Panasonic PX70 ja PX700 tulossa

Keskustelu osiossa 'Televisiot' , aloittajana Snipersam, 16.02.2007.

  1. shack

    shack Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    21.05.2002
    Viestejä:
    2 880
    Saadut tykkäykset:
    2
    Ainakin Lappeenrannan pörssiin oli tullut jo noita 42PX70:ä, tosin yksi enää jäljellä.

    IMO: Tuo 1550€ on hieman liikaa pv-koneesta. ~1500€ alkaa olemaan lähellä jo sopivaa hintaa. Silti ottaisi px-mallin. Siinä on kuitenkin dvb-t viritin ja paremmat kuvaominaisuudet sekä IMO parempi ulkonäkö. Tosin jos asut dvb-c talossa niin voit laittaa vielä tarkempaan harkintaan.
     
  2. KnightOfNi

    KnightOfNi Guest Guest

    Liittynyt:
    05.04.2003
    Viestejä:
    815
    Saadut tykkäykset:
    1
    Katoppas perkule. Täähän on mielenkiintoista. Ei kyllä omasta koneesta löydy. Näyttää pelkästään katsottavan kanavan sen hetkisen ja seuraavan ohjelman tiedot. Olisko suomikoneissa joku karsittu softa sisällä ?
     
  3. Gordon

    Gordon Käyttäjä

    Liittynyt:
    16.09.2004
    Viestejä:
    2 230
    Saadut tykkäykset:
    6
    Tuota voisi jopa käyttää kaupanpurkuperusteena, minun järkeni mukaan digitv:stä pitää löytyä 8 vuorokauden ohjelmaopas ja Pana näyttää vain nykyisen ja seuraavan ohjelman. Tosin joissakin muissakin digitv:ssä on sama puute, olikos Philipsissä sama juttu? Uskomaton puute.:OI

    Mutta, valittakaa asiasta, jospa se korjattaisiin ohjelmistopäivityksellä. Luulisi onnistuvan, kun on muiden maiden malleissa.
     
  4. rikhard

    rikhard Guest Guest

    Liittynyt:
    09.11.2003
    Viestejä:
    137
    Saadut tykkäykset:
    0
     
  5. He-Tero

    He-Tero Uusi jäsen

    Liittynyt:
    10.05.2005
    Viestejä:
    464
    Saadut tykkäykset:
    0
    Miten TH-42PX70:n ulkonäkö eroaa TH-42PV71F:stä? Näkemieni kuvien perusteella näyttävät aivan samalta. Ja mitä nuo paremmat kuvaominaisuudet ovat?
     
  6. micao

    micao Guest Guest

    Liittynyt:
    30.01.2007
    Viestejä:
    32
    Saadut tykkäykset:
    0
    PX70 ja PV70/71 pitäisi mielestäni olla täysin sama telkkari, vaan digi viritin puuttuu PV malleista…
     
  7. Okkraj

    Okkraj Guest Guest

    Liittynyt:
    04.05.2005
    Viestejä:
    244
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tuossa alkoi jo ottamaan päähän kun kesällä piti juurikin tuo 42PHD8 laivata Suomeen, koska PV60 oli niin kamalan näköinen. Nämä uudet mallit näyttivät puolestaan ihan hyviltä ja ovat selvästi halvempia kuin tuo 42PHD8 oli. Nyt ei sitten otakaan päähän enään yhtään:thumbsup:.

    En käsitä mikseivät nuo professinal-mallit ole saaneet täällä lähellekään samanlaista suosiota kuin USA:ssa tai briteissä... Onko tuo tilaamisen "vaikeus" ainoa syy, koska plazallakin varmaan 95% porukasta ei tartte kaiuttimia/sisäistä viritintä?
     
  8. KnightOfNi

    KnightOfNi Guest Guest

    Liittynyt:
    05.04.2003
    Viestejä:
    815
    Saadut tykkäykset:
    1
    Taitaa olla juurikin lähes toistepäin. Lähes kaikki haluavat kaiuttimet mutta moni ei tarvitse viritintä. Anyway, tosta EPG asiasta olisi syytä kysyä Panasonicilta että meinaavatko tuoda tuollaisen kunnollisen EPG:n softapäivityksellä vai mikä siinä on ideana että brittiversiosta löytyy täysverinen EPG ?
     
  9. Bertone

    Bertone Guest Guest

    Liittynyt:
    02.04.2005
    Viestejä:
    82
    Saadut tykkäykset:
    0
    En nyt välttämättä tuomitsisi uusia 70-sarjan malleja susiksi sen perusteella, että joku (ilmeisesti panan professional-plasman omistaja :rolleyes: ) on haukkunut sen nimimerkin takaa internetin keskustelupalstalla. Aika maireita arviota ko. TV on kuitenkin saanut "virallisemmissa" testeissä:

    "Panasonic had a black-level reputation to keep with this new G10 panel, and not only does it do that effortlessly, it rockets straight to the top and joins the party with its predecessors. This is, hand on heart, probably the strongest reason why you should consider getting this TH42PX70 plasma panel. I had some friends over the weekend (32 and 37 inch LCD owners) to look at the TV and so I put on a black level busting test, Unforgiven and let them soak up all its glory. There was, as you may expect, universal praise and some expletives thrown about for good measure because of the deep but detailed blacks in those scenes.

    The TV passes blacker-than-black levels and so you can be confident about calibrating reference black level accurately. For reasons I don't understand, the black level retention tests were unstable, meaning that the black part of the screen fluctuates depending on the average brightness of the current image. There was no dynamic dimming function in the user menu to turn off. The good thing is that it is done very discreetly and was not noticeable on regular viewing
    "

    99% omistajistakin taitaa olla 70-sarjalaiseen erinomaisen tyytyväisiä. Tekniikka vain kehittyy ja parempaa tulee koko ajan markkinoille entistä edullisempaan hintaan, näinhän tämä on ollut jo pitkään.
     
  10. Jorzu

    Jorzu Guest Guest

    Liittynyt:
    19.01.2007
    Viestejä:
    27
    Saadut tykkäykset:
    0
    Nyt kun tuo Panasonicin TH-42PV71 on tuloillaan, osaako kukaan sanoa, onko sillä ja edellisellä 42' PV 60 mallilla huiman relevantteja eroja. Sinänsä mietin, että hankinko käytössä hyväksi testatun PV60 tai uudenkarhean PV71 ilman ddigiviritintä mallia Germanyn tuontia. Kolmantena vaihtoehtona kummittelee jostain syystä LG 42' PC 1D-mallin kanssa. Ota näistä nyt sitten selvää. Toinen tykkää hyvästä mustasta, toinen single-lasista.:confused:
     
  11. Mike1985

    Mike1985 Guest Guest

    Liittynyt:
    16.10.2003
    Viestejä:
    61
    Saadut tykkäykset:
    0
    No niin tänään tuli 37PX70 ja täytyy kyllä sanoa, että omasta mielestä hyvä laite!

    Nyt on ongelma kun pitäisi liittää PC(läppäri kiinni), niin kummalla eli DVI-VGA johdolla vai DVI-HDMI johdolla.

    Ohjeissa luki HDMI-liitännöissä, että PC kytkentää ei oleteta.


    EDIT: Näytön ohjain on Ati Mobility Radeon X700
     
  12. rikhard

    rikhard Guest Guest

    Liittynyt:
    09.11.2003
    Viestejä:
    137
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tilaamisen vaikeus on kyllä yksi syy; professional-malleja ei juurikaan ole missään esillä ja vaikka olisikin, niin niiden hinta on niin korkea Suomessa tv-malleihin nähden että tavallisen tallaajan on helppo päätyä tv-malleihin. Saksasta professional-malleja saa järkevään hintaan, mutta monelle Saksasta tilaamiseen on (usein syystäkin) iso kynnys. Lisäksi jos harkitsee setuppia, jossa kaikki komponentit ovat erillisiä (näyttö erillinen, viritinvahvistin, kaiuttimet, digiboxi, jne., HTPC:stä puhumattakaan, niin vaaditaan jo niin paljon aiheeseen perehtyneisyyttä että useimmilta loppuu kärsivällisyys/tiedot kesken.
     
  13. He-Tero

    He-Tero Uusi jäsen

    Liittynyt:
    10.05.2005
    Viestejä:
    464
    Saadut tykkäykset:
    0
    shack:llä tuntui olevan eri mieli tuon suhteen. Taitaa olla vaan mieletön kaveri :)
     
  14. P.Kosunen

    P.Kosunen Käyttäjä

    Liittynyt:
    16.10.2005
    Viestejä:
    1 374
    Saadut tykkäykset:
    14
    Amazon.de - Panasonic TH 37 PX 71 E

    Onko tuo ennakkotilaus, hinta olisi kohdallaan? Eivät tosin taida myydä muihin maihin, mutta kertonee hinnanlaskusta kunhan alkuruuhka loppuu.
     
  15. shack

    shack Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    21.05.2002
    Viestejä:
    2 880
    Saadut tykkäykset:
    2
    Juu pitää paikkansa. Hätäisesti luin että kyseinen henkilö oli hankkimassa pv60 -mallia.
     
  16. rikhard

    rikhard Guest Guest

    Liittynyt:
    09.11.2003
    Viestejä:
    137
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tämä kyseinen kaveri ei noita moitteita esittänyt sen takia, että omistaa todellakin professional-mallin (PHD8) vaan hänhän oli aikeissa ostaa itselleen tuon PX70:n, mutta jätti ostoksen tekemättä havaittuaan mm. että mustan taso ei vastannut sitä mitä odotti ja mihin oli tottunut. Tällä kaverilla on usean vuoden kokemus useista eri valmistajien plasmoista eli hän varmasti pystyy sanomaan miltä hyvä kuva näyttää.

    Mutta, mutta, kuten totesit, yhden arvostelun/laitteen perusteella on ennenaikaista tuomita ko mallisarjaa. Tässä nimittäin kävi ilmeisesti niin, että tuo tv, jota kaveri oli testannut, on saattanut olla viallinen. Kaveri testasi eilen toisen laitteen ja siihen hän oli enemmän kuin tyytyväinen:

    "Well I wnet and had a good play with another set last night and it was fine, in fact it was better than fine, it was a stunning image. Nice sharp picture, inky blacks and good colours. Set up with Sky+ with the Sky box using RGB out and set the mid contrast, the PX70 was put in Cinema mode, contrast around 45%, Colour around 45% and brightness just a smidge under half way, colour temp warm and sharpness 2 clicks in. Fantastic picture!!"
     
  17. Miquel73

    Miquel73 Guest Guest

    Liittynyt:
    08.01.2007
    Viestejä:
    26
    Saadut tykkäykset:
    0
    Pari iltaa uutta PX70-telkkua katseltuani lyhyet kommentit:

    * Ulkonäkö on tosiaan hieno ja mielestäni ehdottomasti lisäsijoituksen arvoinen verrattuna aiempaan 60-malliin.
    * Kuva parasta (erityisesti digi-tv) mitä olen plasmoissa/LCD:ssä nähnyt. Kavereilta löytyy mm. Sonyn 40X2000 ja 40W200 sekä joku uusi Samsung. KUITENKIN odotin vielä parempaa, eli esim. Urheilukanavan kuva nopeatempoisissa lajeissa häviää mielestäni vanhalle Nokian putkitöllölle. Mutta tämä on se ikuinen iso-ruutu/huono-signaali-blaa-blaa-blaa -juttu....
    * Olen aika herkkiskorva, joten erotan tarkasti kuunnellessani korkeaa sirinää hiljaisissa kohdissa. Kaverini eivät sitä huomanneet (kuulisivatkohan enää heinäsirkkojakaan...) eikä se ainakaan vielä ole minua liiemmin haitannut.
    * Kun katselen boxin (Procaster PVR-6300T) kautta digikanavia ja ääni tulee telkun omasta kajarista (joka sinänsä on mielestäni yllättävän hyvä!), ääni pätkii välillä. Muistelen jostain lukeneeni tästä ongelmasta aiemmin ja liittynee digiboxiini ja sen HDMI-liitäntään...? Ei suuri ongelma, koska yleensä ääni tulee vahvarin ja erillisten kaiuttimien kautta.
    * Kuvasuhde hyppii toisinaan kanavilla, mutta tämäkin lienee Procasterin ongelma...?
    * Telkkarin oma teksti-TV ja "EPG" jääneet kokeilematta, koska käytän erillistä boxia.

    Kaiken kaikkiaan olen ollut tyytyväinen hankintaani.
     
  18. Tyttip

    Tyttip Guest Guest

    Liittynyt:
    29.03.2007
    Viestejä:
    5
    Saadut tykkäykset:
    0
    Hei,

    Olen uusi käyttäjä tällä foorumilla ja vinkkejä kyselisin :hitme:

    Meilllä on PX70, 42 tuumaisena, ongelma naksuminen - en keksi mistä ihmeestä se kuuluu, ei mitenkään säännöllisesti mutta silloin tällöin, näytölle ei tule mitään tekstiä esim. Laajakuva jne. naksumista kuuluu kaikilta kanavilta, nyt on päällä erillinen digiboxi joka tulee AV:n kautta, naksumista tulee myös telkkarin oman digin ollessa päällä. Onko normaali ilmiö joka on vain kestettävä, vai onko tohon jokin kikka kolmonen (päivitys tavalla tai toisella) :OI :OI
     
  19. kz1983

    kz1983 Guest Guest

    Liittynyt:
    27.01.2007
    Viestejä:
    12
    Saadut tykkäykset:
    0
    Laitan nyt 3. kerran tämän kysymyksen tähän ketjuun, olisi hienoa jos joku PX70 omistaja joka on testaillut laitetta omalla digivittimellä viitsisi vastata:

    - toimiiko maksukorttipaikka moitteetomasti?
    - saako 4:3 kuvalla sivuissa esiintyvät palkit mustiksi?
    - toimiiko kuvasuhteet oikein eli laajakuva on koko näytön kokoinen ja 4:3 kuva on 4:3 mustien sivupalkkien kera iman että tarvii kapulasta vaihtaa kuvasuhdetta?
    - onko teksti-tv:ssä alasivujen selaus?

    Kiitos!!!
     
  20. Tyttip

    Tyttip Guest Guest

    Liittynyt:
    29.03.2007
    Viestejä:
    5
    Saadut tykkäykset:
    0
    laitoin oman avauksen PX70, poimin siihen tämän sun kysymyksen ja omani,
    jos joku osaisi meille vastata :)

    ---Tytti