Prison Break (jenkkitahtiin)

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana mr.hat, 07.09.2005.

  1. Shmn

    Shmn Guest Guest

    Liittynyt:
    02.12.2004
    Viestejä:
    346
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mitä jos Scofield onkin valtion/korporaation salainen tieteellinen projekti, ja kaikki tämä onkin vain hänen kykyjensä tarkkailua ja testaamista? Vain huuhaa-Mulder tietää...
     
  2. winterland

    winterland Käyttäjä

    Liittynyt:
    20.08.2004
    Viestejä:
    5 248
    Saadut tykkäykset:
    2
    Jotain sellaista mietin itsekin, mutta silloin alkaisi mennä liian tieteelliseksi, eikä PB sellaista tarvitse. Eikä kyllä nykyisellä laadullaan edes kestäisi sellaisia hömpötyksiä.
     
  3. Rela

    Rela Guest Guest

    Liittynyt:
    30.03.2004
    Viestejä:
    473
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jaksossa jäi ärsyttämään kolmikon käytön kun aasialainen oli ammuttu. Miksi ihmeessä he pakenivat vaikka tuo kuolema oli päivänselvä itsepuolustus, ja vieläpä kahdella todistajalla. Aivan älytön ja epälooginen ratkaisu Michaelilta ottaa syy niskoille taposta.
     
  4. jhu

    jhu Uusi jäsen

    Liittynyt:
    12.12.2002
    Viestejä:
    490
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kieltämättä tuossa ammuskelukohtauksessa oli havaittavissa montypythonmaisia piirteitä :) "It's a fair cop" :D
     
  5. blobo

    blobo Uusi jäsen

    Liittynyt:
    20.03.2005
    Viestejä:
    338
    Saadut tykkäykset:
    0
    Olisi kannattanut korporaation panostaa vähän enemmän testikohteensa älykkyyteen.. Nykyisellään kun tämä nero ei osaa edes persettään pyyhkiä, ellei ensin lue pakaratatuoinnistaan peilin kautta ohjeita.
     
  6. Bumer

    Bumer Goodfella Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    10.09.2004
    Viestejä:
    1 689
    Saadut tykkäykset:
    4
    Hieman alkoi ihmetyttää että kolmikko Michael, Lincoln ja Sarah unohtivat täysin kamunsa Sucree. Toki nyt näyttää siltä että heidänkin tiet vielä kohtaavat.
     
  7. jhu

    jhu Uusi jäsen

    Liittynyt:
    12.12.2002
    Viestejä:
    490
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tatuoinneista puheen ollen, ei taidettu Maikkelin tatuointeja tällä kaudella näyttää kuin jonain close-uppeina (olikos se ihan alkukaudesta ja sitten sen veneen yhteydessä, muistaakseni). Taitaa olla maskeeraajalle aika iso homma. Ensi kaudella varmaan joutuvat tatuoinnit jälleen maalaamaan, kun panamalaisessa vankilassa ei paita päällä selvinne kauaa :). Sittenpä paljastuu kuinka pitkälle Maikkel on suunnitellut paon, jos tatuoinneista löytyy Sonan piirustuksia.
     
  8. big j

    big j Tuotantoarvot kohdillaan Tukijoukot

    Liittynyt:
    04.02.2002
    Viestejä:
    3 420
    Saadut tykkäykset:
    137
    Heh, juu eiköhän sieltä sitten löytyne myös erittäin pahamaineisen Sörnäisten vankilankin poistumisreitit. Kirjoittajat! Älkäähän vaan typeriä olko.
     
  9. JP5.1

    JP5.1 Guest Guest

    Liittynyt:
    13.02.2006
    Viestejä:
    158
    Saadut tykkäykset:
    0
    No ehkäpä sen takia, koska vähän aikaa sitten oli Mahone soittanut poliiseille, ja ilmoittanut, että kaksi jenkkiä murhasi hyvinpukeutuneen aasialaisen näköisen miehen. Sitähän ne poliisitkin huuteli sen hökkelin ulkopuollella, johon Sarah ja Michael piiloutuivat, "täällä murha on vakava rike", vai miten se lausahdus meni.
     
  10. Rokkari

    Rokkari Guest Guest

    Liittynyt:
    23.08.2005
    Viestejä:
    2 385
    Saadut tykkäykset:
    0
    Aika mielipiteitä jakava jakso. Jakso itsessään oli ihan hyvä ja viihdyttävä, mutta käänteet ja venytys alkaa menemään naurettavan puolelle. Kunhan kolmoskaudella saataisiin homma jonkinlaiseksi paketiksi, niin hyvä olisi. Kaikille karkureille Linciä ja C-Notea lukuunottamatta homma päättyi kusisesti, ja parannettavaa riittää ensikaudelle. Toivottavasti tuo pakuvälikohtaus päättyi siihen, että ne kommandopipopäiset miehet ampuivatkin ne vartijat eivätkä Kellermania, koska muuten lähti sarjasta ilman muuta paras hahmo pois. Sen Kellermanin lausahduksen "Teilläpä kestikin" tjsp. voi tulkita joko sarkastiseksi huomautukseksi, tai toiveekkaaksi toteamukseksi. T-Bag ja Mahone muut mielenkiintoiset aika pahassa jamassa tuolla Sonassa.
    Näin sanoo wikipedia tuosta:
    With a smile, Kellerman attempts to regale the other corrections officer with a story of French resistance soldiers considering it the highest honor to smile during their capture and death. The officer tells him to shut up, while the back door opens. Masked men with guns prepare to fire their weapons. "Took you long enough." Kellerman tells them with a smile.
     
  11. Rela

    Rela Guest Guest

    Liittynyt:
    30.03.2004
    Viestejä:
    473
    Saadut tykkäykset:
    0
    Soitto tapahtui varastossa missä murhankin piti tapahtua. Laiturin tapahtumat sijoittuivat ajallisesti selvästi myöhempään ajankohtaan. Jos henkilö on ampunut, niin sen pystyy todistamaan ruudinjämistä, joten ihmetytti miksi poliisi ei edes tehnyt näin vaan passitti Michaelin suoraan vankilaan, vaikka hän ei aseella ollut ampunut kertaakaan.
     
  12. winterland

    winterland Käyttäjä

    Liittynyt:
    20.08.2004
    Viestejä:
    5 248
    Saadut tykkäykset:
    2
    Ei ne Panamassa semmosia harrastele... Tokkopa tietävät, että on olemassa sellainenkin mahdollisuus. :king:
     
  13. Miiq

    Miiq Guest Guest

    Liittynyt:
    04.04.2007
    Viestejä:
    88
    Saadut tykkäykset:
    0
    Vähän ristiriitaisin tuntein jäädään odottelemaan kolmatta kautta. Päätin ajoissa, että sarjan seuraaminen jää kyllä kahteen ensimmäiseen kauteen, koska kakkoskausi on ollut muutamaa poikkeusta lukuunottamatta aika kuraa. Hermot alkoivat ensimmäisenä mennä Mahonen lähes yliluonnolliseen päättelykykyyn, kun keksi kaikki Scofieldin aivoitukset ja tatuointien merkityksen lähes heti, kun ne esiin nostettiin.

    T-Bag ja Kellerman ovat olleet koko sarjan parhaat hahmot. T-Bagin särmä on vain sen verran karua. :king: Toivon silti, että Kellermania ei sarjassa enää nähdä, vaikka kuolemaakaan ei sitten selvästi näytetty. (ja tämä tietysti lupailee, että saattaa olla mukana). Kysymys herääkin, että miksi? Herra ei varmasti tahdo työskennellä enää Companylle ja mitä käyttöä Company haluaa keksiä miehelle, joka heidät on pettänyt.

    Ainoa syy, miksi edes harkitsen kolmannen kauden katsomista oli todella lupaavalta vaikuttava ympäristö. Kerrassaan karu tuo Sona ja tällaisella Oz-fanilla nousevat heti karvat pystyyn. Mutta elokuuhun on pitkä aika. :rolleyes:
     
  14. ana198

    ana198 Guest Guest

    Liittynyt:
    14.12.2006
    Viestejä:
    2 735
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mahoneyn päättelykyky oli kyllä ehkä ärsyttävin juttu koko kaudessa, tosta vikasta jaksosta tuli muutenkin semmonen fiilis et se ois saatu nätisti pakettiin mutta Kimin oli tietty pakko ilmestyä, tuli vähän sama fiilis ku Lostissa jengi pääsis karkuun saarelta lentokoneella mutta sitten tekisivät hätälaskun jollekkin toiselle saarella ja lähtisivät nollista taas liikkeelle. Ei hemmetti ku pitää aina lypsää kaikki mahollinen pihalle ku jotain suosittua löytää. Voisivat ottaa mallia vaikka Ricky Gervaisista jonka Officea ja Extrasia tehtiin tasan oikea määrä eikä yhtään liikaa, yhtiöt tietty tarjos miljoonia jos oisivat jatkaneet mutta toisilla on vähän tuollaista ammattiylpeyttä.

    Ajattelin jo että ois ollu mukava ylläri jos vaikkapa veljekset ja Sara ois päässy kikeen mutta muut olis jääny Panamalle vankilaan mutta ei tietenkään ollu tv-yhtiöllä munaa tehdä jotain odottamatonta. Lypsetään vaan kaikki pihalle konseptista joka toimi joskus, tässä on nyt taas se meininki että tästä tehdään tasan niin kauan lisäkausia kun vähänkin kiinnostusta riittää. Lopulta kun homma joskus ratkeaa niin ketään ei enää kiinnosta, hieno tapa tuhota joskus lupaava ollut sarja.
     
  15. Mookid

    Mookid Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    16.07.2006
    Viestejä:
    2 707
    Saadut tykkäykset:
    353
    Saakeli että oli karu lopetus kakkoskaudelle. Kakkoskausi oli sinne jonnekin 15-16 jakson tienoille IMO parempi kuin ykköskausi, mutta sen jälkeen meni vähän vatvomiseksi ja venyttämiseksi. Tämä finaali jätti kuitenkin hyvän maun suuhun, oli se loppukohtaus sen verran kreisi. Vielä kun saadaan Mahone ja T-Bag Sonaan Michaelin kanssa, niin asetelmat ovat herkulliset kolmoskautta ajatellen. Ilmeisesti se oli sitten Bellick, joka makasi naama ruhjottuna siellä lattialla, vaikka ei siitä hirveästi selvää ottanut. Näiden tyyppien täytyy sitten pitää yhtä, ettei joku panamalainen korsto pistä kuivana kakkoseen ;)

    Loppu jätti tosiaan sikäli kysymyksiä, että mikä hiton armeijatyyppi tämä jämy kalju oikein onkaan ja mitä he Michaelista haluavat. Liekö ovat sitten hoksanneet Michaelin "kyvykkyyden" ja päättävät vähän testailla että mihin pojusta on. Jossain vaiheessa alkoi kyllä näyttää jo liian hyvältä tuo homma veljesten osalta, kun he treffasivat Saran siinä veneellä. Mutta eikös se Kim tullut vielä sotkemaan pakan ja kohta oli taas kaikki päin helvettiä. Kellermanin kohtalokin jäi tavallaan auki, yleensä kun näissä tv-sarjoissa ja elokuvissa tyyppi jonka kuolemaa ei suoraan näytetä, ei yleensä edes kuole. Tosin sen verran pahaa räiskettä nämä kommandotyypit pistivät sinne auton perään, ettei tuosta kai kukaan selviäisi hengissä ja jos he olisivat halunneet ampua pelkän kytän, tuollainen räiskintä olisi tuskin ollut järkevää Kellermanin ollessa siinä vieressä. Toisaalta Kellermanin "kaari" on aika lailla käyty loppuun, en tiedä mitä virkaa hänellä enää olisi tässä sarjassa. Uskon vahvasti, että Kellerman kuoli.

    Sittenpähän näkee myös, että mikä on Sucren, Saran ja Lincin rooli tulevalla kaudella. Sucre on ainakin Maricruzin perään, joten mies kai yrittää väkipakolla päästä Bellickin kanssa juttusille tms. ja tuskinpa Lincikään jättää Michaelia pulaan. Kai hän sitten ottaa kokovartalotatuoinnin Sonasta :D Vaikka sarja menetti jossain vaiheessa otettaan, niin silti kolmokaudelle tehtiin sen verran mielenkiintoiset asetelmat, että koukuttaahan tämä edelleen :rolleyes: Mielenkiinnolla odotan mihin suuntaan tarinaa lähdetään viemään.
     
  16. winterland

    winterland Käyttäjä

    Liittynyt:
    20.08.2004
    Viestejä:
    5 248
    Saadut tykkäykset:
    2
    Toivottavasti Sucre ei heittänyt veiviään siihen kadulle, vaan hemmo on vielä elossa.. Pitäähän sen nyt saada naikkonen!
     
  17. mr.hat

    mr.hat Guest Guest

    Liittynyt:
    18.01.2005
    Viestejä:
    754
    Saadut tykkäykset:
    0
    Prison Breakissa on ilmeisesti jonkunlaisia teematuotantokausia, joissa otetaan vaikutteita elokuvista.

    1. kausi = Escape From Alcatraz

    2. kausi = Fugitive

    3. kausi = Midnight Express
     
  18. Tommy-H

    Tommy-H Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    13.08.2005
    Viestejä:
    1 808
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kaveri väitti, että tuo 23. jakso oli jonkun sortin aprillipila, mutta onko niillä Jenkeissä semmoista päivää? :rolleyes:
     
  19. Tomppodeuz

    Tomppodeuz Guest Guest

    Liittynyt:
    20.05.2005
    Viestejä:
    52
    Saadut tykkäykset:
    0
  20. Homeboy

    Homeboy The Collector Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    25.07.2003
    Viestejä:
    504
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kyllä niillä jenkeillä taitaa sellainenkin päivä olla... ;) Yleistä tuosta päivästä wikipedian tyyliin: http://en.wikipedia.org/wiki/April_Fools'_Day

    Itse sarjasta sen verran, että hyvät fiilikset jätti päätösjakso. Itse kakkoskausi alkoi paikoin jo puuduttaa. Lopussa kiitos seisoi, sillä se Sona oli sen verran tylyn näköinen paikka ja tämä Team America (Bellick, Mahone, Scofield...) siellä kehissä, niin mielenkiinnolla odotan kolmoskautta alkavaksi.