The 4400 (jenkkien tahtiin)

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana kurdt, 20.07.2004.

  1. Jeje2

    Jeje2 Fubar Tukijoukot

    Liittynyt:
    23.10.2004
    Viestejä:
    1 418
    Saadut tykkäykset:
    1
    Isabelle & ruisku: Luulo ei ole tiedon väärtti - he kuvittelivat ruiskun tappavan, mutta sitä se ei tehnytkään. Ohje oli että pitää tappaa ja yhä pitänee - eli puutteellisesta ohjeistuksesta tulee lisäharmeja myöhemmin :p (Toisaalta sankarimme kuvittelevat tehneensä tapon - tappaneet voimat ja että se riittää)

    Tottakai Isabelleen henkiin jääminen tuo jotain jatkossa - toisaalta mitä emme voi tietää... (kuka sanoi kyseessä olvan pahan asian - tässä sarjassahan on hyvästä tehty paha ja vice versa jo pariin kertaan)

    Kun kerran hyvistä on jo pari kertaa tehty pahoja - niin määritteleppä ensin hyvä niin mietitään sitten onko Jordan hyvien puolella.

    Isabelle, Collier etc. ovat kuitenkin vain pelkkiä sotilaita shakkilaudalla - eli uhrattavissa. Kiinnostavampaa onkin miettiä taustalla vaikuttavien motiivieja, kuten olen parissa omassa spekussani jo ajatuksella leikkinyt.
     
  2. O'Neill

    O'Neill Guest Guest

    Liittynyt:
    17.05.2005
    Viestejä:
    140
    Saadut tykkäykset:
    0
    Voi olla, että Tom sai jo rangaistuksensa kun ei noudattanut tekemäänsä sopimusta. Lopussa Alana vietiin taas joten voi olla Tom saa maksaa siitä ettei noudattanut sopimusta sillä ettei näe Alanaa enää. Tulevaisuuden ihmisethän sanoi Tomille, että sopimus jonka hän teki on sellainen jota hän tulee katumaan. Eiväthän he sanoneet tosiaan, että ruisku tappaisi Isabellen kun tuli tarkistettua se kohta. Joten Tom joutui katumaan sopimustaan joko tappamalla voimansa menettäneen(=viattoman?) Isabellen tai sitten menettäisi jonkun rakastamansa(=Alanan)

    No käsitän hyvän tässä sarjassa tarkoittavan sitä, että pyritään muuttamaan maailmaa niin että tuleva katastrofi vältetään. Tulevaisuuden ihmisethän sanoi Tomille, että osa heistä pyrkii ainoastaan hyötymään katastrofin varjolla ja uskovat selviävänsä siitä. Heidän lasken puolestaan kuuluvan pahalle puolelle. Esim. Matthew oli ihan selvästi pahojen puolella kun halusi Isabellen tappavan 4400, jotka lähetettiin muuttamaan maailmaa niin että katastrofi vältettäisiin.

    Rylandista muutama sana vielä. Muistanko ihan väärin vai eikö Ryland ollut alussa siirretty syrjään keskeisistä hallinnon viroista ja tavallaan odottamaan eläkkeelle jäämistä tuonne syrjäseudulle kunnes 4400 ilmestyi. Ja sen jälkeen häntä oltiin useita kertoja siirtämässä syrjään. Nyt kuitenkin kolmoskaudella Rylandista annettiin sellainen kuva, että hänellä on periaatteessa valta tehdä mitä vain. Onko mulla mennyt jotain ohi Rylandin suhteen?
     
  3. Mkz

    Mkz Guest Guest

    Liittynyt:
    20.02.2004
    Viestejä:
    69
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tänään jatkuu.
    Tai oikeastaan jatkui jo eilen.:)
     
  4. temero

    temero Guest Guest

    Liittynyt:
    21.05.2007
    Viestejä:
    136
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jeps, heti ku töistä kämpille pääsee ni eiku "hankkimaan" jakso itselleen.:king:
     
  5. xclone

    xclone Käyttäjä

    Liittynyt:
    09.02.2004
    Viestejä:
    1 623
    Saadut tykkäykset:
    0

    Kannattaa olla kesälomalla niin ei tarvi odotella :thumbsup:


    4x01

    Ihan ok jakso. Tosin odotin vähän räväkämpää aloitusta kauden aloitusjaksolta ja enkä odottanut mitään koulupoika messias touhuja mutta kylläpä se tästä taas lähtee käyntiin. Sääli vain että kaudessa on niin vähän jaksoja. Ja vissiin ensikuussa tämä alkaa Sky kanavalla joten HD matskua luvassa.

    Seuraavassa jaksossa pitäs olla enemmän tapahtumaa ainakin jos on promoa uskominen.
     
  6. Rokkari

    Rokkari Guest Guest

    Liittynyt:
    23.08.2005
    Viestejä:
    2 385
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ihan hyvä sarjahan tämä kolme ekaa kautta tullut katsottua tässä kevään aikana, ja neloskaudelle pääsin sitten oikeeseen tahtiin mukaan.

    Välillä vaan paistaa casting ongelmat. Collier katoaa sarjasta kymmenen jakson ajaksi kun näyttelijä lähtee maailmanpurjehdukselle ja Kyle ei ota vieraita vankilaan kun Chad Faustilla ei ole sopimusta. ja Lily kirjoitettiin mitä surkeimmalla tavalla ulos sarjasta sopimusvaikeuksien takia. Ja nyt ilmeisesti myös Richard Tyler on ulkona sarjasta? Oli kadonnut eikä nimeä näkynyt alkuteksteissä. Maiakin vanhentunut ~5 vuotta on se Espanjan aurinko ihmeellinen :).

    Kaikesta huolimatta ihan kelpo sarja, ei tällaisia liian usein tehdä. Vähän vaan tuntuu että juoni lähtee menemään yli. Ja silti joka jaksolle pitää kehittää sellainen oma pikkutarina, mikä on mielestäni aika turhaa kun pääjuonikin on ihan kiinnostava. Tosin kolmoskaudella jaksot joissa Maia vietiin tulevaisuuteen oli kyllä sitä huipuinta huippua :thumbsup:

    Uusin jakso oli vähän sekava, niinkuin usein tauoltapaluujaksot on kun cliffhangeria jos jonkinlaista tuputetaan kauden viimeisessä jaksossa. Mtta eiköhän parin jakson päästä meno ole taas kohdillaan.
     
  7. temero

    temero Guest Guest

    Liittynyt:
    21.05.2007
    Viestejä:
    136
    Saadut tykkäykset:
    0
    kesäloma = täysin tuntematon, jopa myyttinen käsite opiskelijalle :)

    ..ja sitten itse jaksoon, oli aika pliisu ja mitäänsanomaton alotus. Toivottavasti paranee jatkossa. Onneksi toi sneak peak seuraavasta jaksosta lupailee parempaa. Ois tehny mieli antaa vähän isän kädestä sille teinimessiaalle, vittu miten ärsyttävä kersa. Pisteet Collierille pennun ruotuun laittamisesta.:thumbsup:
     
  8. temero

    temero Guest Guest

    Liittynyt:
    21.05.2007
    Viestejä:
    136
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tuo Maian vanheneminen tarttu itselleenki silmään, onko kolmoskauden purkittamisesta todella niin pitkä aika neloskauden aloituskuvauksiin, että tyttö on kasvanut noin hemmetisti. Tosin osa syytä saattaa olla esimurrosiällä.:D En itse kiinnittänyt huomiota Tylerin puuttumiseen alkuteksteistä, harmi jos ei ole mukana sopimusvaikeuksien takia.

    Virkistäkääs muistiani, mitäs Richardille tapahtuikaan kolmoskauden lopussa, kun se nyt oli "kadonnut" jälkiä jättämättä?
     
  9. Rokkari

    Rokkari Guest Guest

    Liittynyt:
    23.08.2005
    Viestejä:
    2 385
    Saadut tykkäykset:
    0
    Eipä kolmoskauden kuvauksista nyt varmaan korkeintaan ole kuin vuosi tai puolitoista, mutta silloin Conchita Campbell meni vielä yhdeksänvuotiaasta, mutta nyt on varmaan turha edes yrittää, vaikka jenkkisarjojen/leffojen klise on että lapsia/nuoria näyttelee noin 5-6 vuotta vanhempi näyttelijä.
    Pikaisella IMDb:tyksellä Maian näyttelijä on nyt 12 vuotta.

    Onneksi ei kuitenkaan kirjoitettua hahmoa ulos sarjasta niinkun Lostin kersalle kävi (se oli tosin ihan hyvä asia).

    Richard yritti tuhota niitä ruiskuja siellä Collierin paikassa, jonka jälkeen Tess käytti tähän kykyään. Senjälkeen häntä ei varmaan ole nähty. Ja katsoinpa uudestaan alkutekstit (hyvä biisi btw) eikä näkynyt Alia (Richard) tuossa alkuteksteissä, ja toinen asia mikä pisti silmään alkuteksteistä oli se että Summer Glau oli guest starring (mikä saattaa tarkoittaa sitä, että Tess lähtee sarjasta, tosin eipä olisi eka kerta kun joku on koko kauden Guest starring)
     
  10. temero

    temero Guest Guest

    Liittynyt:
    21.05.2007
    Viestejä:
    136
    Saadut tykkäykset:
    0
    Siis tämä tapahtui Isabellen voimien menetyksen jälkeenkö, jossa Richard oli mukana? Hitto ku muisti ei nyt toimi. Pitäs vissii kattoo kolmoskauden viimenen jakso uudestaan..
     
  11. Rokkari

    Rokkari Guest Guest

    Liittynyt:
    23.08.2005
    Viestejä:
    2 385
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ei kyllähän se niin meni että Richard oli siellä 4400 centterillä viimeksi kun heitti sen ruiskun Isabellen kaulaan. Väärässä olin.
     
  12. temero

    temero Guest Guest

    Liittynyt:
    21.05.2007
    Viestejä:
    136
    Saadut tykkäykset:
    0
    Eli hieman on aukkoja tuossa 4400:sen neloskauden alun juonessa.:hitme: Richard vaan "katosi" ja ei ole ukosta mitään kuulunut.:thumbsup:
    Voe helvetti, hankkikaa nyt miehelle soppari neloskaudesta ni vältetään tollaset..
     
  13. jhu

    jhu Uusi jäsen

    Liittynyt:
    12.12.2002
    Viestejä:
    490
    Saadut tykkäykset:
    0
    Richard Tyler kyllä palaa neloskaudella muutamaan jaksoon, mutta ei enää kuulu sarjan vakiohahmoihin.

    Richard Tylerin näyttelijän Mahershalalhashbaz Alin haastattelusta uutisoidaan SyFy Portalissa.
     
  14. temero

    temero Guest Guest

    Liittynyt:
    21.05.2007
    Viestejä:
    136
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ei paljoa vakuuttanut kakkosjakso. Jotenkin on aikaisempien kausien taso hakusessa..:(
    Ainoa yllätys ja positiivinen asia jaksossa oli se Kylen "kyky". Paljon on vielä parannettavaa..
     
  15. Perussetti

    Perussetti Guest Guest

    Liittynyt:
    20.12.2006
    Viestejä:
    31
    Saadut tykkäykset:
    0
    On kyllä valitettavan heikoksi mennyt koko sarja. Kahden kauden ajan sarja oli todella hyvä, mutta kolmannessa meno alkoi jo pahasti lipsua. Neljäs kausi jatkaa kolmannen linjalla. Pistäisivät nyt sarjan pakettiin neljännessä kaudessa edes jotenkin tyylikkäästi. Käy muuten perussetit eli sarja lopetetaan sitten, kun se ei ketään enää kiinnosta ja keksitään jokin hätäinen loppu tai homma jää vain kesken ilman järkevää loppua.
     
  16. Rokkari

    Rokkari Guest Guest

    Liittynyt:
    23.08.2005
    Viestejä:
    2 385
    Saadut tykkäykset:
    0
    Vähän kyllä kun tuo promicin astui kuvioihin tuntuu että kirjoittajilta karannut mopo käsistä. Mutta tuo Kylen kyky oli minusta loistava lisä muuten vähän pliisuun jaksoon.
     
  17. ana198

    ana198 Guest Guest

    Liittynyt:
    14.12.2006
    Viestejä:
    2 735
    Saadut tykkäykset:
    0
    Itseä harmittaa että Alana lienee kadonnut kokonaan sarjasta(ei ainoastaan siksi että Karina on helmimisu;) ) ja nyt Tomin synkistelyä joutuu seuraamaan koko ajan(poikkeuksellinen suhde sarjassa siinä mielessä että angstia ei ole kun he ovat kimpassa mutta nyt kun eivät niin siinä kylvetään), Richard Tyleriä ei kyllä itsellä ole ikävä, hän ja Lily olivat suurimpana inhokkina alusta lähtien.

    Itsellä muuten tarttui silmään jo viime kaudella Mayan äkillinen kasvu
     
  18. temero

    temero Guest Guest

    Liittynyt:
    21.05.2007
    Viestejä:
    136
    Saadut tykkäykset:
    0
    En itsekään Richardia pahemmin kaipaa, kritisoin tapaa jolla roolihahmo on hetkellisesti kirjoitettu ulos sarjasta.. Onhan Richard ja etenkin Lily aika mitäänsanomattomia hahmoja.

    Ja Maian kasvuhan johtuu ainoastaan siitä, että Conchitalla on tainnut alkaa murrosikä, kun niin on pituutta tullut ja lapsenkasvoisuus vähentynyt. Tosin tämänkin olisi ehkä voinut kirjoittaa toisin. Esim neloskauden tapahtumat olisi alkanut vaikka pari vuotta kolmoskauden tapahtumien jälkeen tms, niin olisi vältetty tuo Maian epäkohta. Taikka sit ois kylmän viileesti tyttö kirjotettu sarjasta pihalle, jota itse olisin kannattanut.:D
     
  19. Sabbe

    Sabbe Guest Guest

    Liittynyt:
    14.07.2003
    Viestejä:
    736
    Saadut tykkäykset:
    0
    Minä olen ollut ihan tyytyväinen kahteen ekaan jaksoon, oikein hyviä jaksoja molemmat. Toki ne ovat olleet vähän "power of the week" -tyyppisiä jaksoja, mutta toimivia. Molempien jaksojen tarinat voimien ympärillä olivat hyviä ja mikä tärkeintä, samalla on käyty muitakin asioita läpi onnistuneesti. Ei nämä mitään huikeita jaksoja ole olleet, mutta kuitenkin varsin hyviä.

    Seuraava jakso saattaa olla huikeampi jakso, kun ilmeisesti keskitytään vahvemmin sarjan ydinasioihin. Alanaa ei tule ikävä, mutta Richard oli ihan hyvä hahmo. Richard tosin ei ole kadonnut kokonaan, hän tulee olemaan muutamassa neloskauden jaksossa guest starina. Onneksi sentään loistava Collier on tällä kaudella messissä enempi. Tuosta ENTAC:n naisjohtajasta en oikein osaa sanoa vielä mitään, mutta tämä Kylen kykyä edustava nainen on ihana <3 <3
     
  20. temero

    temero Guest Guest

    Liittynyt:
    21.05.2007
    Viestejä:
    136
    Saadut tykkäykset:
    0
    Sitä todellakin täällä toivotaan!:naminami: