Samsung DTB-P850Z ja Samsung DCB-P853Z

Keskustelu osiossa 'Digi-TV' , aloittajana arskaxx, 31.08.2006.

  1. -werneri-

    -werneri- Guest Guest

    Liittynyt:
    09.01.2007
    Viestejä:
    20
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ei varmaan mistään. Itsellä ei kyllä ole juuri tarvettakaan päivityksille.
     
  2. lmob

    lmob Guest Guest

    Liittynyt:
    07.08.2007
    Viestejä:
    4
    Saadut tykkäykset:
    0
    Pystytkö antamaan tuon puhelinnumeron niin voisin soittaa sinne. Sais ainakin selvyyden onko boksi pöllitty ja lähteä sitä kautta purkamaan tilannetta.
     
  3. -werneri-

    -werneri- Guest Guest

    Liittynyt:
    09.01.2007
    Viestejä:
    20
    Saadut tykkäykset:
    0
    No täältä löytyy ainakin numero, johon voi ihan ensimmäisenä soittaa, ellei joku ilmoita parempaa

    Samsung-tuki
     
  4. highcast

    highcast Guest Guest

    Liittynyt:
    18.01.2007
    Viestejä:
    9
    Saadut tykkäykset:
    0
    Boksin kaupat peruttu Hobby Hallin kanssa - varaosat (emolevy ja muuta pientä) boksiin eivät saapuneet kuukaudessa jolloin kohtuullisen ajan odotus "sääntö" täyttyi. :hitme:

    Soitin Hobby Hallin vaihteeseen (09-numero!) ja keskustelin ensin asian asiakaspalveluhenkilön kanssa, josta sain ohjeet ilmoittaa huoltofirmalle että toimittavat boksin takaisin HH:lle ja sitten 3 tpv myöhemmin soittelin perään tekniseen asiakaspalveluun/huoltopalveluun HH:lla ja sovittiin digiboksin vaihtamisesta toiseen malliin. Boksini on ostettu osamaksulla, ja uuden boksin myötä seuraavat uudet osamaksulaput korjatulla summalla.

    ps. Vaihtokoneena tulee (kun niitä saadaan maahan lisää) TF:n 5100 PVRc HDMI -kone. Ja kyllä, tiedän napsumisongelmasta mutta siihenkin on jo ratkaisu olemassa joka ratkeaa...HUOLTOKÄYNNILLÄ :D :eek:
     
  5. zanttu

    zanttu Guest Guest

    Liittynyt:
    06.09.2006
    Viestejä:
    55
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tänään tuli boksi huollosta ja kytkin sen telkkariin kiinni ja alkuasennuksen jälkeen katsoin löytyykö tallennukset vielä kovalevyltä. Sieltähän ne löytyi ja aloin katselemaan yhtä pätkää ja katsoin noin 3 minuuttia ja sitten painoin pausea, tulin käymään koneella ja samalla kuulen kuinka boksi sammuu ja boksin näytössä lukee samsung. Mikään nappi ei toimi eikä boksi mene pois päältä. No takaa virrat pois ja huilia 5 minuuttia niin sitten toimi taas. :hitme:

    Olisi nyt hajonnut vain kokonaan. :rolleyes:

    Lisäys:
    Se sammuilu jatku ja kolmannen kerran jälkeen pakkasin boksin ja kävin viemässä takas liikkeeseen. Ei ollut myymäläpäällikkö paikalla mutta huomenna saan tietää mitä tehdään.
     
  6. Knippe

    Knippe Guest Guest

    Liittynyt:
    06.02.2007
    Viestejä:
    8
    Saadut tykkäykset:
    0
    Niin mullahan kävi ihan samalla tavalla, kuten tuossa aiemmin kerroin.
    Boksi alkoi sammuttelemaan itseään sen jälkeen kun olin saanut sen huollosta.
    Onko tämä yleinen ongelma muillakin, joiden laite on ollut huollossa (powerin hajottua)?
     
  7. samsung850z

    samsung850z Guest Guest

    Liittynyt:
    03.01.2007
    Viestejä:
    20
    Saadut tykkäykset:
    0
    Sama vika myös minulla kun sain boksin huollosta, alkoi sammuttelemaan itseään. Tosin sain kaupan päälle taas punaiset ledit toistamiseen. Boksi on ollut maailmalla kuukauden ja mitään ei ole kuulunut. Kaupan purkaminen alkaa olla kohta ajankohtainen asia. Niin, boksi on huollossa toistamiseen siis :hitme:
     
  8. Ziprar

    Ziprar Guest Guest

    Liittynyt:
    03.01.2007
    Viestejä:
    198
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tänään tuli soitto powermillilltä ja he sanoivat että tavarantoimittaja ei ole pystynyt toimittamaan vaadittavia osia ja että kestää ilmoitettua pidempään.
    Tässä tulee maksettua ihan turhaan kuukausittain 40e maksukanavistakin kun ei voi katsella :hitme:

    Veljeni osti samaanaikaan ko. laitteen ja häntä oli eilen kotiin tullessaan tervehtinyt nämä tutut 3 vilkkuvaa valoa.
     
  9. zanttu

    zanttu Guest Guest

    Liittynyt:
    06.09.2006
    Viestejä:
    55
    Saadut tykkäykset:
    0
    Aivan uskomaton laite :D
     
  10. Knippe

    Knippe Guest Guest

    Liittynyt:
    06.02.2007
    Viestejä:
    8
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jep, soitin myyjäliikkeeseen ja sovin kaupan purusta koska olisin joutunut odottamaan laitetta huollosta vielä n. 2-3 viikkoa. (Ollut nyt yht. 5 viikkoa huollossa)
    Myyjä (Tekniset) sanoi että voin käydä hakemassa toisenmerkkisen laitteen ja maksaa välirahan (Humaxin saan ilman välirahaa). Hoitavat sitten takuulaskun Samsungin kanssa.
    Minut löytää varmaan jatkossa Humax:in keskustelualueelta.. Toivottavasti PVR-9200T on edes vähän luotettavampi (tuo ei tosin paljoa vaadi)..:eek:
     
  11. Samu81

    Samu81 Uusi jäsen

    Liittynyt:
    06.10.2006
    Viestejä:
    214
    Saadut tykkäykset:
    0
    Myyjäliikkeen kautta huoltoon 24. pv ja tänään 10.8 tuli samasta liikkeestä soitto että laite noudettavissa. Yllättävän lyhyt reissu tuolla, 2,5 viikkoa :eek: Täytyy toivoa ettei roska kosahda ihan heti uudestaan..
     
  12. Blade Runner

    Blade Runner Uusi jäsen

    Liittynyt:
    02.03.2007
    Viestejä:
    11
    Saadut tykkäykset:
    0
    Nykyään tulee joka kerta kun boksin käynnistää seuraava ilmoitus:

    Palvelulista on päivitetty!
    Lisättyjen palvelujen lukumäärä: 5
    Poistettujen palvelujen lukumäärä: 0
    Päivitettyjen palvelujen lukumäärä: 26

    Ja nuo luvut ovat samat joka kerta, enkä ole huomannut että kanavia olisi tullut lisää. Eipä tuo nyt mikään ongelma ole, mutta olisi kiva tietää mitä se päivittää, jos nyt ylipäätänsä on päivittänyt mitään.
     
  13. orabidoo

    orabidoo Guest Guest

    Liittynyt:
    13.08.2007
    Viestejä:
    3
    Saadut tykkäykset:
    0
    Hei!
    Sinulla on varmaan tuo Plus-TV-kortti eikö niin? Mulle tuli koko viime viikon tuota samaa ilmoitusta ja se varmaan liittyy siihen että Plus-TV:n kanavanippuun tulee uusia kanavapaikkoja tai jotain. Syyskuussahan alkaa ne uudet kanavat niin kuin Music Television, Eurosport, Discovery jne. ja sitten vielä joutuu maksaa niistä enemmän (ainakin 20 € kuussa). Kivaa maksaa semmonen summa kun haluaa pelkästään maksaa formulan kattomisesta.

    Pystyt katsomaan muuten sitä kortin tilausinfoa boxin conaxin asetuksissa. Tämä ei valitettavasti ole mikään järjestelmäpäivitys, mulla on vieläkin versio 3 /7.
     
  14. Blade Runner

    Blade Runner Uusi jäsen

    Liittynyt:
    02.03.2007
    Viestejä:
    11
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tuota Plus-TV korttia ei minulla ole. Mutta eilen illalla kun käynnistin boksin niin tuohon poistettujen palvelujen lukumäärään tuli 2, ja se oli jostain kumman syystä poistanut JIM-kanavan suosikkiluettelosta, mutta ei kumminkaan normaalista kanavaluettelosta.

    Tänään kumminkin tuli taas sama ilmoitus, mutta lisättyjen palvelujen lukumäärään tulee 5:sen sijaan 4.

    Tässä näköjään selitys tuolle, miksi se poisti tuon JIM-kanavan. Elikkä siellä näköjään noita kanavapaikka muutoksia tehdään, eiköhän tuo ilmoitus sitten ajan päästä häviä.
     
  15. Krisse79

    Krisse79 Guest Guest

    Liittynyt:
    17.12.2005
    Viestejä:
    9
    Saadut tykkäykset:
    0
    Noniin tänään soitin tehovideoon ja kyselin boxini tilannetta (835Z) joka lähti sinne 2 viikkoa sitten kolmen punaisen ledin takia. Ilmoittivat suoraan ettei voi korjata ja tuote hyvitetään. Eli ilmeisesti Samsungillakin ovat huomanneet ettei siitä toimivaa saa tai sitten komponentit ovat loppuneet...Nyt pitää vain miettiä minkä boxin ottaa tilalle sillä samaa romua tähän asuntoon ei tule. Harmittaa vain kaikki katsomatta jääneet elokuvat mitkä jäi kovolle...
     
  16. A-zero

    A-zero Guest Guest

    Liittynyt:
    16.08.2007
    Viestejä:
    6
    Saadut tykkäykset:
    0
    Pakko kertoo muille kokemuksista. Samsung oli n. 5 viikkoa huollossa tammer-visiolla. Odottelivat kuulemma vielä eilen jotain osaa mut jo tänään ilmoittivat, että saan uuden boxin. Ei saa korjattua. Eli tyrkyttivät uutta samsungia. Noin tunnin väännön myyjän kanssa sain kun sainkin rahat takasi vaihto tuli Humaxiin 9200. Eli semmosta. Myyjäkin tiesi kertoa että on jotain vikaa ollu powerin kanssa.
     
  17. vms

    vms Guest Guest

    Liittynyt:
    07.02.2005
    Viestejä:
    18
    Saadut tykkäykset:
    0
    Täällä taas yksi "onnellinen" P850Z:n omistaja jota tervehtivät tänään punaiset valot. Ostin boxin Verkkokauppa.comista 22.3 eli kestoaikaa oli se puoli vuotta kuten monella muulla. Muuten olin suht tyytyväinen boxiin mutta se USB-liitäntä oli tietysti pettymys. Hurinaakaan ei ollut.

    Harmittaa kun levy oli varmaan 70% täynnä ja sisälsi useita katsomattomia ohjelmia.

    Lukemieni kokemusten perusteella en taida alkaa huoltorumbaan vaan taidan suoraan kysellä kaupan purkua. Oisko se Toppy 5100 sitten se korvaava malli (kommentit mielellään pian sillä huomenissa ajattelin ottaa yhteyttä myyjään :grr: )
     
  18. R-a-M

    R-a-M Guest Guest

    Liittynyt:
    07.01.2005
    Viestejä:
    394
    Saadut tykkäykset:
    0
    Harkitse tarkkaan, sillä Topfield ei ole välttämättä paras vaihtoehto, jos ei ole haluja tunata boxia itse. Esimerkiksi Humax on parempi suoraan laatikosta. Tässäkin ketjussa ostajalle oli myyty Topfield argumentilla "Jos haluat kikkailla, osta Topfield". Mitä ilmeisemmin ostaja ei ollut kuitenkaan valmis kikkailemaan. Kikkailemalla (Lue: TAP-sovellutusten avulla) Topfield on kuitenkin hintansa arvoinen, joidenkin mielestä jopa ylivoimainen, mutta tunaamishaluttomalle suosittelen edellä mainittua Humaxia.

    Itselläni on Topfield, jolle en omassa käytössäni nää vaihtoehtoa, kilpailijoista kun uupuu muutama itselleni tärkeä ratkaiseva toiminto, esim. hakusana-ajastus ja etäajastus, vain pari mainitakseni.

    -R-

    ps. Topfieldiin erikoistunut keskustelupalsta.
     
  19. vms

    vms Guest Guest

    Liittynyt:
    07.02.2005
    Viestejä:
    18
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kiitos vinkistä, tuunailut kyllä onnistuu kunhan niiden jälkeen vaimo osaa käyttää ;) . Mutta mitään ihmeominaisuuksia en kaipaile joten ehkä Toppy ei ole mun juttu. 6300T ProCasteria olen tässä myös katsellut keskustelupalstalta ja ainakin uusin firmis (beta) ilmeisesti olisi ihan ok joten sekin voisi toimia. Täytyy vielä lukea nuo Humaxin palstat...
     
  20. Fifty

    Fifty Uusi jäsen

    Liittynyt:
    23.01.2007
    Viestejä:
    432
    Saadut tykkäykset:
    2
    Tätä Samsung palstaa sillointällöin seuraavana ihmettelen sitä, että samaa laitetta myydään kokoajan täysillä monissa eri paikoissa.
    Onko lastentaudit (kondensaattori ?) mahdollisesti korjattu uusissa malleissa?

    Täällä saa sen kuvan, että laite kestää max. puolivuotta.