Transformers - 2006

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Dolph Laundgren, 24.07.2004.

  1. sokka

    sokka Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    10.10.2003
    Viestejä:
    5 768
    Saadut tykkäykset:
    318
    Olen samaa mieltä. Kovin sekavia oli nuo esim robotti tappelut. Kai siihen oli haluttu saada sellaista liikkeen tuntua, mutta kuvat oli ihan liian close uppia...
     
  2. Australia

    Australia Guest Guest

    Liittynyt:
    13.07.2007
    Viestejä:
    9
    Saadut tykkäykset:
    0
    Armaani on lapsena ollut kova transformers fani ja nyt on minun kova kohtalo lähteä illalla kyseistä elokuvaa sen kanssa katsomaan. Odotuksen eivät ole kovin korkeat, mutta jotain valoa sentää luo se, että ei sitä leffaa ainakaan vuosisadan kamalimmaksi ole ruoskittu.
     
  3. JTX

    JTX Käyttäjä

    Liittynyt:
    28.09.2001
    Viestejä:
    5 796
    Saadut tykkäykset:
    14
    Pitihän se käydä tämä katsastamassa kun Bayn parhaaksi kehuttiin. Ja sitähän tämä olikin, ei mikään korkea rima ylitettäväksi. Die Hard jää kakkoseksi: 3½/5, oikein viihdyttävä, loppua kohden puuduttava.

    Älä odota mitään, niin ehkä saat jotain. Ainakin muutamat hyvät naurut sekä hekottelua Bay-tyylille. Esim. jossain ryminäkohtauksessa supermalli-sivustakatsoja menee kyykkyyn kun ylitse lentää jotain romua. Kamera seuraa hidastettuna yli lentävää tauhkaa, naikkonen koko ajan keskipisteenä. Taattua Bay-laatua :p
     
  4. mlackke

    mlackke Uusi jäsen

    Liittynyt:
    17.10.2005
    Viestejä:
    94
    Saadut tykkäykset:
    1
    Jooh mitähän tästä sanoisi..leffa oli nyt selvästi suunnattu 13-vuotiaille ja senpä vuoksi leffa olikin ..paljon huonompi mitä odotin. Robojen totetus jees ja mättö niihin liittyen, mutta muuten kaikki kuin b-luokan leffasta.

    -2/5
     
  5. jukra

    jukra Guest Guest

    Liittynyt:
    25.12.2002
    Viestejä:
    321
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kävin jo ennakossa katsomassa, toki ihan vahingossa - en mikään fani ole(sattumalta lapsuusvuosilta muistin optimus primen nimen ennen kuin se kerrottiin).
    Eipä tälle voi antaa kuin täydet pojot, loistavaa toimintaa ilman että tuntuu perus toimintaleffalta - vähän rakkautta ja todella siistejä kuvia ja näyttävää tykitystä.
    Siitä olen samaa mieltä että liian läheltä taistelukohtaukset kuvattu, olisi ollut paljon tyylikkäämmän näköisiä nuo robotit kun hiukan kauempaa olisi katseltu.
    Muuta negatiivista en osaakaan keksiä, joku tuola listasi epäloogisuuksia - itse en noita niin paljoa havainnut, eipä kai tämä tositapahtumiin perustunutkaan(?) :p

    Suuri hymy oli kasvoilla kun teatterista lähdin, hyvää musiikkia, kauniita maisemia(/naisia) ja sopivasti toimintaa:

    5/5
     
  6. LaRe_112

    LaRe_112 Guest Guest

    Liittynyt:
    16.02.2005
    Viestejä:
    127
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jo se koko kuutio onnistui pilaamaan koko elokuvan. Jos tehdään elokuva jossa juonella ei ole mitään väliä, niin jätetäänkö ihan suosiolla se juoni sitten pois. Tuollaiset jutut kuuluvat vain ja ainoastaan 5-vuotiaiden suuriin tarinavihkoihin, ei valkokankaalle. Toimintakaan nyt ei ollut mitenkään erityistä, niin kyllä tämä aika paha pettymys oli. Niin ja milläköhän se Megatron herätetään kakkososaan henkiin. Sillä kuutiollako?
     
  7. janolle

    janolle Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    09.04.2005
    Viestejä:
    1 046
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kävin eilen tuon kattomassa ja tykkäsin aika paljonkin.
    Oli hauska huomata että moni dialogi oli suoraan piirretystä elokuvasta joka kuului suosikkeihini nassikkana. Myös tranformers hahmojen persoonat olivat onnistuneita. Ehkä tämä oli enemmän meille lapsuuden intoilijoille suunnattu, mutta kaikkiin kavereihini upposi kuin veitsi voihin.

    4/5

    Lopputeistelu kyllä tuntui vähän venyneeltä ja mausteettomalta.
    Odotin oikeastaan koko leffan ajan että Prime ja Megatron olisivat taistelleet punaisella miekalla ja sinisellä moukarilla. :mad: Sitä odotti ilmeisesti moni muukin kun leffan jälkeen kuuntelin ihmisten puheita.
     
  8. ratikka0

    ratikka0 Guest Guest

    Liittynyt:
    05.09.2001
    Viestejä:
    364
    Saadut tykkäykset:
    0
    Bay vissiin kuvasi koko leffan ihmisen näkökulmasta...
    Ja mitä tuohon Megatronin henkiinherättämiseen tulee, niin luulen kakkososan pahiksen olevan kuitenkin Starscream. Megatron sitten lopuksi voi paloitella Starscreamin. Mutta animaatiossa Megatronin herätti "henkiin" Unicron (suuri jumalaplaneetta) ;)
     
  9. Australia

    Australia Guest Guest

    Liittynyt:
    13.07.2007
    Viestejä:
    9
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kävin siis katsomassa sen Transformerssin ja olin positiivisesti yllättynyt. Ihan hyvä aivot narikkaan leffa, vaikka lopussa se mäiskintä oli aika venytettyä ja ehkä typerääkin. Olen kyllä ollut useasti huonompiakin leffoja katsomassa.

    3/5

    Vähän oli ehkä liikaa nainen/autot/sankari/wroom wroom pam mäiskis mäiskis juttua naisen makuun
     
  10. koomapoika

    koomapoika Guest Guest

    Liittynyt:
    13.09.2006
    Viestejä:
    884
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ei tätä voi suositella kuin pikkuhenkalle.

    2/5

    nimim. 2 transua kaapissa :p
     
  11. Bumer

    Bumer Goodfella Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    10.09.2004
    Viestejä:
    1 689
    Saadut tykkäykset:
    4
    Aivan mahtava toiminta/fantasia elokuva. Kunnon huumorilla höystetty ja tuntuvat tehosteet. Hahmoonkin pystyi jollakin tasolla samaistumaan, vaikka kyseessä oli vanha tarina ("lähes nörtti" ja kaunotar). Sarjakuvia en ole katsonut, mutta yhden transformers lelun omistin lapsena, niin silti tämä iski kunnolla. Ainut mistä en pitänyt oli turhapäiväinen selittely auto/roboteilta kesken elokuvaa ja lopussa. Mukavaa että jatko-osakin tulee, ilmeisesti joku nostaa Megatron ja kumppanit ylös merestä, elvyttää ne ja uusi sota on valmis. :thumbsup: :naminami:

    5-/5
     
  12. ratikka0

    ratikka0 Guest Guest

    Liittynyt:
    05.09.2001
    Viestejä:
    364
    Saadut tykkäykset:
    0
    Eihän niiden tarvitse, kun Starscream pääsi pakoon...
    Lopputekstien jälkeen näkyi. :thumbsup:
     
  13. anidabi

    anidabi Käyttäjä

    Liittynyt:
    14.03.2007
    Viestejä:
    1 676
    Saadut tykkäykset:
    2
    Tänään tuli käytyä katsomassa tämä leffa. Heti alusta meninki sellaisella aivot narikkaan asenteella ja hyvin toimi. Liikoja en odottanut enkä kyllä saanut. Ihan hyvää mättöä ja tuntuu että DVD:llä saa subbarit kyytiä, sellaista bassoa tuntui olevan ilmassa. ;) Elokuva olisi vain saanut olla hieman lyhyempi ja sitä juonta olisi voinut hieman hioa lisää. Vähän enemmän sitä robotaustaa ja niitä roboja muutenkin ruudulla kuin vain sitä esilämmittelyä kun se jätkä yrittää iskee sitä muijaa.

    CGI oli kyl parasta mitä olen pitkään aikaan nähnyt, mutta osittai jopa liian tarkkaa. Transformersien muuntautuminen kun tuntui kestävän minuutteja osien raksutellessa ja muutenkin vähän liian yksityiskohtaista muutenkin. Ne pikaiset hetket mitä niitä ruudulla näytettiin(sitä pikku paskiaista lukuunottamastta, joka alkoi jo ärsyttään), ei meinannut kunnolla saada selkoa robojen kokonaislookista. Tiedä sitten, ehkä 1080p on otettu huomioon ja kankaalta moista tulevaisuudessa katsoessa, yksityiskohdat tulee oikeuksiin. Ehkä eniten kuitenkin häiritsi taas kerran hyvä CGI:t pilattu sillä jatkuvalla blurrauksella, jotta ei varmasti saa mitään selvää mitä tapahtuu. Näiden hollywood ohjaajien selvästi pitää katsoa dragonball z:taa että tietää miten tehdä massiivisia taisteluja blurraamatta ruutua. ;)

    Huumoria oli juuri sopivasti ja sopivissa paikoissa. Samoin päänäyttelijät oli mun makuun. Sitä hiljaiseloa, pitkitettyjä ja blurrattuja taisteluja lukuunottamatta hyvä leffa. :)

    Aika paljon on päässyt unohtumaan transformersien pääidea vuosien varrella. Jos jatkoa on tulossa niin mikä se idea on kun ei ole sitä kuutiotakaan enään? Vai voiko sitä pikku palaa hyödyntää jotenkin minka optimus prime nosti megatronin rinnasta siinä lopussa?

    Mitä piiretyistä muistan, Starscream ja megatron aina otti yhteen ja starscream aina yritti puukottaa megatronia selkää että siitä tulis johtaja. Mutta nyt kun megatron on tuhottu niin eihän starscream ole kovinkaan paha robo, muutenhan se olisi jo ollut robojen johtaja.
     
  14. kaarlos

    kaarlos Guest Guest

    Liittynyt:
    17.06.2005
    Viestejä:
    816
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tulipa tänään vilkaistua Jyväskylän Fantasia 5:ssa kyseinen raina, josta jäi suuhun varsin hyvä maku. Elokuvan pituus ei itsellä osoittautunut ongelmaksi, vaan pätkä viihdytti hyvin tehokkaasti alusta loppuun. CGI oli järkyttävän hyvän näköistä ja - hieman poiketen valtavirrasta - pidin transformereiden yksityiskohtaisuutta vain hyvänä asiana. Tämä olisi todella vakuuttavaa tavaraa 1080p:nä. Viihdearvo leffassa on todella korkealla, josta hyvästä annankin leffalle kouluarvosanan 9-. Pienen loven elokuvan erinomaisen komeaan ja kiiltävään pinnoitteeseen teki päähenkilön mukatärkeä maailmanpelastaja-rooli.
     
  15. Euso

    Euso Guest Guest

    Liittynyt:
    22.03.2006
    Viestejä:
    640
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tänään pitäisi käydä katsastamassa myöskin Jyväskylän Fantasia vitosessa. Olisin kyllä mielummin isommassa salissa katsonut, mutta minkäs sille voi kun on näin myöhään liikkeellä. En ole mikään Transformers-fani koskaan ollut, mutta jotain tiedän niistä ja joskus olen sarjiksia selaillut. Leffalta odotan eyecandya ja kivaa toimintaa, en juuri muuta. Katsotaan nyt, toivottavasti pidän :)
     
  16. winterland

    winterland Käyttäjä

    Liittynyt:
    20.08.2004
    Viestejä:
    5 248
    Saadut tykkäykset:
    2
    Voiko leffasta pitää, jos ei ole koskaan nähnyt mitään materiaalia liittyen Transformerseihin?
     
  17. JaniH

    JaniH Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    08.08.2000
    Viestejä:
    6 723
    Saadut tykkäykset:
    15
    Minä ainakin pidin, eikä ole mitään aikaisempaa kokemusta asiasta.
     
  18. J_J

    J_J Uusi jäsen

    Liittynyt:
    23.10.2005
    Viestejä:
    354
    Saadut tykkäykset:
    0
    Näin myös täällä.
     
  19. sek

    sek Uusi jäsen

    Liittynyt:
    25.04.2004
    Viestejä:
    126
    Saadut tykkäykset:
    1
    Eipä ollut häävi pätkä. Trailerimateriaalin ulkopuolelta ei löytynyt mitään mielenkiintoista kun ei tuo huumoripuolikaan uponnut missään kohtaa. Hankala toisaalta arvostella kun tuli puoli unessa katsottua kaiken jännitteen loistaessa poissaolollaan, (ensimmäinen kohtaaminen oli tosin melko onnistunut) lähinnä seuraavan päivän lounas kattausta tuli mietittyä. Melko vähän oli muuten eri robotteja laitettu tarinaan vaikka toisaalta tuskin niiden lisääminenkään olisi tässä tapauksessa ratkaisevasti parantanut elokuva elämystä.

    1,5/5
     
  20. Gigu

    Gigu Guest Guest

    Liittynyt:
    16.04.2002
    Viestejä:
    349
    Saadut tykkäykset:
    0
    Melkeinpä parempi kun ei ole. Tai ainakaan alkuperäistä sarjakuvaa. Silloin ikää on yleensä vähemmän. Eli lähempänä 20 kuin 30 vuotta.

    ps. Tähän ei tarvitse tarttua, mutta on tuhannen tosi. :D