Logitech Harmony 525

Keskustelu osiossa 'Kaukosäätimet' , aloittajana aarno2815, 04.11.2005.

  1. jokker

    jokker Guest Guest

    Liittynyt:
    29.08.2006
    Viestejä:
    21
    Saadut tykkäykset:
    0
    Taisin laittaa pelkän 9200:n ja sitten ohjelma kyselee power, ylös ja ok nappeja alkuperäisestä kaukosta ja löytää näiden perusteella oikeat tiedot kannasta.
     
  2. MovieFreak

    MovieFreak Käyttäjä

    Liittynyt:
    28.07.2003
    Viestejä:
    1 150
    Saadut tykkäykset:
    4
    Eipä ole alkuperäistä kaukoa...

    Meinaa palaa hermot tuon kapulan softan kanssa. Ovat päivittäneet ainakin nuo Activityjen sisäiset nappulakonffaus-sivut. Yhden kerran päätti kapula sitten kadottaa kokonaan useimpien aktiviteettien nappulat ilman että mitään muutoksia nappuloiden konfiguraatioon olin edes tehnyt. Nämä on sitten konffattava uusiksi, ja jos EI muista painaa Done siirryttäessä näytön nappeihin tavallisista, eivät muutokset jää muistiin. :OI

    Myös painovirheitä jne. on ilmaantunut softaan lisää joka sotkee hommaa entisestään. Välillä sitten kapula menee jumiin siten ettei päivitys onnistu web-softan kautta, on pakko käyttää koneella olevaa ohjelmistoa. Jumituksesta merkkinä näytön yläkulmaan ilmestyy piste jota siellä ei normaalisti näy.
     
  3. MovieFreak

    MovieFreak Käyttäjä

    Liittynyt:
    28.07.2003
    Viestejä:
    1 150
    Saadut tykkäykset:
    4
    Lisää ongelmia...

    Kapulan softassa on ikävä bugi jota tuki ei pysty korjaamaan, vaikka se on ilmennyt jo kohta puolen vuoden ajan. Joidenkin laitteiden, esim. XBOXin kohdalla softa antaa virheilmoituksen "Unable to display content", jos yrittää tehdä muutoksia ko. laitteen asetuksiin tai activityyn jossa laite mukana. :weep:

    No, vaihdoin tuossa AV-vahvarin ja toki kaikki activityt oli konffattava uusiksi. XBOX-activityn kohdalla se ei vaan onnistunut tuon em. herjan takia. Tuelta taasen kysyttyäni ja saatuani vastauksen ettei korjausta ole vielä tullut, päätin tehdä kokonaan uuden activityn. Ongelmana se, että myös XBOX oli lisättävä uudelleen laitekantaan, koska vanhaa laitetta käytettäessä em. herja tuli taas kohdalle. Tästä sitten lisää ongelmia... :OI

    Koska kaukosäädin jolla käytän XBOXia ei ole Mikkisoftan originaali, ei käskyjä löydy suoraan kannasta, ja ne oli tietysti taas opetettava uudelleen Harmonyn softalla. Aiemmin homma toimi mainiosti ja Harmony käski XBOXia täsmälleen yhtä sujuvasti kuin oma kapula (esim. pidettäessä nuolinäppäintä alhaalla kursori liikkui huippuvauhdilla XBMCn käyttöliittymässä, sekä toimi muutenkin viiveettömästi).

    No nyt oli sitten päivitetty tuota käskyjen opetussysteemiäkin, eikä opettaminen samalla tavalla jostain syystä enää onnistu. Olen kokeillut opettaa käskyjä RAW-muodossa ja tavallisesti, painanut XBOXin kaukon nappeja pitkään ja lyhyesti, säätänyt kaikkia mahdollisia viiveitä, eikä mikään auta. Harmony käskee nyt XBOXia kuin hidastetussa filmissä eikä tuosta käytännössä tule mitään..! Vaikka viiveasetukset ja käskyjen herkkyydet on samat kuin vanhassa XBOX-laitteessa joka on kaken asetuksissa, toiminta on aivan erilaista. :grr: :grr: :grr:
     
  4. 10inch

    10inch Käyttäjä

    Liittynyt:
    10.08.2004
    Viestejä:
    1 154
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tuntuu tosiaan että ohjelmassa on laitettu laitekohtaisesti nuo viiveasetukset jollekin "indeksi 100" tasolle, johon sitten nuo viiveet vaikuttavat. Sen verran erilailla eri laitteet komentoihin vastaavat vaikka viiveet ovat lähes samat. Enpä taida aivan heti päivittää omaa kapulaani/softaani, jos noin bugisen version ovat liikkeelle laittaneet :mad:
     
  5. jokker

    jokker Guest Guest

    Liittynyt:
    29.08.2006
    Viestejä:
    21
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tuo "Unable to display content" näkyi minullakin kun päivitin Humaxin tiedot, siitä en pääsyt eteenpäin kuin vaihtamalla websoftaan.
    Näppäintuntuma muuten parani kertaheitolla kun pääsi eroon Humaxin opettamalla kopoiduista komennoista. Aiemmin piti vaihtaa alkuperäiseen kakeen esim. editointien yhteydessä Harmonyn hitauden vuoksi, vaikka kaikki viiveet oli minimissään. Nyt Harmony komentaa Humaxia jopa nopeammin kuin alkuperäinen. Harkinnassa on jopa viiveiden säätö pitemmiksi, ohjelmalista vilistää turhankin vauhdilla :thumbsup:
     
  6. Hirudroid

    Hirudroid Guest Guest

    Liittynyt:
    03.01.2003
    Viestejä:
    1 245
    Saadut tykkäykset:
    2
    Uuden boksin (Topfield 5100c) tuli "Katso TV" -aktiviteettiin probleema. Edellisen perusboksin kanssa oli aktiviteetin sisällä "buttonit" virta kaikki+ ja virta kaikki-, jotka on luotu addiotional buttons-tilassa, mutta nyt siellä ei jostain syystä ole devicenä kuin yksi vaihtoehto. Aikaisemmassa perusboksissa sain kaksi devicea mukaan, jolloin laitteet toimivat kätevästi ns. power-kimppana. Nytjoudun siis valitsemaan power-toggleen vain toisen, tv:n tai boksin. No, Harmonyn power-napista saan sammutettua kyllä molemmat...

    Edit. Isompi ongelma (televisio ei sammunut lainkaan Toppyn kanssa) ratkesi vasta kun deletoin vanhan aktiviteetin ja loin sen uudelleen. Vaatii näemmä viime kädessä tämän. Lisäksi iskin telsulle 3000 power delayn, Topfieldillä 1000.
     
  7. MovieFreak

    MovieFreak Käyttäjä

    Liittynyt:
    28.07.2003
    Viestejä:
    1 150
    Saadut tykkäykset:
    4
    Jännä juttu, mulla tulee tuo sama ilmoitus sekä web- että koneella olevalla softalla.

    Löytyykö tuosta Humaxin (9200T?) laitteesta kaikki napit mitkä on myös orkkis-kaukossa (esim. PlayList=tallennelista)? Mulla on UK-boksi jossa suomi-softa ja käytän sitä suomi-boksin kaukosta opetetuilla komennoilla Harmonylla, ja toiminta on lähes yhtä nopsaa kuin alkuperäisellä kaukosäätimelläkin, mutta ainahan voisi toimia paremminkin...
     
  8. jokker

    jokker Guest Guest

    Liittynyt:
    29.08.2006
    Viestejä:
    21
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kyllä sieltä löytyivät kaikki ne toiminnot mitä alkuperäisestä kaukostakin, myös tuo tallennelista.
     
  9. kolibri11

    kolibri11 Guest Guest

    Liittynyt:
    24.09.2006
    Viestejä:
    39
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jouduin taas ottamaan kapulan säädettäväksi pitkästä aikaa (muutama viikko:) ).

    Ongelma tuli kun palautin oletusarvot ja en muista miten olen nappulat säätänyt:hitme: .

    eli: laittaessani teksti tv:n päälle, pitäisi numeronäppäimillä saada ohjattua tekstitelkkaria. Ne on kuitenkin säädetty ohjaamaan digiboksia "katso telkkaria" tilassa, joten mitä tehdä?
     
  10. sakali

    sakali Käyttäjä

    Liittynyt:
    26.10.2004
    Viestejä:
    1 213
    Saadut tykkäykset:
    2
    Vaihtoehtoja:
    1. Käytä digiboksin TXT-TV:tä, jolloin numerot toimivat.
    2. Tee oma aktiviteetti TXT-TV:tä varten.
    3. Ohjelmoi näytön valintapainikkeisiin tv:m kaukosäätimen numeropainikkeet.:hitme:

    Edit: Toimiko homma aikaisemmin. Eli oliko numeronäppäimet katso TV:tä aktiviteetissä ohjelmoitu TV:n kaukosäätimen numeroiden mukaan?
     
  11. kolibri11

    kolibri11 Guest Guest

    Liittynyt:
    24.09.2006
    Viestejä:
    39
    Saadut tykkäykset:
    0
    1. Mulla ei taida olla boksissa omaa texti teeveetä (schneider 831)
    2. Hmmm?
    3. Tosi hankala systeemi käyttää, selaat ensin kaukiksen pikkunäytön sivuja eestaas ja sitten vielä tekstiteeveen...

    En muista tuota viimeistä enää, rassasin tuota pahanilman kaukosäädintä pari-kolme viikkoa ja pää tyhjeni täysin:mad:
     
  12. erep

    erep Guest Guest

    Liittynyt:
    28.11.2006
    Viestejä:
    1 534
    Saadut tykkäykset:
    0
    paina device näppylää ja valitse telkkari. sitten se toimii vain telkkarin kakena. kun haluat ohjata muuutakin, painat taas device näppylää, jolloin se menee aktiviteettitilaan.
     
  13. kolibri11

    kolibri11 Guest Guest

    Liittynyt:
    24.09.2006
    Viestejä:
    39
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kiitos, näin olinkin ohjelmoinut, tuli jostain syystä blackout, enkä muistanut...

    Yksi juttu vielä: Kun joskus painan nuolinäppäimillä ylös tai alas, jolloin digiboksin pitäisi vaihtaa kanavaa vastaavasti ylös tai alas niin äänet häviävät?? Eli kevyt painallus jolloin digiboksi ei ehdi reagoida kanavan vaihtoon.

    Eli telkkarista ei ääniä tule, vaan vahvarista, joten telkkarille ei mitään signaalia mene. Digiboksin vaimennuskaan tai volume ei näyttäisi muuttuneen eikä vahvarinkaan vastaavat toiminnot??

    Äänet vain häviävät, tulevat päälle takaisin kun vaihdan kanavaa ja palaan takaisin alkuperäiselle kanavalle tai jään uudelle kanavalle...
     
  14. lorvi

    lorvi Guest Guest

    Liittynyt:
    09.03.2007
    Viestejä:
    55
    Saadut tykkäykset:
    0
    Eipä ole ongelmitta mennyt muillakaan
    -Philips 32"
    -Nokia 260T
    -Pana DMR-s10
    -Jammu 393
    -Toppari 7700
    Kaikki toimii ilman ihmeellisempiä fiksauksia, nokia piti härnätä mutkan kautta kun äänet muuten puutuivat käynnistettäessä.
     
  15. kolibri11

    kolibri11 Guest Guest

    Liittynyt:
    24.09.2006
    Viestejä:
    39
    Saadut tykkäykset:
    0

    Lisäyksenä tähän: muutenkin jonkun näppäimen kevyehkö painallus näyttäisi poistavan äänet:confused:
     
  16. MPX

    MPX Guest Guest

    Liittynyt:
    29.02.2004
    Viestejä:
    98
    Saadut tykkäykset:
    0
    Itsekin nyt onnellinen 555 omistaja, mutta muutama kysymys askarrutta (olen lukenut threadin nyt 2 kertaa läpi).

    1 -Topfieldin omistajat: kanavan vaihto ja epg ainakin käsittämättömän hitaat. Oletteko saaneet nopeammaksi inter-key delayta säätämällä? Mitkä oli hyvät arvot?

    2 -Joku mainitsi signaalien kantomatkan säätämistä. Mistä sitä voi säätää vai onko se juuri tuo inter-key delay?

    3 -Activities ja lcd näyttö syttyy joka painalluksella napin painamisen ajaksi päälle. Saako tämän jotenkin pois? Olisi parempi, että valot eivät syttyisi muuten kuin glow nappia painamalla.

    Minusta ainakin erittäin mainio kapula suurien säätömahdollisuuksien ansiosta. Activityillä pystyy tekemään tosi hyviä kikkailuja. Säätämiseen tosin on tähän asti mennyt 3 päivää ja käytössä tuntuu edelleen huomaavan, että tuokin olisi kiva tehdä jne. varmaankin muutaman viikon päästä kapula on "valmis".

    kapulan "lagisuus" ärsyttää kyllä tällähetkellä eniten.
     
  17. lorvi

    lorvi Guest Guest

    Liittynyt:
    09.03.2007
    Viestejä:
    55
    Saadut tykkäykset:
    0
     
  18. MPX

    MPX Guest Guest

    Liittynyt:
    29.02.2004
    Viestejä:
    98
    Saadut tykkäykset:
    0
     
  19. Okkraj

    Okkraj Guest Guest

    Liittynyt:
    04.05.2005
    Viestejä:
    244
    Saadut tykkäykset:
    0
    Eikö tuo ohjelma tarjoa mitään tapaa siirtää noita "omien nappuloiden" takana olevia toiminallisuuksia ylös/alas päin listassa. Jos esim haluaisi listan ensimmäiseksi jonkin komennon, niin koko listaa on ensin shiftattava alaspäin. Kopioi nimi -> raavi alasveto valikosta oikeavaihtoehto -> vittuunnu -> toista x^n kertaa.

    Lisäksi jos käyttää harmonyn omaa ohjemaa (netti versio sucks näissä tietoturva winukoissa kun koko ajan saa hyväksyä/sallia yms.), niin tuossa ainakin on jokin olematon timeout-viive. Eli kun olet saanut homman 5 tunnin säädön jälkeen tehtyä ja koitat tallentaa, niin tulee ilmoitus session expired please login again. Tehtyjä muutoksia ei tietenkään ole tallennettu mihinkään temppiin vaan kaikki on kadonnut kuin tuhka tuuleen... Näppärä ja helppokäyttöinen konfigurointi softa:). Eikö tossa tosiaan saa mistään mitään super-user modea päälle?
     
  20. lorvi

    lorvi Guest Guest

    Liittynyt:
    09.03.2007
    Viestejä:
    55
    Saadut tykkäykset:
    0