Idols ja ratkiriemukkaat hetket

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana shack, 28.09.2003.

  1. Pazze

    Pazze Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    16.09.2003
    Viestejä:
    5 015
    Saadut tykkäykset:
    150
    ja harvinaisen väärässä kisassa.
     
  2. og playa

    og playa Guest Guest

    Liittynyt:
    18.05.2005
    Viestejä:
    1 017
    Saadut tykkäykset:
    0
    Alkaa ihan kunnolla kyrsimään tuo Ari. Viimeinen nokare tuli äänestystuloksien julkistuksessa. "En mä täällä ketään ala nuoleskelemaan". No ei sitä nuoleskella kuulukkaan, mutta ne, jotka OIKEASTI musiikista jotain tietävät, niin eiköhän niiltä kannata niitä vinkkejä ottaa. Muutenkin ylimielinen, mutta onneksi tuomarit mainitsivat asiasta Arille.
     
  3. Toni W

    Toni W Guest Guest

    Liittynyt:
    15.01.2005
    Viestejä:
    343
    Saadut tykkäykset:
    0
    Juu, niinkuin hänellä siihen olisi jotain sanottavaa. Kyllä noi sopimukset, mitkä ne on allekirjoittaneet varmaan jo velvoittaa voiton sattuessa aikamoiseen pyöritykseen. Sinänsä osoittaa kyllä ihan tervettä harkintakykyä sanoa, että aikoo käydä koulun loppuun.

    Annahan toisaalta jossain haastattelussa totesi, ettei aio koulua käydä loppuun, jos voitto tulee ja puhui jostain ameriikan valloituksestakin muistaakseni. :hitme:
     
  4. Sabbe

    Sabbe Guest Guest

    Liittynyt:
    14.07.2003
    Viestejä:
    736
    Saadut tykkäykset:
    0
    Oli tosiaan varsin heikkotasoinen finaali. Yksikään ei tehnyt kokonaisuudessaan sinisen valon arvoista esitystä. Kisan taso on laskenut kuin lehmän häntä kokoajan ja tämä oli lähellä pohjaa.

    Kristianin ranskankielinen veto oli minun makuuni, tykkäsin siitä paljon. Toinen biisi oli kuitenkin niin peruskamaa, ettei keskinkertaisuudessaan säväyttänyt. Kristian oli silti parhaasta päästä tänään, vaikka hänellä olikin vain yksi hyvä veto.

    Arin ensimmäinen veto oli yksinkertaisesti huono. Sitä hirveän kuuloista rääkymistä mitä Arin "laulu" tässä kappaleessa oli, ei jaksa kuunnella. Toinen biisi oli hyvä veto, tykkäsin. Siinä kuultiin hänen kaunista lauluaan.

    Anna oli tänään suurin floppi. Ensimmäinen biisi oli keskinkertaisesti vedetty, mutta biisi ei iskenyt meikäläiseen yhtään. Toinen veto oli täysin raiskattu versio biisistä joka on Apulannan toimittamana ihan jees.

    Kristiina näytti yllättäen taas olevansa yksi parhaista tässä kisassa tällä hetkellä. Kertoo aika paljon kisan uudesta ala-arvoisesta tasosta. Kristiinan ensimmäinen veto oli keskinkertainen, mutta toinen biisi iski minuun. Vire oli taas mitä oli, mutta ei se mua pahemmin haitannut. Kristiinalla on lava ja tulkinta hyvin hallussa, näyttää hyvältä ja ääni on omaperäinen.

    Kristian ja Kristiina olivat parhaat tänään, silti yllätyksettömästi molemmat olivat pudotusuhan alla ja Kristian sitten putosi. Annan olisi pitänyt pudota tällä kertaa. Kahdelta seuraavalta jaksolta odotan nyt Annan paluuta paremmalle tasolle, Kristiinalta yhä vahvempia näyttöjä paremmalla vireellä ja Arilta jotain uutta. Arille kriittistä on myös valita biisi, jossa pääsee laulamaan hänelle sopivalla korkeudella. Tuo tämän päivän eka biisi oli taas hyvä esimerkki siitä, miten rajallinen ääni Arilla on.

    Olen aika pettynyt siitä mille tasolle tämä kisa on nyt laskenut, toivottavasti vielä nähdään parempaa tasoa. Kristianin putoaminen vie aika paljon pois tästä kisasta, koska hän oli selkeästi monipuolisin ja lahjakkain näistä finalisteista. Kristianin ongelmana oli turhan taiteelliset biisivalinnat ja epävarmuus osassa esityksistä. Minä kuitenkin tykkäsin paljon tuosta ranskankielisestä vedosta, vaikka en ymmärrä ranskaa.
     
  5. winterland

    winterland Käyttäjä

    Liittynyt:
    20.08.2004
    Viestejä:
    5 248
    Saadut tykkäykset:
    2
    Olipas Arilla tänään ei-heviuskottava "palestiinalaishuivi", joka on kaikkien emojen ja pissisten suosiossa. Näin sivuhuomiona.
     
  6. Boz

    Boz Guest Guest

    Liittynyt:
    10.12.2005
    Viestejä:
    60
    Saadut tykkäykset:
    0
    Taitaapi jäädä Journeyt finaaliin, sillä ensi viikon teemana on suomalaiset biisit, joista toisen pitää olla suomenkielinen. Joutuu Ari siis laulamaan suomenkielistäkin heavyä.

    Ja jos biisi on osoittanut toimivuutensa american idolissa, kuten tuo Open Arms, ei se takaa suosiota Suomessa. Varsinkin kun kyseinen yhtye ei ole kovin tunnettu täällä vanhalla manteella.
     
  7. Mama

    Mama Garbage in, garbage out Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    29.11.2003
    Viestejä:
    2 686
    Saadut tykkäykset:
    0
    Olisko sitten niin että monipuolisuusvaatimuksien seurauksena saadaan kuunnella esityksiä, joiden esittäjät eivät kokeilemaansa musiikkityyliä osaa. Alussa kuultiin niitä, joissa laulajat olivat omimmillaan.
     
  8. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Ahaa, no jos teema on tuo, niin paha siinä on sitten Journeytä mennä vetämään. En muuten suositellut siksi "Open Armsia", koska se on ollut esillä American Idolissa tai koska Randy Jackson on soittanut bassoa kyseisessä pumpussa. Otin sen esille siksi, että kyseessä on yksi kaikkien aikojen parhaista ns. power-balladeista, ja lisäksi Arin ääni (esim. vibraatto ja tulkinnan syvyys -- silloin kun Ari vielä veti tässä ohjelmassa syvällisemmin biisejä) pääsisi hienosti esille siinä biisissä. Eihän Journey ole niin tunnettu Suomessa (itse asiassa päävokalistia varmaan luullaan Aerosmithiin kuuluvaksi täälläpäin mitä nimiin tulee), mutta kyllähän OA on sellainen biisi, joka ei tarvitse alkuperäisen esittäjänsä tunnettavuutta, jotta se toimisi.
     
  9. TimoJ

    TimoJ Käyttäjä

    Liittynyt:
    06.09.2001
    Viestejä:
    1 266
    Saadut tykkäykset:
    15
    Ehkä Ari vain vetää kapinallisen rokkarin imagoa, koomistahan se toki on kun hän ulkoisesti ja alemmilta lauluääniltä on pikkupoika/tyttö. Tästä ylimielisyydestähän oli jo ensinäytteet siinä vaiheessa kun hän vähätteli rattijuopumustaan "90 prosenttia miehistä on ajanut kännissä autoa", lausuntoa tosin myöhemmin muutettiin. Mutta teinit varmaan pitää tuosta "asenteesta", joten Aria äänestetään jatkossakin.

    Jossain vaiheessa haukuttiin Kristiania, mutta minusta se oli vain ujoutta/epävarmuutta, kun taas Arilla näyttää oikeasti nousseen kehut päähän.
     
  10. t.niemi

    t.niemi Guest Guest

    Liittynyt:
    03.12.2006
    Viestejä:
    534
    Saadut tykkäykset:
    0
    Lähinnä huvittavaa että toi Arin pentu saa vielä olla tuola jatkossa.
    Jätkä laulaa jotain iron maidenia ja stratovariusta johon sillä ei riitä ääni alkuunkaan.

    Ja jos kävis silleen et se voittaa tän kisan,niin voi pojat sitä pissan määrää päässä!

    Ainut kuka oli hyvä oli tuo Kristian,ei ehkä biisi ja laulutaidoiltaan aina,mutta tuo sen ääni oli jotain aivan upeaa!
     
  11. eddie63

    eddie63 Eddie Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    16.01.2003
    Viestejä:
    1 574
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jep. Jotenkin vaan vähän liian isoa juttua yrittää vetää, eikä se oikein tunnu toimivan ja kristian oli munkin mielestä hyvä, näytti ihan Antti Hulkolta ilman sitä partaa... :D
     
  12. Thingy

    Thingy Uusi jäsen

    Liittynyt:
    07.09.2005
    Viestejä:
    650
    Saadut tykkäykset:
    18
    Kylläpä silti V****taa ihmiset joiden mielestä kaikki musiikki missä on särökitaraa on heviä! Ei toi Taikapallopeilin honottava pelle tiedä ilmeisesti rock-musiikista kökäleen vertaa. Jos sen mielestä LZ:n Rock n roll on heviä, niiin sitten samaan kastiin voidaan heittää myös Baddingin "fiilaten ja höyläten" ja Chuck Berryn "Johnny B. Goode".
     
  13. karpulk

    karpulk Guest Guest

    Liittynyt:
    29.03.2000
    Viestejä:
    262
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jep, omakin mielenkiintoni lopahti ja tuskin tulee kisaa enää katsottua, Kristian oli ainoa esiintyjä, joka osasi laulaa ja laulaja, joka osasi esiintyä. Kundilla on hyvä, savuisen käheä ääni. Voisin jopa ostaa hänen levynsä.

    Eli hyvää Idols-kevättä kaikille. Over and out.
     
  14. Hattori Hanzo

    Hattori Hanzo Käyttäjä

    Liittynyt:
    28.02.2004
    Viestejä:
    1 141
    Saadut tykkäykset:
    4
    Kristian on kyllä ihan hyvä esiintyjä, mutta kuten Asko ja Hurri sanoivat niin mies on lavalla välillä kuin Onni-klovni. Mies näyttää ihan vähämieliseltä maajussilta kun väläyttää sen leveän toljotushymyilmeensä...

    Ari taitaa olla vielä hieman kloppi. Samoin tytöt on hieman liian nuoria. Ikäraja pitäisi olla kyllä se 18-v.

    Kyllä kaikkien finalistien pitää nostaa tasoaan aika lailla jotta tästä vielä hyvä tulisi. Itse näkisin että Annalla on edessään valoisa tulevaisuus laulajana kun saa muutaman vuoden ikää lisää ja samalla saa ammattimaista lauluopetusta.

    Ari tullee olemaan jonkun kotimaisen uuden kliseisen levy-yhtiöhevipumpun solisti.

    Kristiina luultavasti katoaa kuvasta aika nopeaan.

    Kristian voi tehdä myös jonkinlaisen uran.
     
  15. NudistPriest

    NudistPriest Uusi jäsen

    Liittynyt:
    02.01.2006
    Viestejä:
    669
    Saadut tykkäykset:
    0
    Yleistystä on helpompi käyttää ja pointti tulee sitä kautta helpommin selväksi suurelle yleisölle. Ei gendren pilkuntarkka erottelu palvele tässä tapauksessa ketään tai mitään. Sitäpaitsi hard rockin ja heavyn raja on melko häilyvä. Hevibändit ovat kautta linjan vetäneet HR ja jopa rock-biisejä ja päinvastoin. Luokittelu on monesti mahdoton tehtävä ja sitäpaitsi täysin turhaa.

    Ja huomautuksena sanoisin, että esim. "Johnny B. Goode" on Judas Priestin esittämänä nimenomaan heviä, olkoot alkujaan vaikka gospelia. Esitystapakin siis vaikuttaa, ei ainoastaan alkuperä.
     
  16. niiles

    niiles Sugar plum fairy Tukijoukot

    Liittynyt:
    20.10.2003
    Viestejä:
    3 969
    Saadut tykkäykset:
    1
    parin päivän sisällä varmasti tulevat Youtubeen. Eli sinne vaan haeskelemaan.
     
  17. phixel+

    phixel+ Guest Guest

    Liittynyt:
    05.01.2005
    Viestejä:
    414
    Saadut tykkäykset:
    0
    Anna vie koko roskan. :):thumbsup:
     
  18. jenka

    jenka Guest Guest

    Liittynyt:
    18.01.2003
    Viestejä:
    192
    Saadut tykkäykset:
    0
    Helsinkiläisillä tytöillä yleensä suhisee ässä, mutta Anna sai suhisemaan myös t-kirjaimen.
    Järkyttävää oli tuo Apulannan Jumala-biisin tulkinta (tss tss...).
     
  19. og playa

    og playa Guest Guest

    Liittynyt:
    18.05.2005
    Viestejä:
    1 017
    Saadut tykkäykset:
    0
  20. maverick76

    maverick76 Guest Guest

    Liittynyt:
    20.11.2003
    Viestejä:
    60
    Saadut tykkäykset:
    0
    Missasin ryyppäämisen takia esitykset :)

    Edit: Näin kuitenkin PMMP:n keikan, joten taisi olla laadukkaampi keikka kuin tv:stä tullut :)