24 (MTV3 / SubTV)

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana glottis, 08.09.2002.

  1. Mookid

    Mookid Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    16.07.2006
    Viestejä:
    2 705
    Saadut tykkäykset:
    352
    Ilmeisesti muistat väärin, sillä kyseessä on ollut puhe mahdollisesta 24-leffasta, joka aiotaan kai sijoittaa Lontooseen.
     
  2. DVB-G

    DVB-G Käyttäjä

    Liittynyt:
    05.03.2003
    Viestejä:
    10 281
    Saadut tykkäykset:
    30
    Mitään epätavallista kuvanlaadussa ei ole. Lopetan tarkkailun ekan lohkon nähtyäni. Aivan tavallista tyydyttävää DVB-laatua ja lähdemateriaalikin ihan normaalia. Uusintakatselu ei oikein innosta, kun tietää mitä tulee tapahtumaan.

    Kohinan määrä (=lähdemateriaali) oli pienempi kuin muistin. Mutta leegoja oli enemmän kuin muistin (sullominen muxiin epäonnistunut lievästi, taisi olla SubTV-lähetyksissä isompi bittivirta?). Värien määrä tyypillinen, lievästi vajavainen, hieman näkyy aiemmin demoamaani kuutamo-ruskeahäiriötä, eli sävyjen bittisyvyys on jossain vaiheessa tuotantoa kuristunut. Niin aina käy kun valotusta korjataan jälkituotannossa eli yritetään kirkastaa liian tummia kohtauksia. Sävyt loppuvat kesken. 8-bittistä lähdemateriaalia ei missään tapauksessa saa mennä gammakorjailemaan tai muutenkaan venyttelemään sävyaloja, bittimäärä ei siihen riitä. Filmimateriaalin voi aina digitoida uudelleen, valottamalla digitointi eri tavalla, mutta valmiiksi bitteinä tallessa oleva videomateriaali ei siedä jälkikorjailua oikeastaan lainkaan.

    Jos joku siis valittaa tällaisista nykypäivään kuuluvista vakiomenetelmistä ja puutteista, hukkaan menee valitus, mitään ei ole tehtävissä, teollisuus ei vaihda kalustoaan paremmaksi moneen vuoteen, ei palata filmikuvaamiseen, vaikka niin pitäisi tehdä. Eikä vaihdeta laajadynamiikkaisiin HD-videokameroihinkaan, vaikka niin pitäisi tehdä.

    On se vaan pirun ihmeellistä kun elokuviin saadaan aivan käsittämättömän kauniit sävyt, mutta sarjoihin ei meinata millään saada samaa laatua. Jossain on paha pullonkaula sarjatuotannossa. Sopranos on nykyään esimerkki suttuisesta tuotannosta, ennen se oli laadukkaampi kuvanlaadun suhteen. Alias on esimerkki laatukuvasta. 24 lienee jossain puolivälissä, siis tyydyttävää laatua. Ei kovin suttuinen, mutta ei kehujakaan ansaitse.
     
  3. Lost-Soul

    Lost-Soul Guest Guest

    Liittynyt:
    17.07.2004
    Viestejä:
    133
    Saadut tykkäykset:
    0
    vois jo keksiä muutakin "jännää" kuin tuon vakoilija omissa riveissä.
     
  4. Fakiiri

    Fakiiri Käyttäjä

    Liittynyt:
    25.08.2006
    Viestejä:
    1 463
    Saadut tykkäykset:
    9
    Kylläpä on hulppea olo, kun kuva näyttää kuvaputkitöllössä vastaavalta kuin huonossa plasmassa. Mättääkö tässä lähdemateriaali vai MTV3?
     
  5. Professional

    Professional Stirlingite Tukijoukot

    Liittynyt:
    09.08.2004
    Viestejä:
    11 309
    Saadut tykkäykset:
    596
    Kuvanlaadusta viis... Sarja on edelleen täyttä rautaa.

    Olin vähän kyllä pettynyt, että ne meni Tonynkin noin pahaan kuntoon pistämään. Sen verta pahat vammat tais tulla, että kosto hommat taitavat jäädä hamaan tulevaisuuteen.
     
  6. ArTTu83

    ArTTu83 Uusi jäsen

    Liittynyt:
    25.08.2004
    Viestejä:
    294
    Saadut tykkäykset:
    0
    Joo, eiköhän se Tony ole vielä ainakin pari seuraavaa jaksoa pois ennen kuin on taas mukana kuvioissa.. ;)
     
  7. DVB-G

    DVB-G Käyttäjä

    Liittynyt:
    05.03.2003
    Viestejä:
    10 281
    Saadut tykkäykset:
    30
    Siis 2 tuntia. Ihmeparantuu kummasti ja jaksaa hyppiä ja loikkia loput 20 tuntia kuin ilman mitään vammoja. Jos minä saan haavan tai palovamman tai luunmurtuman, en todellakaan parane kahdessa tunnissa. Menee ainakin pari viikkoa kunnes voi kuormittaa vauriokohtaa normaalisti, saati loikkia aitojen yli ja roikkua helikopterista ja ampua haulikolla.
     
  8. h3mb3

    h3mb3 Digital and smoke-free. Tukijoukot

    Liittynyt:
    15.04.2006
    Viestejä:
    1 889
    Saadut tykkäykset:
    0
    24 oli kyllä ainakin 3. kauteen asti filmille kuvattua, mutta en sitten tiedä, jos sitten Jenkeissä teräväpiirtona esitettyyn neloskauteen vaihtoivat jo digitaaliset kamerat (vaikka filmin tarkkuus riittäisi tietty vielä paljon suurempiinkin resoluutioihin).
     
  9. big j

    big j Tuotantoarvot kohdillaan Tukijoukot

    Liittynyt:
    04.02.2002
    Viestejä:
    3 420
    Saadut tykkäykset:
    137
    H:Dh, eli ne aiemmat kaudet on teikäläiseltä joko katsomati tahi hämärän peitossa. Sieltähän löytyy mukkelis makkelis, vaikka minkälaista vammaa ja ihmeparantumista pikavauhtiin hepulta jos toiseltakin. Ei 24-maailmassa vammoja tuskailla, kun terot ne hiippailee ja kello tikittää. Pieni lepo ehkä sallittaneen, mutta sitten se on hopi hopi.
     
  10. Tommy-H

    Tommy-H Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    13.08.2005
    Viestejä:
    1 808
    Saadut tykkäykset:
    0
    Eikös DVB-G:n mainitsema 2 tuntia ole aika lyhyt aika aivoleikkauksesta parantumiselle? :rolleyes:
     
  11. DVB-G

    DVB-G Käyttäjä

    Liittynyt:
    05.03.2003
    Viestejä:
    10 281
    Saadut tykkäykset:
    30
    Pöööh. Kirurgihan avaa pään, ottaa aivot ulos, tekee niille pesukoneessa pikapesuohjelman ja survoo aivot takaisin päähän ja ompelee saumat umpeen, kaiken 20 minuutissa.

    20 minuutin kuluttua leikkauksen loppumisesta potilas jo iloisena hyppelehtii ikkunasta ulos rosmoja jahtaamaan.

    Eli yhden jakson (60 minuutin) aikana ehtii mainiosti saada ohjuksen päähänsä, leikata aivot terveeksi ja palata jahtaamaan sitä ohjuksen ampunutta rosvoa, jolla on vain 40-60 minuutin etumatka!



    Todellisuudessa (elokuvatodellisuuteen kuulumaton outo ulottuvuus) joutuisi aivoleikkauksen jälkeen ainakin 6 kuukauden terapiaan, jossa opetellaan käveleminen uudelleen, puhuminen uudelleen, lukeminen uudelleen jne.
     
  12. Molli

    Molli Guest

    Liittynyt:
    Viestejä:
    0
    Saadut tykkäykset:
    0
    epoksia haavoihin niin hyvä tulee!
     
  13. Tommy-H

    Tommy-H Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    13.08.2005
    Viestejä:
    1 808
    Saadut tykkäykset:
    0
    On se jännä, kun jenkkisarjoissa näyttelijät näyttävät vanhemmilta mitä ovat roolissaan. Luulin Derekin olevan vähintään täysi-ikäinen, mutta ei. Samaa esiintyy mm. monissa muissa sarjoissa, onhan se OC:n Rayankin vasta 18-vuotias.

    Mutta itse jaksosta.. Meno rauhottui tuon terroristien asettumisen jälkeen verrattuna ensimmäisiin jaksoihin. Kuitenkin tunti meni todella nopeasti, ja sarjalle tärkeä ominaisuus tuli taas esille - ei jaksaisi millään odottaa ensiviikon sunnuntaita!

    Loistavaa viihdettä kertakaikkiaan! :king:
     
  14. makeH

    makeH So what?! Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    14.01.2003
    Viestejä:
    966
    Saadut tykkäykset:
    4
    Empä ole katsonut tätä maan mainiota komediasarjaa sitten kakkos kauden alun ja muistinkin juuri nyt miksi en.Katsoin juuri viimeiset 10 minuuttia tämän kertaisesta jaksosta ja en voi kun ihmetellä kuinka tälläinen roska vetoaa katsojiin.Juonittelevia politiikkoja,tyhmiä terroristejä(ja vieläpä venäläisiä)sekä Jack Bauer....Kertokaapa joku miksi ryssä ei juuri ampunut Jackin aivoja pihalle...
    Ai niin,sarjahan olisi loppunut siihen ja logiikka olisi voittanut..
     
  15. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Tuo on kyllä se 24:n kirous: jakso loppui taas niin jännään paikkaan, että voin tällä hetkellä melkein pahoin fyysisesti sen takia, että joudun odottamaan kuusi päivää ja 23 tuntia seuraavaan jaksoon. :D
     
  16. Coppola

    Coppola Guest Guest

    Liittynyt:
    18.04.2006
    Viestejä:
    526
    Saadut tykkäykset:
    0
    Iltaa!

    Ei voi kuin ihmetellä miten sarja voi olla näin loistavaa viihdettä! :naminami:

    Jackin kikka räjäyttää tero oli hyvä ja Cloekin sopivasti koodasi kännykkää sendaamaan oikeaa taajuutta. Hyvä hyvä...

    Toisaalta neloskaudessa Jack hoiteli pistoolilla muutaman kymmentä teroa hetkessä, niin kysymys kuuluu miksei Jack nyt hypännyt esiin ja tiputtanut teroja niille sijoilleen? Kaipa terot olisivat ehtineet pomminsa räjäyttää, tai olisi ollut liikaa riskiä pelissä. :rolleyes:

    Jack olisi voinut soittaa Almeidalle ja pyytää apua. Varmasti olisi Tony sairaalasta lähtenyt apuun vaikka hieman kolhuilla kaveri onkin. Myös Curtis olisi voinut yksin lähteä terminaaliin sooloilemaan.

    Neljättä jaksoa odotellessa!
     
  17. J_J

    J_J Uusi jäsen

    Liittynyt:
    23.10.2005
    Viestejä:
    354
    Saadut tykkäykset:
    0
    2 jaksoa viikossa olisi ollut hyvä tahti. Jos ei ihan putkeen kuten ensimmäiset tältä kaudelta, niin sitten samalla lailla miten viime vuoden jaksot tulivat, tiistaina ja torstaina.

    Vähentäisi tämän toisen ruudun tuijotusta aina tunnilla :)
     
  18. winterland

    winterland Käyttäjä

    Liittynyt:
    20.08.2004
    Viestejä:
    5 248
    Saadut tykkäykset:
    2
    Niin ja aattele kun Jack, tai kukaan muukaan ei käy koskaan vessassa! Epäloogisuuden riemuvoitto koko sarja. :mad:
     
  19. KipaK

    KipaK Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    16.01.2002
    Viestejä:
    403
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kattele tosi-tv:tä niin ei ole epäloogisuuksia.

    Kuinka monessa sarjasssa ylipäätään vessakäyntejä kuvetaan? Todella typerää tämä ainainen loogisuuksien etsiminen... sama homma kun tossa Prison Break -threadissä
     
  20. Rottapasi

    Rottapasi Uusi jäsen

    Liittynyt:
    07.07.2006
    Viestejä:
    662
    Saadut tykkäykset:
    4
    Pelottavaa ajatella millaisen maailmakuvan tämä sarja antaa amerikkalaisille.. (jos antaa.. ;) ) Ymmärrän kyllä, että tämä sarja on "aivot narikkaan" -tyylistä actionia, eikä tätä pidä vakavissaan katsoa, mutta silti.. Odotan sitä kautta, missä terroristit ovat kiihkomielisiä punaniskarasisteja tai äärinationalistisia asehulluja, eikä uhka tule Yhdysvaltain ulkopuolelta Lähi-idästä.

    P.S. Sarjan presidentti näyttää olevan yhtä pihalla kuin W. Bush. Siitä pisteitä. :thumbsup: