Panasonic PX70 ja PX700 tulossa

Keskustelu osiossa 'Televisiot' , aloittajana Snipersam, 16.02.2007.

  1. kanne

    kanne Guest Guest

    Liittynyt:
    04.12.2004
    Viestejä:
    12
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ongelma loppujen lopuksi ratkesi. Uudet firmikset sekä Oppoon että Procasteriin. Nyt kuva on järkevämmän muotoinen ja tekstitys ja grafiikka näkyvät Procasterin kautta, ja Oppon korkeammatkin resoluutiot näkyvät ongelmitta.

    - kanne
     
  2. El Grande

    El Grande Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    25.07.2007
    Viestejä:
    3 759
    Saadut tykkäykset:
    325
    Niin, huumori on kyllä yleensä asia erikseen.

    Hänellä on vain asennevamma nykyisiä tekniikoita vastaan.
     
  3. vonkale

    vonkale Guest Guest

    Liittynyt:
    17.10.2005
    Viestejä:
    402
    Saadut tykkäykset:
    0
    Niin ja toiset vaan tykkää enemmän pilvisistä valovuoto telkkareista.

    Eihän kukaan myönnä itse lyöneensä käsiä scheisseen, jos esim on mennyt ostamaan ISON LCD televisio ja yrittää siitä sitten katsella vaikkapa fudista SD laadulla. Kyllä siinä kohtaa itsekin mielummin siirtyisi vaikka jollekin foorumille...

    Meillä käy muutama 32" LCD (Sony,Samsung) omistaja ihmettelemässä miten se pallo voi noin hyvin erottua tuosta nurmesta. Pelaajien nimistäkin saa kuulemma selvää. Ja kokoeroa on se kymmenen tuumaa.
     
  4. El Grande

    El Grande Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    25.07.2007
    Viestejä:
    3 759
    Saadut tykkäykset:
    325
    Tuli muuten vain mieleeni, että onko PX700:n paljonkin parempi kuvanlaadultaan kuin PX70?
     
  5. Ricky Balboa

    Ricky Balboa Guest Guest

    Liittynyt:
    27.03.2006
    Viestejä:
    391
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ei se kuvanlaadultaan ole yhtään parempi, paitsi auringon paisteessa. PX700:ssa on "heijastuksenesto"-kalvo, sekä enemmän liitäntöjä kuin PX70:ssa.
     
  6. El Grande

    El Grande Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    25.07.2007
    Viestejä:
    3 759
    Saadut tykkäykset:
    325
    No hyvä. Liitäntöjä on nyt jo ihan hyvin (2 x HDMI, 2 x RGB scart), tosin sivupaneeli-liitännät vois olla ihan hyödylliset.

    Valoisassakin huoneessa tuota PX70:stä on ihan kiva katsoa, mutta mitä enemmän valoa on huoneessa, sitä huonompi. Hämärässä (ja pimeässä) tietenkin paras.
     
  7. EnjoyTheSilence

    EnjoyTheSilence Guest Guest

    Liittynyt:
    14.07.2007
    Viestejä:
    8
    Saadut tykkäykset:
    0
    Eilen saapui oma 42 pansu, VIHDOINKIN!! Tilasin töllöttimen Gigantin verkkokaupasta. Ensi reaktio tv:n koosta oli, että onpas se olevinaan iso.. nooh.. Tulihan niitä tuumia hiukan lisää. Vanha 20" kuvaputki sai vihdoin väistyä. Avforumia on tullut vähän lueskeltua ja tätä keskustelua olen seurannut sivulta yksi lähtien.. :hitme:

    Mut silti on herännyt muutama kysymys...

    1. Minkäväriset sivupalkit kannattaa laittaa aluksi? (käyttötunteja <200h)

    2. Onko porukka tehnyt jonkinlaista sisäänajoa, tätä on kysytty useammin kuin kerran, mutta kertaakaan ei ole tullut hyvää vastausta.. Avforumilla tais olla jotain sisäänajosta.. Itse laitoin telkun "cinema" asetuksille ja laskin muutaman pykälän muistaakseni kirkkautta ja kontrastia... nämä ohjeet löysin avforumilta.. onko kukaan muu tehnyt vastaavia virityksiä??

    3. Omistan Pansun S52 dvd-soittimen, mietin vaan että paraneeko kuva jos soittimen liittää telkkuun hdmi-piuhalla. Tällä hetkellä se on kiinni scartilla.

    4. Löytyy myös Applen Macbook kannettava ja sillä olisi tarkoitus katsoa 720p leffoja, mikähän piuha olisi optimaalisin tähän touhuun?? Telkusta taisi löytyä itsessään jo jokin pc-input liitäntä ellen täysin väärin muista..

    Hyviä vinkkejä ja käytännön neuvoja kaivataan..:)
     
  8. ronaldo09

    ronaldo09 Guest Guest

    Liittynyt:
    16.08.2005
    Viestejä:
    165
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mulla on mustat. Aluksi pitäis olla kaiketi kirkkaat ettei pala kuva kiinni. (manuskassa sanotaan)



    Joo, mullakin oli tuo elokuva asetus ja laskin kans kirkautta vähän.. Nyt on sitten jo omat säädöt. Aluksi mulla palo kuva välillä, mutta nyt ei ole enään ollu sellaisia ongelmia. Veikkaan et on nyt joku 300h katottu.

    Ei se ainakaan huononna kuvaa. Kyllähän hdmi aina on parempi kun scart. Digi digi...

    No mulla on pc ja kiinni tuolla pc liittimessä. Ajettelin kokeilla componentilla tänään. DVI-HDMI:nä kokeilin mutta en saanu kuvaa säädettyä oikeen kokoseksi heti joten se jäi sillä kertaa, mutta kuva oli kyllä paljon tarkempi. Ihan hyvin tolla D-sub 15 kaapelilla kuvan saa näkyviin.

    EDIT: Nyt on tv kiinni Pc:ssä component kaapelilla 1080p/24fps:nä. Hyvin päästää px läpi tuon 24fps, mutta muuttaa ilm. sen johonkin muuhun, koska px70 EI pitäisi tukea 24fps:ää. Harmi kun tuo tv ei näytä mitä ottaa sisälle muuta kun ton reson 1080p/i. Mutta nyt on teksit paljon tarkempia ja terävämpi kuva. Miksi muuten manuska ei suosittele muuta liitäntää käytettävän pc:ssä kun tota pc- liitäntää?
     
  9. jake987

    jake987 Uusi jäsen

    Liittynyt:
    01.09.2003
    Viestejä:
    543
    Saadut tykkäykset:
    0
    Minäkin nyt taas kyselen, eli onkohan joku vertaillut 37:n ja 42:n SD-kuvaa? Kuvanlaatu nimittäin ei 42 mallissa aivan täyttä ylistystä saanut osakseen vaikkapa tässä testissä: http://www.hdtvtest.co.uk/Panasonic-TH42PX70/Picture-Quality.php tai Grogen hyvässä vertailussa: https://www.dvdplaza.fi/forums/showpost.php?p=929693&postcount=9. Näissä mainitut asiat pistävät hieman pelottamaan, koska itsellä katselu koostuu melkein pelkästään SD (dvd) -materiaalista.

    Sitten tässä: http://www.hdtvorg.co.uk/reviews/plasma/Panasonic_th37px70.htm arvostelussa seisoo, että 37:ssa SD-laatu olisi parempi kuin 42:ssa. Pystyykö kukaan vahvistamaan? Telvision oman digivirittimen laadulla ei itselle ole väliä.


    Millä hinnalla muuten ihmiset ovat parhaimmillaan saanet tuota 37-mallia lähiaikoina ostettua? (Tampereen alue erityisesti kiinostaa)
     
  10. vonkale

    vonkale Guest Guest

    Liittynyt:
    17.10.2005
    Viestejä:
    402
    Saadut tykkäykset:
    0
    Onhan se SD kuva aina verrattaen parempi pienemmässä televisiossa, vielä kun on vähemmän pikseleitäkin. SD kuva kiittää pienemmästä tuumakoosta.
     
  11. ronaldo09

    ronaldo09 Guest Guest

    Liittynyt:
    16.08.2005
    Viestejä:
    165
    Saadut tykkäykset:
    0
    Täällä on 37" ja 50" kuvan laatu eroista juttua. Toki sd kuvaa ei mainita mutta hd laadulla kuva on parempi 50" kun 37". On se kuitenkin kiva katsoo hd-kuvaa sd mössön jälkeen isolta ruudulta. Kaikkeen tottuu niin nopeesti. 10min kun olet katsonu sd mössöö niin siihen jo tottuu. Suosittelen mahdollisimman iso ruutua vaan jos kukkaro/ tilat antaa siihen myöden. Ei ala myöhemmin harmittamaan. :OI
     
  12. Rallimies

    Rallimies Guest Guest

    Liittynyt:
    30.07.2007
    Viestejä:
    4
    Saadut tykkäykset:
    0
    Moi, omistan PX700:sen ja olen miettinyt josko katsoisi HD matskua pc:n kautta. Haluaisin kytkeä pc:n dvi-hdmi kaapelilla. Olen lukenut että on vähän ongelmallinen. Onko kukaan saanut toimimaan ks. viritelmää. Mulla pc: näytönohjaimena Asus EN7600GT, tarviiko asennella jotain ajureita? :)
     
  13. ronaldo09

    ronaldo09 Guest Guest

    Liittynyt:
    16.08.2005
    Viestejä:
    165
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mulla sama näyttis. Pistä componentilla. Ja sit valitset 720 tai 1080. Hyvä kuvan laatu. Sulle tuli kans varmaan component adapteri mukana.

    EDIT: Niini ja mulla on tietokoneen näyttö 1 näyttö ja tv dualview. Component piuhallakaan en saanu winukka työpöytää mieleisekseni joten kun on tietokone ja tv samassa huoneessa niin tuo dualview on hyvä siihen. Jos haluaa tv:n pc:n näytöksi niin siinä oli paras kyllä tuo vga piuha.
     
  14. Garth

    Garth Guest Guest

    Liittynyt:
    23.07.2007
    Viestejä:
    38
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kauanko tuossa tilauksessa sitten kesti?
     
  15. EnjoyTheSilence

    EnjoyTheSilence Guest Guest

    Liittynyt:
    14.07.2007
    Viestejä:
    8
    Saadut tykkäykset:
    0

    Nooh.. Aluksi piti haalia tarvittava rahasumma, sitten telkun hinta nousi verkkokaupassa 100€ -ostin siitä huolimatta. Seuraavana päivänä telkun hinta putosi 50€, peruin tilauksen, koska se ei ollut vielä lähtenyt ja tilasin uuden..
    Tilasin töllöttimen perjantaina iltapäivällä ja seuraavan viikon perjantaina sen olisi jo posti tuonut, mutta kun itse olin toisella paikkakunnalla niin sain telkun maanantaina.. Eli toimitusaika oli 5 tai 6 arkipäivää, riippuen miten asiaa haluaa tulkita.. Elikkä lievää säätöä oli toi mun töllön osto, btw verkkokauppa on taas laskenut hintaansa... :hitme: Nooh.. en valita, kyllä täst telkust voi maksaa 50€ enemmän..

    Seuraavaks pitäis hommata Macbookkiin Applen mini dvi-dvi adapteri ja dvi-hdmi piuha, jos sillä pystyis kattomaan leffoja koneen kautta... Ei kellään sattuis olemaan kokemuksia kyseisestä virityksestä..
     
  16. juhpa

    juhpa Guest Guest

    Liittynyt:
    17.04.2007
    Viestejä:
    27
    Saadut tykkäykset:
    0
    Olen lukenut tämän threadin ja avforumia ja saanut sen käsityksen että 70 ja 71 mallit ovat täysin sama televisio. 71 on vaan "saksan malli". Myyjä kuitenkin väittää että kyseessä on vanhempi malli ja jostain syystä se on kalliimpi kuin 70.
    voisiko joku vielä varmistaa minulle että kyseessä on sama tv ja jossei ole niin kertoa erot että voin perustella hänelle paremmin.

    edit:

    ehtipä tuossa pikagoogletukset tehdä ja löytyi vain ero manuaalin kielissä että enköhän tämän jo 10. kerran itselle varmistanu mutta jos jotain eroja vielä löytyy ni kertokaa
     
  17. ronaldo09

    ronaldo09 Guest Guest

    Liittynyt:
    16.08.2005
    Viestejä:
    165
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mainoslause: " Kun televisioon tulee esimerkiksi tv-lähetyksestä tai DVD-soittimesta kuvasignaali, V-Real-prosessori skaalaa sen 1080p-muotoon."

    Miten se muka skaalaa tv kuvan 1080p muotoon? Mulla ainakin tv kuva on 576i. (tulee topyn boxista componenttina). Ja miten muutenkin toi tv:n skaalain toimii? Ei ainakaan samaan tyyliin kun ps3 tai DVD Hd950 jossa tyyliin "napista" painamalla saa muutettua skaalaimen asetuksia.

    Hieman pihalla vai? :hitme:
     
  18. Okkraj

    Okkraj Guest Guest

    Liittynyt:
    04.05.2005
    Viestejä:
    244
    Saadut tykkäykset:
    0
    Miksi sinun tarvitsisi perustella myyjälle ostajan ominaisuudessa jotain???
    Mistä tuo mainoslause on otettu, ei varmaankaan px/pv-sarjan vehkeistä, koska ne eivät ole fullHD-paneeleita?

    Mainoslauseen perusteella se tekee lomitukse poiston ja kasvattaa resoluutiota laskemalla/arvaamalla. Mikäli tv ei skaalaisi tuota paneelin resoluutioon sopivaksi, kuvan ympärillä olisi joka puolella mustia palkkeja. Ei toimi samalla tavalla, koska se skaalaa kaiken omaan natiivi resoonsa, yleensä tähän ei pääse tuonkaltaisissa laitteissa vaikuttamaan. Samalla periaatteella nuo ps3, yms. toimii, siellä on vain optioita käyttäjän valittavissa.

    Ehkä vähän, mutta ulkona on tänään kaunis päivä:p.
     
  19. juhpa

    juhpa Guest Guest

    Liittynyt:
    17.04.2007
    Viestejä:
    27
    Saadut tykkäykset:
    0
    Koska hänen 70 malli maksaa 1170e (tilaustavara yllättäen) ja 71 (joka hänen mukaansa on vanhempi malli ja löytyy varastosta) maksaa 1390e. Jossen pysty perustelemaan tietämättömälle että hän on väärässä niin miksi hän laskisi hintaa 71 mallista. Voihan se olla että haluaa vaan myydä tuota kalliimpaa joten tässä tilanteessa haluan pystyä sanomaan jotain 100% varmuudella takaisin.

    Noh kohta selviää kuhan pääsee soittamaan...
     
  20. ronaldo09

    ronaldo09 Guest Guest

    Liittynyt:
    16.08.2005
    Viestejä:
    165
    Saadut tykkäykset:
    0
    Täällä mm. mainostetaan sitä