Big Brother 2007

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana Tommy-H, 11.08.2007.

  1. NudistPriest

    NudistPriest Uusi jäsen

    Liittynyt:
    02.01.2006
    Viestejä:
    669
    Saadut tykkäykset:
    0
    Justiinsakin niin.

    Lääkärikaverini meinasi osallistua erääseen toiseen tosi-tv sarjaan ja olisi ilmeisesti päässyt läpikin, mutta katsoi parhaimmaksi luopua leikistä ihan maineensa vuoksi. Sanoi, että jonkunlainen taso pitää yrittää säilyttää ja ettei voi dilleillä ihan miten huvittaa julkisesti.

    Jollekin baarimikolle on vain etua, jos on sekoillut töllössä. Pääsee vielä Sedulle duuniin.
     
  2. JMal

    JMal Guest Guest

    Liittynyt:
    02.02.2006
    Viestejä:
    792
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiia on kyl tuolta pian poissa... ei o ees vuorokautta kulunu ja naama on norsuntv*tulla... taitaa tulla joko ekana pois tai omasta tahdostaan...
     
  3. Style

    Style Guest Guest

    Liittynyt:
    11.12.2004
    Viestejä:
    104
    Saadut tykkäykset:
    0
    Nyt aukes sanallinen arkkuni. Soneran maksu-tv asiakkaana ja helkkarinmoisissa hölmöyksissäni kytkin 24/7 (kun köyhä kerrankin jotain ilmaseksi saa). Muutaman tunnin katselukokemuksen jälkeen eväät tältä tuotantokaudelta on syöty.

    Porukan valintaperusteena on käytetty taas viimekaudesta tuttua skandaalin maksimointi metodia. Toimii varmasti joihinkin katsojiin, mutta ei meikäläiseen. Missä on oikeesti normaalit, fiksut ja huumorintajuiset kilpailijat? Ensimmäisen tuotantokauden sakki oli ehkä monen mielestä väritön/mauton/hajuton, mutta herranjumala oli siinä hommassa joku tolkku sentäs.

    "Mä niinku niinku ihailen Paris Hiltonia ku sen ei koskaan oo tarvinu tehdä mitään..." :D ei hyvää päivää. Nuilla puheilla taloon...
     
  4. Rooky

    Rooky Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    15.06.2004
    Viestejä:
    3 723
    Saadut tykkäykset:
    0
    Onkos tämä kausi alkanut tosiaankin noin huonosti ? No ne tyypit näyttikin hieman tyhjiltä. Täytyykin lukea hieman Subtv:n BigBrother uutisia, jotta kärryillä pysyn...
     
  5. Style

    Style Guest Guest

    Liittynyt:
    11.12.2004
    Viestejä:
    104
    Saadut tykkäykset:
    0
    Suora lainaus BB:n virallisilta sivuilta. Marian profiilista.

    "Kaikista maailman ihmisistä sipoolainen haluaisi olla päivän Paris Hilton, koska tämä on rikas ja voi tehdä mitä tahansa."

    Eikös se tämä sama naikkonen ollut siinä BB:n ennakkospotissa jossa hän vuodatti Paris Hiltonin nimeen? Korjatkaa jos olen väärässä...
     
  6. JMal

    JMal Guest Guest

    Liittynyt:
    02.02.2006
    Viestejä:
    792
    Saadut tykkäykset:
    0
    no sehän tarkoittaa sitten, että se liikkuu talossa ilman pikkareita... :rolleyes:

    just tyypillinen mimmi joka haluis olla sexy (näyttää vähän tissienväliä) mutta ei oikeesti tiedä mitä seksikkyys on vaan on aika kylmä fisu noin muuten... semmonen että kun se koittaa tanssia seksikkäästi miehellensä, niin lamput kaatuu ja maljakot hajoilee... :hitme:
     
  7. Tommy-H

    Tommy-H Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    13.08.2005
    Viestejä:
    1 808
    Saadut tykkäykset:
    0
    Nyt se sitten alkaa. Kirjottelen sitten alkufiilikset puoltoistatuntisen jälkeen. :rolleyes:

    Tunnaria ei vielä ainakaan paljastettu...
     
  8. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Nyt se sitten alkaa... :)

    Ensi fiilikset talosta ja Vapusta:

    Talo näytti hienolta, luksusmaiselta mutta ehkä liian kliiniseltä omaan makuuni; vähän epäilyttää onko BB:n (salainen) sponsori SK Ravintolat Oy. :D Musta WC-paperi oli totta kai Vapun kierroksen kohokohta, ja "läpinäkyvä" sauna varmasti tulee luomaan jonkinlaista hauskuutusta. Vappu tuntui aluksi hieman "hukassa olevalta", mutta lopulta suoriutui hyvin (improvisaatio sujuu). Näyttääkö Vappu muuten kenestäkään muusta tämän päivän Britney Spearsiltä? :D
     
  9. Deleted member 12916

    Deleted member 12916 Guest Guest

    Maria ärsyttää jo tuon esittelyvideon perusteella. Ei ole yksinkertaissti olemassa ärsyttävämpää ihmistyyppiä kuin, you know, sellainen itserakas lässyttäjä, joka puhuu sekaisin both english ja suomea. :sick:
     
  10. phixel+

    phixel+ Guest Guest

    Liittynyt:
    05.01.2005
    Viestejä:
    414
    Saadut tykkäykset:
    0
    Juu -hyvin ärsyttävältä vaikuttaa. Hyvin se otti kiljuen vastaan kaikki miespuoliset, mutta sitten kun tuli maxxine, niin oltii aika hiljaa.:D
     
  11. vintsukka

    vintsukka Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    25.03.2004
    Viestejä:
    1 564
    Saadut tykkäykset:
    181
    Joku blondi sitä siinä ennakkojutussa selitti mutta ei ollut Mariiiia.
     
  12. Style

    Style Guest Guest

    Liittynyt:
    11.12.2004
    Viestejä:
    104
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ok. Eli olin siis väärässä. Tossa Henrin esittelyvideossa ei voinut kuin revetä. Mies aloitti "Olen viisas, aivot omaava etc..."

    Seuravassa lauseessa sitten "Olen menettäny ylinopeuden takia kortin kolmesti ja ajanut auton katon kautta pöpelikköön" :D :D :D

    Tässä vaiheessa Jarkko tuntuu olevan suht jalat maassa oleva kaveri ja ei ainakaan minun inhokkilistalla.
     
  13. quin-

    quin- Guest Guest

    Liittynyt:
    22.09.2004
    Viestejä:
    321
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ei vittu tuota Einaria. meh, Duh..
     
  14. Rokkari

    Rokkari Guest Guest

    Liittynyt:
    23.08.2005
    Viestejä:
    2 385
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jotkut siis oikeasti tällaista kuraa katsovat :sick:
     
  15. h3mb3

    h3mb3 Digital and smoke-free. Tukijoukot

    Liittynyt:
    15.04.2006
    Viestejä:
    1 889
    Saadut tykkäykset:
    0
    Samat metodit käytössä kuin edelliselläkin kerralla: katson vähän avausjaksoa sieltä täältä, kautta ehkä kerran kaksi muutaman minuutin ja sitten finaalista voittajan ja viime minuutit. Kokonaistoljotuksen kesto noin 20 min / kausi.
     
  16. H.B.

    H.B. Guest Guest

    Liittynyt:
    19.10.2004
    Viestejä:
    265
    Saadut tykkäykset:
    0
    Suunnilleeen samat fiilikset kuin viime vuonna: tätä ei kyllä paljon tule katsottua, ja sitten kuitenkin muutaman viikon päästä onkin jo 24/7. hmmm
     
  17. Tommy-H

    Tommy-H Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    13.08.2005
    Viestejä:
    1 808
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ihan kohtuu hyvä alkufiilis, kovin tiiviisti ei tosin seurattua tullut koulutöitten ohella.

    Mariiiiiiiia alkoi minuakin ärsyttää heti alusta asti, ja miespuolisista Einari. Muut noin pikaisella tulkinnalla vaikuttavat ihan leppoisilta. Muuta en osaa kommentoida, paska päivä.
     
  18. palze

    palze Guest Guest

    Liittynyt:
    23.02.2004
    Viestejä:
    451
    Saadut tykkäykset:
    0
    Einari oli noista kyllä paras nimittäin oma itsensä. Meinas jo kiehahtaa ku joku Maria alkaa sille nauraa varsinki ku oman paksun meikkikerroksen (+läskin) alla ei ole juuri mitään.
     
  19. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    On profiilien aika... :)
    Huom! Aion käyttää arvioissani kliseitä saadakseni pointtini esille, joten , kuten aina, tiedostan, että yleistäminen on pahasta ja että jokainen ihminen on oma ainutlaatuinen itsensä.

    Kadi

    Hän vaikuttaa todella mukavalta tyypiltä. Ensiksi pelkäsin onko hän nirppanokkamainen (kliseisen oman hyvännäköisyytensä tiedostavan virolaisen blondin tyyppinen), mutta kyllä hänen kauniin ulkomuotonsa sisältä paljastuu myös sisäistä kauneutta. Talon mukavimpia asukkeja ehdottomasti!

    Maria

    No lähtökohdat nirppanokkamaisuuteen ja bättrefolkmaisuuteen ovat hyvät: tulevathan hänen vanhempansa kuitenkin suvuista, joiden maat ovat pitäneet Suomea biatchinaan menneisyydessä (tosin mehän ei otettu koskaan up the ass, vaikka käskyjä toteltiinkin). Kaiken sen draamakuningattaruuden, pinnallisuuden, ja muovisia rikkaita asioita (Paris Hilton :D ) arvostavan luonteen alta uskoisin kuitenkin paljastuvan huonon itsetunnon omaava tyttönen, joka elää henkisessä "yläasteiässä". Haluan uskoa siihen, että näen Marian ärsyttävyyden läpi ja siihen, että mikäli saa vielä jatkossa olla talossa hän tulee muuttumaan lämpimämmäksi ja hyväksyvämmäksi.

    Maxine

    Ensimmäisistä kuvista päätellen Maxine on sivistynyt, hillitty, ja "oman arvonsa" tietätä nainen, joka on tavallaan piilosnobi. Vaikka ensivaikutelmani hänestä oli lämmin, uskoisin hänen olevan kuin Marian vastakohta: Maxine tulee olemaan talossa kapeakatseisin ja nirppanokkaisin. Toivon toki, että olen väärässä, koska tuntuuhan hän kieltämättä suloiselta.

    Piia

    Häneen en saanut vielä paljoa otettu. Uskoisin hänen olevan sellainen, joka alussa ei niin ole esillä, mutta myöhemmin tulee osaksi tiiviimpiä ystävyysrinkejä. Räväkältä hän kuitenkin vaikuttaa...

    Satu

    Aika lailla samat fiilikset hänestä kuin Piiasta.

    Tiina

    Mitäs tästä nymfomaanista voisi sitten sanoa... Ei mun tarvinnut edes sitä Akin ja hänen keskusteluaan nähdä tietääkseni, että Tiina ja Aki tulevat jossain vaiheessa (humalapäissään todennäköisesti) vähintään suutelemaan intohimoisesti, ja uskoisin myös fellaation mahdollisuuden olevan erittäin hyvä. Tiinasta huokuu sitä, että hän todella etenkin humalapäissään hakeutuu raamikkaimman miehen syliin. Muuten hän vaikuttaa mukavalta, mutta taitaa käyttää paljon värkkiään aivojen sijaan (naisetkinhan sitä kun harrastavat). Myönnän tosin, että tämä on vasta aika pintapuolinen mielipide. Ai niin, ja se jonkun Sorella-viittaus plazalla on muuten aika osuva -- erona vaan se, että toisin kuin Sorella, Tiina ei taida kieltää miestennielentä-halujaan.

    Aki
    Valmistautukaa hymyilemään minulle. :)

    Akissa on minusta jotain häiritsevää. Jotenkin hänen ilmeensä ja se feminiinen käyttäytyminen yhdistettynä jatkuvaan pullisteluun tuovat mieleeni monenlaisia ajatuksia. Onko hän biseksuaali? Pitääkö hän S&M:stä? Onko hänellä suuri penis? Tuo jälkimmäinen on klisee, mutta olen pistänyt merkille, että jotkut erittäin suuren "melan" omaavat miehet voivat joskus käyttyä naismaisesti. Ehkä se johtuu siitä, että he ovat kokonsa takia niin varmoja maskuliinisuudestaan, että voi myös antaa "x-kromosominsa" näkyä. Kuten Tiinan kohdalla totesin, Aki tulee seksuaalista kanssakäymistä talossa harrastamaan, ja pienoisella varauksella myös ennustan, että hän tulee esittelemään penistään. Mitä tulee hänen ihonväriinsä, niin Marian (joka näytti aika hiljaisen rasistisesti suhtautuvan Akiin) lisäksi en usko sen haittaavan muita talossa olijoita -- enemmän heitä vieroksuttaa varmaan Akin käytös ja ilmehtiminen.

    Einari

    Olisiko hänessä voittajapotentiaalia? BB-talossa nämä "erikoisemmat" jannut ovat aina vahvoilla. Toisaalta, koska Suomen BB on kyseessä, niin uskoisin, että muut asukkaat eivät ehkä niin tule sinuiksi Einarin kanssa -- ei vaikka hän tyttöjen kanssa näyttääkin tulevan toimeen (omalta taholtaan). Se on aika selvää, ettei hän tule kokemaan mitään romanssia talossa (btw, eiköhän se Einari ihan hetero ole, vaikka jotkut tytöt muuta mieltä olivatkin). Einarin taide-esittely/Paulig-kahvimainosääni (omahyväinen, taiteellinen, hillityn innostunut) varmasti vieroksuttaa muita, koska sehän saa hänet vaikuttamaan jotenkin lipevältä. Kun hän ei mikään sanavirtuoosikaan taida olla, niin uskoisin hänen tippuvan aika alussa. Jokin minussa silti sanoo, että hän ei ole vielä paljastanut kaikkia korttejaan...

    EDIT: Biseksuaali hän sitten ilmeisesti onkin...

    Henri

    Vaikka hiustyyli ja ammatti voisivatkin antaa muuta olettaa, niin kyse on hyvin perisuomalaisesta miehestä. Aikanaan Pertusta minulla oli vähän sama kuva, mutta toisin kuin Pertun kohdalla en usko Henristä paljastuvan mitään viihdyttävää. Varmasti hän on hengessä mukana, ja ehkä alkoholi tuo hänessä jotain viihdykettä esille, mutta muuten hän ajautuu talossa auttamatta tuppisuuksi/myötäilijäksi. "Tylsä suomalainen mies", niin kuin Maria voisi sanoa.

    Jarkko

    Hänet mieltäisin ns. pohjalaaseksi pelimieheksi. Ongelma vain on, että talon naiset ovat vähän "eri tasolla" kuin mitä uskoisin hänen "normaalisaalinsa" olevan. Hän joutuneekin talossa sellaiseen rempseän hauskan mukavamukava-miehen rooliin, mutta en usko hänen "ollaan tässä sorsajahdissa/metsällä, joten kerronpa karskin ja rivon vitsin" tyylinsä puree kovin stadimaisessa BB-porukassa. Varmasti mukava tyyppi silti, ja vaikka perisuomalainen mies onkin, sen perus "raavas mies pukeutuu nuorekkaan trendikkäästi" vaatetuksen allas, niin kyllä hänen panoksensa porukassa selkeästi enemmän näkyy kuin Henrin.

    Sauli

    Hänkö on se selkein homoseksuaali? Kaikki merkit siihen viittaavat, ja tuskin asiasta tarvii edes arvuutella. Kadin kanssa hänelle natsaa "tyttöjen kesken" hyvin, joten on selvää, että hän on turvannut paikkansa pitkälle tulevaisuuteen. Varmasti hänellä tulee olemaan hieman ahdistavaa öisin, kun joutuu aikuisten miesten lapsellisia tissi-peppu-juttuja kuuntelemaan ja pieruhuumoria kestämään. Uskoisinkin, että hän alkaa hakeutumaan mahdollisimman paljon naisien seuraan, ja tämä taas johtaa siihen, että kontakti miehiin jää uupumaan. Uskoisin, että miehet tulevat Saulia äänestämään milloin mistäkin syystä ulos (sen pääsyyn ollessa ilmeinen mutta vaiettu), mutta talon naiset pitävät hänet varmasti talossa. Lopuksi mainittakoon, että hän vaikutti humalassa olevan aikamoinen sopertaja, joten hauskuutta voi olla luvassa -- hyvässä ja pahassa.

    Timo

    Tässä on voittajasuosikkini! Timo on yksinkertaisesti mukava jätkä. Vaikka ulkokuori voi antaa hänestä sellaisen Saulin tyylisen "mä oon fabulous" -kuvan, niin hänessä löytyy myös sitä äijää. Vähän samaa tyyliä hänessä on kuin ensimmäisen Suomen BB:n Antti A.:ssa. Jotenkin en näe Timon muodostavan mitään romanttista suhdetta talossa, mutta toisaalta taas jotenkin aavistelen, että häneltä voi odottaa jotain odottamatonta.

    Näin, tämänvuotisen BB-talon asukit on analysoitu pintapuolisesti, ja sakkina he vaikuttavat jopa ihan mielenkiintoisilta. Aluksi pelkäsin samaa kuin muutkin, että tuonne on vain haettu mediaseksikkäitä pinnallisia/erikoisia henkilöitä, mutta onneksi voi aina luottaa siihen, että perisuomalaiseen "ollaan kaikki kavereita" mentaliteettiin yhdessä muovaannutaan nopeasti. Tästä voi kuulkaas tulla ihan jännä tuotantokausi, vaikka joukosta puuttuu se selkeä pelle/hauskuuttaja -- Einari kun on siihen puuhaan liian hillitty.

    Vapusta vielä sen verran, että nopeasti hän kehumisieni jälkeen palasi ruotuun, kun vokaalit sanojen lopussa menivät minuutin välein ihan miten sattuu. Noh, Vappu on rempseä ja mukava flikka, vaikka uusi tyyli ei ole niin hot (Britney Spears 2007 ei muhun tepsi vaan). Katajan juontotyyliä ei vielä nähty kauheasti, mutta uskoisin sen olevan sitä varman hauskaa läppää kuin aina. Toivon mukaan nyt vaan, kun on kyse kuitenkin Big Brother -skandaaliohjelmasta, hänellä ei ole asetettu kieltoja kanavajohdon osalta kuinka rivoa läppää saa heittää.
     
  20. warre

    warre Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    14.02.2000
    Viestejä:
    2 357
    Saadut tykkäykset:
    30
    lainaus Einarin kuvauksesta subbarin sivuita:

    Sinkkuna viihtyvän espoolaisen ihannenainen tai -mies olisi itsestään huolta pitävä, antoisa keskustelija, joka pitää läheisyydestä ja välittömyydestä.

    eli bi-seksuaali taitaa olla.