eläinrääkkäyksestä. Rangaistusasteikko on joko sakkoa taikka vankeutta 2 vuotta, niin kyllä tuonkaltaisella toiminnalla itse tuomitsisin aika lähelle ylärajaa.

    Ei tullut nauhoitettua. Forssan ABC:llä ainakin yksi kaveri pidätettiin ihan jenkkityyliin.:thumbsup:
     
  6. Samppa

    Samppa Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    13.06.2000
    Viestejä:
    14 062
    Saadut tykkäykset:
    26
    Ei tallennepyyntöjä.
     
  7. T-Luu

    T-Luu Guest Guest

    Liittynyt:
    17.10.2002
    Viestejä:
    182
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ei ollut Tampereelta se tyyppi, poliisin mukaan Pirkanmaalaisia ei liity tapaukseen. (Aamulehti tänään).

    BBC:n kotisivuilla on koko juttu (ohjelman nimihän on Panorama), jos sen haluaa lukea "sensuroimattomana". Sen jälkeen voi vaikka katsoa linkin:
    http://www.sathy.fi/mediamyytti.htm , siellä vilahtaa tuttuja nimiä.

    Sairaita on ihmiset... :grr:
     
  8. Valhalla

    Valhalla Nikon & Elinchrome Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    06.12.2002
    Viestejä:
    2 543
    Saadut tykkäykset:
    4
    Sen verran sairaita, että en edes halunnut ohjelmaa nähdä.
     
  9. arthur

    arthur Guest Guest

    Liittynyt:
    28.06.2002
    Viestejä:
    2 430
    Saadut tykkäykset:
    0
    Näytti vilkaisulta jotenkin epämääräiseltä, eikä ollenkaan sellaiselta laadulta kuin BBC:ltä olen tottunut näkemään. Jäi näinollen dokumentin uskottavuuskin hieman arveluttamaan.
     
  10. Mama

    Mama Garbage in, garbage out Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    29.11.2003
    Viestejä:
    2 686
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jos ovat toimittaneet toimittajat kuvamateriaalin KRP:lle, niin tuskin on juttu saatu aikaan pelkästään kuvia näppärästi editoimalla.

    Tuolta Satky:n sivuilta ei näytä syyttävää keskustelua yllättäen löytyvän, viestejä tuntuu poistuvan suuri määrä webmasterien toimesta. Näin ulkopuolisen tietenkin nousee kysymys Satkyn porukoille että kenen joukoissa seisotte.
     
  11. Zardoz

    Zardoz Guest Guest

    Liittynyt:
    26.03.2004
    Viestejä:
    827
    Saadut tykkäykset:
    0
    Asioissa on toki aina kaksi puolta. Sathyn sivuista jotenkin kuitenkin tulee fiilis että kun asian tarpeeksi monta kertaa kieltää niin ainakin nämä kirjoittajat alkavat uskoa siihen. Järkevämpää voisi olla todeta että noiden agressiivisten koirien kanssa on ongelmiakin ja yrittää tehdä niille jotain, sen sijaan että lakaistaan asia maton alle. Seinfeldin George Costanzan sanoin, "se ei ole valhe jos uskot siihen".

    En ole koiraihmisiä muuten kuin ehkä doggy stylen puolesta, mutta tuli mieleen että eikö koirat tavallisesti asetu ruotuun jos laumassa on joku vahvempi. Nämä dokkarissa esiintyneet koirat sen sijaan tappelivat oikein kunnolla loppuun asti ikäänkuin se olisi ainoa asia mitä osaavat.

    Mitä tulee tuohon dokkarin laatuun niin uskon että matskua olisi ollut huomattavasti vähemmän esim. jos BBC olisi avoimesti lähettänyt kameraryhmän Tampereelle seuraamaan koiratappelua, sen sijaan että joku soluttautuja kuvasi homman salaa.
     
  12. arthur

    arthur Guest Guest

    Liittynyt:
    28.06.2002
    Viestejä:
    2 430
    Saadut tykkäykset:
    0
    Minä en tarkoittanut kuvanlaatua, vaan ihan "yleistä otetta".
     
  13. tpi

    tpi Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    12.06.2001
    Viestejä:
    4 400
    Saadut tykkäykset:
    34
    Lainaus ko. sivuilta:

    Heh. Onkos niillä jotain "mainetta" sitten ollut? Tuollaiset pitpullit ja siltä näyttävät koirathan ovat ihan tyyppiesimerkkejä "munanjatke"koirista, jotka lähinnä kertovat jotain isäntiensä huonosta itsetunnosta. Nuo nettisivutkin noine vuolaine puolusteluineen kertoo samasta asiasta.
    Mitä hiton järkeä on kasvattaa taistelukoiraksi jalostettuja koirarotuja?
     
  14. Gordon

    Gordon Käyttäjä

    Liittynyt:
    16.09.2004
    Viestejä:
    2 230
    Saadut tykkäykset:
    6
    Tuleeko tämä uusintana jäi viisi minuuttia lopusta näkemättä?

    Siinä ilmeisesti suomalaiset hemmot pidätettiin?
     
  15. Mama

    Mama Garbage in, garbage out Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    29.11.2003
    Viestejä:
    2 686
    Saadut tykkäykset:
    0
    SAnoisin kyllä nyt näin että ihmiset on erilaisia. Esim. tuo tyypillinen munanjatke eli tehokas auto...minulla ei sellaista ole, mutta ymmärrän kyllä että joillekin sellainen tuo elämään sisältöä. Jotkut nauttii viineistä, toiset muskeliautoista näin karrikoiden, ja nyt minä en yritin olla neutraali eli en minä oikeastaan voi sanoa kumpi on oikein vain sen perusteella mitä minä haluan.

    Eli tarkoitus oli sanoa että se vain on oma maailmansa nuo isommat koiratkin ja minun puolestani ihmisillä saa niitä olla. Mutta silloin jos homma alkaa mennä siihen että toisten pitää niitä pelätä, tai että niitä käytetään pelotteina tai ne oikeasti hyökkäävät ihmisten kimppuun niin se on se tilanne missä kaksi maailmaa kohtaa, 'vanha' ja 'uusi', ja uudella on lait puolellaan. Samoin koiratappelut ovat siis hommasta myös mennyttä maailmaa. Jos niitä haluaa harrastella, saa sen nykyaikana tehdä jossain muussa maassa.

    Nuo nettisivut minä laskin jo pilipalinhuuhaan piiriin, koska tyyppi on Satkyn toiminnassa korkealla ts. on sieltä käsin harjoittanut propagandaansa ja samaan aikaan ehkä sitten ollut näissä tappelukuvioissa mukana. Kaipaisin nyt vähän sitten niiden 'oikeiden' koiraharrastajien esiinnousemista ja irtisanoutumista tappelutoiminnasta. Toisaalta pitänee varmaan odottaa että poliisitutkinta on valmistunut.

    Jos tämä tyyppi on nyt pyörittänyt tuota tappelutoimintaa, niin samaan aikaan on ollut kaikenlaista julkisuustoimintaa kuten nuo 'terapiakoirat'. Mieleen tulee että tämä tyyppi on käyttänyt vain näitä 'normaaleita' koiraharrastajia hyväkseen, eli tehnyt heistä kulissin ja pyöritetty sitä julkisuusmyllyä ettei nämä taistelukoirat ole vaarallisia. Jotenkin tulee mieleen tämä Oulun taistelulajikouluttajan tapaus.
     
  16. vicke

    vicke Uusi jäsen

    Liittynyt:
    06.05.2002
    Viestejä:
    287
    Saadut tykkäykset:
    0
    "Yleinen ote" on aina näissä tämän tyylisissä ohjelmissa samanlainen, soluttaudutaanpa niissä sitten futishuligaanien, eläinrääkkääjien tai lapsityövoimalla rikastuvien pariin. Eihän tuo mitenkään objektiivinen tutkimus ollut, vaan asenteellinen ja tuomitseva kuvaus, mutta tarvitseeko tuollaisessa jutussa aina ollakaan? Tavoitteena oli selkeästi rikosten paljastaminen ja tässä tapauksessahan tuo toimi hyvin, kun KRP kuuli ensimmäistä kertaa briteiltä, että tällaista toimintaa Suomesta löytyy ja löytyi samantien hyvää todistusaineistoa(ainakin KRP:n mielestä). Samalla tyylillä tehdyillä reportaaseilla briteissä on muitakin rötöksiä paljastettu
     
  17. Onni

    Onni Guest Guest

    Liittynyt:
    07.01.2006
    Viestejä:
    455
    Saadut tykkäykset:
    0
    Hyvää lie dokumentillaan tarkoittivat mutta kyllä se on koirankasvattajissa vika, ei koirissa. Oli siinä hiukan sellaista otetta että yksikään pitbull ei ole kiltti koira vaan ne on kaikki pahoja. Olisi voinut enemmän keskittyä mielestäni niihin ihmisiin jotka tätä bisnestä pyörittivät.

    Ja tuomioista sen verran että eiköhän ne ikävä kyllä ehtoollista saa nämäkin, kun tuomareita kerran koulutetaan antamaan lievempiä rangaistuksia ettei vankilat täyty..:grr:
     
  18. johnspawn

    johnspawn Käyttäjä

    Liittynyt:
    02.10.2001
    Viestejä:
    1 015
    Saadut tykkäykset:
    3
    Kappas, täälläkin on keskustelua tästä. Tein jo jokunen aika sitten threadin Muropakettiin kun kävi ilmi että Suomessa on koiratappeluita järjestetty. Kirjoitin aiheesta Sathyn foorumille ja sensurointi alkoi samantien. Tässä vaiheessa kellot alkoivat soida, jotain salattavaa kyseisellä yhdistyksellä on oltava jos kirjoittamiani juttuja sensuroidaan. Tuosta voitte lukaista: http://keskustelu.plaza.fi/muropaketti/bbs/t499508


    Mitä tuohon dokumenttiin tulee niin siinä syyllistettiin koirarotua aivan turhaan. Edesvastuuttomat kasvattajat tuossa olisi pitänyt ainoastaan tuomita.

    Bobby Gonzales oli tämä heppu joka yritti tappaa koiransa sähköllä ja vielä elvisteli sillä että hyvä että sai harvennettua koiratarhaansa. [nimet poistettu] myivät koiransa koiratappeluita varten ja kovasti myös kehuivat että ovat tappeluttaneet koiriansa.
     
  19. Drokk

    Drokk Guest Guest

    Liittynyt:
    07.11.2001
    Viestejä:
    1 576
    Saadut tykkäykset:
    4
    Tottakai vika on kasvattajissa, mutta kyllä myös tämä rotu alkaa olla myös jalostettu nimenomaan maksimaalista vartiointi/suojelua varten, että kyllä silloin voidaan laittaa jonkin verran myös ns. koiran piikkiin. Ts. kyllähän nämä koirat saavat myös 'rauhan'-oloissa raivareita, eikä syyttä niitä ole kielletty monissa maissa. Toki alunperin kaikki syy on jalostuksessa.
     
  20. johnspawn

    johnspawn Käyttäjä

    Liittynyt:
    02.10.2001
    Viestejä:
    1 015
    Saadut tykkäykset:
    3
    Höpöhöpö, amerikanpitbullterrieri on huono vartiokoira.