Idols ja ratkiriemukkaat hetket

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana shack, 28.09.2003.

  1. rgp2

    rgp2 Uusi jäsen

    Liittynyt:
    11.12.2005
    Viestejä:
    90
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ei ainakaan minulle. Komppaan taas EtP:tä, oli harvinaisen huono idea tässä vaiheessa ajaa loppukin parransänki pois, liekkö tämäkin oli sen aiemmin kyseenalaista mainetta niittäneet stylistin nerouden kiteytymä? :rolleyes:

    Se Kristianin alkuperäinen look joissa hän tuli karsintoihin oli täydellinen ja juuri hänen oma tyyli. Siis ne paksut viikset ja parta, hän muistutti jotain 1900-luvun alun herrasmiestä. :cool:

    Kun taas tämä parraton Kristian muistuttaa ulkonäöltään jotain täysin mitäänsanomatonta tusinajamppaa.
    [​IMG]

    Itse jakso oli aika tasapaksu, Meurman tippui ja ehkä parempi niin. Hän tulee kuitenkin jostain saamaan levytys-sopparin ja voisin epäillä, että musiikki tulee olemaan lähempänä hänen omaa tyyliään, kuin mitä se olisi ollut idols voittajana.


    edit: Harmi, että jäi Idols-extra katsomatta. Normaalisti olen skipannut sen, kun minua ärsyttää sen juontaja, Janne Kataja vielä enemmän kuin se Ellenin tumma kolleega.

    Kataja heitti "hyvää läppää" Kristiinalle.

    "Kataja kysyikin Kristiinalta suorassa lähetyksessä, mikä ruumiinosa Karalahdessa kiinnosti eniten. Kristiina vastasi kiinnittäneensä huomiota eniten luistelutaitoihin. Kataja kuitenkin epäili, että Kristiinaa olisi enemmän kiinnostanut Karalahden "meisseli"." :D

    http://viihde.mtv3.fi/uutiset/televisio.shtml/514007?2007

    Videopätkä nähtävissä osoitteessa http://viihde.mtv3.fi/videot/index.shtml/uusimmat/televisio/?2007/3/96534
     
  2. RedBaron

    RedBaron Guest Guest

    Liittynyt:
    14.12.2003
    Viestejä:
    166
    Saadut tykkäykset:
    1
    Vetäisi tuon Simon & Garfunkelin alkuperäisversion Bridge Over Troubled Water. Siinä olis jotain muuta.
     
  3. Albatrossi

    Albatrossi Guest Guest

    Liittynyt:
    13.09.2006
    Viestejä:
    31
    Saadut tykkäykset:
    0
    Karalahden "messeli" :D ...no joo...lipsahduksia sattuu.

    Tuosta Ari vs. tuomaristo-tilanteesta olen sitä mieltä, että molempien asenteessa korjaamisen varaa. Ari kuitenkin laulakoon niitä biisejä, joista itse pitää, vaikka toivonkin hänen valitsevan välillä jotain rauhallisempaa matskua.

    Lieneekö syy sitten flunssassa, mutta ääni oli kyllä nyt hieman huonossa vireessä. Muutenkin laulaminen meni hieman överiksi paikoittan, mutta taustalaulu tuossa Straton biisissä vasta häiritsikin! :rolleyes: IMHO Perfect Strangers- ja Piano Man-tulkinnat edelleen Arin parhaat esitykset.
     
  4. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Kyllähän tuosta päivän naurut sai. Ei tuosta "meisseli"-kommentista, vaan tuosta Katajan selittelystä. "Kristiinalla on kädentaitoja... on tehnyt kaikkea/kaikenlaista käsillään". :D
     
  5. vemkki

    vemkki Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    10.09.2006
    Viestejä:
    3 976
    Saadut tykkäykset:
    339
    Janne Kataja on tosi vastenmielinen tyyppi. Olen katsonut Idols Extraa alle kaksi jaksoa, ja suurin syy siihen on tuo juontaja. Tällä kertaa poikkeuksellisesti katsoin tuota, mutta rupesi ottamaan päähän kun hän rupesi inttämään Annan kanssa Markus Pöyhösen pakaroista ja oli pakko vaihtaa kanavaa.

    Jos hän olisi pääkanavilla juontajana, niin tuosta touhusta olisi kyllä noussut iso haloo. Subtv on sen verran pieni kanava, että siellä tuollaista voidaan sietää.
     
  6. Toni W

    Toni W Guest Guest

    Liittynyt:
    15.01.2005
    Viestejä:
    343
    Saadut tykkäykset:
    0
    Nyt ehdin tämän viikon esityksiä hieman tuolta tuubin puolelta katsella ja olihan se harmi, että Kristian meni putoamaan. Se ranskankielinen biisi ei kyllä kolahtanut, ehkä siksi etten pidä juurikaan siitä miltä ranskankieli kuulostaa ja nämä seikathan päätöksiin monesti vaikuttavat vaikka laulukilpailu onkin. Se toinen Kristianin biisi oli hyvä. Uudesta karvattomasta tyylistä en niinkään pitänyt, parta+viikset takaisin.

    Annan esityksistä en edelleenkään piitannut pätkääkään. Noi ääntämisjutut ja opiskellut maneerit äänen kanssa jotenkin tökkii vastaa tosi lujaa.
     
  7. skorde81

    skorde81 Guest Guest

    Liittynyt:
    10.09.2005
    Viestejä:
    218
    Saadut tykkäykset:
    0
    Millä "tasolla" laulajan täytyy olla, että näitä "maneereja" saa sitten alkaa käyttää?
     
  8. WhiteQueen

    WhiteQueen Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    21.04.2002
    Viestejä:
    1 591
    Saadut tykkäykset:
    2
    Selvitetäänpä maneeria nyt hieman. Maneeri= totunnaistapa, kaavamaisuus (käyttäytymisessä)

    Jokaisella on omia maneereja, niissä ei sinänsä välttämättä aina ole mitään vikaa, eivätkä ne välttämättä ole sellaisia, että ne häiritsisivät esitystä. Annan tapauksessa ne muilta artisteilta OPETELLUT & MATKITUT maneerit ovat ärsyttäviä ja niin nähtävissä, että vaikka Anna olisi vielä parempi laulajana mitä nyt on, eivät ne ole minusta millään tapaa hyväksyttäviä ja sellaisia, että niitä jaksaisi katsoa. Tärkeintä olisi se, että tekee omaa juttuaan, eikä nappaa niitä itsestä tuntuvia cooleja juttuja toisilta. Tai jos nappailee, niin muokkaa niitä sitten siihen suuntaan, että ne toimii itsellä. Tässä Annan tapauksessa on nyt kyseessä aivan sama ilmiö mitä näkee esimerkiksi tanssilattioilla baareissa. Teinarit ovat katsoneet liikaa musiikkivideoita ja puolihuolittomasti opetelleet jotain tanssinpätkiä, joita sitten vetävät lattialla. Näyttää niin muoviselta ja teennäiseltä.. Tanssi ja musiikki ovat sellaisia juttuja, jotka pitäisi kummuta syvältä itsestä, ja tehdä niin kuin itsestä juuri tuntuu, eikä tehdä mitään ulkokultaisia ratkaisuja esiintymisen suhteen.
     
  9. rgp2

    rgp2 Uusi jäsen

    Liittynyt:
    11.12.2005
    Viestejä:
    90
    Saadut tykkäykset:
    0
    Oliko tästä Arin ja Ilkan "nokkapokasta" mitään juttua? :rolleyes:

    Idols-Ilkka: Ari uhkasi vetää turpaan

    Taas väännetty IP-lehtien tapaan tikusta asiaa, mutta mikä hommasta teki mielenkiintoisen oli se, kun IS:n paperiversiossa sanottiin Ilkka Jääskeläisen arvostelleen tämän vuoden idols finalisteja jossain aikakausilehdissä.

    Onko palstalaisilla tietoa mitä Ilkka on sanonut tämän vuoden kisaajista. Ei nimittäin ole pahemmin varaa arvostella. :rolleyes:

    Mitä Ariin tulee, niin hän vain sanoi taas sen ääneen mitä useimmat eivät kehtaa (Ilkka on flopannut). :D
     
  10. James77

    James77 Guest Guest

    Liittynyt:
    17.01.2006
    Viestejä:
    158
    Saadut tykkäykset:
    0
    Iltasanomissa:

    "Idols-Ilkka: Ari uhkasi vetää turpaan!

    Armottomista kommenteistaan tunnettu Idols -kilpailija Ari Koivunen haukkui Idols-voittaja Ilkka Jääskeläisen IS:n viikonlopun Plus-lehdessä. Arin mielestä Ilkka on "täysin mitäänsanomaton kaveri".

    - Johan se on julkisesti todettu, että kaveri on ihan floppi. Kova meno muka päällä, mutta täysin kangistuneella tavalla, Ari jatkoi tykitystään.


    Lisää:http://www.iltasanomat.fi/viihde/uutinen.asp?id=1341684

    Ari kuului minunkin suosikkeihin alusta asti mutta nyt alkaa hiukan tuntua siltä että ei oikein jaksaisi tämän kaverin uhoamista enää, etenkään kun mitään ei ole edes vielä voitettu. Jos nyt tämäkin on nyt sitä kuuluisaa Ari-läppää niin ei vaan jostain syystä naurata. Olettaisin että aluksi kannattaa kasvattaa muutama munakarva, voittaa tämä kilpailu, myydä pari levyäkin ennenkuin voi asettua arvostelemaan artisteja tähän tyyliin, tältä pohjalta. Eipä tuo Jääskeläinen kummemmin ole uraa luonut mutta...näitä kavereita arvostelemallako se Arin status nousee?

    Olen itsekin Heavyn ystävä, mutta en ymmärrä miksi on niin vaikeaa laulaa muutakin? Mielestäni juuri se että olisi munaa laulaa muutakin kuin vain yhtä tyylilajia olisi sitä asennetta! Jos kaveri pelkää "heavystatuksen" kärsivän jostain pop-balladista, niin sitten ei kannata edes kisata. Tuo "minä en tuomareita nuoleskele" ei vaan uppoa minuun, kotiin kasvamaan!

    Jos Ari nyt kuitenkin taas selittelee myöhemmin sanoamisiaan tyyliin "läppäähän tämä oli, olen oman tieni kulkija joka tekee ja sanoo mitä tahtoo",
    Huokaisen mielessäni että kunpa joku möly pysyisi edes joskus mahassa...
    Huumorimeininki on Jees, mutta tässä vaiheessa kaverista alkaa piirtyä ylimielinen kuva...sorry vaan.
    Pidän Arin laulamisesta edelleen eniten, mutta alkaa jo tuntua että monta vuotta nuoremmat tytöt ansaitsevat voittaa kilpailun ihan muiden syiden vuoksi...

    Harmi että Kristian putosi.
    EDIT: Ai tuo riitely alkoi Ilkan kommentista 2007 idolsin tasosta?
    no eipä tuo taso todellakaan mikään kummoinen ole nyt, jossei viime vuonnakaan...
    Sanoi sen ääneen mitä moni on ajatellutkin
     
  11. James77

    James77 Guest Guest

    Liittynyt:
    17.01.2006
    Viestejä:
    158
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ehkäpä äijä floppasi, mutta hänet se suomen kansa viimeeksi idoliksi äänesti.
     
  12. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Joo, onhan tuommoinen turhaa uhoamista. Onhan se nyt päivänselvää, että todellakin näin on asia mitä tulee Jääskeläiseen, niin en ymmärrä miksi Arin pitää sitten lisää hankkia itselleen harmia. Kai tyyppi vaan ei kestä "leikkiä" vaan riehuu kun kerran voi julkisuudessa sanoa asioita niin että muut kuuntelevat.

    Ari on senkin unohtanut täysin, että hänhän on jo nyt tekopyhä. Jos todellakin haluaa olla tuolla asenteella, että pitää kunnioittaa heviä eikä lähteä tekemään mitään purkkapoppi-kompromissejä, niin silloin Arin ei olisi pitänyt lähteä tähän kisaan ollenkaan mukaan -- hänhän on jo tehnyt sen kompromissin tehnyt, kun on mukana kisassa, jossa kuitenkin etsitään artistia esittämään musiikkia teinareille, jotka haluavat iisin musan lisäksi myös ihqa artistia esittämään sitä.

    Ärsyttää tuommoinen, että ensin lähdetään kisaan ja päästään sen takia julkisuuteen, ja sen jälkeen sitten ollaan sitä mieltä, että "pop ja Idols on pyllystä". Tällähän asenteella esim. Kelly Clarkson, tuo American Idolin ensimmäinen voittaja, on ollut liikenteessä, ja vaikka ymmärrettävästi hän ei halua kantaa AI-leimaa ikuisesti, niin minusta on vain oikein, että se hänessä pysyy. Olen käyttänyt tätä vertauskuvaa ennenkin, mutta minusta asia on hiukan sama kuin Hollywood-starojen kohdalla: ensin tullaan staroiksi, riidellään ja uhotaan jotta saadaan enemmän miljoonia leffoista ja sarjoista ja poseerataan lehdissä ja mainoksissa ja luodaan itsestä puolijumalan kuva taviksille, ja sitten itketään kun ilkeät paparazzi-sedät ahdistelevat.

    Tästä on olemassa erittäin osuva englannin kielinen sanonta:
    Tohtori Phil sanoisi saman muodossa:
     
  13. Mama

    Mama Garbage in, garbage out Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    29.11.2003
    Viestejä:
    2 686
    Saadut tykkäykset:
    0
    En ymmärtänyt sanontaa, joten kaivoin sen oikean version:

    "You can't eat your cake and have it too"
     
  14. rgp2

    rgp2 Uusi jäsen

    Liittynyt:
    11.12.2005
    Viestejä:
    90
    Saadut tykkäykset:
    0
    Niin äänesti, en tosin ymmärrä mitä se tähän liittyy.

    Sinulta ja EtP:ltä jäi kuitenkin huomioimatta se mitä yritin tuoda viestissäni esiin.

    ... mutta mikä hommasta teki mielenkiintoisen oli se, kun IS:n paperiversiossa sanottiin Ilkka Jääskeläisen arvostelleen tämän vuoden idols finalisteja jossain aikakausilehdissä.


    Eli tämän mukaan Ari vain antoi samalla mitalla takaisin? :hitme:
     
  15. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Mama, kaivoit esille version. Mikäli googletit tuon tms. niin varmaan huomioit sen, että kyseisestä sanonnasta on olemassa eri versioita, joskin tuo sinun versiosi tosiaan on ymmärrettävämpi (omani taas on se, mikä kokemukseni mukaan esiintyy useiten leffoissa -- plazalla kun ollaan ;) ).
     
  16. Hemsley

    Hemsley Guest Guest

    Liittynyt:
    23.05.2006
    Viestejä:
    53
    Saadut tykkäykset:
    0
    Joo oliskohan IS tai IL missä Jääskeläinen arvostelee finalisteja jokaisen finaalin jälkeen ja kyllä täytyy sanoa, että osaa se Jääskeläinenkin arvostella. Mitä nyt on jäänyt mieleen niin jossain lehdessä mainitsi, etä Ari on pelle blaa blaa blaa.
     
  17. James77

    James77 Guest Guest

    Liittynyt:
    17.01.2006
    Viestejä:
    158
    Saadut tykkäykset:
    0
    Joten kysymys kuuluukin, arvon Plazalaiset, onko Ari tehnyt itsestään pellen? ;)
    Hän nyt vain sattuu toisten mielestä vaikuttamaan siltä, vaikkei tätä ehkä halunnutkaan? Mutta show must go on, torstaina jännitämme minkä heavybiisin hän tällä kertaa vetäisee :D

    Vaikka kyynisyyteni on kasvanutkin Arin kohdalta hiukan, toivon kuitenkin menestystä hänelle.
     
  18. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    No ei ehkä pellen, mutta hän on kyllä urakalla tehnyt töitä sen eteen, että hänestä pidettäisiin vähemmän. Hevimiehetkään eivät enää tuollaista uppiniskaisuutta voi kunnioittaa.
     
  19. James77

    James77 Guest Guest

    Liittynyt:
    17.01.2006
    Viestejä:
    158
    Saadut tykkäykset:
    0
    Samaa mieltä.
    Kuten äsken jo turisinkin, kunnioitan paljon enemmän sellaista asennetta missä valitsemastaan skenestään huolimatta pystyy vetäsemään mitä tahansa
    ilman että nahkahousut tutisee...diggaan todellakin heavyä mutta välillä on syytä muutakin meininkiä kokeilla, etenkin kun kyseessä on laulukilpailu.
    Kyllä ne nahkahousut löytyy naulasta pop-biisinkin jälkeen ja peilistä katsoo edelleen se sama kalpea heavypärstä ;)
    Tähän liittyen hatunnosto Kristianille. Vaikkei hän nyt johonkin skeneen nojannut pelkästään, Lapin kesä oli mahtava!. Hyvästä lopputuloksesta voi nauttia yli genrerajojen...
     
  20. Pertsa9

    Pertsa9 Guest Guest

    Liittynyt:
    03.09.2006
    Viestejä:
    250
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ei vaan IS paperiversiossa Ilkka sanoo että "Ehkä hän(Ari) on ottanut nokkiinsa jostain lehdessä olleista kommenteista, kun olen arvostellut nykyisiä Idols-finalisteja."
    Tarkoittaa ilmeisesti tätä IS:n Idols raatia jossa on Ilkka, Kim Kuusi ja IS-toimitus