Lost (jenkkitahtiin)

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana kurdt, 23.09.2004.

  1. J-dee

    J-dee Guest Guest

    Liittynyt:
    05.03.2006
    Viestejä:
    316
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jeh, Locke on jäässä.

    Kahta hahmoa olen sarjan alusta asti inhonnut: Jack ja Locke. Molemmat tuntuu olevan aika saamattomia, varsinkin kun vastuutehtäviin/johtamiseen tullaan.

    Sen sijaan Sayid on kylmän viileä ja älykäs jamppa. Yksi parhaista hahmoista :thumbsup:
     
  2. Stormlord

    Stormlord Guest Guest

    Liittynyt:
    12.02.2006
    Viestejä:
    677
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kyllä sulla on nyt mielikuvitus lähtenyt laukkaaman jonnekin vitoskaudelle asti. Mistä sen voi tietää kuinka monesta paikkaa niitä ruokapaketteja voi tilata? Asemia kun tuntuu olevan pitkin saarta (tai saaria) enemmän ja vähemmän, niin luulisi, että pakettejakin voi tilata useasta paikasta ja mahdollisesti usealla tavalla. Tuo viestin lähetyskin on ihan tuulesta temmattu juttu. Tokihan se on mahdollista, että sieltä joku signaali jonkun kirjekyyhkyn kinttuun lähti, mtta jaksossa siihen ei kyllä viitattu millään tavalla.
     
  3. O'Neill

    O'Neill Guest Guest

    Liittynyt:
    17.05.2005
    Viestejä:
    140
    Saadut tykkäykset:
    0
    No en kyllä väittänytkään, että ensi jaksossa Dharman erikoisjoukot tulisivat valtaamaan saaren takaisin Othersseilta ja viemään Lostilaiset kotiin.

    Eihän sitä voi tietää monesta paikkaa niitä ruokalähetyksiä voi tilata. Ainakaan vielä. Mutta ei niitä ainakaan Swanista voinut tilata. Joten eiköhän yhdestä paikasta hoidettu samalla kertaa kaikkien asemien ruokalähetykset.

    Miten niin tuulesta temmattu juttu? Sun mielestä toi 7-7 koodi vain räjäytti aseman siis? Hyvin mahdollista kyllä. Mutta silti uskon, että sieltä meni viesti Dharmalle.
     
  4. maverick76

    maverick76 Guest Guest

    Liittynyt:
    20.11.2003
    Viestejä:
    60
    Saadut tykkäykset:
    0
    Sama tuli mieleen noita O'Neillin kommentteja lukiessa. Tuo Locken ääliömäinen toiminta olikin järkevää laskelmointia.
     
  5. winterland

    winterland Käyttäjä

    Liittynyt:
    20.08.2004
    Viestejä:
    5 248
    Saadut tykkäykset:
    2
    Niin, eihän sitä tiedä mistä kaikkialta niitä ruokalähetyksiä voi tilata, mutta vaihtoehdot ainakin "hatchien" suhteen on melko vähissä. Swan, Arrow, Pearl, "Door" ja Staff on nähty, eikä mistään niistä voi tilata lähetyksiä. Ainoa mahdollisuus siis Flamen tuhouduttua on Hydra ja tämä mahdollinen "?" paikka.
     
  6. maverick76

    maverick76 Guest Guest

    Liittynyt:
    20.11.2003
    Viestejä:
    60
    Saadut tykkäykset:
    0
    Korjatkaa, jos olen väärässä ja joku on mennyt minulta ohi, mutta onko jossain sanottu, että noita ruokalähetyksiä olisi joku tilannut jossain vaiheessa? Ettei tämä aikanaan löydetty ruokalähetys ollutkaan jokin automaattisesti määräajoin tuleva lähetys.
     
  7. O'Neill

    O'Neill Guest Guest

    Liittynyt:
    17.05.2005
    Viestejä:
    140
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ei sitä missään ole suoraan sanottu, mutta mielestäni se tuli hyvin selville kun Locke selvitti shakkipelin ja tuli mahdollisuus tilata ruokalähetys. Eli näillä tiedoilla mitä tähän mennessä on pitäisin todennäköisempänä, että se ruokalähetys tilattiin Flamesta kuin että se olisi automaattisesti tullut.
     
  8. Rokkari

    Rokkari Guest Guest

    Liittynyt:
    23.08.2005
    Viestejä:
    2 385
    Saadut tykkäykset:
    0
    jos joku hostile niitä on tilaillut ajatellen ettei dharmalle tule epäilyksiä. Logiikan osalta on voinut heittää jo Lostin kohdalla hyvästit aikoja sitten, joten minulle kelpaa heikompikin selitys. Ihan hyvää matskua kyllä oli tämä uusin jakso.
     
  9. Mama

    Mama Garbage in, garbage out Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    29.11.2003
    Viestejä:
    2 686
    Saadut tykkäykset:
    0
    Sinänsähän tuo jakso palautti mieleen että kyse ei ole mistään maailmanparantajahihhuliporukasta, koska mikä asia voi olla niin tärkeä että sen edestä voi kuolla? Toisella saarella olevat eivät selvästikään ole valmiit uhraamaan henkiään, sen verran jyrkästi suhtautuivat omiensa kuolemaan eli ovatko nämä sitten eri ryhmittymiä vai samaa porukkaa? Henkensä antanut nainen oli kuitenkin toisen saaren porukan mukana. Sekavaa on.

    Numeroiden suhteen olen tullut siihen tulokseen että kyseessä on vain Dharma-säätiön nerokas salajuoni. Koko sarja siis. Tällä yritetään vain kääntää huomio pois _todellisista numeroista_ joita ovat _kaikki_ muut numerot kuin sarjassa annettu rimpsu. Kun tämän tajuaa ja avaa silmänsä, niin nämä muut numerot suorastaan hyppivät silmille. Niitä on joka paikassa. Karmivaa.

    Sais kyllä oikeasti mennä tapahtumat eteenpäin. Bunkkerin räjäytys tuntui niin epäuskottavalta että. Jopa minäkin tajusin että se 77 oli se viimeinen valinta mitä kannatti tehdä. Tai tuliko Lockelle kenties mieleen että ei kantsis koskea mihinkään vaan kantaa kansiot turvaan ja lukea ja jopa tajutakin mistä on kyse.
     
  10. ForAnAngel

    ForAnAngel Guest Guest

    Liittynyt:
    03.06.2003
    Viestejä:
    385
    Saadut tykkäykset:
    0
  11. TylerDurden

    TylerDurden Uusi jäsen

    Liittynyt:
    18.09.2000
    Viestejä:
    937
    Saadut tykkäykset:
    0
    Totta. The Flamen räjähtäessä tuntui kyllä siltä, että kirjoittajat pääsivät mahdollisimman helpolla. Nyt käteen jäi ainoastaa yksi kartta ja yksi venäläinen mies, jonka puheisiin ei voi luottaa. Näytti siltä, että lostilaisilla oli hetken koko Dharma-säätiön mystiikan ratkaisuun johtavat avaimet käsissään.. mutta tekijät päättivät, että Locke räjäyttää kaiken ilmaan. :OI Helppoa hävittää kaikki hyödyllinen aineisto kerralla. Ja armotonta katsojien ärsyttämistä.
     
  12. SpiritCrusher

    SpiritCrusher Guest Guest

    Liittynyt:
    06.02.2006
    Viestejä:
    29
    Saadut tykkäykset:
    0
    03x12


    Nonih. Taas tapahtui. Juonta vietiin taas eteenpäin ihan tarpeeksi. Tosin enemmän olisi saanut keskittyä Locken, Sayidin ja Katen seikkailuihin. Clairen flashback oli mitä oli ja se suuri "yllätys" oli arvattavissa jo viime kaudella. Vähän harmittaa, että menivät Mikhailin tappamaan. Oli niin niljakas pahis, että häntä olisi jaksanut katsoa vaikka kuinka pitkään. Viimeisten 20 sekunnin aikana katselin huuli pyöreänä ruutua ja mietin että "mitä vi**ua?".

    Seuraavasta jaksosta on tulossa todella mielenkiintoinen. Vihdoin saadaan vastaus, miksi Locke joutui rullatuoliin. Itseäni jo vähän pelottaa, nyt kun Locken suurin salaisuus kerrotaan katsojille, niin tappavat samassa jaksossa äijän pois sarjasta. Ana-Lucia ja Ekokin kuolivat omissa flashback jaksoissaan.
     
  13. Citizen Tony

    Citizen Tony Guest Guest

    Liittynyt:
    09.02.2007
    Viestejä:
    75
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jos se salaisuus nyt yleensä kerrotaan Locken itsensä takaumassa. Locken oma takauma tarkoittaisi että varsinaista juontakin kuljetetaan taas eteenpäin eli seurailisimme tuon Otherwillessä vierailulla olevan porukan tapahtumia. Toivottavasti Lockea ei vangita, jolloin se kököttäisi koko jakson jossain tyrmässä ja muistelisi menneitä.

    Vai olisiko Locke jonkun toisen takaumassa ns. sivuhenkilönä (vammautuu). Silloin pelkäämäsi kuoleman varjokin hieman vaalenisi. Saapi nähdä.

    Hitto oli hyvä twisti tuo loppu taas. Lost tietää edelleen vahvuutensa.
     
  14. JP5.1

    JP5.1 Guest Guest

    Liittynyt:
    13.02.2006
    Viestejä:
    158
    Saadut tykkäykset:
    0
    Olinko mä muka ainut, kenen mielestä loppu ei yllättänyt ollenkaan? Koko kolmoskausi ollaan tiedetty, että othersit asustelee lähiössä, ja mitähän lähiössä tehdään; no tietenkin ajellaan pyörällä ja pelataan jenkkifutista sekä muuta normaalia. Jackin oleminen mukana pelaamassa ei yllättänyt sekään, koska Jackhan lupautui selkeästi hoitamaan Beniä pitkän kaavan mukaan pari jaksoa sitten, eikä eikä jakson lopussa ollut enää vankina. Ehkä jossain muussa sarjassa kyseinen loppu olisi yllättänyt, mutta ei Lostissa.

    Kolmoskausi on ollut parasta Lostia sitten ensimmäisen kauden alkuviehätyksen. :thumbsup:
     
  15. Mookid

    Mookid Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    16.07.2006
    Viestejä:
    2 694
    Saadut tykkäykset:
    351
    Se olisi kyllä toistaiseksi Lostin yllättävin hetki, jos Locke tapettaisiin tässä vaiheessa. Jos näin olisi, joissain spoilereissa/foorumeilla olisi varmasti rummutettu muutama viikko etukäteen "suurta juonenkäännettä" tms. ja sitä, kuinka Terry O'Quinnia ei olla nähty Havaijilla kuvauksissa blaa blaa. Joten nou hätä, uskoisin :thumbsup:

    Tässä uudessa jaksossa Locke osoitti taas olevansa aika murhanhimoinen paskiainen. Totta, että Mikhail oli tuolle tiimille enemmän tai vähemmän pelkkä riippakivi josta ei saa totuutta irti kirveelläkään, mutta pitikö se silti siihen aitaan työntää. Jonkun siinä kai silti piti olla testaajana... Mielenkiintoinen ja tyylikäs hahmo tuo Mikhail, v.tuttaa kun meni kuolemaan.

    Clairen takaumat olivat aika boring, mitä nyt saatiin se silta rakennettua hänen ja Jackin välille. Jos sillä nyt suurempaa merkitystä on mihinkään. Jakson loppu oli hyvä, herkullisesti jatkuu, mitenhän lie tuo Jackin tilanteen kanssa vielä käy... ja seuraava jakso saattaa hyvinkin olla promon perusteella taas vaihteeksi kolmoskauden paras :D

    Ei varsinaisesti yllättänyt, koska olihan tuota jo aika paljon pohjustettu aiemmissa jaksoissa. Kuitenkin nuo tuollaiset hetket ovat Lostissa aina niin perhanan hyvin ohjattuja, että sydän hakkaa. Kuten sanottu, Lost tietää vahvuutensa ja tämä oli taas osoitus siitä. Erityisesti sarjan kaavassa vakuuttaa se tapa, jolla cliffhangerit on tehty: ensin esitellään tapahtuma, musiikki kasvaa, jännitys tiivistyy... yhtäkkiä pimenee ja ruutuun pamahtaa teksti LOST. Loistavaa, joka jaksaa viehättää ja koukuttaa aina.

    Juuri näin.
     
  16. Citizen Tony

    Citizen Tony Guest Guest

    Liittynyt:
    09.02.2007
    Viestejä:
    75
    Saadut tykkäykset:
    0
    No tuo on totta. Lostissa ei ole yllättävää että lopussa on yllätys. Oikein odotan aina sitä kun jakso lähestyy loppuminuutteja.

    Eniten pidän siitä kuinka nämä "yllätykset" tehdään laadulla:
    - Hyvin näytelty
    - Hyvin kuvattu
    - Ennen kaikkea hyvällä tyylillä ja lopuksi vielä
    - Juuri oikealla ajoituksella

    Yleensä vielä se yllätysnäkökulma tulee selitettyä myöhemmin, että miksi se just olikin niin. Lemppariyllätykseni on Lostissa ollut se kakkoskauden ekan jakson alku. Todella priima kamaa, jota harvoin näkee muualla kuin tässä sarjassa.
     
  17. Citizen Tony

    Citizen Tony Guest Guest

    Liittynyt:
    09.02.2007
    Viestejä:
    75
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jotenkin tuntui että tällä episodilla (näytämpä v.ttumaiselta ja työnnän tuon kaverin tuohon aitaan) sekä aikaisemmalla (painanpa tuon 77-koodin ja räjäytän mökin jossa on kaikkea hyödyllistä kivaa) pedataan juuri tuota seuraavaa tod.näk. Locke-jaksoa varten negatiivisia fiiliksiä Lockesta katsojalle.

    Olisko niin että ensiviikolla samaan aikaan sympatiamme ovat jälleen kääntyneet Locken puolelle. Nyt hän on aika "jäässä", kuten sanottua.
     
  18. Rokkari

    Rokkari Guest Guest

    Liittynyt:
    23.08.2005
    Viestejä:
    2 385
    Saadut tykkäykset:
    0
    Locke yksi lempihahmoista koko ajalta, ja eipä minusta mitenkään erityisen jäässä ole viimeaikoina ollut verrattuna kakkoskauteen. Tosin hiukan heikosti kirjoitettu hahmo senverran vaihtelee jaksojen välillä. Mutta parhaimmillaan Locke on parasta Lostia. Lopu"yllätys" ei valitettavasti ollut yllätys, sillä Jackilla ei ole pakokeinoa lähiöstä, joten miksei pelata jenkkifutista ja pitää hauskaa.. Se kyllä jää mietityttämään mitä Kate & co. tekevät. Itse varmaan tulisi yritettyä napsia niin monta hostilea kuin kerkeäisi :cool: Onneksi sarjojemme sankarit eivät ole yhtä tyhmiä.
     
  19. TylerDurden

    TylerDurden Uusi jäsen

    Liittynyt:
    18.09.2000
    Viestejä:
    937
    Saadut tykkäykset:
    0
    Locke on kolmoskauden aikana ollu lievästi sanottuna kummallinen ja täynnä tuhoamisen intoa. Ihmetyttää suuresti tämä hänen viimeisin tempaus, eli oli poiminut mukaan tukun C4:sta ja antoi Sayidille sellaisen kuvan, ettei tiennyt räjähteestä mitään. Eli valehteli kylmästi. Mikä on hänen tarkoituksensa? Kuten Sayid jo tässä uudessa jaksossa kyseli "You are not here to save Jack, are you John?".

    Liekö mies sitten päättänyt tuhota kaiken mikä liittyy Dharmaan/Otherseihin? Saari on parantanut Locken ja kun tuo ryssä jo melkein paljasti muille, että "the John Locke I knew was para..(lyzed)" niin Locke kylmästi päätti tapattaa hänet. Onko Locke loppupeleissä hyvis vai pahis? Vai other? :eek:

    Ensi viikon jaksoa maltan tuskin odottaa. Locke (C4 repussaan) ilmeisesti pääsee tapaamaan Othersit ja tästä tapaamisesta voi varmaan odottaa paljon. Ollessaan vankina hatchissa Ben kertoi Lockelle jotain tyyliin "I came here to get you, John". Mikä on yhteys?
     
  20. Rokkari

    Rokkari Guest Guest

    Liittynyt:
    23.08.2005
    Viestejä:
    2 385
    Saadut tykkäykset:
    0
    Joo Benhgän sanoi luuukssa ollessaan Lockelle että tämä on "hyvä", ja koska he ovat hyviksiä he halusivat hakea Locken. Ja Benhän kertoi Lockelle että oli juuri tulossa hakemaan tätä. Ehkä John kietoo c-neloset ympärilleen ja kamikaze tyylillä uhkaa räjäyttää koko lähiön jos Ben ei suostu kertomaan mikä osa tarinoista oli totta.