Viimeksi kuuntelemasi levyt

Keskustelu osiossa 'Musiikki' , aloittajana Professional, 26.06.2005.

  1. Vibatsu

    Vibatsu Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    18.10.2002
    Viestejä:
    688
    Saadut tykkäykset:
    1
    loistava kokoelmahan on kyseessä, mutta muutamia herkkuja on levyltä on jäänyt puuttumaan, esimerkiksi Hello ja Don't Go Away.
     
  2. Shmn

    Shmn Guest Guest

    Liittynyt:
    02.12.2004
    Viestejä:
    346
    Saadut tykkäykset:
    0
    Interpol - Our Love To Admire

    Hyvässä mielessä tasalaatuista Interpol-kamaa alusta loppuun. Lämpenee vielä useammalla kuuntelukerralla. Erittäin hyvä. :thumbsup:

    [​IMG]
     
  3. Timpe198

    Timpe198 Guest Guest

    Liittynyt:
    25.07.2006
    Viestejä:
    26
    Saadut tykkäykset:
    0
    Linkin Park - Minutes To Midnight

    Linkin Park ei petä koskaan! :thumbsup:
     
  4. Vorkkis

    Vorkkis Uusi jäsen

    Liittynyt:
    02.11.2005
    Viestejä:
    702
    Saadut tykkäykset:
    4
    Stam1na - Uudet kymmenen käskyä

    Ehkä se Suomen kovin bändi. Pari keikkaa tänä vuonna nähty ja on vaan hemmetin kova meininki ei voi mitään. Lehmipojat Lemiltä:thumbsup:
     
  5. Warziyosi

    Warziyosi Guest Guest

    Liittynyt:
    08.03.2007
    Viestejä:
    226
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tsuumi Sound System - Hotas

    Suomalaisesta kansanmusiikista pohjansa ottavaa soitantaa, jossa kansanmusiikkiin yhdistyy jazzia ja progea ja ties mitä. Jonkinasteisesta fuusiokansanmusiikista voinee siis puhua. Vaikka perinteinen kansanmusiikki ei minua juurikaan säväytä (vielä..? :rolleyes: ), Tsuumi iskee ja kovaa. Tämä on juuri sitä, mitä haitarilla ja harmoonilla (ja monella muulla) pitääkin tehdä!

    Biisit ovat monipuolisia ja kekseliäitä, sovitukset raikkaita ja soittimet sointuvat hyvin yhteen. Ja kun musiikkilaji on itselle lähestulkoon tuntematon, on kaikessa jotenkin uusi ja tuore tuntu.

    5/5
     
  6. J_J

    J_J Uusi jäsen

    Liittynyt:
    23.10.2005
    Viestejä:
    354
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ei hassumpaa, viuluista tuli aluksi mieleen Fireflyn musiikit :)

    Saa nähdä löytyykö myös omasta kokoelmasta joskus.
     
  7. Rooky

    Rooky Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    15.06.2004
    Viestejä:
    3 723
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tulenkantajat: Hyvää syntymäpäivää rouva presidentti & Teillä laki, meillä laulu - Suomen Rovaniemeltä kajahtaa, kun Hannibal ja Soppa räpäyttää osuvilla ja kantaaottavilla riimeillä. Tulenkantajien funkahtavien ja energisten biittien tahdissa taittuu matka jos toinenkin, ja tanssijalka saa kenkää kybällä! Teillä laki, meillä laulu ansaitsee täydet 5/5, ja HSRP hieman vaisumpana 4/5.

    Andy Horace: In The Light / In The Light Dub - Dub fiilistelyä höystettynä Horacen kimakalla rimmailuilla. Tuoreelta kuulostava levy ei onneksi taivu dancehall -menoon, vaan pysyy tiukasti dub / roots -tasolla. Levy käy hyvin alkulämmittelyä soundsystemien aloittaessa menon. 3/5
     
  8. Buckley

    Buckley Uusi jäsen

    Liittynyt:
    29.04.2005
    Viestejä:
    513
    Saadut tykkäykset:
    6
    Uusin Winger on soinut tiuhaan tahtiin viime aikoina. Ja siltä varsinkin Four leaf clover-biisi. Aivan loistavaa kamaa.
     
  9. lepreconn

    lepreconn Käyttäjä

    Liittynyt:
    27.11.2006
    Viestejä:
    3 370
    Saadut tykkäykset:
    39
    Viimeksi kuuntelin Wingerin Pullin. Kippi se vaan osaa!
     
  10. Buckley

    Buckley Uusi jäsen

    Liittynyt:
    29.04.2005
    Viestejä:
    513
    Saadut tykkäykset:
    6
    Hienoa tavata muitakin kyseisen musiikiin ystäviä! Oletkos tutustunut Kip Wingerin soololevyihin; This conversation seems like a dream, Made by hand ja Songs from the ocean floor? Hienoja levyjä nämäkin. Harmi kun missasin Wingerin syksyisen suomen keikan...
     
  11. lepreconn

    lepreconn Käyttäjä

    Liittynyt:
    27.11.2006
    Viestejä:
    3 370
    Saadut tykkäykset:
    39
    En ole kyseisiä levyjä kuullut. In the heart of the youngin ja Pullin lisäksi vain joitain yksittäisiä biisejä mm. Jordan Rudessin uusimmalla soololla levyn päättävä hieno slovari. Sekä killeribiisi, jonka nimeä en tiedä, mutta alkaa kunnon rääkäisyllä All I ever wanteeeed! Jos kiinnostaa niin tuolla Wingerin pitkä haastattelu suomeksi.
     
  12. Rooky

    Rooky Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    15.06.2004
    Viestejä:
    3 723
    Saadut tykkäykset:
    0
    Cypress Hill: Black Sunday - Yksi kaikkien aikojen legendaarisimmista hip-hop levyistä, jonka myötä ryhmä saikin osakseen enemmän mainetta ja mammonaa. Oivalliset sanoitukset, napakat biitit ja ihanteellinen sämpläys on 5 tähden arvoisia. 5/5

    Morcheeba: The Platinum Collection - Trip-hoppia, poppia ja fiilistelyä brittiyhtye Morcheeban toimesta. Kutakuinkin Best of- albumin nimellä kulkeva levy pitääkin sisällään ihan meneviä biisejä, kun sille päälle sattuu. 3+/5

    DJ Shadow: The Private Press
    - Mielestäni lähes samanarvoinen Endtroducing... debyyttialbumin kanssa. On tunnelmointia, sämpläystä ja nopeatempoista breakbeatia, kuten hyvässä hip-hop albumissa kuuluukin olla. Levy yhdistää genrejä, ja luo sekamelskeestä mahtavia soundeja! 5/5
     
  13. Xantaks

    Xantaks Guest Guest

    Liittynyt:
    08.11.2006
    Viestejä:
    784
    Saadut tykkäykset:
    0
    Anna Abreu - Anna Abreu :)

    Vaikka itse karsastan todella paljon massa/kaupallista musiikkia, niin olihan tämä "Idols" tuote nyt pakko kuunnella. Kyllähän neiti Abreun ääni tulee arvoonsa juuri näissä; Soul, R&B, Groove, Latinalainen lattari jne. jne. gategorioissa. Hassua kyllä, että näitä kaikkia löytyy tästä levystä, vaikka ehkä täysin popin muodossa. Varsinkin End of love biisissä on näitä kaikkia ja sen biisin toimivuudesta voimme olla montaa mieltä. Omasta mielestäni tämä levy oli aika positiivinenkin yllätys. Täysin erilainen levy, mitä nyt näiltä idols tyypeiltä on yleensä tullutkin.

    3½/5 :thumbsup:
     
  14. Liekinheitin

    Liekinheitin Käyttäjä

    Liittynyt:
    15.01.2004
    Viestejä:
    4 526
    Saadut tykkäykset:
    89
    Apulanta: Singlet 1998-2003

    Apikselta löytyy pitkäsoittojen ulkopuolellakin julkaistua tavaraa kivasti, ja tässäpä niistä jo toinen (tupla)kokoelma. Julkaisun päätarkoitus on pistää pakettiin sinkkujen b-puolet ja ep-extrat, vaikka ne itse singleraidatkin tulevat mukana. Kronologisesti edetessä cd 1 luonnollisesti pitää sisällään vähän vanhempaa tavaraa aloittaen vuoden 1998 hitillä Teit meistä kauniin ja cd 2 päättyy sen hetken viimeisimpään b-puoleen Avaruuden syklissä, joka päättääkin session erinomaisesti.

    Ensimmäinen cd on tasalaatuisempi kuin kakkonen. Kaikki näihin aikoihin väsätyt bonukset ajavat hyvin asiansa ja siis ovat mukavaa kuunneltavaa, mutta mikään kappale ei kuitenkaan erotu sen kummemmin massasta. Onhan siellä toki jotain Teen angelia ja Unenkansaa, jotka ovat epätavallisia Apisralleja, mutta parhaiten korvia hivelevät tällä cd:llä ne tutut hitit, kuten Käännä se pois.

    Toisella cd:llä otetaan Apulanta-tuotannon pohjakosketukset ja toisaalta myös kuullaan parhaat b-puolet siihen mennessä. Nukuttajan, Rai-rai-rain ja Japa-japa-jaan laatu voidaan arvata jo nimistä (=ei hurraamista). Sen sijaan muun muassa em. Avaruuden syklissä, pyörremyrskymäisellä riffillä jyräävä Tulva ja Wirtasen oma suosikki Tuhka ja veri pistävät matalaksi monta pitkäsoitoillakin julkaistua kappaletta. Täältä löytyy myös Sipe Santapukin ensimmäinen AL-sävellys Kusen tulta. Ihan hyvä suoritus, josta siitäkin mies on sittemmin pelkästään parantanut. Uudempi Apulannan tuotanto ei ole kiinnostanut aivan sillä tavalla kuin 90-luvulla, mutta hieno todeta, että bändi on viimekin aikoina pitänyt kovan tason sinkkujensa bonusten suhteen, ellei jopa parantanut. TJEU: Tyttö heikolla, Jälki, Likainen vesi, Syntisten pelastaja... 4-/5
     
  15. Molli

    Molli Guest

    Liittynyt:
    Viestejä:
    0
    Saadut tykkäykset:
    0
    mitä! rai-rai-rai ja japa-japa-jaa ovat parasta matskua Heinola 10 ajoilta! Siitä alkoikin sitten alamäki...
     
  16. TheJambo

    TheJambo Käyttäjä

    Liittynyt:
    08.06.2004
    Viestejä:
    2 272
    Saadut tykkäykset:
    2
    Tuli kuunneltua ekaa kertaa kokonaisuudessaan Dion Holy Diver -albumi. Upea levy joka on tulvillaan hittejä kuten Don't Talk To Strangers. Dion lauluääni on yksi lemppareistani rock-musiikissa. Ei huonoa sanottavaa levystä

    5/5
     
  17. Rooky

    Rooky Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    15.06.2004
    Viestejä:
    3 723
    Saadut tykkäykset:
    0
    Rage Against The Machine - Live At The Grand Olympic Auditorium

    Tiukka live taltiointi, jossa Zack de la Rochan ääni ja Morellon riffit pääsevät yleisön yllyyttäminä taivaallisiin sfääreihin!

    ***** / *****

    DJ Shadow - Preemptive Strike

    Kevyin albumi sämpläyksen mestarilta. Välttämättä ei niin omaperäinen, kuin muut albumit, ja liiaallinen rauhallisuus häiritsi suurimmassa osassa kappaleita. Silti levy on joillakin tasoilla shadowmainen mestariteos.

    **** / *****

    The Valkyrians - High And Mighty

    Turun Klubilla nähdyn keikan jälkeen oli levy lähes pakko ostos. Letkeää ja tempoisaa Suomi Ska:ta. Loistavaa!

    ***** / *****
     
  18. Professional

    Professional Stirlingite Tukijoukot

    Liittynyt:
    09.08.2004
    Viestejä:
    11 313
    Saadut tykkäykset:
    602
    Pistetään nyt pari viime aikojen kuunnelluinta...

    Aqua de Annique - Air

    Tää on tää Anneke van Giersbergenin uusi bändi. Jätetään tällä kertaa ylistys väliin ja annetaan musiikin puhua...

    Lost and Found
    Yalin

    *****

    Gamma Ray - Land Of The Free II

    Sedät painavat edelleen nuoruuden innolla ja näyttävät nuoremmilleen mallia kuinka sitä power metallia oikein pitää soittaa. Vähän on lainailtu sieltä sun täältä. Enimmäkseen omasta tuotannosta, mutta kyllä tässä vielä tuoreutta löytyy. Muutama täytekappele on toki joukkoon eksynyt, mutta se anteeksi annettakoon.

    Tämä biisi kolahtaa oikein kunnolla... Empress

    ****
     
  19. Sovcolor

    Sovcolor Guest Guest

    Liittynyt:
    17.07.2005
    Viestejä:
    115
    Saadut tykkäykset:
    0
    Rolling Stonesin "Comeback-trilogia", eli lätyt Steel Wheels, Voodoo Lounge ja Bridges To Babylon. Steel Wheelsin olin viimeksi kuullut joskus kymmenen vuotta sitten, ja pääsi yllättämään, joskin loppupuolella alkoi tuntumaan, että täytebiisejä oli ängetty väkisin mukaan. Sama fiilis vaivaa paikoitellen kahta muuta levyä, mutta jokaisella kolmella levyllä on hyvät hetkensä. Hieman tuntuu siltä, että ukot yrittävät joka levyllä ajoittain liikaa ja välillä meininki on kuin nitrodiskossa, mutta kun rokki kulkee se kulkee kunnolla...
     
  20. Professional

    Professional Stirlingite Tukijoukot

    Liittynyt:
    09.08.2004
    Viestejä:
    11 313
    Saadut tykkäykset:
    602