Haetaan leffan nimeä (kaikki leffanhaut tänne)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Samppa, 09.12.2002.

  1. Dean A

    Dean A Guest Guest

    Liittynyt:
    18.08.2006
    Viestejä:
    27
    Saadut tykkäykset:
    0
    Muistaako kukaan seuraavaa suomalaista elokuvaa, joka esitettiin sarjana televisiossa?

    muistikuva 1
    ------------
    Sarjan alku- tai lopputeksteissä oli aina kuva nukesta, joka makasi muistaakseni joessa, virtaavan veden alla.

    muistikuva 2
    ------------

    Jossain jaksossa oli kaksi kaljupäistä teiniä, jotka täyttivät jonkun aikuisen naisen bensatankin sokerilla niin, ettei tämä päässyt lähtemään mökiltä pois, vaan joutui kavereiden kanssa saunaan ja heitä pesemään.

    Valitettavasti en muista juurikaan enempää sarjasta, mutta toivottavasti joku tietää mistä pätkästä puhun.
     
  2. cityjeesus

    cityjeesus Guest Guest

    Liittynyt:
    17.02.2004
    Viestejä:
    2 314
    Saadut tykkäykset:
    4


    Ensimmäisen vihjeen perusteella voisin väittää, että kyseessä on vanha suosikkikauhistelu 80-luvulta, Hiidenvirta (Maelström). Virrassa makaava nukke näkyi aina alkutekstien aikana.

    Yle Teema on uusinut sarjan kahteenkin otteeseen ihan viime aikoina. Kyseessä ei kuitenkaan ole suomalainen sarja, ja toista mainitsemaasi kohtausta ei myöskään sarjasta löydy - ainakaan muistaakseni.

    IMDBn sivu.

    Plazan viestiketju.
     
  3. Zaise

    Zaise Guest Guest

    Liittynyt:
    10.11.2005
    Viestejä:
    68
    Saadut tykkäykset:
    0
    Löytyisikö tällaisesta tietoa?

    Suomalainen nuorisoelokuva, mahdollisesti mustavalkoinen, mahdollisesti 70-luvun alku. Koulumaailmaa, seurustelua, ryyppäämistä, jengejä. Yksi nuorista ajaa moottoripyörällä kolarin ja kuolee.

    En tiedä yhtään näyttelijää enkä ohjaajaa.
     
  4. Maky

    Maky Uusi jäsen

    Liittynyt:
    24.04.2000
    Viestejä:
    871
    Saadut tykkäykset:
    14
    Ei varmoja muistikuvia, mutta ylivoimasesti huonoin koskaan näkemäni elokuva nykyajan uudet barbaarit? Nimi ei 100 varma, mutta huonous on, vaikka en muista enää elokuvasta kuin mad-max tyyliset häkkyräautot.
     
  5. Handy B.

    Handy B. Guest Guest

    Liittynyt:
    23.01.2003
    Viestejä:
    196
    Saadut tykkäykset:
    0
    Uudet Barbaarit (1982)
     
  6. peergunt

    peergunt Uusi jäsen

    Liittynyt:
    21.02.2007
    Viestejä:
    688
    Saadut tykkäykset:
    12
    Löysimpäs itteni tännekin, loistava threadi! Kaikenlaisia telkkumuistoja tulee lapsuudesta mieleen, monia sarjoja/leffoja mitä ei muistanut olevan olemassakaan :) Noniin, olis pari elokuvaa joita olen miettinyt jo vuosikymmenen.. (ainakin ;) ) mutta valitettavasti en muista näistä juurikaan mitään.

    1) Tämä rakkaus/draama-elokuva tuli telkusta muistaakseni joskus 80-luvun puolivälissä (kyseessä siis kunnon nyyhkyleffa), missasin leffan alun. Juoni menee jotenkin niin, että nuori mies ja nainen (joka jäi erityisesti mieleen koska oli niin nätti) rakastuu mutta heidän välinen suhde on ns. "kielletty rakkaustarina" eli vanhemmat(?) eivät hyväksyneet suhdetta (syytä en muista miksi näin oli). Nuoripari karkaa ja piiloutuu johonkin erämaamökkiin joka sijaitsee hienoissa maisemissa (ehkä pienen mäen päällä puiden suojassa ja veden äärellä). Lopussa on kohtaus jossa pari on mökin pihalla ja yhtäkkiä jostain ilmestyy helikopteri ("viholliset" löysi piilopaikan) ja teinit on ihan hätää kärsimässä (niinkuin muistan itekkin kyhjöttäneeni sohvalla vedet silmissä... :D ) ja ihan lopussa sitten toinen päähenkilöistä kuolee (tod.näk. ammuttiin) :weep: (en muista kuoliko mies vai nainen). Kun poikasena näin tän leffan niin tykkäsin tosi paljon ja vetosi mun tunteisiin voimakkaasti. Ja harmitti tosi paljon kun en nähnyt alusta asti. :)

    2) Sitten toisena VHS elokuvaa, tää on yksi ensimmäisistä näkemistäni leffoista *ever*. Eli kyseessä 70-luvun toiminta-jännitys jossa joku porukka jää jumiin kerrostaloasuntoon ja toinen kommandopipoporukka yrittää väkisin sisään (jotenkin jäänyt kuva että jahtaavat jotain naista... voin olla väärässäkin). No kuitenkin, tästä on jäänyt parhaiten mieleen pari kohtausta: sisällä olevasta porukasta yks jäbä rakentaa jostain putkesta "singon" ja tunkee ammukseksi sisään nauloja ym rojua ja saa ainakin yhden pahiksen "naulattua". Sitten ne tekee oven kahvaan ansan mahdollisesti akusta, foliopaperista ja suolavedestä(?) johon tietysti yks pahis käristyy.. En kuollakseni muista leffan nimeä.

    Ja eikun aivonystyrät lämpiään! :hitme:
     
  7. Oceansoul

    Oceansoul 1998 - 2005 Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    12.05.2003
    Viestejä:
    983
    Saadut tykkäykset:
    1
    Self Defense saattaa olla etsimäsi elokuva. Oli Suomessa videolla nimellä Siege - Saarto.
     
  8. peergunt

    peergunt Uusi jäsen

    Liittynyt:
    21.02.2007
    Viestejä:
    688
    Saadut tykkäykset:
    12
    No mutta, se on just tää! "Siege - Saarto" oli leffan nimi (nyt sen muistan "kuin eilisen päivän"). ;) Täytyykin katella jos tuon sasis tilattua jostain. Iso Kiitos! :king:
    Vielä kun ton ensimmäisen leffan nimi selviäis... :rolleyes:

    EDIT: Ekaan leffaan liittyen: tarkemmin muistellen esitysajankohta saattaakin sijoittua lähemmäs 90-luvun taitetta ja leffassa oli jonkin verran myös toimintaa/jännää (eli ei pelkkää rääkymistä). Ja teinitytöllä/naikkosella taisi olla vaaleat pitkät hiukset. Juu-u. Enempää ei muista :(

    EDIT2: Eipä tunnu Saartoa löytyvän mistään edes VHS:änä (tuskin DVD:llä julkaistukaan). Jos jollain on tietoa mistä kyseisen pätkän sais tilattua/hommattua niin kertokaa ihmeessä.
     
  9. rss

    rss Uusi jäsen

    Liittynyt:
    09.12.2004
    Viestejä:
    348
    Saadut tykkäykset:
    12
    Tässä nyt pitkään jo miettinyt, että mikäköhän zombie leffa..ainakin muistelisin, että oli zombie leffa..en pahemmin muista, kuin sen että leffa loppuisi siihen kun joku ampuu ydinohjuksen paikkaan, jossa zombiet ovat..ja tulee sitten se että mitä sillä sekunnilla tapahtui kun ohjus osui, näytettiin kai joku kolme tai neljä kohtausta jossa jokainen päähahmo oli juuri kuolemassa, ja sitten ohjus osuu..ota tuosta nyt selvää..ja muistelisin, että leffassa olisi ollut semmonen puhuva musta zombie, en löytänyt mitään kuvaa tosin, ja saatan sekoittaa tässä nyt leffoja..
     
  10. AnssiM

    AnssiM Master Cotton Planter Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    15.05.2003
    Viestejä:
    492
    Saadut tykkäykset:
    1
    Mikä elokuva:

    Heppu saa tavalla tai toisella yhteyden kuolleeseen kaveriinsa tai muuhun tuttavaansa, ja kuulee sitä kautta ettei seksi ole synti. Mies ottaa ja lähtee *piip* kolmantena jalkana naisensa luo, matkalla ilosanomaa levittäen. Jotenkin muistelisin että oli kenties italialainen elokuva.
     
  11. phixel+

    phixel+ Guest Guest

    Liittynyt:
    05.01.2005
    Viestejä:
    414
    Saadut tykkäykset:
    0
    Nyt olisi taas yhden hyvän elokuvan nimi kateissa.

    Kyseisen elokuvan yksinkertainen juoni: vanhan miehen veli sairastuu ja mies päättää lähteä häntä katsomaan. Hänelllä ei ole paljoa rahaa eikä omaa autoa, joten mies päättää lähteä pitkälle matkalle ajettavalla ruohonleikkurilla. Matkan varella hän kohtaa erilaisia ihmiskohtaloita ja sattumia.

    Mielestäni elokuva oli erittäin hyvä ja lämminhenkinen, joten haluaisin sen omiiin kokoelmiini.
     
  12. AnssiM

    AnssiM Master Cotton Planter Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    15.05.2003
    Viestejä:
    492
    Saadut tykkäykset:
    1
    Tämä on David Lynchin The Straight Story.
     
  13. phixel+

    phixel+ Guest Guest

    Liittynyt:
    05.01.2005
    Viestejä:
    414
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kiitän nopeasta vastauksesta.:)

    Edit: Missä tämä pätkä on kaupan?
     
  14. AnssiM

    AnssiM Master Cotton Planter Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    15.05.2003
    Viestejä:
    492
    Saadut tykkäykset:
    1
    Ei kestä. Suomeksi tekstitettyä DVD:tä ei taida elokuvasta olla. Englantitekstitetyn version löytänee brittiläisistä tai amerikkalaisista nettikaupoista. VHS-julkaisuun tietysti voi törmätä jonkin videovuokraamon poistokorissa.
     
  15. elrata

    elrata Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    13.01.2006
    Viestejä:
    215
    Saadut tykkäykset:
    0
    moi yrititetään uudestaan tätä:

    mickey rourke puhelinkopissa ja olkapäässä näkyy tatuointi "pahis" mikkihiirestä joka irvistää ja polttaa sätkää?? saattoi olla musta valkoinen ja 85-95 tuotantoa??
     
  16. Benedictus

    Benedictus Guest Guest

    Liittynyt:
    24.12.2004
    Viestejä:
    473
    Saadut tykkäykset:
    0

    Rumble Fish?
    Villi veikkaus, kun mustaa ja valkoista kuvamateriaalia sisältää.
     
  17. Dundelion

    Dundelion Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    17.12.2002
    Viestejä:
    93
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ja taas kysymys: joskus 80-luvun alussa mahdollisesti nähty pätkä, tv:stä, olisko ollut mustavalkoinen. Eli paikka oli Rooma ja siinä oli sellainen yläluokkainen roomalainen nainen joka rakastui orjaansa. Juuri muuta en sitten muistakaan, jotenkin jäänyt vaan sellainen mielikuva että oli ihan kiinnostava leffa.

    Osaako kukaan auttaa?:confused:
     
  18. ErgoWanker

    ErgoWanker Guest Guest

    Liittynyt:
    09.02.2007
    Viestejä:
    272
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mahtaisiko olla Orjien kapina?
     
  19. tinba

    tinba Guest Guest

    Liittynyt:
    09.12.2006
    Viestejä:
    32
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jostain lasten-elokuvasta on kyse: Poika jää pyörällä auton alle, autosta säntää liikemies joka sutaisee siinä nopeasti jonkun pienehkön shekin vastineeksi pyörän hajoamisesta. Poika menee kotiinsa ja lisää shekkiin muutamat nollat hänen "matolaatikko macilla". Sen jälkeen tää napero sitten ostaa jonkun miljoona-talon ja kaikkea muuta. Hmm.. en ole ihan varma, mutta lopussa saattoi käydä niin, että tää poika antaa kaikki ostamansa jutut pois. 90-luvun leffasta on todennäköisesti kyse. Olisi vaan hauska tietää mistä leffasta on kyse, kun on jäänyt näinkin hyvin mieleen :)
     
  20. JaySee

    JaySee swiftly and with style Tukijoukot

    Liittynyt:
    20.03.2002
    Viestejä:
    1 224
    Saadut tykkäykset:
    75
    Ilmeisesti Blank Check.