Supernatural

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana javir, 20.09.2005.

  1. 71 dB

    71 dB Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    19.01.2005
    Viestejä:
    11 455
    Saadut tykkäykset:
    776
    Odotukset korkealla - petynköhän? :p
     
  2. Mookid

    Mookid Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    16.07.2006
    Viestejä:
    2 705
    Saadut tykkäykset:
    353
    Hmm, pitäisiköhän tuo sitten tsekata... en ole katsonut tätä sarjaa ensimmäisen jakson jälkeen, se kun ei näin nätisti sanottuna ollut kovin mieleeni. Aina välillä kun tv:stä tulee näitä Supernatural -mainoksia, alkaa veljesten pärstäkertoimetkin jo ärsyttää. En kyllä oikein jaksa uskoa että sieltä mitään kovin järisyttävää "viikon hirviö -annosta" tulee. Vaikuttaa vain niin kaavamaiselta nuorten sarjalta tämä. Toisin kuin 71 dB:lla, minulla on odotukset melko alhaiset. Petyn varmaan siltikin ;)
     
  3. 71 dB

    71 dB Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    19.01.2005
    Viestejä:
    11 455
    Saadut tykkäykset:
    776
    Itselleni vastaten: En pettynyt. :thumbsup: Ylivoimaisesti paras Supernatural jakso minkä olen nähnyt. Todella vakuuttava.
     
  4. brainiac

    brainiac Guest Guest

    Liittynyt:
    14.11.2003
    Viestejä:
    31
    Saadut tykkäykset:
    0
    Okei, viime viikon jakso oli ehkä vähän heikompi, mutta tänään on taas luvassa A-luokan menoa. Mukana on hienoisesti viitteitä aiempiin tapahtumiin ja hahmoihin, mutta ei sen pitäisi menoa suuremmin haitata.
     
  5. JP5.1

    JP5.1 Guest Guest

    Liittynyt:
    13.02.2006
    Viestejä:
    158
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jenkeissä tuli torstaina ulos toisen kauden 19 jakso, toinen tauon jälkeen, joten montaa jaksoa ei jenkeissäkään olla edellä suomea. Ensi maanantaina näyttäisi suomessa tulevan jakso 2x16.

    Koska tälle otsikolle ei taida jenkkitahtiin otsikkoa olla, niin kirjoitetaanpas tänne:
    Uusin jakso oli mielestäni loistava, pidin vankilateemasta kovasti. Taas tuli sarjan vahvuus esille, sarja ei ota itseään turhan vakavasti kokoajan, mikä pilaa Lostissa katsomisnautintoa. Veljesten kemiat toimii aina vain paremmin ja keskinäinen sanailu on hauskaa kuunneltavaa. Uusimman jakson kauhuelementit toimivat mielestäni hyvin, voisin kuvitella jopa pelkääväni joissakin kohdin, jos katsoisin tätä yksin pimeänä yönä. Niin ei ole käynyt sitten X-filesin, ja se on paras tunne, mitä TV-voi saada aikaiseksi!

    Tätä nykyään odotan uutta supernaturalia enemmän kuin esimerkiksi Lostin uusinta jaksoa.
     
  6. Sabbe

    Sabbe Guest Guest

    Liittynyt:
    14.07.2003
    Viestejä:
    736
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jeps, uusin jenkkilän Supernatural oli taas varsin hyvä jakso. Vielä kolme jaksoa jäljellä, kaksi viimeistä onkin sitten 2-parter, mitä luultavimmin aika huikeeta settiä tulossa. Jaksojen nimet "All hell breaks loose". Odotan finaalijaksoja suurella mielenkiinnolla.
     
  7. Kese

    Kese Guest Guest

    Liittynyt:
    19.09.2002
    Viestejä:
    159
    Saadut tykkäykset:
    0
    Samalla linjalla, todella hyvä jaksoa ja hauska. Supernatural jatkaa hyvin musiikin käyttöä, pilotissa esilteltiin muistaakseni se mix-tape, Dean Winchesterillä tuntuu olevan hyvä musiikki maku. Toka kausi on ollut niin vahva, että hyppäsi omalla listallani top 5 sarjojen joukkoon. Mutta, kuten on monesti käynyt, kun joku sarja on iskenyt kovaa niin se lopetetaan. Koputetaan puuta ja toivotaan, että kolmas kausi tapahtuu. Finaali-jakson nimestä tuli heti mieleen tiukka bändi nimeltä Venom :) .
     
  8. brainiac

    brainiac Guest Guest

    Liittynyt:
    14.11.2003
    Viestejä:
    31
    Saadut tykkäykset:
    0
    Subin teksti-tv:tä jos on uskominen, niin tuo 2-osainen kauden päätösjakso näytetään täällä yhtenä iltana, joten jenkkejä saadaan kiinni siinä vielä yksi viikko. Aika ripeää toimintaa Subin osalta tämän sarjan kanssa :thumbsup:
     
  9. JP5.1

    JP5.1 Guest Guest

    Liittynyt:
    13.02.2006
    Viestejä:
    158
    Saadut tykkäykset:
    0
    Olipas hyvä jakso.

    Loppu oli ihan uskomaton ja veti kyllä sanattomaksi. Tuli täysin yllätyksenä ja oikeasti säikähdin, kun puukko upposi Samin selkään. En ole mikään hyvä näyttelysuoritusten arvioinnissa, mutta mielestäni Deanin esittäjä veti kyseisessä tilanteessa roolinsa uskomattoman hienosti, harvoin näkee kuoleman aiheuttaman tuskan noin selkeästi. Mielenkiintoista nähdä, miten aikoo käsikirjoittajat selvittää tilanteen.

    Jos taso vielä nousee, niin todella hieno finaalin toinen osa tulossa. :thumbsup:

    Sanotaanpas pari sanaa vielä jaksosta 2x20, edelleen spoilereissa, koska tätä otsikkoa seuraa muutkin kuin jenkkitahtiin seuraajat.

    Mielestäni oli hyvin pystytty käyttämään tuota "lampun henki" ja Djin -myyttiä hyväksi tässä jaksossa ja etenkin hieman uudistamaan sitä. Onhan tälläisiä "saat uuden mahdollisuuden" jaksoja nähty ennenkin, ja muissakin sarjoissa, mutta tässä se oli tehty todella tyylillä. Dean tajusi melkein heti oikean syyn tilanteelleen, eikä ollut sitä normaalia 35 minsaa palloillaan tietämättöminä uudessa elämässä ja sitten epäuskottavasti selviää koko homma kerralla.
     
  10. JPH

    JPH Guest Guest

    Liittynyt:
    02.02.2003
    Viestejä:
    2 907
    Saadut tykkäykset:
    4
    Eilinen Suomessa nähty jakso (2X18 Hollywood Babylon) oli omalla tavallaan mielenkiintoinen, vaikkei varsinaisesti pääjuonta eteenpäin kuljettanutkaan. Viittaukset genreleffoihin (kulissi oli melkein yksi yhteen kopio Evil Dead-leffasta, tosin kuistin keinu oli leffasta poiketen vasemmalla ja kuolleiden kirjalla manattiin henkiä kostotoimiin), toisen päätähden rooliin Gilmoren tytöissä ja Hollywood-ympäristö sinällään saivat jakson erottumaan joukosta. Ja jaksossa tehtyä leffaahan ohjasi McG eli Supernatural-sarjan tuottaja, tosin näyttelijän esittämänä.
     
  11. Deleted member 12916

    Deleted member 12916 Guest Guest

    Ei pidä myöskään unohtaa Deanin hauskaa McClane-lainausta: "Come out to the coast! We'll get together! Have a few laughs!" :thumbsup:
     
  12. JPH

    JPH Guest Guest

    Liittynyt:
    02.02.2003
    Viestejä:
    2 907
    Saadut tykkäykset:
    4
    :) Tuo jäi mainitsematta.
     
  13. Sabbe

    Sabbe Guest Guest

    Liittynyt:
    14.07.2003
    Viestejä:
    736
    Saadut tykkäykset:
    0
    Olipas jakso tuo kakkoskauden season finale.. huh. Sarjan paras jakso tähän mennessä, joskin minusta tuntuu siltä, että potentiaalia riittää vielä parempaankin. 9,5 annan tuolle jaksolle, se oli jo aika lähellä kymppiä, mutta vielä tarttee vähän lisää fiilistä. Kovat on asetelmat nyt kolmannelle kaudelle ja toivottavasti se kymppijakso tulee vielä, mieluiten useampikin.

    Supernatural on nyt jokatapauksessa noussut selvästi sarjana kakkoskaudella, olen tainnut kaksi 9,5 arvosanaa antaa jaksoille tällä kaudella, ykköskaudella ei yksikään yltänyt aivan noin korkealle. Ja 9,0 jaksoja tuo kausi on ollut pullollaan. Tämä sarja minun nähdäkseni pystyy vielä parempaan, saa nähdä mitä kolmoskausi sitten tuo tullessaan. Nyt taitaa tosin olla pitkä tauko tässä välissä. :weep:
     
  14. JP5.1

    JP5.1 Guest Guest

    Liittynyt:
    13.02.2006
    Viestejä:
    158
    Saadut tykkäykset:
    0
    Juurikin niin, Sabbe!

    Finaalijakso oli todella hyvä, ei voi kuin kehua.

    Saatiin hyvin pakettiin viimeisen kahden kauden asiat, keltasilmäinen demoni hengiltä ja isäpappakin taivaaseen.

    Pelkäsin, että Samin henkiin herättäminen suoritetaan jotenkin äärimmäisen typerästi, mutta se tehtiinkin todella tyylikkäästi vanhaa tuttua apua käyttäen. Samalla jopa selkeästi aloitettiin uusi pääjuoni seuraavaa kautta ajatellen, Deanin sopimus käsitti juuri sopivasti yhden vuoden verran.

    Täytyy sanoa, että sarja on mielestäni jopa näytelty todella uskottavasti. Etenkin tämä Deanin näyttelijä vetää todella hyvää roolia, ei olisi uskonut hänen kykenevän tuohon Dark Angel ja Smallvillen näyttöjen perusteella. Hienoa on myös se, että muut metsästäjät eivät ole jotain puhtoisia lihaskimppuja, vaan normaalin näköisiä heppuja.

    Jakso oli siinä mielessä myös todella hyvin toteutettu, sillä jos sarja ei saakkaan kolmatta kautta, niin se toimii hyvin myös sarjan lopetuksena, koska kaikki tärkeimmät langat solmittiin umpeen. Samalla kuitenkin avattiin lukuisia mahdollisuuksia seuraavaa kautta ajatellen, toivottavasti sellainen on tulossa.
     
  15. Kese

    Kese Guest Guest

    Liittynyt:
    19.09.2002
    Viestejä:
    159
    Saadut tykkäykset:
    0
    Hieno päätös hienolle kaudelle.
    Kolmoskausihan varmistettu ja luvassa mielenkiintoinen kauden finaali, millähän keinolla Dean aikoo luikerrella diilistä pois?
    Sarja olisi täydellinen jos mukaan vielä nakattaisiin Lovecraftin Cthulhu-mytologiaa. Heroesin ketjussa oli puhetta parhaista ekoista kausista, Supernaturalin tokakausi pääsee (Millenniumin ja BSG:n kanssa) kovimpien 2 kausien joukkoon. Ei olisi uskonut vielä ekan kauden alussa kun käytiin 'urban legend of the week' -juonia läpi mihin SN kykenee.
     
  16. vese

    vese Guest Guest

    Liittynyt:
    17.08.2005
    Viestejä:
    213
    Saadut tykkäykset:
    0
    Täytyy itsekkin tänne sanailla.. Supernatural on yksi harvoista todella hyvistä sarjoista, mitä on tullut seurattua silmäkovana, tosin suomitahtiin, mutta suomitahti nyt ei ole hirveesti muusta tahdista poikennutkaan (jostain kumman syystä)

    Onneks kolmas kausi on tulossa ja jostain olin lukenivani jo neljännen huhua tai jotain vastaavaa.

    Itselleni ehkä kaikista syvimmin on jäänyt tästä toisesta kaudesta mieleen jakso, missä galactikan nro6 esittäjä oli kuollut nainen eikä tiennyt sitä itse.
    Siinä jaksossa erittäin hyvin johdettiin myös katsojaa harhaa ja viimoisilla hetkillä kerrottiin... -> kylmien väreitten määrä oli reilu.
     
  17. tsinivuo

    tsinivuo Guest Guest

    Liittynyt:
    23.03.2002
    Viestejä:
    3 907
    Saadut tykkäykset:
    1
    Joo, tätä on alkanut seuraamaan kakkoskaudella ja tämähän on ollutkin ihan mukiinmenevää viihdettä nyt. All hell breaks loose oli hyvä season finale. Odottaa 3:sta. :)
     
  18. Sabbe

    Sabbe Guest Guest

    Liittynyt:
    14.07.2003
    Viestejä:
    736
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kolmas kausi alkoi nyt ja ensimmäinen jakso oli aivan pirun hyvä! Yksi parhaista jaksoista tähän mennessä. Tuon perusteella Supernatural pistää yhä paremmaksi kolmannella kaudellaan, hyvä niin. Tuolle jaksolle joutuu melkeinpä antamaan 10 arvosanaksi, jolloin se olisi tähän mennessä paras jakso. Vähän kahden vaiheilla olisiko tuo 9,5 vai 10. Kai se täytyy 10 antaa, oli se niin hyvä.

    Tuttu kombinaatio hyvää näyttelyä, dialogia, toimintaa, draamaa ja huumoria kukoisti tässä jaksossa. Tarinallisestikin alkaa nyt selvästi tapahtua ja kunnolla, wants more! :thumbsup: :thumbsup:
     
  19. JaniH

    JaniH Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    08.08.2000
    Viestejä:
    6 723
    Saadut tykkäykset:
    15
    Mikähän kappale mahtoi soida kolmoskauden viimeisen jakson alussa?

    Seuraavassa yleistä löpinää kaudesta. Ei pahemmin spoilaa, mutta pistetään herkimmiltä piiloon.

    Hieno oli kausi kokonaisuudessaan. Alkupuoli oli hyvin vakuuttava paketti, mutta jälkimmäisellä puoliskolla mukaan mahtui jokunen heikompi esitys. Paras jakso oli luultavasti Jus in Bello. Ruby ja Bela olivat mielestäni molemmat oikein hyviä lisäyksiä kastiin, vaikka yleinen mielipide palstoilla taitaa olla päinvastainen. Monet ruikuttajista vaikuttavat kylläkin lähinnä mustasukkaisilta teinitytöiltä.

    Itse finaali ei ollut ihan niin räväkkä kuin olisin toivonut. Lilith olisi saanut olla kaudella enemmän esillä, mutta luulen, että olisi silloinkin jäänyt melko heikoksi pahikseksi, ainakin ennakoituun hypeen verrattuna. Mielenkiintoisiin asetelmiin kuitenkin jäi.
     
  20. Kaze07

    Kaze07 Guest Guest

    Liittynyt:
    13.01.2008
    Viestejä:
    25
    Saadut tykkäykset:
    0