Terminator: The Sarah Connor Chronicles (jenkkitahtiin)

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana Wade, 11.11.2005.

  1. JaniH

    JaniH Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    08.08.2000
    Viestejä:
    6 723
    Saadut tykkäykset:
    15
    Samalla logiikalla:

    Summer Glau + Foxin tv-sarja = Loistava tv-sarja
     
  2. Jazo

    Jazo Käyttäjä

    Liittynyt:
    24.10.2004
    Viestejä:
    4 424
    Saadut tykkäykset:
    10
    Ei varmaan voidakaan, ainakaan vielä. Sillä eihän tuota Terminator sarjaa ole vielä edes esitetty, kun taas Smallville on pyörinyt jo useamman kauden ajan.
     
  3. xclone

    xclone Käyttäjä

    Liittynyt:
    09.02.2004
    Viestejä:
    1 623
    Saadut tykkäykset:
    0
    Nostetaas hieman muistutuksena...

    Pilottijakso on pihalla.
     
  4. satanthresher

    satanthresher Guest Guest

    Liittynyt:
    11.07.2006
    Viestejä:
    274
    Saadut tykkäykset:
    1
    Ja olipa kyllä huono.

    Sarja nyt sitten jatkaa T2:n jälkeen ihan omia polkujaan, koska T3:n kanssa tämä on aivan selkeästi eri "jatkumoa". Näyttelijöistä voi aivan ensiseisomalta teilata Sarahin (joka ei näytä eikä tunnu ollenkaan puolisekopäiseltä Sarahilta) ja molemmat Terminatorit (pahis ei ole yhtään uhkaavanoloinen ja hyvis taas teini..). Noiden "pienten" epäkohtien lisäksi juonikaan ei kyllä vaikuttanut ollenkaan hyvältä, joten taisipa jäädä tämän sarjan katsominen tähän.
     
  5. Caane

    Caane Guest Guest

    Liittynyt:
    06.06.2004
    Viestejä:
    137
    Saadut tykkäykset:
    0
    En viitsi käyttää spoileri tageja kun kerran on kuitenkin mahdollista katsoa jakso jos kiinnostaa, eli itse olin ainakin positiivisen yllättynyt pilotista. Ja mitä tulee noihin näyttelijöihin niin pahis on kyllä aika kehno, mutta muuten ihan hyvät näyttelijät, mitä helkkarin merkitystä sillä on että ei näytä samalta ku leffojen näyttelijät ja mitä taas tulee "hyvään terminaattoriin" niin juuri oikea henkilö valittu osaan.
     
  6. JaniH

    JaniH Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    08.08.2000
    Viestejä:
    6 723
    Saadut tykkäykset:
    15
    Hehe, useampaan otteeseen jakson aikana naureskelin sitä, etteivät olleet edes yrittäneet keksiä yhtään mitään omaperäistä, vaan kierrättivät elokuvista tuttuja jippoja. Ei tämä nyt kuitenkaan kovin huono ollut ja voisi luulla, että hyvä jatkuva juoni olisi luvassa. Alasti kiemaileva Summer Glau riittää kyllä yksistään pitämään mielenkiinnon yllä.
     
  7. Zeus

    Zeus Guest Guest

    Liittynyt:
    10.07.2001
    Viestejä:
    196
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ei yhtään hassumpi. Olen huonompiakin tv-ohjelmia katsellut. Odotan jatkoa :)
     
  8. Miquel007

    Miquel007 Uusi jäsen

    Liittynyt:
    29.11.2002
    Viestejä:
    272
    Saadut tykkäykset:
    15
    Näyttäisi siltä, että olisi jonkinlainen "esikatselu" pilot, koska tv.com ilmoittaisi että vasta tammikuussa -08 tulisi ulos. Voipi olla että näyttelijöitäkin vielä vaihtuu.
     
  9. Zeus

    Zeus Guest Guest

    Liittynyt:
    10.07.2001
    Viestejä:
    196
    Saadut tykkäykset:
    0
  10. xclone

    xclone Käyttäjä

    Liittynyt:
    09.02.2004
    Viestejä:
    1 623
    Saadut tykkäykset:
    0

    "Esikatselu" sitähän se on nimenomaan. Mutta en viitsinyt laittaa mitään enkku version kuvauksia tallenteesta kun ei varmaan sääntö nikkarit tykkää.

    Oikeaan pilottiin tulee takuu varmasti muutoksia, pieniä tai isoja sitä ei vielä kukaan tiedä. Mutta monen muun sarjan kohdalla on vaihdettu musiikkia, sidekick näyttelijöitä jne.. Mutta yleensä tarinan kerrontaa ei ole muutettu edellyttäen että esittäjä kanava/tilaaja on tähän versioon tyytyväinen. Jos jotain dramaattisia muutoksia tehdään niin se tapahtuu yleensä TILATUN EKAN KAUDEN EKA jaksossa.
     
  11. Moleculo

    Moleculo Guest Guest

    Liittynyt:
    28.08.2005
    Viestejä:
    141
    Saadut tykkäykset:
    0
    Näyttää muuttuvan jo pilottikin:

    A U.S. TV series based on The Terminator movies has axed a storyline because of its similarities to the Virginia Tech massacre. The Sarah Connor Chronicles is scheduled to be aired next year and follows a mother trying to protect her son from mankind. But a scene where character John Connor is attacked at school has been axed by TV network Fox, following the mass killings at the university in Virginia in April. Josh Friedman, an executive producer on the Fox TV show, says he is working on a revised storyline.

    - IMDB.com
     
  12. xclone

    xclone Käyttäjä

    Liittynyt:
    09.02.2004
    Viestejä:
    1 623
    Saadut tykkäykset:
    0
    No ei paljoa. Tuo koulukohtaus kuvataan uusiksi ja pientä hienosäätöä päälle.

    Sometimes fiction comes a little too close to reality. Josh Friedman, executive producer of Fox's THE SARAH CONNOR CHRONICLES, told reporters recently that he was just addressing his own concerns as a parent when he wrote the controversial school- shooting scene in the pilot episode. That scene will now be cut down and reshot in the wake of the recent incident on the campus of Virginia Tech. "When I wrote it, I certainly didn't write it for some sort of shock effect or anything like that," Friedman said. "I mean, it was written because I think it was the most important way to tell that part of the story. I'm a parent. And at the time that I was writing it, my wife and I were just starting to talk about sending my child to school. ... I was kind of thinking about Sarah and John and that relationship, and kind of a lot of the show is about this woman who's very much of a control freak, letting this child go off into the world. And for all of us as parents, I think it's a very scary world. And for her particularly, it's a very scary world." THE SARAH CONNOR CHRONICLES picks up the story of the title character some time after the 1991 movie Terminator 2: Judgment Day. Lena Heady plays the role originated by Linda Hamilton in the films, and Thomas Dekker plays her son, John. David Nutter, who directed the pilot, said that the scene will be reshot, but the changes won't lessen the effect of the story. "Adjustments will be made," he said. "I mean, the most important part of this is really to add a sense of an action element to the show that Terminator fans are really expecting and want for the series. [We] are addressing the concerns of that, and I think that when this gets on the air, there will be adjustments made, but I think they will be satisfying." The show, which may be retitled Terminator: The Sarah Connor Chronicles, is scheduled to premiere in early 2008.
     
  13. Nobody

    Nobody Guest Guest

    Liittynyt:
    27.05.2002
    Viestejä:
    542
    Saadut tykkäykset:
    0
    Näyttelijät vaikuttivat aika tylsiltä. Myös pilotti oli aika tylsä. Sarah Connoria esittämä nainen saisi ainakin vaihtua, koska se ei sovi sarjaan. Lisäksi ihmettelen, että miksi tähänkin sarjaan pitää laittaa kohtauksia joissa näyttelijät "menettävät vaatteet päältään" ja silti selvästi näkyy, että vaatteet ovat päällä. Eli kuvakulmat pitäisi kysyisestä kohtauksesta ainakin editoida. Taidan kuitenkin seurata ainakin pari jaksoa tätä sarjaa ennen kun päätän lopputuloksen.
     
  14. lazarus555

    lazarus555 Guest Guest

    Liittynyt:
    21.10.2004
    Viestejä:
    90
    Saadut tykkäykset:
    0
    No olipa mitään sanomatonta menoa......tosin pilotit usein ovat. Voihan tästä tulla jotain, mutta kyllä jäi vähän semmonen Terminator goes to Highschool -fiilis. Voiko olla mitään vähemmän vakuuttavaa teinityttö-terminator? Ei herran....:hitme:


    -L-
     
  15. Rokkari

    Rokkari Guest Guest

    Liittynyt:
    23.08.2005
    Viestejä:
    2 385
    Saadut tykkäykset:
    0
    Agreed :love: hyvä näyttelijäkin vielä...

    Näköjään Heroesin Thomas Dekkerkin mukana. Menikin sitten katsottavien listalle tämä(kin) sarja epäilyksistä huolimatta kun kerran Summer on mukana.
     
  16. Flotter

    Flotter Guest Guest

    Liittynyt:
    01.11.2001
    Viestejä:
    301
    Saadut tykkäykset:
    1
    Eihän se ollut ollenkaan niin huono kuin odotin. Näyttelijävalintoihinkin oli osunut helmiä Summer Glaun myötä. Toki Sarahia esittävä typy ei ollut erityisen vakuuttava, mutta kaikkeen kai tottuu. Jopa ihmemieheen juoksentelemassa tähtiporttien läpi :)
     
  17. Molli

    Molli Guest

    Liittynyt:
    Viestejä:
    0
    Saadut tykkäykset:
    0
    Todella hyvä sarja :naminami:
     
  18. Elvis

    Elvis Uusi jäsen

    Liittynyt:
    29.07.2001
    Viestejä:
    344
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mä kyl tykkäsin ihan kanssa. Ihan viihdyttävä oli ja paikoittain aika rankkaakin menoa. T2:n tunnelma välittyi aika hyvin ja sarjassa mentiin heti asiaan, eikä termiksistä vaan puhuttu ja vihjailtu. :naminami:

    Se vaan pisti silmään, että termiksen voima ja nopeus tuntuu vaihtelevan sarjassa draaman ehdoilla. Välillä lähtee taju hetkeksi kun lentää ikkunan läpi, mutta sitten hetkeä myöhemmin luodit taas eivät tunnu missään. Vähän tähän tyyliin.

    Mutta...

    ...ihan positiivinen yllätys oli.
     
  19. Rokkari

    Rokkari Guest Guest

    Liittynyt:
    23.08.2005
    Viestejä:
    2 385
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ihan tiukkaa menoa ollut ensimmäiset kolme episoodia. Ei tämä nyt maailmaa mullista, mutta kyllä tätä katsoo. Ja jos jonkun mielestä raiskaa alkuperäisleffat niin ei ole kuulemma pakko katsoa :p
     
  20. Ephram

    Ephram Guest Guest

    Liittynyt:
    15.03.2004
    Viestejä:
    357
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jakso jaksolta on noussut innostus täällä päässä tätä sarjaa kohtaan. Pilotti meni "no jaa" fiiliksissä, tokassa jaksossa sarja alkoi tuntumaan jo joltain, mutta vasta episodi 3 vakuutti minut siinä määrin, että olisi omalla kohdallani hullua pudottaa tämä sarja pois siltä kuuluisalta "seurantalistalta". Joka kylläkin pullistelee nykyisellään sarjoista, koska nykypäivänä tuotetaan todella paljon tasalaatuisia ja laadukkaita, joskin enimmäkseen melko laskelmoituja sarjoja.

    Pilotti meni huonoissa tunnelmissa itselläni pitkälti siksi, ettei näyttelijöihin rooleissaan ollut vielä tottunut. Muutama jakso on mennyt sulattaa nämä ihan hyvin tv-tasolla roolinsa vetävät tyypit, koska Terminator-universumi on muodostunut niin vahvaksi kolmen elokuvan takia. Enivei, kyllä kolmen jakson jälkeen voin sanoa, ettei casting ole ainakaan epäonnistunut. Varmasti moni suhtautuu negatiivisesti esim. Summeriin, mutta minusta oli vain hyvä veto laittaa vetävän näköinen pimu suojelemaan Connoria. Kunhan tämä ei nyt miksikään suureksi rakkaustarinaksi ihmisen ja koneen välillä ryöstäydy. :)