Äänet napsuvat TOPFIELD TF5100PVRc HDMI

Keskustelu osiossa 'Topfield' , aloittajana Samppa, 07.02.2007.

  1. Tartsan

    Tartsan Guest Guest

    Liittynyt:
    27.03.2007
    Viestejä:
    13
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jaa, minä saan sitten taas sellaisen käsityksen, että viallisia laitteita ei vedetä pois myynnistä, vaan ne yritetään korjata, jos ostaja sitä vaatii. Oikeutettuna ne pitävät tätä toimintaa, koska vika ei aina ilmene. Pidän jopa mahdollisena, että mitään trimmerin rukkausta kummallisempaa ratkaisua ongelmaan ei edes ole olemassa.
     
  2. SamiL

    SamiL Uusi jäsen

    Liittynyt:
    03.11.2004
    Viestejä:
    157
    Saadut tykkäykset:
    0

    Itse olen nyt muutaman kuukauden osotellut tämän ongelman ratkaisua. Pitäisi vanha boxi vaihtaa HDMI malliin, mutta taidan jättää oman 5100PVRc mallin vielä pitkäksi aikaa hyllylle. Mielestäni maahantuojalla on asiaan todella välinpitämätön asenne!
     
  3. Jarski-:)

    Jarski-:) Guest Guest

    Liittynyt:
    27.02.2007
    Viestejä:
    3
    Saadut tykkäykset:
    0
    Minulla on tuo napsfield ollut muutaman kuukauden käytössä ja tätä napse-ääniongelmaa scartin ja rca:n kautta taitaa hämmentää se, että napse ei kuulu jatkuvasti, eli voi mennä vaikka koko ilta ettei kuulu napsahduksia lainkaan, tuo on aika masentavaa etteivät ole näköjään saaneet yhtään boksia vielä korjattua kuntoon.
    Minullekkin vastasivat huollosta että jos tv on epäsopiva boxin kanssa tästä johtuu napsuminen, voi p...:hitme:
    (en ole vielä käyttänyt boxia valohoidossa, ja koska äänet pelaa optisen liitännän ja vahvarin kautta olen vain odotellut, no parin vuoden takuuaikana luulisi vikaan löytyvän oikea korjaus:confused: )
    Eipä voi suositella tällä hetkellä ostoslistalle...
     
  4. seteh

    seteh Guest Guest

    Liittynyt:
    29.06.2004
    Viestejä:
    18
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tuli itsellekin ostettua tämä boksi. Näitä viestejä luettuani oli tarkoitus ostaa muu kuin HDMI-malli, mutta niitä ei sattunut kaupassa olemaan. Joten ajattelin testata tuuriani, jos osuisi napsumaton yksilö kohdalle. Ei osunut. Ei tuo napse nyt vielä ole pahasti häirinnyt, mutta kyllähän sen kuulee.

    Maahantuojalta on kyllä aika erikoista syyttää napsumisesta epäyhteensopivia telkkareita (jos he todella ovat näin sanoneet). Onkohan niitä yhteensopivia malleja olemassa useitakin, kun tuntuu melkein kaikilla tämän boksin omistajilla äänet napsuvan. Kyllä tämän hintaluokan laitteen voisi olettaa olevan "yhteensopiva" useimpien (lue: kaikkien) telkkarien kanssa.

    No, itse en ainakaan vielä jaksa palauttaa boksia (ostettu 2 päivää sitten) tai lähettää sitä huoltoon. Toivottavasti saavat ongelman ratkaistua.
     
  5. _JNo_

    _JNo_ Guest Guest

    Liittynyt:
    11.04.2007
    Viestejä:
    4
    Saadut tykkäykset:
    0
    Käsityksemme eivät nähdäkseni ole ristiriidassa. :)

    Poisvetäminen olisi arvatenkin maahantuojan tehtävä, Topfield itse suoraan Koreasta käsin siihen tuskin pystyy. Topfield voisi toki painostaa maahantuojaa - kun maahantuoja ei näköjään itse omaa(kaan) parastaan ymmärrä.

    Joku kommentoi aiemmin, että huollossa olivat vaihtaneet pari vastusta, joten arvelin, että ne olivat se moka, jonka TF on nyttemmin tuotannossa korjannut ja johon viittaavat "we have fixed it". Jos vikaa edelleen ilmenee, niin sitten säädetään lisää.

    Mutta nyt on siis tullut palstalle tuoreita kommentteja, että huollonkin jälkeen vika jatkuu.

    Väännän Topfieldiä nenästä vähän lisää, katsotaan mitä tapahtuu.

    Yleisesti ottaen: Kun huollot eivät ole auttaneet ja maahantuoja mitä ilmeisemmin suhtautuu tähän ainakin jossain määrin passiivisesti, niin ehdotan, että otatte tekin suoraan tehtaalle yhteyttä. Jos se auttaa, niin hyvä ja jos ei, niin sitten voi päätellä TF:n olevan seuraava KiSS( :grr: ) ja ostaa suosiolla ihan kenen tahansa muun laitteita.
     
  6. gold

    gold Guest Guest

    Liittynyt:
    12.04.2007
    Viestejä:
    17
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kyllä. Samoin, kaksi päivää vanha boxi. Myyjä Veikon Koneessa sanoi vian koskettavan vain marginaalista osaa laitteita. En tietenkään uskonut tätä väitettä, vaan totesin kotona omankin boxin napsuvan. Tosin silloin, kun äänet boxista ovat täysillä, napsumista ei tule. Ominaisuus ei silti häiritse, koska tuon äänet ulos pääasiassa optisesti.

    Olen vetänyt tästä johtopäätöksen, että Topfield on päästänyt markkinoille erittäin huonosti testatun tuotteen, joissa on tyyppivika, joka ilmenee jos ei jokaisessa, niin suurimmassa osassa laitteita. Vika olisi voitu huomata helposti testaamalla laitetta edes jotenkin, mutta koska testaaminen on ilmeisesti laiminlyöty, voidaan olettaa, että laitteessa saatta ilmentyä muitakin vikoja.

    Asun itse Welhon kaapelitaloudessa, ja olen nyt parin päivän aikana huomannut boxin jumittuvan useaan otteeseen Voicen ollessa päällä. Viimeisimmän tiltin jälkeen boxi oli palautunut tehdasasetuksiin. Oletteko huomanneet samaa, tai muita tilanteita, joissa boxi ja kuva jäävät jumiin? Kauko-ohjaimen virtanappi toimii silti.

    http://digitv.fi/sivu.asp?path=1;699;9153 on kuvattu ainakin Samsungia vaivaava tuore jumitusongelma.
     
  7. _JNo_

    _JNo_ Guest Guest

    Liittynyt:
    11.04.2007
    Viestejä:
    4
    Saadut tykkäykset:
    0
    Väännetty.

    Kerroin TF:lle huollosta tulleen laitteita, joissa on edelleen vikaa. Mainitsin myös siitä, että vikaa ilmeisesti esiintyy vain jos purkin volyymit eivät ole kaakossa.

    Vastauksessaan tunnustavat, että laitteet eivät ole OK ja myöntävät syyn olevan yksinomaan Topfieldin. Sanovat ottavansa asian uudelleen tutkintaan jotta asiaan saadaan korjaus.

    Nähtäväksi jää tietenkin mitä tuleman pitää, mutta tehdas vastaa kyllä ihan kiitettävästi ja asiallisesti. Siksi maahantuojan rooli tässä on kyllä täysi mysteeri. :confused:

    Tekisi mieli vähän spekuloida, mutta enpä viitsi.
     
  8. Taavi

    Taavi Uusi jäsen

    Liittynyt:
    04.11.2003
    Viestejä:
    484
    Saadut tykkäykset:
    3
    Itse sain tiedon, että maahantuojalla on olemassa ongelmaan ratkaisu ja boksi lähetetään huoltoon, mikäli se napsuttelee....
     
  9. nautseri

    nautseri Guest Guest

    Liittynyt:
    15.03.2006
    Viestejä:
    88
    Saadut tykkäykset:
    0
    Noin vuoden vanha 6000 c on nyt napsunut noin kuukauden ja sitä ennen ei ole ollut mitään vikaa.
    Samalla kuvassa on palikoitumista,ajattelin vian olevan lähetyksessä mutta tätä lukiessa ajatukset vellovat ,mikä on muuttunut nyt kevään aikana .
    Tosi inhottava tuo naksuminen ,mikreeni siitä tulee erittäin häiritsevä ominaisuus.
    Onko miussa merkeissä samaa vikaa?
    Muuten hyvä laite.:naminami:
     
  10. STB

    STB Guest Guest

    Liittynyt:
    06.11.2002
    Viestejä:
    13
    Saadut tykkäykset:
    0
    Update:

    Napse on näköjään kuun asennosta tai jostain X-files jutusta kiinni.
    Äänet menee nyt RCA-piuhoilla vaffarille (7m piuhat)

    Boxin äänet kaakossa. Ei napsu..tai napsuu. :OI
    Pari päivää RCA piuhan asennuksen jälkeen ei napsunut ollenkaan.
    Sitten oli muutama satunnainen napsahdus.
    Joskus napsuu niin,että oksat pois.

    Huomasin,että kun boxi oli koko päivän päällä (aamusta yömyöhään) niin napsuminen tihenee..
    Lämpöongelma?
     
  11. Taavi

    Taavi Uusi jäsen

    Liittynyt:
    04.11.2003
    Viestejä:
    484
    Saadut tykkäykset:
    3
    Voisiko joku boksinsa huollattanut heppu olla yhteydessä huoltoon uudelleen vaikka puhelimitse ja kertoa, että "vieläkin napsuu - mitäs seuraavaksi tehdään". Tai soitto maahantuojalle, että mikäs tässä nyt on tilanne. Itse en ainakaan aio mihinkään huoltokierteeseen jäädä, jos kerran korjausta ei ole olemassa. Mutta odotellaan nyt ensin, että boksi saapuu :)
     
  12. digibox

    digibox Guest Guest

    Liittynyt:
    11.01.2006
    Viestejä:
    11
    Saadut tykkäykset:
    0
    Minulla on sonyn kotiteatteri ja alussa napsunaa tuli toisesta etukaiuttimesta.vaihdoin etukauittimen piuhan vahmistimen toiseen etukaiutinulostuloon ja kas, napsuna loppui.oletan vian olleen vahvistimessa.
     
  13. Buttface

    Buttface Guest Guest

    Liittynyt:
    30.03.2006
    Viestejä:
    14
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mulla ollu lainassa HDMI-malli muutaman päivän ja se on kiinni vahvistimessa RCA:lla. Ei ole kyllä napsunut kertaakaan.
     
  14. Yen

    Yen Käyttäjä

    Liittynyt:
    14.01.2005
    Viestejä:
    1 412
    Saadut tykkäykset:
    0
    Lucky you... minulla ollut yhden illan (pari tuntia) ja napsuu monta kertaa. Ei ne niin pahoja ole, joten sitä on vaikea huomata ellei osaa kuunnella.
     
  15. Gordon

    Gordon Käyttäjä

    Liittynyt:
    16.09.2004
    Viestejä:
    2 230
    Saadut tykkäykset:
    6
  16. Lassi__

    Lassi__ Uusi jäsen

    Liittynyt:
    03.10.2005
    Viestejä:
    33
    Saadut tykkäykset:
    0
    Onko kellään napsuvan boksin omistajalla mahdollista kokeilla syöttää virtaa häiriösuodattimen läpi (UPS:t, häiriösuodattimet tms.) Eihän se tietysti sitä asiaa muuta, että Topparin pitää boksit korjata / korvata.

    Olisi vaan mukava tietää, että olisiko tuo jostain Suomen sähköverkon tietyistä "piikeistä" johtuvaa. Entä onko kukaan kokeillut vaihtaa boksia maadotetusta pistorasiasta --> maadoittumattomaan pistorasiaan?

    Itsellä boksi tulossa entisen bugisen Handanin 6000 - tilalle tuotekorvauksena toivottavasti ei napsuisi, mutta siihen varautuen olisi mukava tietää edellä mainittuihin asioihin vastauksia :)
     
  17. STB

    STB Guest Guest

    Liittynyt:
    06.11.2002
    Viestejä:
    13
    Saadut tykkäykset:
    0
    oho..Tämä meni ihan ohi.

    Joo. Uuden boxin ostin.
     
  18. Kaj ST

    Kaj ST Guest Guest

    Liittynyt:
    29.05.2005
    Viestejä:
    8
    Saadut tykkäykset:
    0
    Iltalehdessä ei ollut Topfieldin maahantuojan kommenttia. Tämä alkaa olla kohta kuningaskuluttaja:king: tason ongelma:grr: .
     
  19. Justeeri

    Justeeri Guest Guest

    Liittynyt:
    22.04.2007
    Viestejä:
    4
    Saadut tykkäykset:
    0
    Luin tätä ketjua ja kävin silti ostamassa toissapäivänä 5100 PVRt HDMI-boksin Citymarketista.Ei napsu. Liitäntä telkkuun hdmi:n kautta.
     
  20. Tuike

    Tuike Uusi jäsen

    Liittynyt:
    08.05.2004
    Viestejä:
    684
    Saadut tykkäykset:
    12
    Se napsuukin vain jos kytkee scartin kautta.