Samsung LE40M86

Keskustelu osiossa 'Televisiot' , aloittajana Lootu, 27.03.2007.

  1. adastra

    adastra Guest Guest

    Liittynyt:
    04.03.2005
    Viestejä:
    86
    Saadut tykkäykset:
    0
    päivitystä

    mulla myös toi ajoittain nykivä sisäinen virititin (ns. freeview judder)

    myös ihan pientä pilveä tällä hetkellä yhdessä kohtaa

    kuva vaatii melkosta kalibrointia saada kohdalleen

    kaiken kaikkiaan voisin todeta, että täysin ylihypetetty laite, mutta tämähän oli jo tiedossa että tauluTV on ehkä huonoin investointi jonkun auton jälkeen.
     
  2. burner

    burner Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    06.06.2007
    Viestejä:
    655
    Saadut tykkäykset:
    0
    Noh,ehkä toi olis pitänyt kirjottaa sitten että osalla toimii ja osalla toimii päin vittua? Ilmeisesti oot sitten saanu jonkun todella maanantaikappaleen. Mikä firmis sulla siinä on? Jos tuo MoviePlus bugikin siinä kummittelee niin olishan sen saanu pois vaatimalla tuota 2000 firmistä?! Ihmettelen vain miten se on huollosta sulle edes päässy takas jos eivät löytäneet mitään vikaa? Missäs firmassa Samppaas "huolsit"? Outoa myös että vgakin kenkkuilee. Miten mahtaa ilmetä? Niinkuin aikaisemmin täällä totesin niin itselläni homma pelitti ihan heittämällä. Ite en olis kyllä ottanut edes takas jos olis tollasten vikojen jälkeen todennut että heidän mielestään on kunnossa. Mutta arvaamatontahan tää tekniikan kanssa kikkailu joskus on. Sinuna löisin kohteliaasti ensin nyrkkiä pöytään ja sievästi vaatisin että nyt telkku kuntoon. Eihän toi edes ole enää kuluttajan kannalta mitenkään oikein jos telkka tulee samassa kunnossa takas kuin on ollutkin. Onko siellä edes sille tehneet mitään? Telkun vaihtokaan uuteen samanlaiseen ei taida ihan niin yksinkertasta sit olla kun Saksanmaalta hommattu.

    Sonylla tosiaan vaikuttaa ainakin olevan eri huoltopisteet kuin mitä Samsung käyttää. Mutta on täälläkin saatu positiivisia palautteita jokunen ainakin Samsungin valtuuttamista huolloista lukea. En nyt täysin ketään maanrakoon tuomitsisi. Ymmärrän kuitenkin jos tällä hetkellä on lähinnä pettynyt olo ja ketuttaa.
     
  3. burner

    burner Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    06.06.2007
    Viestejä:
    655
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kantsii vaan joo Samsungin suuntaan olla tosiaan yhteydessä niin ymmärtävät asiaa vähän lajemmassakin mittakaavassa:) Eikä se keneltäkään pois ole jos sinne päin laittaa postia:) Jos Samsungin tavoitteena on kuitenkin kaikille laiteen omistajille saada tuo 24fps tuki toimimaan niin kyllä se koskee sitten pk-seudulla, Joensuussa, Oulussa, Lappeenrannassa tai Rovanimellä asuvia. Niiden huolihan se on miten saavat asian vain toimimaan. Sinne päin kun ollaan yhteydessä niin saadaan ehkä vähän nopeutettua toimintaa:) Jospa niitä DDC-manager laitteita saatais Suomeen enemmänkin kuin se yksi. Oma mielipiteeni siis tämä ainakin:)
     
  4. Jaahall

    Jaahall Guest Guest

    Liittynyt:
    26.01.2005
    Viestejä:
    33
    Saadut tykkäykset:
    0
    Hieman ehkä off topicia mutta yritin silmäillä ketjua ja selvitellä, että onko porukka kyseistä töllöä tilaillut Saksanmaalta ja jos on niin mistä? Mitä muuta kannattaa ottaa huomioon tilatessa? Tietenki takuun kanssa voi olla aina vähä arpomista. Lähinnä mikä paikka on luotettava? Jännite toki Saksassa on sama kuin täällä joten sitä ongelmaa ei ole.
     
  5. The_hane

    The_hane Guest Guest

    Liittynyt:
    03.04.2006
    Viestejä:
    325
    Saadut tykkäykset:
    0
    Juuh omani meni Tehovideo oy:n samsungin huoltopäälikön neuvosta ja siellä sanoivat että movieplus bugia ei ole (tästä syystä sen sinne lähetin) 1½ viikkoa pitivät ja ihmettelivät. lopuks totesivat ettei uutta firmwaree ole saatavilla Samsungilta:eek: siinä vaiheessa en oikieen tiedä mitä tehdä. Nyt se on ollu tossa pari viikkoa ja eniten tuo 24hrz vituttaa blu-rayssä (siis nykiminen) ja sen haluaisin pois. Olen ymmästäny että uusimissa versioissa tuo oli korjattu. Mutta pelon sekasin tuntein nyt mietin että vaihdanko uudempaan 37m86:seen
     
  6. Kryptoni

    Kryptoni Guest Guest

    Liittynyt:
    15.07.2007
    Viestejä:
    10
    Saadut tykkäykset:
    0
    Hieman offtopiccia tähän väliin. Täällä kun on porukka kehunut PS3:n kuvaa normi dvd-leffoissa M86:lla katsottuna. Mitenkäs on, osaako tuo PS3 skaalata tuota kuvaa ylöspäin? Vai olisiko kuva jopa vielä parempi jos hommaisi kunnollisen vahvistimen joka osaisi tuon tehdä?
     
  7. burner

    burner Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    06.06.2007
    Viestejä:
    655
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tehovideo näyttää olevan Helsingissä ja Turussa. Powermillissä tuo 2000 firmis ainakin jos pk-seudulla asustat. Ja luulisi että ihan sanomallakin tuonne Tehovideoon että sellainen firmis todellakin on olemassa ja on heidän hommansa se kaivaa jostain niin jotain alkaisi tapahtua. Mikä huolto se on jos siellä ei huolleta mitään ja sanotaan että mitään vikoja ei ole olemassa.

    Tuohon 24fps tuen korjaamiseen ei ainakaan vielä tällä hetkellä päivitystä ole,niinkuin varmasti ahkerasti täältä lukemalla voi todeta:)

    Onhan tuo 37 malli myös yksi vaihtoehto. Ja toinen varmasti tuo hybridi 40BCX malli.
     
  8. burner

    burner Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    06.06.2007
    Viestejä:
    655
    Saadut tykkäykset:
    0
    Itsellänihän kävi Samppa huollossa asti scartin kuvahäiriöiden takia. Totesivat sen kuitenkin olevan ominaisuus eikä vika. Ja ongelmahan on nimenomaan scartilla,siitä löytyy enemmänkin juttua esim avforumissa. Taisi olla äänestyskin onko vaakaraitoja omassa Sampassa vai ei. Mutta itselläni kylläkin vaakaraidat ovat tuskin huomattavissa ja ilmeisesti sinulla häiriöt ovat selkeästi nähtävillä. Enkä myöskään ole törmännyt punaisiin läntteihin kuvassa. Onkohan ongelma samanlainen kuin avforumilla krakatoulla? http://www.avforums.com/forums/showpost.php?p=5198649&postcount=6776

    On kyllä omasta mielestä myyjiltä aika huonoja neuvoja että osta vaan lisää piuhoja:hitme: Hyvää asiakaspalvelua jos joku myyjä tulisi vaikka erilaisten piuhojen kanssa katsomaan vaikuttaako ne mitenkään kuvaan. Tai jos elettäisiin unelmamaailmassa niin myyjähän nappaisi hdmi:llä varustetun boxin kainaloon ja tulisi kotikäynnille. Noh,haaveilla saa aina ja hyvä onkin koska ei sitä koskaan tiedä jos ne toteutuvat:) Mutta kuulostaa tietty tuokin hiukka pahaenteiseltä jos vanha boxisi on antanut vanhaan töllöösikin jo häikkää. Lainaapa joltain kaveriltasi boxia ja kokeile antaako sekin häiriötä? Ainakin tulisi halvemmaksi tuollainen kokeilu,eikä kasva otsaan sarvea tai mitään muutakaan:)
     
  9. JuKo

    JuKo Guest Guest

    Liittynyt:
    18.02.2004
    Viestejä:
    872
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kyllä osaa ja erittäin laadukkaasti, kilpailee lähes tasaväkisesti "aitojen" skaalaavien dvd-soittimien kanssa.
     
  10. JJK80

    JJK80 Guest Guest

    Liittynyt:
    23.11.2005
    Viestejä:
    778
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tarvittava EDID-päivitys kyllä löytyy, mutta päivityksen suorittamiseen tarvittava "DDC Manager"-päivityslaite puuttuu Suomen Samsungin huoltoliikkeiltä, joten eivät pysty Suomessa suorittamaan kyseistä päivitystä (tällä hetkellä).

    Suomessa ilmeisemmin jo olikin kyseinen laite, mutta se onnistuttiin hävittämään.
     
  11. burner

    burner Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    06.06.2007
    Viestejä:
    655
    Saadut tykkäykset:
    0
    Aivan,aivan laite siis tosiaan on olemassa että tuon Sampan saa toimimaan 24 tilaan oikein. Itsekin siitä täällä paasannut:) Mutta tuo laite on todella kiven alla piilossa,joten päivitys ainakin tällä hetkellä on vielä unelmissamme. Toivotaan että se jostain ilmaantuu tai tulee uusi. Itsellä ei ole hajua minkälainen vekotin kyseessä on. Joku itse rakennettu härveli vai läppärin kautta toimiva systeemi? Saksassa päivityksiä tuolla ollaan jo tehty kotikäynneillä. Ja jos oikein olen ymmärtänyt niin Briteissä myös laitteesta on pulaa/onko ollenkaan sama laite siellä? Aika taas kuitenkin näyttää miten näiden huoltojen kanssa täällä käy.
     
  12. JTX

    JTX Käyttäjä

    Liittynyt:
    28.09.2001
    Viestejä:
    5 796
    Saadut tykkäykset:
    14
  13. JuKo

    JuKo Guest Guest

    Liittynyt:
    18.02.2004
    Viestejä:
    872
    Saadut tykkäykset:
    0
  14. Suusa

    Suusa Guest Guest

    Liittynyt:
    08.07.2007
    Viestejä:
    6
    Saadut tykkäykset:
    0
    Enpä moista osannut edes unelmoida. Vaikka näinhän se pitäisi mennä. Olin nöyrästi kiitollinen, kun sain option palauttaa ökypiuhan elleivät tuo lääkettä tautiin. Mutta narisijan maine on jo tienattu, niin eiköhän tässä kehtaisi sitä boksilainaakin vaikka ehdottaa.

    Soitin Samsun tukilinjalle ja siellä kerrottiin scart-häröjen ilmenevän PYSTYviivoina. Suositti huoltokeikkaa ellei homma asetu.

    Ja loppukevennyksenä tunnustan, että tölsyni digitaalinen kohinanvaimennus oli pois päältä. Voisiko sen asettamisella automaattiseksi olla jotain hoitoa tähän tilanteeseen..? Jepjep, arvasinkin säätöjen testailun muuttuessa holtittomaksi, että jotain saattaa mennä vaikka mönkäänkin.
     
  15. kuimu

    kuimu Guest Guest

    Liittynyt:
    17.05.2007
    Viestejä:
    34
    Saadut tykkäykset:
    0
  16. VhtrMrk

    VhtrMrk Guest Guest

    Liittynyt:
    23.07.2007
    Viestejä:
    1
    Saadut tykkäykset:
    0
    Samaa pohditaan täälläkin. Laittakaa saksan linkkejä tulemaan.
     
  17. haasa

    haasa Guest Guest

    Liittynyt:
    08.04.2007
    Viestejä:
    23
    Saadut tykkäykset:
    0
    ..ilmeisen luotettava paikka ja palvelukin tuntuu pelaavan loistavasti.
    http://www.my-solution.de

    Ja tuolta pitäisi tulla töllö sillä takuutodistuksella mistä tuolla Suomen Samsungin sivuilla puhutaan..
     
  18. hammeria

    hammeria Guest Guest

    Liittynyt:
    28.05.2007
    Viestejä:
    45
    Saadut tykkäykset:
    0
    YEAH..!! sony on kyl kuningas,.. tuota päivitystä on odotettu!!! huomenna pääsee kattoo miltä näyttää se 24hz kuva..
     
  19. hkja

    hkja Guest Guest

    Liittynyt:
    21.07.2007
    Viestejä:
    4
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mitenkäs pääsee leffoja katellessa 720p tai 1080i tiloissa jäävistä mustista ylä -ja alareunan palkeista eroon? Just Scanilla olen katsonut, muista tiloista (Wide Zoom...) ei tunnu oikein löytyvän vastausta.
     
  20. JJK80

    JJK80 Guest Guest

    Liittynyt:
    23.11.2005
    Viestejä:
    778
    Saadut tykkäykset:
    0
    Muita paikkoja josta M8:ia on tilattu ovat www.topvision-online.de ja www.ce24.de.


    Onko kukaan ottanut selvää, että miten toimitaan seuraavissa tilanteissa:

    - Tilaa television Saksasta ja käy, niin huono tuuri, että saa valmiiksi viallisen television, jota eivät saa Samsungin huollossakaan kuntoon, niin joutuuko sen lähettämään vaihtoon tuonne ostopaikkaan (Saksaan) vai saako Suomen Samsungin/huollon kautta uuden television tilalle?

    - Kun on tilannut television Saksasta, niin ilmeisemmin televisiolla on vähintään 14pv palautusoikeus? Jos palauttaa, niin tuleeko kuljetuskustannukset asiakkaan maksettaviksi? Onko sillä vaikutusta asiaan, että jos televisio on valmiiksi viallinen ja joutuu sen takia lähettämään television vaihtoon?


    TopVisionShop.de -hyvä vai huono?
    my-solution.de