Samsung R8 -sarja

Keskustelu osiossa 'Televisiot' , aloittajana JJK80, 09.03.2007.

  1. Codename

    Codename Guest Guest

    Liittynyt:
    01.09.2002
    Viestejä:
    129
    Saadut tykkäykset:
    0
    tossa aiemmin kirjoittelin kun maksukortti ei toiminu mun 32" sampassa ,mutta nyt toimii

    tv on todella ronkeli millanen/merkkinen se ci moduuli on ...vasta kolmas liikkeestä saatu muduuli pelaa

    noh hyvä näin eikä tarvinnu kiikuttaa tv:tä huoltoon
     
  2. BWA

    BWA Guest Guest

    Liittynyt:
    16.04.2007
    Viestejä:
    44
    Saadut tykkäykset:
    0
    Laittaakaapa poijaat ja tytöt omat kuva/väri säädöt tulee.

    esim. digibokzin, pc:n ja PS3 säädöt!!

    Katotaan kenellä on paras väri silmä!! :thumbsup:




    :eek:
     
  3. japi-

    japi- Guest Guest

    Liittynyt:
    30.07.2007
    Viestejä:
    3
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ite ostin ton Le32R86BCX tos viikko sitten ja ois pari kyssäriä TV-outista.

    En oo viel saanu toimimaan, mutta saako jos laittaa tv:n kloonitilaan niin mitenkään eri resoa tv:hen kuin koneeseen? Vai onko kloonitila aina klooni eli tottelee samaa resoa mikä työpöydällä? Harmittaa vaan kun oikealla tv:n resolla työpöytä näyttää kuralta ja en viittis käytää extended desktoppia sillä viitti raahata aina kaikkia tärkeimpiä toimintoja tohon extendediin.

    Entä jos sen nyt saa toimii eri resoilla tai käyttää vaikka sitten tota extended desktoppia niin onko siitä mitään haittaa vaikka kone "lähettää" koko ajan dataa tv:lle ja katsoo telkkarista jotain muuta? Eli onko haittaa vaikka näyttiksen asetuksista aina päällä toi vaikka klooni tila ja kattoo telkkarista jotain muuta välillä tai pitää vaikka suljettanu ja aina kun haluu käyttää tv:ta koneen kanssa niin laittaa vaan tv:stä pc tilan päälle? Kun aina ei viittis erikseen laittaa asetuksista sitä kuvaa telkkariin eli onko haittaa vaikka se olisi koko ajan päällä vaikka ei käytä sitä?

    Liitännöistä sen verran, että luin täältä jostain että vga liitännällä porukalla toiminu parhaiten toi pc - tv välinen yhteys. Itelläkin tällä hetkellä kiinni vga piuhalla ja ajattelin, että onko järkeä vaihtaa tohon välille dvi - hdmi piuhaa? Onko jotain konkreettistä hyötyä siitä, että ostais tollasen piuhan tohon välille kun telkkarissa on kunnon liitännät vai meenkö ihan perinteisellä vga piuhalla? Onko jollain ollu jotain ongelmia ton dvi - hdmi piuhan kanssa?

    Jollain oli kans ongelmia ton optisen ääniliitännän kanssa. Onko muilla ollut sellasia vai kannattaisko itsekin vaihtaa toi rca piuha optiseen? Omaan korvaan eron tuskin huomaa mutta optinen piuha ois siitä yksinkertasempi, että rca piuha on tällä hetkellä 5m pitkä ja optinen ois paljon sopivamman pitunen niin ei tulis niin paljon tota turhaa johtoa. Vai tuleeko taas enemmän haittaa kuin hyötyä kun vaihtaa "moderninpaan" vaihtoehtoon?
     
  4. Vekseli

    Vekseli Guest Guest

    Liittynyt:
    30.07.2007
    Viestejä:
    18
    Saadut tykkäykset:
    0
    VGA:lla mullakin kiinni LE32R86BCX kannettavassa. Toimiva ja terävä kuva tv:ssä, mutta koneen resot joutuu tosiaan laskemaan sen verran alhaisiksi, että mielummin pidän visusti läppärin kannen suljettuna.

    Älä hyvä mies vaihda RCA:ta optiseen --> menee rahat (pennosia tosin) hukkaan. Itse tein juuri vaihdon toslinkistä takaisin RCA:han. Eipä katkeile enää äänitulo vahvariin. Aiemmin optisella tätä tapahtui n. kerran 10 minuutissa. Toisinaan ääni katosi kokonaan, kunnes käytti Samppaa toisella kanavalla.

    Kuvasäädöistä kysyisin itsekin vinkkejä: Nyt muistaakseni katselen aika tehdasasetuksilla; Dynaaminen ja Elokuva- moodi jne. Mitä kannattais saadellä, jotta TV- kanavat olisivat parhaalla mahdollisella kuvalla? Jotain ihan manuaalista säätö, kenties?

    Entäs seuraava huomio: Mua alkanut vaivaamaan esim. mainosten välillä vilahtava musta ruutu (tämä siis aivan normaalia). Ruutu kun ei ole tasaisen musta vaan molemmissa reunoissa tämä pikemminkin näkyy harmaana. Odottelin jotain TruehyperBläckiä kuin Samsumgin valitsin... Onko kyse vain säädöistä? onhan..?

    Edit: Codename, mikä on sun moduuli (ja TV) joka pelittää?
     
  5. peksa

    peksa Guest Guest

    Liittynyt:
    09.08.2005
    Viestejä:
    45
    Saadut tykkäykset:
    0
    Millä tavalla toimimattomuus ilmeni ?

     
  6. SamsungLE40M87

    SamsungLE40M87 Guest Guest

    Liittynyt:
    15.05.2007
    Viestejä:
    7
    Saadut tykkäykset:
    0
    No niin johan sitä kerkesi pari kuukautta uudesta telkkarista nauttia, kunnes kosahti uudestaan. Illalla sammutin telkkarin ja saman tien telkkarin sisältä alkoi kuulua napsumista. Yritin laittaa telkkarin takaisin päälle, mutta eipä mennyt kakesta eikä telkusta. Telkku siis takaisin huoltoon.. Alkaa pikkuhiljaa usko loppumaan.
     
  7. DrSpeedy

    DrSpeedy Guest Guest

    Liittynyt:
    11.12.2006
    Viestejä:
    49
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jos nyt olen oikein tulkinnut näitä kirjoituksia, niin onko kuvannykimis ongelmat olleet sekä antenni- että kaapeliverkon ongelmana? Itselle olisi tarkoitus ostaa kaapeliverkkoon virittimella oleva R8 sarjalainen.. Mutta olisiko kuitenkin järkevää hommata semmonen missä ei ole viritintä, koska kuitenkin joudun hommaamaan digiboxin tallentimella, niin hommais semmosen missä onsitten kaksi viritintä?

    Saateri kun elämä on taas vaikeeta kun ei tidä mitä tekis ja mitä hommais..:OI
     
  8. Aksu

    Aksu Guest Guest

    Liittynyt:
    15.09.2000
    Viestejä:
    11
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ei täälä ainakaan kaapelissa nyi :)
     
  9. NKAKE

    NKAKE Guest Guest

    Liittynyt:
    29.01.2005
    Viestejä:
    9
    Saadut tykkäykset:
    0
    Hommasin kesäkuussa LE32RBCX hybridin ja ongelmat alkoivat heti. Sampan digivirittimen kuva tökki aivan ihmeellisesti kaapelissa ja antennissa sekä lisäksi tuli jumitilanteita ja ärsyttäviä buutteja !!.

    Töllön vein huoltoon jossa sain vakuutella vian olemassaolon koska vika alkoi näkyä selvästi vasta pari kolme tuntia lämmettyään. Kolmen päivän päästä kuitenkin ilmoittivat että olivat havainneet oireet, mutta sanoivat että vian syyn löytyminen on vaikeaa ja voi kestää.

    Marssin sitten seuraavana päivänä ostoliikkeeseen ja sanoin että koska vikaa oli uudesta lähtien, kuuluisi minun saada uusi tilalle. Jonkun aikaa yskivät mutta sitten kuitenkin lupasivat uuden tilalle.

    Viikon odottelun jälkeen uusi sitten tuli ja eikun testaamaan, siinä oli jopa uudempi firmiskin mutta tökkiminen ja jumit olivat täysin samanlaisia kuin vanhassakin. Siinä vaiheessa verenpaineet kohosivat melko korkealle.

    Eikun taas jo hyvinkin tutuiksi tulleiden myyjien ja myymäläpäällikön pakeille ja kylmästi vaihto muutaman saturaisen välirahalla Sony KDL-32D3000 hybridiin.

    Näiden kokemusten ja testailujen perusteella voin sanoa että nämä telkut ovat kuin uusi Mersu vs. kuppanen Lada. Minun kattoni alle ei tule enää Samsungeja !

    Kuvan laatu, liikkuvan kuvan laatu, kaukosäätimen toimivuus, digivirittimien laatu, liitäntöjen toimivuus, säätöjen monipuolisuus ovat aivan eri luokkaa. Ehdottomasti kannattaa maksaa pari kolme sataa lisää tästä laatuerosta.

    En ymmärrä miksei uuden TM:n LCD -töllötestissä kylliksi näitä eroja korostettu.
     
  10. HeEBeli

    HeEBeli Guest Guest

    Liittynyt:
    03.06.2007
    Viestejä:
    643
    Saadut tykkäykset:
    0
    Itseäni jäi koko testissä mietityttämään se koko testi. Miten on mahdollista että 4:n valmistajan koneista ei saada kuvassa esiin mitään mainittavia eroja. Koko kisa käytiin vain ja ainoastaan äänen perusteella. Ja mikä vitsi se on että televisioiden kuvanparannustekniikoita ei millään tavalla vertailtu. Samahana tuossa olisi ollut jos olisi vertailtu 1000€ litut, joissa kuvanparannuspiirejä ei ole. Liekö markkinavoimilla osuutta asiaan vai ihan vaan pelkästään sillä että kuvanlaadussa olisi tullut liian suuria eroja?
     
  11. =Rike=

    =Rike= Elac 310 Tukijoukot

    Liittynyt:
    26.03.2004
    Viestejä:
    154
    Saadut tykkäykset:
    1
    No täällä nykii!!:OI R86 23"
    Lumon kaapelissa (Lohja), jos sillä merkitystä....
     
  12. matias

    matias Guest Guest

    Liittynyt:
    27.01.2004
    Viestejä:
    895
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ainoa toimivat telkut kaapelissa on Sonyn ja ilmeisesti Loewen ja Finnsatin telkut, eihän Sampan digiboksitkaan toimi niin miten voi olettaa että telkut toimisi, ei tarvii kun käydä selaamassa https://www.dvdplaza.fi/forums/showthread.php?t=52414&page=14

     
  13. DrSpeedy

    DrSpeedy Guest Guest

    Liittynyt:
    11.12.2006
    Viestejä:
    49
    Saadut tykkäykset:
    0
    No niinpä tietysti..

    btw, mikähän Joensuussa mahtaa olla?
     
  14. mikko_

    mikko_ Guest Guest

    Liittynyt:
    12.02.2007
    Viestejä:
    26
    Saadut tykkäykset:
    0
    Erittäin tyhmä kysymys liittyen malliin LE32R81, mutta:

    -Eikö se nyt siis ole aivan sama onko tv:ssä integroitu digiviritin(mitä kyseisessä mallissa ei ole) tai käyttääkö ulkoista digiboksia nimenomaan kuvan suhteen?

    Kun on lukenut tältä palstalta että syy valita R86 R81:sen sijaan on: "siirrymme digiaikaan".. Onko kyseinen malli R81 siis käyttökelvoton esim. 5v päästä?:hitme:
     
  15. DrSpeedy

    DrSpeedy Guest Guest

    Liittynyt:
    11.12.2006
    Viestejä:
    49
    Saadut tykkäykset:
    0
    Itse jäin miettimään samaa jo aikaisemmin.. Digboxithan menee vaihtoon HD-lähetysten myötä, kun ei enään näy "uudet" digitaaliset kanavat, eli joskus ehkä 7-10 vuoden päästä? MUTTA, eikös sitten samalla tavalla telkkareihin integroidut virittimet ole vanhaa tavaraa? Kun eikös FullHD / HD Ready tarkoita vain resoluutiota, mitä paneeli pystyy tyrkkäämään ulos? Vai siis täh?
     
  16. vonrox

    vonrox Guest Guest

    Liittynyt:
    06.09.2006
    Viestejä:
    38
    Saadut tykkäykset:
    0
    Aivan oikein... Pitää sit tulevaisuudessa ostaa hd viritin..
     
  17. mikko_

    mikko_ Guest Guest

    Liittynyt:
    12.02.2007
    Viestejä:
    26
    Saadut tykkäykset:
    0
    Maanantaina lähtee tilaukseen LE32R81

    -Ensinnäkin maksaisin turhaan R86:sta digivirittimen takia koska asun kaapelitaloudessa. Turhan aikaista vielä mutta se siis menee sitten niin että kun HD-lähetykset alkavat (jos en ole vaihtanut uudempaan:rolleyes: ), niin riittää että ostan töllöön sen HD-virittimen ja homma toimii vai?
     
  18. Idän Jari

    Idän Jari Guest Guest

    Liittynyt:
    01.04.2006
    Viestejä:
    39
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mikä oli tämä uudempi softa numeroltaan?

    Onko tuossa Sonyssa "oikea" digiviritin, vai onko se niinkuin Samsungissa integroitu digiboxi?
     
  19. DrSpeedy

    DrSpeedy Guest Guest

    Liittynyt:
    11.12.2006
    Viestejä:
    49
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tuossa tutkailin gigantin antimia, ja huomasin tuommoisen R88 mallin, ei ilmeisesti eroa muuten kun että siinä on pelkälleen antenniviritin? Kuitenkin pari sataa halvempi.. Mutta tuo kuva taitaa olla väärä, koska eikös siinäkin mallissa pitäisi olla tuommoinen pyöreä alareuna kuten R86 mallissa?

    http://www.gigantti.fi/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/store-gigantti-Site/fi_FI/-/EUR/El_DisplayProductInformation-Start;pgid=D6ez6oZKCVlSR0EjF5FBwx1q0000MGmTIhRZ?ProductID=C4DD4QFHIMwAAAERRQUqwbeV&CatalogCategoryID=qdvD4QFHii8AAAEOglg03xil

    Saataa melkeinpä joutua hommaamaan tommosen..:p
     
  20. matias

    matias Guest Guest

    Liittynyt:
    27.01.2004
    Viestejä:
    895
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ai sampassa olisi vain koteloitu boksi television sisään, kuulostaa oudosta:hitme:

    Sonyssa on hybridiviritin eli sama viritin ottaa vastaan analogista että molempia digilaatuja, ei siis ainakaan mitän boksia sisällä.

    Yleensä myyjät kertoilee asiakkaille "televisiossa on digiboksi sisäänrakenettuna" mutta tällä tuskin tarkoitetaan kirjaimellisesti mitä sanotaan, yritetään vaan kertoa asia helposti maallikolle.