John Rambo

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana From Finland, 11.05.2004.

  1. tane

    tane Uusi jäsen

    Liittynyt:
    22.12.2001
    Viestejä:
    570
    Saadut tykkäykset:
    0
    Voi jumaleissön mikä traileri. Kylmät väreet oikein hiipi selkään. Aluksi suhtauduin Rambon uuteen tulemiseen puhtaan huvittuneesti, mutta tuon trailerin perusteella olenkin alkanut odottaa Syltyn uusinta jo pienellä mielenkiinnolla. Kunhan eivät vaan leikkaa torsoksi ja vesitä tätä leikki-ikäisten ikärajoilla, niin menen varmasti katsomaan.
     
  2. Laffer

    Laffer Guest Guest

    Liittynyt:
    04.09.2001
    Viestejä:
    2 308
    Saadut tykkäykset:
    2
    No vaikka teatteriversiosta tehtäisiinkin joku pg-13 versio niin varmasti sitten viimeistään hd/blu-ray version saisi kaikella verellä :)
     
  3. Crockett

    Crockett Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    01.03.2005
    Viestejä:
    1 075
    Saadut tykkäykset:
    128
    Meni kyllä oikein kylmät väreet selkää pitkin. Piti kattoa pariin kertaan ennen kuin uskoin todeksi :D

    Sana "Rambo" meni kyllä totaalisesti uusiksi päässä. Tulis jo... :king:
     
  4. JPH

    JPH Guest Guest

    Liittynyt:
    02.02.2003
    Viestejä:
    2 907
    Saadut tykkäykset:
    4
    Tähän itse kiinnitin huomiota kun tuon teaserin katsoin ja sitä kommentoin: leffan tarina vaikuttaa varsin synkältä ja poliittinen kannanottokin on varsin ilmeistä. Kun tämä yhdistetään ylitse vedettyyn ja gorea lähentelevään väkivaltaan, niin riski sille, että elokuvasta tulee vain sarja tahattoman koomisia toimintakohtauksia ryyditettynä kornilla Jenkit-pelastavat-maailman-mentaliteetilla ja suurilla mutta tyhjillä puheilla, on aika suuri. Ehkä olisi ollut parempi keskittyä vain toimintaan ja jättää politikointi muille tai sitten viedä toimintaa realistisempaan suuntaan. Eihän realismi tarkoita sitä, että väkivallan tylyydestä tarvitsisi yhtään tinkiä.

    Kyllä tämä varmaan tulee kuitenkin jossain vaiheessa katsottua.
     
  5. Drokk

    Drokk Guest Guest

    Liittynyt:
    07.11.2001
    Viestejä:
    1 576
    Saadut tykkäykset:
    4
    Tätähän Rambo on aina ollut. Nyt vain 2000-luvun päivityksenä. Ehkä 2 ja 3 katsominen ei nuoremmille sinällään iske, kun ei enää ole aistittavissa elokuvien aikaista asennemaailmaa (lähinnä 2. osa). Videolaki kuitenkin huolehti siitä, että kakkonen leikattiin piloille ja kolmonen vielä enemmän (yli 9 minuuttia). joten olivat elokuvat poikkeuksellisia jo aikoinaan. Ja First Bloodhan oli -ei ehkä ensimmäinen genreltään, mutta ensimmäisiä kaupallisia menestyksiä ja varmasti kasarityyppisen 'yksi-mies'-action genren esikuvia.

    On siis hienoa, jos elokuva on jälleen kerran jotain poikkeuksellista.
     
  6. heimomies

    heimomies Guest Guest

    Liittynyt:
    04.03.2007
    Viestejä:
    5
    Saadut tykkäykset:
    0
    Pakko ottaa osaa tähän keskusteluun ja todeta:

    Ei kaikki jaksa katsoa jotain halvatun Matrixeja sun muita nykyajan "toimintaelokuvia".

    Trailerin perusteella Rambokin on vanhentunut eikä siitä pyritäkkään naamioimaan. Esim Cop Land toimi mielestäni erittäin hyvin kun Stallone ei luullut olevansa ikinuori & elämänsä vedossa. Silti teki loistavan roolin.
     
  7. temero

    temero Guest Guest

    Liittynyt:
    21.05.2007
    Viestejä:
    136
    Saadut tykkäykset:
    0
    Amen on that. Juuri näin, todella moni (mukaan lukien minä), kaipaa ns aitoa toimintaa (lue kasaritoimintaa à la McTiernan, Sly ja kumppanit) ilman turhaa hifistelyä. Kyllä niissä silmä lepää. Ja todella hyvä on myös se, että Sly ei todellakaan peittele vanhentumistaan, vaan jopa otti siitä huumoria irti viimeisimmässä Rockyssaan (oli muuten hyvä raina). Kaikki, jotka kitisee Rambo 4:sen tulemisesta voi pitää mölyt mahassaan ja katsoa rauhassa muna pystyssä Matrixejaan tms.) I rest my case, way to go Sly, näin sitä pitää toimintaa tehdä!!:naminami:
     
  8. PeeVee79

    PeeVee79 Käyttäjä

    Liittynyt:
    12.10.2005
    Viestejä:
    1 040
    Saadut tykkäykset:
    16
    Voi jumaliste mikä traileri! Tippa niin sanotusti munan päässä on tässä vaiheessa meikäläisellä.
    Jos itse elokuva on lähelläkään tuota traileria, niin japajapajee!

    Onhan tälläistä vanhan koulukunnan toimintapätkää odoteltu pitkälti toistakymmentä vuotta. Arskan, Syltyn ja Brucen kasari- ja ysäripätkien jälkeen ei niitä liiemmin ole näkynyt. Toivottavasti suunta on toinen, tälläiselle kunnon mätölle on aina tilausta.
     
  9. JPH

    JPH Guest Guest

    Liittynyt:
    02.02.2003
    Viestejä:
    2 907
    Saadut tykkäykset:
    4
    Jos kritisoit Ramboa, katsot "muna pystyssä" Matrixeja... Lennokasta logiikkaa, mutta toisaalta, perustuuhan tietokoneenkin toiminta Boolen logiikkaan ja se pystyy huimiin suorituksiin. Mutta ei se siitä älykästä tee.
     
  10. Caporegime

    Caporegime Käyttäjä

    Liittynyt:
    06.04.2004
    Viestejä:
    1 587
    Saadut tykkäykset:
    3
    Eikö tuota teaseritraileria ole missään ladattavassa muodossa? Googlettamallakin tuli vain eteen youtube-linkkejä. Applenkään sivuilla ei ole mitään, ei myöskään Dave's Trailer Page saitilla..
     
  11. Sly

    Sly Dear Die Hard. You Rock. Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    02.11.2003
    Viestejä:
    2 172
    Saadut tykkäykset:
    7
    :pazzenaama:

    Vanhalla nimellä ratsastamista ei kukaan kiistä tai edes siitä saatavia hyötyjä katsojamäärissä. Mun mielestä se on vaan nollainformaatiota, jos käy mitä tahansa elokuvaa käsittelevässä keskustelussa ilmoittamassa että ei kiinnosta tai miksi tähän tehdään vielä jatkoa. Edelleen, Rocky Balboa osoitti kuitenkin sen, että vanhaankin tarinaan voi olla jotain uutta annettavaa.
     
  12. big j

    big j Tuotantoarvot kohdillaan Tukijoukot

    Liittynyt:
    04.02.2002
    Viestejä:
    3 420
    Saadut tykkäykset:
    137
    Niin, siis tuohan nyt oli vain sellaista testimehustelua, jolla Stallone koputteli jäätä esim. tuolla juuri päättyneillä Cannesin elokuvajuhlilla. Matsku sai olla vain sen tietyn aikaa imutettavana AICN-saitilta, jonne Stallone sen itse lähetti. Virallisempia traikkuja saa kyllä odottaa tovin jos toinenkin, koska ensi-iltaa vietetään vasta vuoden päästä.
     
  13. Taavi

    Taavi Uusi jäsen

    Liittynyt:
    04.11.2003
    Viestejä:
    484
    Saadut tykkäykset:
    3
    Käännä YouTubesta omalle koneellesi vaikka Aviksi helposti tällä.
     
  14. emaasalmi

    emaasalmi Guest Guest

    Liittynyt:
    15.01.2003
    Viestejä:
    591
    Saadut tykkäykset:
    1
    Tai kokeile http://keepvid.com/
     
  15. LOP

    LOP Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    12.02.2001
    Viestejä:
    4 057
    Saadut tykkäykset:
    49
    Vaikka Rambot ovat suhteellisen väkivaltaisia olleetkin, niin "trailerin" perusteella yllätyin silti, positiivisesti.

    Pahimmillaan juuri tämä väkivaltaisuus voi osoittautua elokuvalle akilleen kantapääksi, mutta parhaimmillaan se saattaa antaa elokuvalla lisäpuhtia. Toivottavasti elokuvaan saadaan ykkösosan kaltaista vakavaa otetta ja annettaisiin juonellekin sijaa. Ja toivoisin näkevän sitä, että John joutuu ykkösosan kaltaiseen todelliseen pinteeseen(=sellainen, että mies vaikuttaa oikeasti olevan tiukassa paikassa). Mielestäni kakkos -ja kolmososissa paistoi jotenkin Rambon "ylivoima" läpi liikaa.

    Nooh, sen enempi spekuloimatta, sittenpä se nähdään. Pakkohan se on katsoa. Ja kieltämättä hyville perinteisemmille kasari ja miksei vähän ysärikin -tyyppisille elokuville on omallakin kohdalla tilausta.
     
  16. sokka

    sokka Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    10.10.2003
    Viestejä:
    5 768
    Saadut tykkäykset:
    318
    Jotenkin tuosta traileristä on aistittavissa sellainen kasarihenkisyys. Mässätään väkivallalla ja muutenkin pikkasen tökkömäinen. Mikä tietysti sopii tähän aivan loistavasti :D
     
  17. Drokk

    Drokk Guest Guest

    Liittynyt:
    07.11.2001
    Viestejä:
    1 576
    Saadut tykkäykset:
    4
    Kannattaa nyt kuitenkin ottaa huomioon, että kyseessä ei ole varsinainen trailer, vaan jonkinlainen esi-teaser, joka on ehkä tehty rahoittajia varten (kuten teaserit aikoinaan usein olivatkin). Ulkoasuun, leikkauksiin yms ei ehkä kannata hirveästi huomiota vielä.
     
  18. Recce

    Recce Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    29.03.2004
    Viestejä:
    2 968
    Saadut tykkäykset:
    244
    Totta. Esim. se kohta missä John J. leikkaa hörhöltä pään irti, tekee 50.kaliperiseen latausliikkeen ja tässä kohtaa pahis vasta huomaa että jotain tapahtuu ennen kuin äijästä tulee reikäjuustoa, niin ei hemmetti. Toivottavasti koko kohtaus jätetään leffasta pois...

    Imdb:ssä joku tyyppi väitti että tässä leffassa olisi samat tekijät kuin 2005 valmistuneessa Chuck Norrisin The Cutter leffassa... :D
     
  19. Caporegime

    Caporegime Käyttäjä

    Liittynyt:
    06.04.2004
    Viestejä:
    1 587
    Saadut tykkäykset:
    3
    Jotain ton suuntaista arvelinkin kun ei sitä Applen sivuilta löytynyt.

    Ei ole mitään vaikeuksia kattoa sitä juutuubista, mutta ladattavalla siis tarkotin parempilaatuista tiedostoa noin yleensä :) Pitää sitten vissiin tyytyä tohon juutuubiversioon.
     
  20. Mora

    Mora Uusi jäsen

    Liittynyt:
    29.09.2005
    Viestejä:
    512
    Saadut tykkäykset:
    1
    Nytpä ekan kerran kattelin teaserin. Voivoi kunpa eivät sensuroisi leffaa pilalle tuotantoversiossa, tai sitten ainakin tulisi joku "gorector's" cut. Aika ehdan tuntuista tunnelmaa on (sanoisinko; vanhat Rambot potenssiin kolme). Kyllä se vaan vanha äijä jaksaa vielä, ja yllättävän hyvin toimii tuohon rooliin edelleen. Ukko näyttää mistä kana pissii :thumbsup:. Joko voi tilata omaan hyllyyn :naminami:

    e:ja Julie Benzistä plussaa kanssa, tykkään tuosta naisesta, osuu johonkin hermoon meikäläisessä.