Sony KDL-40D3000

Keskustelu osiossa 'Televisiot' , aloittajana matias, 21.03.2007.

  1. mahou

    mahou Guest Guest

    Liittynyt:
    29.09.2004
    Viestejä:
    126
    Saadut tykkäykset:
    0
    Täyttä puppua ja suoraan manuaalista!

    Jos yksikin pikseli on viallinen (varsinkin syttynyt pikseli) saa telkkarin vaihtaa useista liikkeistä heti. On varmaan kiva katsella kun ruudussa on jatkuvasti kirkas piste keskellä kuvaa...

    Tämä on näitä perinteisiä ei ole vika vaan ominaisuus juttuja, valmistaja tietää vian mutta valhettelee vasten kasvoja (vrt. mura-ongelmat).
     
  2. starter10

    starter10 Guest Guest

    Liittynyt:
    20.08.2007
    Viestejä:
    25
    Saadut tykkäykset:
    0
    Pistetään omat aloittelijan kommentit mukaan... on muuten ollut loistavaa keskustelua yleensäkin aina näillä sivuilla ja etenkin tämän threadin osalta :)

    Kävin kodin anttilassa tekemässä vertailua D3000 ja W2000 välillä, kun olivat vierekkäin (en tiedä millaiset säädöt noissa oli). Molemmista tuli ulos mtv3 digikanavaa ja aluksi tuo W-malli näytti paremmalta ja tuntui, että pakkohan se on tuo malli ostaa, mutta satuin katsomaan asetuksia sen verran, että muutin D-mallissa asetuksen kirkkaasta vakioon ja johan toimi! Pelkästään tuolla asetuksella kuva muuttui paremmaksi ja kelpaa täysin minulle (muuta en noiden säädöistä katsonut ja itse tulen katsomaan pääosin 99% digikanavia + dvd:tä)

    Oli siis loistava tv (hinta/laatu/oma tarve) ja tuon tulen ostamaan kunhan hinnasta pääsen sopuun, 1550 on jo luvattu, mutta vertailun vuoksi käyn vielä parissa paikassa keskustelemassa.


    Ainoa asia mikä d3000:ssa harmitti, oli että tv:n ja teksti-tv:n kuvaa ei voi jakaa ruudulle (omin silmin hieman hankalampi lukea teksti-tv:tä, jota seuraan aika paljon) -> onko tuohon mitään kikkaa -> vastaan itse, ei kai

    Toinen asia, mikä pitää vielä tarkistaa on tuo tekstitys, eli miltä näyttää vaalealla pinnalla - tämän unohdin.

    Kiitos kaikille kyseistä mallia koskevista kommenteista ja etenkin niistä omistajien / omistajaksi (kuten minä) aikovien...
     
  3. veikkonen

    veikkonen Guest Guest

    Liittynyt:
    26.03.2005
    Viestejä:
    218
    Saadut tykkäykset:
    0
    Minulla tosin on Masterpiece-malli, mutta en minä mitään ongelmaa olen sen ja Sonyn kanssa huomannut. Topfieldin HDMI-mallin kanssa on kai ongelma siinä, etteivät ne ymmärrä toisiaan, mutta kun Scartilla kytkee, niin mitään ongelmia en ole havainnut - pikemminkin päinvastoin.
     
  4. Fang

    Fang Guest Guest

    Liittynyt:
    09.08.2007
    Viestejä:
    35
    Saadut tykkäykset:
    0
    PS3 on käyty ostamassa ja testattukin ihan alustavasti.Ei voi muuta sanoa edelleenkään kuin että olihan loistavat ostokset! Näytti tämä yhdistelmä jopa paremmalta kuin olin kuvitellutkaan.
    Jännä juttu muuten,katselin tossa aamulla televisiota ja tuntui että kuva oli parantunut entisestään.Ikäänkuin olisi tapahtunut viikonlopun aikana ns."sisäänajo".Voi olla tietenkin aloittelijan ensihuumaa mutta siltä se todellakin tuntui.
    Kiitokset vielä kaikille,erityisesti proxille,jotka tätä yhdistelmää suosittelivat.Voi olla että tällä hetkellä harmittaisi jos olisin ostanut Samsungin M86:n ja katselisin olohuoneessa 2000:n euron peiliä ilman PS3:ta.:thumbsup:
     
  5. Tuomas66

    Tuomas66 Guest Guest

    Liittynyt:
    02.01.2005
    Viestejä:
    256
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kiitokset vielä kaikille,erityisesti proxille,jotka tätä yhdistelmää suosittelivat.Voi olla että tällä hetkellä harmittaisi jos olisin ostanut Samsungin M86:n ja katselisin olohuoneessa 2000:n euron peiliä ilman PS3:ta.:thumbsup:[/quote]

    Päinvastoin, katsoisit upeaa kuvaa, jossa musta on mustaa ja värit kohillaan. 40" Samppa ei heijastele yhtään, sorry...ikävää jos tästäkin saitista tulee joku Suomi24.fi -tyyliinen kilpahaukuntasaitti. Pysytään asiassa vaikka kuinka Sony -miehiä oltaiskin :hitme:
     
  6. Shaft

    Shaft Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    21.09.2005
    Viestejä:
    222
    Saadut tykkäykset:
    0
    Haha! Samppa on todellakin erittäin paljon huonompi. Ja kyllähän se heijastelee ihan niinkuin fysiikan lakienkin mukaan! Värit väreilevät kuvassa häiriötä ja harmaasävyjä ei juuri yhtään!

    Niin kylläpäs vähän tuli offtopic, mutta mielestäni Tuomaksella muutenkin tyhmä kommentti tähän thrediin....:naminami:
     
  7. Tuomas66

    Tuomas66 Guest Guest

    Liittynyt:
    02.01.2005
    Viestejä:
    256
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tuollaisiin kirjoituksiin on turha vastata mitään. Teinipalstat ovat sitä varten. Mutta jos sinun täytyy tuolla tavoin todistella itsellesi, että olet tehnyt hyvän kaupan kun ostit Sonyn, niin ei se voi kovin hyvä töllö olla...piste.
     
  8. Shaft

    Shaft Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    21.09.2005
    Viestejä:
    222
    Saadut tykkäykset:
    0
    Hehe... Aiempi viestisi oli mielestäni enemmän "teinipalsta" maisempaa! Ja itsehän en omista Sonya. Samsung ollut testissä 2 viikkoa ja on parhaillaankin... ;)
     
  9. Strafer

    Strafer Guest Guest

    Liittynyt:
    23.08.2007
    Viestejä:
    10
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tullut tuota 46-tuumaista katteltua ja Teknisiltä sanoivat 1900€:llä lähtevän.
    Kertokaas tuon telkkarin digiboksin toiminnasta.Mitenkä on pelittänyt ja entä kuvanlaatu?Entä onko ollut ongelmia YLE:n tekstien kanssa?Kaapeliverkossa tuota tulisin käyttämään.
    Kuinka suurta katselu etäisyyttä suosittelisitte?DVD:ltä tulee katteltua elokuvia monta viikossa ja telkkari-ohjelmia en paljoakaan katsele, muutamaa sarjaa sekä uutisia lukuunottamatta.Tosin tietokoneelta tulisi katseltua sarjoja sekä dokkareita, HD:na sekä ilman.
    Miten tuo tietokoneen näyttönä pitäminen luonnistuu?Pystyykö esim. Plazan foorumia lukemaan tai pelejä pelaamaan?
    Entä olisiko ehdotuksia minkä kotiteatteri-sarjan valkkaisi mukaan, hinta mieluiten alle 600€
     
  10. Akustik

    Akustik w/ Active monitoring Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    03.08.2006
    Viestejä:
    580
    Saadut tykkäykset:
    0
    + Nopea käyttöinen, toimii kuin junan vessa (kahen kuukauden kokeilujen aikana)
    + Tekstitykset toimii
    + Ohjelmaopas selkeä sekä laaja (iso määrä kanavia ja pitkä aikajakso selkeällä fontilla)

    +?- Hyvä kuva, ei kuitenkaan yllä diVisionin 8000-boksin tasolle komponenttia käytettäessä
    -?+ Suosikkilista toimii hieman omituisesti, tai sitten en vain osaa ;) Ainakun painan suoraa numeronäppäintä kakesta, esim ykköstä niin lävähtää suosikkilista ruudulle ja tästä sitten valitaan katseltava kanava. En tiä olenko jättänyt jotain tekemättä, mutta näin kuitenkin aina tapahtuu

    itselleni iso miinus- Ohjelmaoppaassa ei näy samaan aikaan televisiokuvaa.

    ------------------------------------

    Tietokone käytössä olen itse käyttänyt VGA:ta ja kuva on loistava, erittäin tarkka ja selkeästi luettava, mielestäni käy siihen hommaan hyvin. (tietenkin työpöytä tilaa saisi olla enemmänkin, mutta tämäkin ratkeaa käyttämällä HDMI väylää pc-liitäntänä jolloin reson saa venytettyä 1920 x 1080:ksi, tämäkin plazan mukaan katseltavaa materiaalia fonttien ehkä hieman rosoisia ääriviivoja lukuunottamatta)

    Katseluetäisyys täällä about 3-3,5m, ja Blu-Ray kuva on todella hyvä. Jossain plazan D3000 -threadissa olen kirjoittanut pitemmän saagan HD-kuvasta tällä mallilla (olisiko ollut kenties tämä, en muista), mutta itse valitsin tämän töllön W2000 -mallin ylitse :thumbsup:

    EDIT:
    >> Ei tukita tätä threadia kajari ja vahvari ehdotuksilla, niitä varten löytyy aiheet (ei pahalla siis mutta kuitenkin...)
     
  11. Strafer

    Strafer Guest Guest

    Liittynyt:
    23.08.2007
    Viestejä:
    10
    Saadut tykkäykset:
    0
    Noniin,kiitoksia.
    Kuulostaa siis aika hyvälle tuo digiboksin toiminta.

    Mittailin tuossa äsken niin tulisi katseluetäisyydeksi sellainen 3.5-4 metriä.Onko tämä riittävä 46-tuumaiselle?

    EDIT:
    >> Ei tukita tätä threadia kajari ja vahvari ehdotuksilla, niitä varten löytyy aiheet (ei pahalla siis mutta kuitenkin...)[/QUOTE]

    Joo,ajattelin samaa kun tuossa kirjoittelin,mutta siksi tuota kysyin kun oli aikaisemmin puhetta siitä "yksi kaukosäädin ohjaa kaikkea"-hässäkästä,että mistä sen tietää toimiiko tuo HDMI-liitäntä kunnolla, vai pelaako kaikki Sonyn laitteet keskenään?
     
  12. Akustik

    Akustik w/ Active monitoring Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    03.08.2006
    Viestejä:
    580
    Saadut tykkäykset:
    0
    Joo,ajattelin samaa kun tuossa kirjoittelin,mutta siksi tuota kysyin kun oli aikaisemmin puhetta siitä "yksi kaukosäädin ohjaa kaikkea"-hässäkästä,että mistä sen tietää toimiiko tuo HDMI-liitäntä kunnolla, vai pelaako kaikki Sonyn laitteet keskenään?[/QUOTE]

    Mielestäni tauluteeveen koon puolesta on, jonkin verran tullut kahteltua noita kokoja eri etäisyyksiltä ja tämä on itselleni optimaali (paitsi ainahan isompi on kaunihimpi)

    ...mutta jos 46" ei riitä, siirry tykkiosastolle, niin minäkin aion!

    Kaukosäädin 'kerrannaisohjaus' ;) <> hässäkkä taitaapi vaatia Bravia Sync. -toiminnon kaikilta osapuolilta toimiakseen, korjatkaa jälleen mikäli olen väärässä.
     
  13. Strafer

    Strafer Guest Guest

    Liittynyt:
    23.08.2007
    Viestejä:
    10
    Saadut tykkäykset:
    0
    Pitää vissiin mennä ihan tosissaan vääntämään kauppaa huomenna,sen verta on ollut positiivista palautetta.

    Kirjottelen tänne kokemuksia sitten jos kaupat teen.
     
  14. Momaw

    Momaw Guest Guest

    Liittynyt:
    11.12.2006
    Viestejä:
    105
    Saadut tykkäykset:
    0
    Hesarin välissä tuli viimeviikolla Expertin mainos, jossa oli kdl-32D2810 myynnissä (1290e). Onko tämä malli sama kuin D3000 jollain erivärisellä etupaneelilla? Ainakaan Sonyn sivut ei kerro.

    Harmittaa eräiden valmistajien tavat merkata mallinsa, ei yksinkertainen kuluttaja pysy mukana (vrt. näytönohjaimet)
     
  15. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Tsot tsot kuule... Taidat aika laiskanpuoleinen olla, kun heti ensimmäinen tulos googlesta hakusanalla "Sony D2810" kertoo selvällä suomen kielellä ne erot. Eli tuosta puuttuu D3000:een verrattuna 100Hz Motion Flow sekä 24p-tuki -- ominaisuudet, jotka monien mielestä ovat todella tärkeitä.
     
  16. Momaw

    Momaw Guest Guest

    Liittynyt:
    11.12.2006
    Viestejä:
    105
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jos viittaat Suomi24 keskusteluun, niin onko asia todella so mitä siellä väitetään? Kai tässä on pakko alkaa uskoa kuulopuheisiin ja mutuun, valmistajat ei näemmä viitsi kertoa faktaa.
     
  17. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Joo, siihen viittaan. Tosin nuo vain vahvistivat omat muistikuvat asianlaidasta (on meinaan asia mainittu näilläkin foorumeilla). Muistaakseni D3000:sta on tulossa/olemassa sinertävän värinen versio, mutta kyseinen malli alkaa D3:lla. Toki nyt järkikin sanoo, että tuo D2810 on jollain lailla karsittu versio, kun tuo numerokin on pienempi D:n perässä -- laskee alemmalle tuhatluvulle.

    EDIT: Tarkistin asian, ja ilmeisesti Expertin myyjä oli sanonut (erästä Plazan viestiä tulkiten), että tosiaan tuo Motion Flow ainakin puuttuu... Joten mielestäni voi pitää hyvinkin luotettavana tuota Suomi24:n kommenttia. Eli tosiaan 100Hz Motion Flow ja 24p-tuki puuttuvat Sony D2810 -mallisarjasta.
     
  18. chewmeister

    chewmeister Guest Guest

    Liittynyt:
    17.05.2005
    Viestejä:
    157
    Saadut tykkäykset:
    0
    40D3000 1424.67€ hintatiikeri.comista olisi jo kohtuullisen halpa. Onko jollain kokemusta hintatiikeristä? ei näkyny olevan heillä tuota 46D3000:sta. Pitänee kysyä josko sitäkin heiltä löytyisi.
     
  19. Akustik

    Akustik w/ Active monitoring Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    03.08.2006
    Viestejä:
    580
    Saadut tykkäykset:
    0
    46D3000 oli hullun halvalla Konepisteellä tarjouksessa, mutta taisi tarjous loppua viikonloppuun, hintalapussa komeili 1799€ :eek:
     
  20. mikozzi

    mikozzi Guest Guest

    Liittynyt:
    17.04.2007
    Viestejä:
    30
    Saadut tykkäykset:
    0
    kertokaapas joku, kun itselle jäänyt vähän epäselväksi että onko tuossa sisäisessä boksissa korttipaikka kaapeliverkkoon? joistain muistaakseni luin että tuohon on erikseen ostettava tuo, ja hintaa sille kertyy noin 80-100e :( mikä on mielestäni aivan käsittämätöntä jos tuo pitää paikkansa?