Lost (jenkkitahtiin)

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana kurdt, 23.09.2004.

  1. Yläpesä

    Yläpesä Guest Guest

    Liittynyt:
    31.12.2002
    Viestejä:
    192
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tuskin. Blondit säälii hobitteja ja antaa niille lohtupiparia.
     
  2. TylerDurden

    TylerDurden Uusi jäsen

    Liittynyt:
    18.09.2000
    Viestejä:
    937
    Saadut tykkäykset:
    0
    Näinhän se menee. Se myös selittää Katea näyttelevän Evangeline Lillyn ja hobitin suhteen oikeassa elämässä.
     
  3. JTX

    JTX Käyttäjä

    Liittynyt:
    28.09.2001
    Viestejä:
    5 796
    Saadut tykkäykset:
    14
    Ei. Ei sitä selitä kyllä enää mikään.
     
  4. Kupletti

    Kupletti Uusi jäsen

    Liittynyt:
    06.11.2004
    Viestejä:
    713
    Saadut tykkäykset:
    2
    Paitsi jos pari on tavannut Pomppivassa Lehmässä kosteanillan merkeissä?
     
  5. ana198

    ana198 Guest Guest

    Liittynyt:
    14.12.2006
    Viestejä:
    2 735
    Saadut tykkäykset:
    0
    Joo, oma ymmärryksenikään ei kyllä riitä:eek:
     
  6. temero

    temero Guest Guest

    Liittynyt:
    21.05.2007
    Viestejä:
    136
    Saadut tykkäykset:
    0
    charlien pärställä ei voi tehdä muuta kuin kusta muuntajaan:thumbsup:
     
  7. winterland

    winterland Käyttäjä

    Liittynyt:
    20.08.2004
    Viestejä:
    5 248
    Saadut tykkäykset:
    2
    On se silti paremmin menestynyt kuin sinä. :D
     
  8. an-ti

    an-ti Guest Guest

    Liittynyt:
    27.09.2003
    Viestejä:
    101
    Saadut tykkäykset:
    0
    "Charlie" on varmasti todella pahoillaan siitä ettet pidä sen pärstästä. Joutuu raukkaparka hengaamaan "Katen" kanssa. Piruparka... :D
     
  9. noobster

    noobster Guest Guest

    Liittynyt:
    20.02.2006
    Viestejä:
    95
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kiitos taas piristyksestä!!:thumbsup:
     
  10. Buckley

    Buckley Uusi jäsen

    Liittynyt:
    29.04.2005
    Viestejä:
    513
    Saadut tykkäykset:
    6
    Olipas surkea pätkä tämä Answers! Montako vastausta saitte Lost-mysteereihin? Itse en ainaakan yhtään. Tai sitten en vaan tajunnut:confused:
     
  11. tollo2000

    tollo2000 Guest Guest

    Liittynyt:
    18.06.2002
    Viestejä:
    693
    Saadut tykkäykset:
    2
    Eikö muut ole vielä katsoneeet viimeisimpiä jaksoja? Laitan spoileritageihin ettei joku epäonninen pilaa katselunautintoaan, vaikka ei tarvisikaan...

    Lost lanseerasi kai sitten flashbackien lisäksi flashfuturet? Saarelta ei sitten kai pelastaudutakaan vain lähtemällä -> hahmojen pitää tehdä jotain merkittävää ennen kuin saarelta voi poistua. Tätä sitten katsotaan 3 seuraavaa kautta?
     
  12. anidabi

    anidabi Käyttäjä

    Liittynyt:
    14.03.2007
    Viestejä:
    1 676
    Saadut tykkäykset:
    2
    Joo, tuo vielä puuttui että nyt käsikirjoittajat saavat vielä lisää aikaa paikkailla lostin juonta ja tuhlaamaan jaksoihin käytettävä aikaa. :rolleyes:
     
  13. temero

    temero Guest Guest

    Liittynyt:
    21.05.2007
    Viestejä:
    136
    Saadut tykkäykset:
    0
    kertokaas kuinka pitkä tuo kauden päätösjakso oli? kun on vähän epätietoisuutta, että onko se taas tuplajakso eli yli tunnin setti?:confused:
     
  14. terssi

    terssi Guest Guest

    Liittynyt:
    01.11.2005
    Viestejä:
    378
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tuplajakso... tai siis ne ovat kaksi erillistä jaksoa, molemmat normaalin jakson pituisia.
     
  15. temero

    temero Guest Guest

    Liittynyt:
    21.05.2007
    Viestejä:
    136
    Saadut tykkäykset:
    0
    kiitokset tiedosta :)
     
  16. Miikka720

    Miikka720 Uusi jäsen

    Liittynyt:
    29.02.2004
    Viestejä:
    872
    Saadut tykkäykset:
    0
    Pohdintaa vikan jakson flasheista:

    Ilmeisesti vain muutama tyyppi pääsi pois saarelta. Jack ja Kate ainakin, ehkä jopa vain he. Ehkä poistuttuaan saarelta Jack sai selville olevansa Clairen veli ja haluaa nyt pelastaa tämän.
     
  17. winterland

    winterland Käyttäjä

    Liittynyt:
    20.08.2004
    Viestejä:
    5 248
    Saadut tykkäykset:
    2
    Olipas järkyttävä finaali. Tuli käytyä semmoset tunnekuohut jaksojen aikana, että huhhuh.

    Saaren tapahtumat:

    RIP Charlie, vierähtipä kyynel sen aikana. :weep: Oli kyllä vähän huonosti toteutettu kuolema, Charlie olisi voinut vaan juosta ulos sieltä ja sulkea oven perässään. Ehkäpä hän luuli, että hänen on tarkoitus todella kuolla, kun Desmond niin näki, tai sitten oli jo tehnyt sovintonsa ja hyväksynyt kuolevansa.

    Sayidilta miehekäs tappo! Sawyer oli tyly kun teloitti Tomin.

    Alex ja Danielle tapasivat, vihdoinkin!

    Waltin ilmestyminen kuopalle ihmetytti, Jacob/savu taisi jälleen kerran ottaa ihmishahmon, jos Walt olisi ollut oikeasti siellä, olisi varmasti käyttäytynyt erilailla.

    Mietin ennen jaksoa kenet Locke tällä kertaa tappaa, tai tuhoaa. Noh Naomihan se oli. Kenen porukkaan sitten Naomi kuuluu? Dharmaan? Nyt pitää tietysti miettiä, että jos Naomi ei kuulu Pennyn porukkaan, mistä hän sai kuvan Desistä ja Pennystä?

    Beniä kävi vähän sääliksi, kaikki suunnitelmat meni mönkään. Sen verran Ben puhui ainakin totta, että Naomi ei ole niitä ketä sanoo olevansa. Tiedä sitten pelkääkö Ben, että Naomi kuuluu Dharmaan ja sitä kautta tulee Otherseille tuliset paikat, vai ovatko he oikeasti aikeissa tappaa kaikki, myös lostilaiset?

    Mikä oli Benin mainitsema temppeli, mihin muut Othersit ovat menossa?

    Flash-forwardit:

    Huhhuh. Tekijät olivat toden totta oikeassa kun sanoivat, että finaalissa nähdään pelinkääntäjä, mikä jakaa katsojat ja sen takia on selvää, miksi sarja ei voi jatkua kolmea kautta pidempään. Eli ainakin Jack ja Kate ovat päässeet saarelta pois.

    Jatkuuko tulevilla kausilla tapahtumat saarella ja "reaaliajassa"? (Oli muuten joku bongannut, että Jackin lukema lehti lentokoneessa oli päivätty 5.4.2007)

    Monet sanovat, että Jackin isä olisi yhä elossa, mutta itse en usko siihen. Jack oli sen verran sekaisin lääkkeistä ja alkoholista, että sai meidät luulemaan, että Christian on elossa. (Tekijät sanoivat jokunen podcast sitten, että C. Shephard on todentotta kuollut). Ensiksikin sairaalassa, kun hän sanoi toiselle lääkärille, että "hae isäni, katsotaan kumpi on enemmän kännissä", oli viittaus siihen, että hänen isänsä otti kuppia myös aikoinaan. Ja apteekissa yritti saada lääkkeitä isänsä kirjoittamalla reseptillä ja häippäsi heti kun apteekkari alkoi soittamaan hänen isälleen.

    Linkki/kuva tästä uutisesta, missä mainitaan jonkun kuolleen. http://bp0.blogger.com/_RrObyQ3XzcY/RlUe-1YihSI/AAAAAAAAFkw/ucINFuG1jfo/s1600/newspaperclipping2.jpg

    Eli kuollut on ainakin mies, nimi alkaa kirjaimilla Jo.. tai Ja... Eli John Locke, tai James Ford? Mitä luultavammin kuollut oli kuitenkin saarelta, koska Jack kysyi Katelta miksi hän ei ollut hautajaisissa.

    Kenen luokse Kate oli menossa? Sawyerin?
     
  18. Mookid

    Mookid Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    16.07.2006
    Viestejä:
    2 707
    Saadut tykkäykset:
    353
    Mä en oikein usko, että Naomi olisi Dharman leivissä. Tai jotenkin luulisi, että Dharma osaisi saarelle ilman että pitäisi lähettää joku etsimään sitä. Enpä tiedä sitten... onhan tuo ollut muutenkin ulkomaailmalta piilossa jne. Liekö tähän sitten revitään jokin neljäs osapuoli othersien, Dharman sekä selviytyjien lisäksi. Ja mistä tuo valokuva on temmattu. Eääh... vaikka olisihan se periaatteessa loogista, että Dharma tulee ottamaan takaisin sen, minkä he jo kerran menettivät.

    Vähän jäi ikävät kutinat, että millainen verilöyly saadaan aikaiseksi jos tämä kovasti Benin pelkäämä tuntematon ryhmä rantautuu keskelle tropiikkia. Pakko tonne on nyt jotain actionia saada, kun hyvin suuri osa othereistakin pistettiin multiin. Mua vähän harmitti Tomin kuolema, oli jotenkin symppis tyyppi kaikesta huolimatta. Charlien kuolema oli hieno hetki. Vaikka heppu on aiemmin sekoillut aika vahvasti huumeiden ja Clairen kanssa, niin näissä muutamassa viimeisessä jaksossa Charlie keräsi taas sympatiat. Rohkea uhrautuminen ja tietty ne nalkutukset Mikhailille ja niille naisille, vaikka ollaan turpa veressä ja penkissä köytettynä. Loistavaa toimintaa ex-narkkarilta.

    Mutta kyllähän se mieltä lämmitti, kun Sawyer ja Sayid näyttivät hieman osaamistaan. Muuten oli kyllä huikean jännittävä ja toimintapitoinen finaali. Toi Temppeli itsellänikin osui korvaan, luultavasti jokin othersien alkuperäinen asuinpaikka ennen parakkeja ja historiallinen jäänne saarella vallinneesta kulttuurista. Joskohan neloskaudella päästäisiin tutustumaan noihin nelivarpaisiin patsaisiin, temppeleihin sun muihin tarkemmin.

    Game-changer oli melko mielenkiintoinen ja rohkeakin veto, muuttaa kivasti perspektiiviä ja tuo tottakai niin saakelisti lisäkysymyksiä, ettei nyt jaksa alkaa vatvoa moisia. 8 kuukautta (?) on aivan liian pitkä aika. Kyllä se Lost osaa olla huikea kun sille päälle sattuu, loistava finaali. No, Lost teki sen taas :thumbsup:
     
  19. Deleted member 12916

    Deleted member 12916 Guest Guest

    winterland jo selittikin miksi Jack viittasi Christianiin vaikka hän on jo kuollut ja kuopattu. Jack oli lääkkeistä sekaisin ja samalla katsoja saadaan uskomaan, että kyseessä on ihan normaali takauma. Tosin nyt jää näin päällimmäisenä mieleen se, että mitä seuraavaksi? Jatkuuko Lost kenties reaaliajassa ja saaren tapahtumia esitetään takaumina? Varmasti moni olisi tyytyväinen, että emme näkisi enää tarinoita siitä kuinka Jack tai sitten Ezra James Sharkington hankkivat tatuointinsa. :thumbsup: Luulisin kuitenkin, että tuota ei siirretä sivuun ihan niin helposti kuin esim. Pennyn aiempaa esiintymistä toisen kauden finaalissa. Lost kun ei enää voi loppua siihen, että porukka vain lähtee pois saarelta. Se on odottamatonta ja lopullista päätöstä ei voi nykyisellään arvata.
     
  20. Miikka720

    Miikka720 Uusi jäsen

    Liittynyt:
    29.02.2004
    Viestejä:
    872
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tulevaisuudessa näytetään varmaan näitä flashforwardeja Jackin ja Katen osalta(ja sitten niiden jotka paljastuvat selvinneiksi) ja sitten muiden tarinaa kerrotaan edelleen flashbackeilla. Saaren tapahtumat ovat varmasti edelleen se pääasia.