Panasonic PX70 ja PX700 tulossa

Keskustelu osiossa 'Televisiot' , aloittajana Snipersam, 16.02.2007.

  1. Brennick

    Brennick Uusi jäsen

    Liittynyt:
    21.08.2006
    Viestejä:
    322
    Saadut tykkäykset:
    0
    Niin täytyy muistaa, että kyse on tosiaan pv600-mallista. Ajatellaanpa peruskäyttäjää, jolla ei ole erillistä kotiteatterisarjaa. Silloin voi paremmalle designille ja laadukkaammille kaiuttimille antaa todellista lisäarvoa.
    Ja kyllä niitä digikuviakin on kivempi katella muistikortilta kuin viritellä kamera piuhalla kiinni ja istua tököttää metrin päässä ruudusta kamera kädessä selailemassa kuvia. Tottakai eri asia PC/PS3 omistajille, mutta nyt puhuttiin peruskäyttäjästä.
    Summa summarum: 1500 e ihan hyvä hinta pv600:sta. Vai luuleko joku saavansa PX700 kaupasta tohon hintaan ihan lähiaikoina? Pukinkonttiin ehkä aikaisintaan.
     
  2. easyt

    easyt Guest Guest

    Liittynyt:
    20.03.2007
    Viestejä:
    21
    Saadut tykkäykset:
    0
    No px700n suositushinta on 1900€. Px70n hinnat on pudonnut n.200€ 1 kk.
    Eli kyllä se nopeasti laskee ainakin melkein yhtäalas ja saat mukaan jopa hiukan bassoa.:thumbsup:
     
  3. ToCa

    ToCa Guest Guest

    Liittynyt:
    20.01.2007
    Viestejä:
    43
    Saadut tykkäykset:
    0
    Onkos kellään tarkempaa tietoa milloin PX700 tulee markkinoille ja mihin hintaan. Olen ollut jo useasti PX70 kimpussa mutta ulkonäkö ja kolmas HDMI liitäntä kiinnostaa tässä 700:ssa ja tietenkin HINTA mihin se asettuu.
     
  4. makedeuz

    makedeuz Guest Guest

    Liittynyt:
    12.04.2004
    Viestejä:
    36
    Saadut tykkäykset:
    0
    Onkohan ihan normaalia että ostamassani th-42pv600E digiboxin kautta katsoessa kanavia niin liikkeestä jää ikävä varjo? Analogiset kanavat näyttää kyllä hyviltä...onko scartista kiinni vai lähetyksestä? Asetuksia olen säätänyt ja säätänyt mutta en tahdo saada varjoja pois..?! boxi on finluxin antenni ja scart on joku 15 ekee....harmittavaa!!:OI
     
  5. vonkale

    vonkale Guest Guest

    Liittynyt:
    17.10.2005
    Viestejä:
    402
    Saadut tykkäykset:
    0
    poksi tai johto.
     
  6. Japuli

    Japuli Guest Guest

    Liittynyt:
    31.12.2006
    Viestejä:
    30
    Saadut tykkäykset:
    0
    Pitääkö tätä PX70 "sisäänajaa" jollain eri asetuksilla kuten av-forumilta luin? Miten saa ohjelmalähdettä käynnistettäessä kanavan vaihtumaan sille automaattisesti? kiitos...
     
  7. Ormi

    Ormi Guest Guest

    Liittynyt:
    13.04.2007
    Viestejä:
    16
    Saadut tykkäykset:
    0
    Nyt on muutama päivä tullut katseltua uutta töllötintä. Katseluetäisyys on kolme metriä ja kun oli muutama vuosi tullut katseltua 28" telkkaria, niin silmäthän siinä meinasin ensimmäisenä iltana "räjähtää". :eek: Vuorokaudessa television kokoon tottui, mutta kieltämättä alkuun tuli mietittyä että tulikohan sittenkin hankittua liian iso.. en vaihtaisi enää pienempään. :cool: Nyt tulee katsottua jopa niitä "aitoja" luontodokumentteja :D pelkästään sen vuoksi, että näyttävät niin hienoilta.

    Digipuolella kuva on hyvä. Lievää pikselöitymistä on havaittavissa etenkin pienemmissä kohteissa, mutta siihen on jo tottunut eikä se häirise enää. Sen sijaan analogisella puolella kuva ilman rajua suodatusta on.. :sick:. Analogiselta puolelta tulee katsottua vain south parkkia, kun ei MTV näy digipuolella (käytössä on Welho). Erillisellä digiboksilla kuva voisi olla vieläkin parempi, mutta toistaiseksi tv:n oma viritin riittää. Liitin XBoxin komposiittipiuhalla telkkariin kiinni ja sitä kautta on tullut katsottua lähes HD-tasoista kuvaa (mihin nyt vanhemman xboxin prosessoriteho riittää). Lostin HR-versio näytti uskomattoman hyvältä. Myöhemmin tänä vuonna on tarkoitus investoida PS3:een, jolloin pääsee testaamaan aitoa HD-kuvaa.

    Ulkonäöstä sen verran, että telkkari on erittäin hyvännäköinen ja mustana paremman näköinen kuin edeltävä malli (IMHO). Alunperin oli tarkoitus hankkia 6-sarjalainen, mutta onneksi tuli odotettua uutta mallia. Telkkarin musta kiiltävä kehys on tyylikäs, eikä heijasta ollenkaan iltavalaistuksessa. Aika heikosti heijastaa myös television lasi. Päivänvalossa, jota täällä riittää, heijastusta on vähemmän kuin entisessä kuvaputkitelevisiossa. Myös kaukosäädin on tyylikäs ja hyväntuntuinen kädessä.

    Miinusta voisin antaa siitä, ettei kuva-asetuksia (dynaaminen-normaali-elokuva) ei voi muuttaa yhdellä nappulalla vaan aina pitää tehdä se valikkojen kautta. EPG puuttuu, joten tulevat ohjelmat pitää katsoa edelleekin telkku.comista tai teksti-tv:ltä, joka on muuten aivan uskomattoman nopea. Hiljaista sirinää kuuluu, kun tv on valmiustilassa. Sirinän kuulee tosin vain, jos laittaa pään telkkarin taakse. Muuta negatiivista sanottavaa ei tässä vaiheessa ole. :king:
     
  8. vonkale

    vonkale Guest Guest

    Liittynyt:
    17.10.2005
    Viestejä:
    402
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tuohan olisi aika huono ominaisuus, jos katselet vaikka digiboxilla ohjelmia ja ajattelet valmiiksi käynnistellä esim PS3:n ja teevee hyppäisi HDMI:llle automatic. Ei hjuva.
     
  9. Erkki-Petteri

    Erkki-Petteri Guest Guest

    Liittynyt:
    06.11.2006
    Viestejä:
    13
    Saadut tykkäykset:
    0
    42PX70:n digiTV-kuva on Toppyn 5100 HDMI:llä 1080p:nä syötettynä parhaimmillaan erittäin hyvä, jopa parempi kuin DVD-kuva SCARTin kautta syötettynä.

    Ts. vaikuttaa siltä, että Pansun skaalain ei ole välttämättä kovin häävi, mutta hanskaa kyllä 1080p:n alasskaalauksen kelvollisesti. Lupaa hyvää HD-matskuakin ajatellen, täytynee se Pleikkari 3:n hakea joku päivä..

    Telkkariin oon ollut tyytyväinen, mutta Toppy vaikuttaa aika häiriöalttiilta, ainakin YLE:n kanavat ovat koko viikon olleet yhtä muusia?
     
  10. petepas

    petepas Elämme fataaleja aikoja Tukijoukot

    Liittynyt:
    30.01.2005
    Viestejä:
    2 441
    Saadut tykkäykset:
    4
    OT:
    Jaa ei näy? Meillä näkyy Itä-Helsingissä Welhon kaapelin perässä ihan hyvin (jos ei nyt viime aikoina ole poistunut). Kanavahaku tehty milloin?
    Tuon mukaan pitäisi kyllä näkyä...
     
  11. Slarti

    Slarti Uusi jäsen

    Liittynyt:
    18.03.2005
    Viestejä:
    508
    Saadut tykkäykset:
    0
    Vain Welhon kortilla. 20€/v.
     
  12. jarrik

    jarrik Guest Guest

    Liittynyt:
    14.04.2007
    Viestejä:
    23
    Saadut tykkäykset:
    0
    Täytyy antaa palaute PX70:stä kun tänään sellaisen hankin.

    Kuva on häikäisevän maukas ja musta on uskomattoman syvä :thumbsup: Tämän vuoksi ruutu kotiin lähtikin. Tein pitkään vertailua verrokkina mm. LG:n uuden 42PC55, useat LCD:t ja edeltävä pansun PV60.

    Lisäksi verrokkeihin nähden pidän panasonicin kaukosäätimestä ja valikoista.
    720p ja 1080p matskut HDMI:llä PC:ltä vedettynä näyttää todella maukkaalta :thumbsup: Mitään haittaavaa sirinää tai muuta ei ole kuultavissa. En keksi oikeastaan mitään negatiivista sanottavaa tästä paneelista. Innolla odottelen vain että saataisi jo HD matskua kaapeliverkkoon ja sitä myötä enemmän HD kaapelidigibokseja markkinoille.

    Yksi pulma vaan on.
    X1900XTX:ltä kun vedän esim 720p@50Hz niin kuva menee reunojen yli joka laidasta, eli HDMI tulossa overscannia. Onko kenelläkään tietoa miten tuo pitäisi fiksata? En voi ymmärtää miksi tuo tekee noin. Ihan samaa tekee 1080p ym resoilla. Tämä on erittäin perseestä. Koita ny sit vaikkapa pelata pelejä kun kuva ei näy kokonaan :(
     
  13. CastAwaY

    CastAwaY Guest Guest

    Liittynyt:
    21.04.2007
    Viestejä:
    15
    Saadut tykkäykset:
    0
    Moro !

    Olen hankkimassa noin 40" tv:tä ja helppoa ei näytä olevan. Viimeiset pari vuotta on huomioni vienyt talonrakennusprojekti joten ulkona ollaan ja kaukana. (Luettuani yli puolet viestiketjusta ja juotuani noin 7 tölkkiä A-ryhmän olutta, rohkenen tiedustella seuraavaa:)

    40-42" digiTV, antenniverkkoon, mahdollisimman hyvä kuva luokassaan (hyvä kontrastisuhde ?), hinta alle 2500 €.

    Vaihtoehtoina ovat TH-42PX70 ja Sonyn 40"W2000. LG:ltäkin on kuulemma tulossa jotain vastaavaa. Liikkeissä vierailu ei juuri auta asiaa. Joko molempia tuotteita ei löydy saman katon alta tai sitten myyjä on vielä kauempana avomerellä. (myisivät perkele vaikka ompelukoneita).

    Kysymys kuuluu: Kannattaako maksaa sonystä 500 euroa enemmän ja jos kannattaa niin miksi ? Kuvanlaadussa on selkeä ero lcd:n ollessa jotekin haalea ja plasman ollessa täyteläinen. Kummasta saa säätämällä oikeasti paremman ? Ei riitä rahat molempien hankintaan ja kokemuspohjaiseen tiedonhakuun.

    Kiitos vastauksista jo etukäteen !
     
  14. jarrik

    jarrik Guest Guest

    Liittynyt:
    14.04.2007
    Viestejä:
    23
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tein juuri tänään vertailua tuon W2000:n ja PX70:n välillä in real life. 1080p matsku näytti aivan samalta noin 2,5 metrin päästä katsottuna vaikka Pansu joutuukin skaalaamaan alas (skaalaa siis hyvin). Näin ollen tuumasin FullHD resoluution olevan hyödytön. Hemmetin hyvä kuva kyllä tuossa Sonyssakin on, ei siitä pääse mihinkään. Selvästi parhaat n. 2k€ Full HD LCD televisiot ovat tällä hetkellä Samsung M86/M87 ja Sony W2000.
    Panan kuva kuitenkin näytti omaan silmään paremmalta/luonnollisemmalta etenkin digi-tv lähetyksillä. Lisäksi pana oli sen 500 euroa halvempi ja 2 tuumaa suurempi. Päätös oli ainakin minulle helppo. Vaikeampaa oli valita pansun ja uuden LG 42PC55 plasman välillä. Pana vei kuitenkin voiton.
     
  15. CastAwaY

    CastAwaY Guest Guest

    Liittynyt:
    21.04.2007
    Viestejä:
    15
    Saadut tykkäykset:
    0
    Huojentavaa lukea, ettei ole veneessä yksin; muutkin tuota miettivät par'aikaa. Sonyn tarkkuus kuitenkin hämmästyttävä demolevyllä, normiDVD:llä ja soittimella peruskamaa. Jaettu antennikuva onneton pesukoneliikkeessä, myyjän mielestä philips parasta (aijä lähes sokea).

    Taitaa kallistua valinta tuohon TH-42PX70:aan.

    Mistä kannattaa oheinen verme hankkia pääkaupunkiseudulta ? Hirvox/Gigantti/OnOff/Veikonkone/muu, mikä ?

    Yhdeksän A-oluen jälkeen asia vaikuttaa varsin "selvältä", ikävä tarkistaa viestin oikeinkirjoitus kolmneen krtaan ennne lhetystä...
     
  16. jarrik

    jarrik Guest Guest

    Liittynyt:
    14.04.2007
    Viestejä:
    23
    Saadut tykkäykset:
    0
    Hehheh :) Pikkupäissään tulee parhaat visiot. Itse ostin tuon koneen Ideaparkin Veikolta 1600 eskolla. Jossain ~1550-1650 välillä nuo hinnat käytännössä pyörii (hintalappu useimmiten 1699). Kai se on aika sama mistä tuon koneen hakee :)
     
  17. Markku J

    Markku J Guest Guest

    Liittynyt:
    22.04.2007
    Viestejä:
    1
    Saadut tykkäykset:
    0
    Minäkin hankin tuon 42PX70:n viikko sitten. Ostopaikka Veikon Kone Vantaan Retail Parkissa Jumbon lähellä. Täytyy antaa kiitokset liikkeen henkilökunnalle - tosi upeasti olivat taulu-tv:t vertailtavissa. Kaikkiin sai Discovery HD:n kuvaa ja oman virittimen kuvaa. Kerrankin näytti kaikissa olevan tasavertainen signaali ja huolella tehdyt säädöt.

    Valinnan vaikeus oli suuri, kun malleja on esillä paljon. Menin ostamaan Sonyn W2000 -mallia, mutta katseltuani tätä PX70:ää sen rinnalla, kääntyi valinta siihen. Perusteena se, että molemmissa oli mielestäni yhtä hyvä HD -kuva, Panasonicissa hieman miellyttävämpi SD -tason kuva ja 500 eur halvempi hinta. Eiköhän tällä pärjää muutaman vuoden. Ainakin PS3:n tuottama kuva näkyy siinä niin hienosti, että on vaikea kuvitella parannustarpeita.

    Ainoa moite tähän mennessä on Sonyyn verrattuna se, että digikameran muistikorttipaikkoja ei ole.
     
  18. Ormi

    Ormi Guest Guest

    Liittynyt:
    13.04.2007
    Viestejä:
    16
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kaapelitaloudessa asutaan mekin, mutta ei ole digiboksia. Käytetään telkun omaa digiviritintä, niin kauan ku Welho lähettää terrestrial-signaalia tai alkaa tulla muita tarpeita.
     
  19. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Ollaankos täällä siis sitä mieltä, että esimerkiksi tuossa 37" luokassa PX70 on paras ratkaisu, jos verrataan vaikka LG:n LB2R-sarjaan (lcd) ja Samsungin M87-sarjaan (lcd, FullHD) (jotka kai ovat ainakin tässä ruutukoossa ne pääkilpailijat). Mitä olen lueskellut, niin Panasonic olisi LG:tä parempi kuvassa (etenkin SD-materiaalissa) ja taas sitten jos mietitään tuota Samsungia, niin onko 37" televisiossa sitten järkeä ottaa FullHD:nä (joka maksaa paljon ja jossa digiboksi/DVD-kuva on huonompi).

    Ainakin sen käsityksen olen saanut, että 37" telkkua ei kannata ottaa FullHD:nä, jos katseluetäisyys on se, mikä monella näyttää olevan eli 2.5-3 metriä (itsellä olisi n. 2.7 metriä). Varmasti monelle on kuitenkin tärkeää se, että digiboksin ja dvd:n kuva näkyy hyvin, koska varmastikin monella HD:n materiaalin katsominen on vielä harvinaista herkkua (ja itsekään en kyllä sitä aio katsoa vielä ainakaan 1-2 vuoteen useammin).
     
  20. ToCa

    ToCa Guest Guest

    Liittynyt:
    20.01.2007
    Viestejä:
    43
    Saadut tykkäykset:
    0
    Onkos kellään mitään uutta tietoa tästä seiskasatasesta??? Milloin tulee markkinoille, hinta, huhuja....
    Kannattaisiko odottaa vai hakisinko px70:n ???